Näytetään /

Lähtokaupunki
Matkakohde
Lähtöpäivä
 
Päivien määrä
714Kaikki
Hotellin nimi

Ikävä kyllä et voi matkustaa kyseiseen hotelliin valitsemaltasi lähtökentältä, ole hyvä ja valitse toinen lähtökenttä. Mikäli haluat matkustaa juuri valitulta lentokentältä, voimme suositella sinulle seuraavia vaihtoehtoja:

Edullisin hinta

1 viikko 25/10 2014
Aikuinen alkaen 820€
Lapsi alkaen 420€
Lähtökaupunki Helsinki (Vantaa)
1 viikko 4/4 2015
Aikuinen alkaen 790€
Lapsi alkaen 420€
Lähtökaupunki Helsinki (Vantaa)
1 viikko 2/5 2015
Aikuinen alkaen 860€
Lapsi alkaen 420€
Lähtökaupunki Tukholma (Arlanda)
1 viikko 4/6 2015
Aikuinen alkaen 1010€
Lapsi alkaen 420€
Lähtökaupunki Luulaja

Hotellin osoite

Kumkoy Mevkii
Side
Turkki
Puh.nr: 0090 242 753 1830

Asteria Side - Star Elegance

Side, turkki

Hotellistandardi
*
*
*
*
*

Yksi meidän suosituimmista kantavierashotelleistamme

Täydellinen valinta lapsiperheille ja pariskunnille

Romanttinen rantatie Sideen saakka

Perustietoja

 
Ateriat All Inclusive
 
Lapsi-ikä 12
 
Kansainvälinen lastenklubi Kyllä
 
Uima-allas 3
 
Lastenallas Kyllä
 
Vesiliukumäkiä Kyllä
 
Etäisyys rannalle 0m
 
Etäisyys keskustaan 2,5 km
 
Langaton internet aulassa Kyllä

Hotelli

Ykkösluokan romantiikkaa!

Asteria Side sijaitsee ainutlaatuisella paikalla korkealla Siden yläpuolella, minkä ansiosta sieltä avautuu henkeäsalpaava näköala Siden historialliseen keskustaan ja kimaltelevalle Välimerelle. Jos sinun lomaasi sisältyvät romanttiset puitteet, vehreät puutarhat sekä miellyttävät allasalueet, valitse Asteria Side!

Täällä asut yhdessä Siden parhaimmista hotelleista ensimmäisen luokan tiloissa ja romanttisessa ympäristössä. Asteria Side on Nazarin klassikkohotelli ja se on tunnettu Sidessäkin viiden tähden hotellina vuodesta 1987 saakka. Kyseessä on siis sielukas, vanha hotelli, jonka kantavierasmäärä kasvaa kausi kaudelta.

Asteria Side on todellinen perhehotelli hyvien lastenmukavuuksien ja fantastisen sijainnin ansiosta. Hotellin upea, vanha puutarha on saanut kasvaa rauhassa nykyiseen muotoonsa, ja sen värikäs kukkaloisto ja korkeat puut luovat koko hotellin alueelle idyllisen ja kodikkaan tunnelman. Tätä et löydä uudemmista hotelleista! Huomaa erityisesti rannan lähellä sijaitseva vanha puu ja sen kiehtova juuriverkosto ja nauti upeista palmuista sekä suuresta, ihanasta allasalueesta, joka kutsuu luokseen. Voit myös käydä kävelyllä rantatiellä, joka vie sinut Siden keskustaan saakka. Mikä onkaan sen parempaa kuin auringonlaskun ihaileminen hyvässä seurassa meren rannalla?

Asteria Side muodostuu päärakennuksesta sekä lisärakennuksesta. Huoneita on kaikkiaan vain 327, joten tunnelma täällä on aina erityisen kodikas. Johtuen sen sijainnista kukkuloilla, Asteria Sidessä on monta tasoa ja paljon rappusia, joten emme suosittele tätä hotellia liikuntarajoitteisille vieraille. Hotellissa on kuusi tasoa ja hissillä pääsee vain neljännelle tasolle.

Huomioi, ettiä Asteria Side on vaihtanut nimeä ja tunnetaan nykyään nimellä Star Elegance.

Ranta ja allasalue

Rantahotelli hienohiekkaisella lapsiperheiden unelmarannalla

Hotellin hienohiekkainen ja matalavetinen ranta houkuttelee luokseen paljon vieraita, ja rannan asfaltoitu rantatie soveltuu hienosti romanttiselle iltakävelylle tai reippaalle aamulenkille. Allasaluetta varjostavat kauniisti korkeat palmut ja sen toisessa päässä on kaksi vesiliukumäkeä.

Hotellin päärakennukselta pääsee rannalle viehättäviä, kukkien reunustamia polkuja pitkin, jotka kiemurtelevat kukkulalta alas rannalle. Rannalla on luonnollisesti aurinkovuoteita ja varjoja sekä rantabaari, joka tarjoilee kylmiä juomia ja välipalaa koko päivän.

 

Hyvä allasalue vesiliukumäkineen

Asteria Siden allasaluetta reunustavat kauniit palmut, puutarha sekä hieno allasbaari, josta voi hakea ihanan vilvoittavia juomia. Allasbaari tarjoilee myös oivallista lounasta, joten sinun ei tarvitse lähteä altaalta lounaalle pääravintolaan, jos et halua. Nauti myös päivästäsi muutama tunti terassilla tai varjossa palmujen katveessa upeassa puutarhassa. Allasalueen yhdellä kulmalla on kaksi vesiliukumäkeä, joten tästä allasosastosta tulee nopeasti lasten suosikkialuetta.


Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista.

All Inclusive

Kaikki Asteria Sidessä tarjottava ruoka, sisältäen päivän pääateriat, on hyvää ja maukasta. Sinulle tarjoillaan kattava valikoima turkkilaisen keittiön parhaita antimia, unohtamatta tunnettuja suosikkeja, joita on pakko maistella joka lomalla. Hyvän ruoan kruunaa upea näköala ravintolan terassilta turkoosinsiniselle Välimerelle. Jäätelö on tiettyinä aikoina ilmaista kaikille vieraille.

All Inclusiven ansiosta voit nauttia vapaasti herkullisesta seisovien pöytien tarjonnasta sekä kaikista paikallisista juomista, mutta myös suuresta valikoimasta tuontijuomia. Päivän aikana tarjotaan myös paljon välipalaa, joten ruokaa ja juomaa on saatavana koko päivän! Käväise myös pienessä, viehättävässä leipomossa, jonka herkulliset kakut ja leivonnaiset suorastaan sulavat suussa, kun kaipaat lisää energiaa. Lapset rakastavat luonnollisesti myös allasbaarin tarjoilemaa jäätelöä ja hattaraa, jota saa syödä ilmaiseksi niin paljon kuin haluaa! Aikuisten suosikkikohde on Düden Bar, jota reunustaa tunnelmallinen vesikanava. Täällä vallitsee rauhallinen lounge-tunnelma, joten voit keskittyä ihailemaan upeaa näköalaa merelle, vuorille ja kaupunkiin aivan rauhassa – täydellinen paikka nauttia drinkki ennen illallista.

Useimpien Nazarin luksushotellien tapaan täälläkin tarjoillaan gözleme-lättyjä, jotka ovat aitoa, turkkilaista perinneruokaa! Käväise siis sinäkin rannan puoleisessa pienessä teltassa ja maistele tätä pohjoismaisten vieraiden suurta herkkua .

 

À la carte

Toisinaan järjestetään gaalaillallisia, jolloin ateria tarjoillaan allas-alueella. Tämän yhteydessä esitetään myös erilaisia näytöksiä.

Ylimääräisenä etuna voit käydä syömässä Asteria Siden neljässä à la carte –ravintolassa. Nämä ovat auki kuutena iltana viikossa säästä ja sesongista riippuen. Jos ravintoloissa on tilaa, voit lomasi aikana syödä näissä maksutta. Valitse oman makusi mukaan italialainen, turkkilainen, kiinalainen tai kalaravintola, mutta muista varata pöytä ajoissa!

Turkkilainen ravintola sijaitsee rantabaarin tiloissa aivan veden äärellä, joten sen aukioloajat riippuvat säästä.

 

Lisämaksua vastaan

Vastapuristettu tuoremehu, osa tuontijuomista, lisäruokailut à la carte -ravintoloissa.

All Inclusive -ajat:
Aamiainen Pääravintola 07:00 - 10:00
Myöhäinen aamiainen Pääravintola 10:00 - 11:00
Lounas Pääravintola 12:30 - 14:00
Lounas Pääravintola 19:00 - 21:30
Lastenbuffetti Pääravintola 19:00 - 21:30
Lastenbuffetti Pääravintola 23:00 - 06:00
Snacks   12:30 - 15:00
Kahvia & kakkua   11:00 - 17:00
À la carte   19:30 - 21:00
Lobby Bar   24 tuntia
Pool Bar   10:00 - 18:00
Beach Bar   10:00 - 18:00
Cafe Asteria Terrace Bar   10:00 - 00:00
Aqua Bar   10:00 - 00:00
Düden Bar   10:00 - 02:00
Cafe Asteria Patisserie   11:00 - 17:00
Amphi Bar   20:00 - 23:00
Disco Bar   23:00 - 02:00

Huomioi, että ajat ja tarjonta saattaa vaihdella sesongista ja vierasmäärästä riippuen.

Lapsille

Täysi vauhti päällä Asteria Siden lastenklubissa

Kaikille hotellin lapsille ja lapsenmielisille on kaksi vesiliukumäkeä, jotka päättävät laskunsa suureen altaaseen. Asteria Sidessä on luonnollisesti vesiliukumäkien lisäksi erillinen lastenallas, ja lapsille järjestetään aktiviteetteja myös lähes koko päivän kansainvälisessä lastenklubissa.

Kaiken kiireen keskellä on kiva rauhoittua hetki, mikä onnistuu erityisen hyvin hotellin playstation-huoneessa. Päivän päätteeksi järjestetään vielä illalla lasten oma minidisko. Vanhemmat lapset saavat puolestaan uusia kavereita nuorisoklubissa, joka on auki kesäkuukausina.

Nuorisoklubi on tarkoitettu kaikille 12-16 –vuotiaille lapsille ja nuorille, kun taas kansainvälinen lastenklubi on suunnattu kaikille 4-11 –vuotiaille.


 

Aktiviteetteja

Paljon viihdettä!

Amfiteatterissa järjestetään joka ilta ohjelmaa aikuisille päivän lukuisten aktiviteettien vastapainoksi. Kokeile päiväsaikaan vaikkapa tennistä, rantalentopalloa, dartsia, biljardia, pöytäjalkapalloa tai pöytätennistä. Yhteisalueilla on myös ilmainen, langaton nettiyhteys, ja voit käydä vapaasti nettikahvilassa ja pelaamassa playstationia.

Voit pitää yllä kuntoasikin, sillä hotellin kuntokeskuksesta löydät kaikki tavallisimmat laitteet aerobic-ryhmän, jumpan sekä tanssituntien jatkeeksi. Voit myös opetella hotellissa lomakäyttöön turkkia ja keskustella paikallisten kanssa heidän omalla kielellään!

Viehättävän Düden-baarin terassilla soitetaan myös parina iltana viikossa elävää musiikkia ja siellä voi tanssiakin. Jos et välitä tanssimisestä, käy katsomassa amfiteatterin näytöksiä, joita esitetään joka ilta.

 

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.


Lisämaksua vastaan

Valaistu tenniskenttä.

Huoneet

Tasokasta mukavuutta viehättävissä huoneissa

Asteria Sidessä saat todella hyvät huoneet; ne ovat tilavia ja sisustettu hyvällä maulla. Osa huoneista on kadun puolella ja osa huoneista on altaalle, puutarhaan tai merelle päin, mutta täyttä merinäköalaa ei ole mahdollisuus saada. Huone merenpuoleisella näköalalla on pientä lisämaksua vastaan.

Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, minibaari, puhelin, tallelokero, tv, hiustenkuivaaja, amme, langaton wifi ja vedenkeitin tee-/kahvisetillä. Saat myös osana All Inclusive -ohjelmaa mahdollisuuden tilata valittuja ruokia huonepalvelusta kello 24:00-06:00. Sviiteissä on laminaattilattiat, kun taas kahden hengen huoneissa ja perhesviiteissä on kokolattiamatto. Kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja ja kylpyamme ja perhesviiteistä löytyy tämän lisäksi vielä suihkukaappi ja poreamme. 

Asteria Sidessä on hissi, mutta johtuen sen sijainnista useammassa tasossa huoneisiin voi olla myös muutama askelma.


Kahden hengen huoneet, 2-3 hengelle

Kahden hengen huoneiden koko on noin 30 m² sisältäen kylpyhuoneen ja parvekkeen. Tilaa on korkeintaan kolmelle henkilölle, joista kaksi ovat täysihintaisia vieraita ja yksi henkilö nukkuu lisävuoteessa. Huoneen voi varata yhdelle lisämaksua vastaan.

Kaikissa huoneissa on pieni sohvanurkkaus kahdella nojatuolilla ja pienellä pöydällä, huoneissa on lisäksi meikkipöytä peilillä. Huoneen voi lisämaksua vastaan saada merinäköalalla. Useimmissa mantereenpuoleisissa huoneissa on kaksi yhden hengen vuodetta. Merenpuoleisissa huoneissa on joko parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta.

Osa huoneista on kadun puolella ja osa huoneista on altaalle, puutarhaan tai merelle päin, mutta täyttä merinäköalaa ei ole mahdollisuus saada.

 

Perhesviitit, 3-5 hengelle

Asteria Siden perhesviitit ovat kaksikerroksisia ja niitä on 13 kappaletta. Huoneiden sisustus ja muoto muistuttaa kahden hengen huoneita. Perhesviiteissä on tilaa viidelle henkilölle, joista korkeintaan neljä voi olla aikuisia. Varaukseen vaaditaan vähintään kolme täysihintaista paikkaa ja sviitin saa kahdella lapsihinnalla. Perhesviittien tunnelma on miellyttävän kodikas, joten tunnet olosi heti tervetulleeksi.


Perhesviitin alakerrassa on parivuode, pieni sohvaryhmä vuodesohvalla sekä kylpyhuone, jossa on amme, vessa sekä hiustenkuivaaja. Parveke tai terassi on myös alakerrassa. Yläkerrassa on myös parivuode sekä kylpyhuone, jossa on kaksi italialaista käsienpesuallasta, suihku sekä poreamme.

 

Sviitit, 2-4 hengelle

Asteria Sidessä on lisäksi muutama sviitti, joissa on tilaa kahdelle aikuiselle sekä kahdelle lapselle. Varaukseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista vierasta. Sviittissä on mahdollisuus yhteen lapsihintaan ja  yhteen lapsialennukseen aikuisten hinnasta.

Sviiteissä on makuuhuone ja erillinen olohuone, tilaa on noin 53 m² sisältäen kylpyhuoneen sekä parvekkeen. Upea yleisvaikutelma ja hyvät kalusteet ovat samat kuin muissakin hotellin huoneissa, mutta sviitissä on enemmän tilaa. Kalustukseen kuuluvat parivuode sekä olohuoneen lisävuoteet. Sviiteissä on joko merenpuoleinen näköala tai mannernäköala. Huone merenpuoleisella näköalalla on pientä lisämaksua vastaan.

Wellness

Vauhdikkaan päivän päätteeksi suosittelemme vierailua hotellin wellnesskeskuksessa. Täältä löydät turkkilaisen saunan, saunan sekä hyvän sisäuima-altaan.

Aloita lomasi perinteisellä, turkkilaisella hamam-kylvyllä! Kuumien höyryjen jälkeen ihosi kuoritaan puhtaaksi kuolleista ihosoluista, jolloin lomarusketuksesta tulee tasaisempi ja kestävämpi. Käsittely päätetään ihanalla vaahtohieronnalla. Kerta kaikkiaan unohtumaton kokemus!

 

Lisämaksua vastaan

Kuorinnat, hieronnat ja muut käsittelyt.

Retket

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Sinun matkakohteesi

Side

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannikolla Sidessä, joka on kiehtova sekoitus vanhaa ja uutta! Se on moderni lomakylä, joka on perustettu keskelle hyvinsäilyneitä, vanhoja roomalaismonumentteja, joten siellä on muunmuassa paljon sokkeloisia mutta viehättäviä pieniä katuja. Hemmottele itseäsi illallisella yhdessä Siden monista, hyvistä ravintoloista, käy ostoksilla loputtomassa valikoimassa jännittäviä myymälöitä tai lähde kävelylle meren rannalle, tähtien tuikkiessa ja vanhojen raunion valaistuksen luodessa koko alueelle aivan erityisen, taianomaisen tunnelman.

Kartta

Sää

Opas-kommentteja

WiFi hotellilla

Opas-kommenttejaAsteria Siden sijainti on täydellinen. Voit helposti kävellä Siden keskustaan ranta-bulevardia pitkin, ja samalla nauttia kauniista näköalasta kaupungin ylitse.
Hotelilla on runsaasti kauniita vehreitä alueita joissa voit rentoutua puiden katveessa. Ruokavalikoima on kattava ja seisova pöytä tarjoaa useita houkutuksia! Ylimääräiset kalorit voit polttaa päivän mittaan aktiviteeteissa joita järjestetään kaiken päivää.
Riikka Kallio, Nazar-opas

Lähes kaikilla hotelleilla on tarjolla WiFi – lisäkuluilla tai ilman.
Nazar on tehnyt epävirallisia WiFi –testejä suurimmalla osalla hotelleistamme.  Testien tulos vaihtelee paljon riippuen hotellista, paikasta, jossa yrität kirjautua nettiin, omasta laitteistostasi, sekä siitä, kuinka moni yrittää ja kuinka monta on kirjautuneena verkkoon samanaikaisesti. Hotellin taso ei takaa nopeaa ja vakaata nettiyhteyttä. 

Yleisesti ottaen hotellin nettiyhteys ei ole yhtä nopea kuin kotona, mikä johtuu siitä, että Turkin infrastruktuuri vielä on työn alla.
Lähes kaikilla hotelleilla on tarjolla WiFi – lisäkuluilla tai ilman. Nazar on tehnyt epävirallisia WiFi –testejä suurimmalla osalla hotelleistamme. Testien tulos vaihtelee paljon riippuen hotellista, paikasta, jossa yrität kirjautua nettiin, omasta laitteistostasi, sekä siitä, kuinka moni yrittää ja kuinka monta on kirjautuneena verkkoon samanaikaisesti. Hotellin taso ei takaa nopeaa ja vakaata nettiyhteyttä. Yleisesti ottaen hotellin nettiyhteys ei ole yhtä nopea kuin kotona, mikä johtuu siitä, että Turkin infrastruktuuri vielä on työn alla.

Katso lisää Side-hotellit

Holiday Collection

All Inclusive –hotelleja joka makuun!

Tästä kategoriasta löydät suuren valikoiman hotelleja kaupunki- ja rantalomalle. Kaupunkihotellit sijaitsevat yleensä keskustassa lähellä kauppoja, nähtävyyksiä sekä yöelämää, kun taas rantahotelleissa on yleensä hyvät lastenmukavuudet kuten vesiliukumäkiä sekä kansainvälinen lastenklubi. Yhteistä kaikille näille hotelleille on, että saat niissä All Inclusive –ohjelman, johon sisältyvät päivän pääateriat, välipalat sekä paikalliset juomat.

Me olemme antaneet Holiday Collection –hotelleille 3-5 keltaista ”n”:ää. Useimmat hotellit tarjoavat hyvää ruokaa ja hyvät mukavuudet, mutta ne eivät ole Premium tai Nazar Collectionin tasoisia, minkä huomaat myös edullisemmassa hinnassa. Jos haluat lapsille pohjoismaisia lastenaktiviteetteja, suosittelemme, että valitset yhden meidän Nazar Collection -hotelleistamme.

Kirjaudu sisään antamalla sähköpostiosoitteesi, sekä varausnumerosi jonka sait matkan varaamisen yhteydessä. Löydät varausnumerosi matkavahvistuksestasi.

Sähköpostiosoite

Varausnumero

Auta minua löytämään varausnumeroni

Löydät varausnumerosi matkavahvistuksestasi. Huomioi että annat varausnumerosi seuraavassa muodossa, DXXXXXX (esim. D123456). Numerosarjan loppuosan, eli vinoviivan ja sen jälkeen olevan osan voi siis jättää huomoioimatta.