Niin paljon enemmän niin paljon vähemmällä

Tarjonnassamme on matkoja kaikkien lompakoille – pienistä, edullisista kaupunkihotelleista isoihin perhekohteisiin rannalla, sekä kaikkea tältä väliltä.

Olemme koonneet hotelleja tähän ja jakaneet ne kategorioihin, jotta näkisit minkälaisen eron pieni lisähinta tekee matkallesi.

Niin paljon enemmän niin paljon vähemmällä – katso itse!

Meidän Collectionimme

Perhesuosikkeja

Nazar Collection sisältää yksiä eniten suosittuja hotellejamme, joissa suurin osa vieraistamme valitsee asua. Ruoka on maittavaa ja vaihtelevaa ja täältä löytyy jotain koko perheelle.

alt

Hotelleissa on omat alueet lapsille ja heille suunnattuja ruokalistoja sekä matalia, värikkäitä pöytiä ja jäätelöä, joka kuuluu hintaan suurimman osan päivästä. Kaikki paikalliset juomat kuuluvat hintaan ja täältä löytyy joitain á la carte-ravintoloita, joissa voi vierailla tilan salliessa.

LISÄÄ NAZAR COLLECTIONISTA
Ylellisimmät hotellimme!

Premium Collectioniin kuuluu hienoimmat hotellimme ja täällä ruoka on ykkösluokkaa. Raaka-aineiden laatu ja valmistus henkilökunnalta ovat korkeaa luokkaa ja tuloksena on upeita makuelämyksiä.

Kaikki paikalliset juomat kuuluvat hintaan ja täältä löytyy joitain á la carte-ravintoloita, joissa voi vierailla tilan salliessa.

LISÄÄ PREMIUM COLLECTIONISTA
All Inclusivea kaikille

Tästä kategoriasta löytyy laaja tarjonta kaupunki- ja rantahotellejamme. Jotain jokaiselle! Standardi All Inclusiven sisällöstä Holiday Collection-hotelleissa riippuu siitä, kuinka monella N hotelli on luokiteltu,

Buffettejen ja paikallisten juomien lisäksi hotelleilla tarjotaan usein snackseja ja jäätelöä välipaloina ja hotelleissa, joissa eniten N monesti useampia á la carte-ravintoloita, joiden välillä valita.

LISÄÄ HOLIDAY COLLECTIONISTA