Tutustu kuvankauniiseen Kusadasiin

Kusadasi on eniten kasvanut turistikohde Turkin länsirannikolla

Keskustasta löytyy tunnelmallisia vanhoja, kiemuraisia katuja, josta voit löytää kaiken historiallisista moskeijoista moderneihin putiikkeihin. Tämä on todellinen ostosparatiisi ja kulmien taiteilijat ovat laajalti arvostettuja kauniista keramiikastaan ja kiviastioistaan.

Kaupungin elävä ravintola- ja yöelämä tuntuu rantakadun ilmapiirissä, mistä voit nähdä kaupungille ominaisen lintusaaren. Lintusaarea hallitsee hyvin säilynyt ottomaanien linnoitus, joka on täynnä seikkailuhenkeä.

Infoa Kusadasista

  • Leppoisa satamakaupunki viihtyisällä tunnelmalla
  • Suosittu turistiparatiisi kaupungin sykkeellä
  • Kaunis satama shoppailulla, ravintoloilla ja pubeilla
  • Klikkaa tästä nähdäksesi hotellikartan

Retkiä


Käytännön tietoa Kusadasista

Pankki ja raha-automaatit

Raha-automaatteja on useita Kusadasin keskustassa ja suurimpien hotellien lähettyvillä. Rahanvaihtotoimistoja (exchange office) ja pankkeja löydät keskustasta.

Posti ja puhelin

Postitoimistot Turkissa ovat nimeltään PTT. Voit vaihtaa ulkomaalaista valuuttaa Turkin liiraksi, sekä ostaa postimerkkejä että puhelinkortteja. Suomen suuntanumero on 00358 ja sitten haluttu puhelinnumero ilman ensimmäistä nollaa.

Lääkäri ja apteekki

Apteekkeja (eczane) on kaikkialla. Jos tarvitset lääkärin apua, ota ensin yhteyttä meihin oppaisiin mikäli mahdollista tai katso tietoa hotellikirjasta, jonka löydät hotellistasi.