Retkiä Antalyasta, Sidestä, Belekistä ja Alanyasta

Vinkkejä Nazarin oppailta

Lähde mukaan retkille ja koe Turkin rikkaus! Pidätkö auringosta ja rentoutumisesta, aktiivisista lomapäivistä, kauniista luontoelämyksistä, jännittävästä kulttuurista, historiasta tai viihteestä koko perheelle? Jos näin on, on meillä retkiä, jotka sopivat juuri sinulle.

Tule tapaamaan oppaitamme mikäli haluat tietää lisää tai varata sinulle sopivan retken. Helpottaaksemme retkien valitsemista, olemme jakaneet retkemme eri kategorioihin.

Retket, retkipäivät ja hinnat saattavat muuttua sesongin aikana.

 

 

Kaikkein suosituimmat retkemme sisältävät suuret määrät aurinkoa, uimista ja  suosituimpia nähtävyyksiä.

Green Canyon & Shopping

Aamupäivän aikana sinulla on erinomaiset mahdollisuudet ostostentekoon Manavgatin markkinoilla sekä tekstiilioutletissa, ja iltapäivän vietämme ”Vihreän kanjonin” upeissa maisemissa veneillen. Kanjonin tekojärvi hohtaa upean vihreänä kallioiden ympäröimänä, ja Oymapinarin pato, joka nousee jylhänä aina 185 metrin korkeuteen, on vaikuttavan näköinen. 

Manavgatin vene- ja ostosretki

Ostoksia ja aurinkoa, ihana lomapäivä! Manavgatin markkinat ovat alueen suurimmat, ja tarjolla on kaikkea maan ja taivaan väliltä. Tekstiilioutletissa on laaja valikoima vaatteista kodin tekstiileihin.  Parhaimmat ”lomaselfiet” otamme kauniin, kenties Turkin kuvatuimman vesiputouksen äärellä. Iltapäivällä suuntaamme kohti Manavgatin jokea, ja ankkuroimme jokiveneemme hiekkasärkälle, jossa on mahdollista uida sekä viileässä ja makeassa jokivedessä että turkoosina hohtavassa Välimeressä! 

Dimcay-jokiretki

Dimcayn jokialue on Alanyaa kauneimmillaan! Joen viileä vesi virtaa Taurusvuorien huipuilta, ja sen varrella on ihana viettää rauhallista päivää uiden ja rentoutuen. Joen vesi viilentää mukavasti varsinkin kuumimpina kesäkuukausina, ja sen ansiosta Dimcay on myös paikallisten suosima. Toinen toistaan upeammat tippukivimuodostelmat hämmästyttävät Dim-tippukiviluolassa, ja vierailullamme paikallisella hedelmätilalla tutustumme alueella viljeltäviin maittaviin hedelmiin. 

Ylellinen Antalyam Platinium veneretki – vuoden 2015 suosikki!

Lähde nauttimaan ylellisestä veneretkestä Välimeren kimalteleville vesille Manavgatin satamasta! Saapuessasi upealle Antalyam-veneelle, joka on varattu ainoastaan TUI:n vieraille, saat lahjaksi oman pyyhkeen ja rantakassin (1 pyyhe/yli 6v, 1 kassi/varaus). Jätämme kaupungin taaksemme ja seilaamme pitkin kaunista itäistä rannikkoa. Nautimme auringonoton ja uinnin lomassa All Inclusive-juomista sekä kauniisti katetusta ja maittavasta lounasbuffetista.  Veneessä on reilusti tilaa nautiskella kiireettömästä menosta ja uimataukoja on useita. Muistathan, että kauttamme järjestyy myös yksityisjahdin vuokraus!

Lazy Day Cruise – All inclusive

Aurinkoa, merta, uintia ja täydellistä rentoutumista! Nauti auringon lämpimistä säteistä, viilentävistä uimatauoista ja vaikkapa kylmästä drinkistä laivan kannella Välimeren upeita vuoristo- ja merimaisemia ihastellen.   All Inclusive-tarjoilu paikallisine juomineen tekee retkipäivästä mutkattoman miellyttävän, ja veneellä valmistettavan lounaan jälkeen on aikaa ottaa vaikkapa pienet päiväunet tai jatkaa auringonottoa laivan lipuessa hohtavan kimmeltävillä vesillä.

Alanyan helmet

Alanyan viehättävä kaupunki, sitä ympäröivät upeat Taurusvuoret ja turkoosina välkehtivät rantavedet, avautuvat eteemme Alanyan linnoitukselta käsin aina 250 metrin korkeudesta. Damlataksen tippukiviluola on tunnettu sekä kauneudestaan että tervehdyttävästä ilmastaan, ja se onkin linnoituksen kanssa ehdottomasti kokemisen arvoinen! Retken kruunaa auringonlaskun aikaan nautittava illallinen, joka tarjoillaan joko veneellä tai Alanyan värikkäällä satama-alueella.

Näillä retkillä tarjotaan elämyksiä ja hauskuutta koko perheelle.Tule esimerkiksi mukaan suositulle merirosvoristeilylle!

Merirosvoristeily

Lasten suosikkiretki! Liity Nazarin merirosvomiehistön mukana huikealle seikkailulle Manavgat-joelle! Vietämme hauskan päivän seilaten ja leikkien merirosvolaivalla, ja hiekkasärkälle saavuttuamme heitämme ankkurin rantahiekkaan ja lähdemme koko joukolla aarteenetsintään! Merirosvot tekevät päivästä unohtumattoman, ja kaiken ikäiset - ja seikkailunhaluiset merirosvot ovat tervetulleita seilaamaan kanssamme! Hiiohoi, tulethan mukaan!

Aquarium & lumimaa

Antalyan akvaario on yksi maailman suurimmista, ja siellä voi ihastella tuhansia värikkäitä, niin isoja kuin pieniä, että rauhallisia ja hurjiakin kalalajeja ympäri maailman.  Hait ja rauskut lipuvat yllämme 131 metriä pitkässä tunnelissa, ja akvaarion upea sisustus lentokoneen- ja laivan hylkyineen, sekä upea koralliriutta, ovat vertaansa vailla. Snow World-lumimaassa voi vilvoitella kuumina kesäpäivinä ja laskea liukumäkeä ihan oikeassa lumessa ulkolämpötilan ollessa jopa +40 astetta! 

Vesipuisto

Vesipuisto on koko perheen lomaparatiisi! Pidäthän tiukasti kiinni uimarenkaastasi mennessäsi vauhdilla ylös ja alas hauskoja vesiliukumäkiä, ja piditpä sitten kiemuraisista liukumäistä taikka hitaasti lipuvista vesistä, hauskanpitoa ja mukavaa yhdessäoloa on varmasti tiedossa! Vesipuistossa on altaita ja vesiliukumäkiä eri-ikäisille uimareille, ja kauttamme saa kätevästi myös pelkkiä sisäänpääsylippuja useisiin eri vesipuistoihin erikoishinnoin. 

Tule lähelle aitoa Turkkia. Täällä saat muistoja, jotka kestävät pitkään!

Istanbul by air 


Istanbul on maailman ainoa kaupunki, joka sijaitsee kahdella mantereella, Aasiassa ja Euroopassa. Se on upea metropoli, jossa yhdistyvät moderni länsi ja kiehtova itä, ja retkemme aikana näemme sen tunnetuimpia nähtävyyksiä kuten hämmästyttävän kauniin Topkapin palatsin ja Sinisen moskeijan. Iltapäivällä voit halutessasi liittyä mukaan Bosporin veneretkelle tai viettää aikaa Egyptiläisessä basaarissa. Istanbuliin matkataan kätevästi Antalyasta lentäen.

Alanya Delight

Alanya Delight on ykkösretki Alanyan tärkeimmille nähtävyyksille! Vierailu linnoituksella avaa henkeäsalpaavan kauniit maisemat kohti Taurusvuoria sekä Kleopatran rantaa, ja Dim-luolassa ihastelemme toinen toistaan upeampia tippukivimuodostelmia. Luola on Turkin toiseksi suurin yleisölle avoinna oleva tippukiviluola. Dimcayn jokialue on Alanyaa kauneimmillaan, ja siellä on ihana viettää aikaa uiden ja rentoutuen. Vapaata aikaa jää myös ostosten tekoon Alanyan keskustassa. 

Sea to Sky

Sea to Sky- retkellä nousemme ylös Tahtali-vuorelle aina yli 2300 metrin korkeuteen yhdellä Euroopan pisimmistä köysiradoista. Köysiradan pituus on yli 4000 metriä, ja henkeäsalpaavan kauniita maisemia, jylhää vuoristoa, vehreitä mäntymetsiä ja sinistä Välimerta voi ihastella sekä hissin panoraamaikkunoista että ylhäältä vuoren huipulta. Tahtali on Turkin etelärannikon korkein, ja yksi koko Taurus-vuoriston korkeimmista vuorista.

Hamam-turkkilainen sauna

Jokaisessa Turkkilaisessa kaupungissa on vähintään yksi Hamam, ja perinteen mukaan siellä käydään säännöllisesti sekä puhdistautumassa että rentoutumassa ystävien kanssa.  Pesurutiineiden alkaessa istuskellaan lämpöisessä marmorihuoneessa ja odotellaan ihon pehmenemistä.  Vaahtopesun ja kuorinnan myötä iholle kertynyt lika sekä kuolleet ihosolut irtoavat, ja pesun jälkeen ihosta tulee sileä ja pehmeä.  Kokemuksen päättää rentouttava hieronta.

Haluatko vauhtia lomallesi? Päästä itsesi valloilleen luonnon omalla leikkikentällä.

Mönkijäsafari

Haluaisitko kokeilla lomallasi jotain hieman vauhdikkaampaakin menoa? Mönkijäsafarilla vauhtia riittää, ja retki ei suinkaan ole pelkästään pari tuntia pöllyävää tomua ja jarrutusjälkiä, vaan myös kaikin puolin hauska lomakokemus eteläisen rannikon upeassa luonnossa mäntymetsien lomassa! Retki on hauska isommallekin porukalle luonnon omalla leikkikentällä!

Golf

Turkki on yksi Euroopan suosituimmista golf-kohteista korkeatasoisten kenttien ja laadukkaiden hotelleiden ja hyvän palvelun ansiosta. Belekissä on useita golf kenttiä, jotka ovat toinen toistaan upeampia ja monet kentät ovat tunnettujen suunnittelijoiden kuten Fehertyn, Montgomerien, Dyen, Thompsonin ja Faldon suunnittelemia. Oppaat auttavat mielellään varausten teossa ja järjestävät tarvittaessa myös menopaluukuljetukset hotelliltasi sovittuina aikoina.

Jeeppisafari

Yksi parhaimmista kokemuksista Turkissa on lähteä jeeppisafarille!  Jeeppisafarilla ajamme kauas vilkkaasta kaupungista ylös Taurusvuorien rauhaan, ja matkan aikana pysähdymme ihastelemaan kaunista ja koskematonta luontoa, majesteettisia vuoria ja vehreitä mäntymetsiä. Ajamme paikkoihin, joita olisi muutoin vaikeaa, ellei jopa mahdotonta löytää.  Lähde mukaan koko matkaseurueesi kanssa, istahda alas ja nauti tästä rennosta ja mukaansatempaavasta päivästä! Lisätietoja safarista, juuri sinun lomakohteessasi, tämän retkiohjelman hinnastosta. 

Rafting - Joenlasku

Kaipaatko lomallesi muutakin sisältöä kuin pelkkää auringonottoa ja altaalla uimista? Haluatko nauttia auringosta ja lomastasi myös aktiivisemmissa merkeissä? Piristä lomapäivääsi pienellä adrenaliinipotkulla, ja lähde kanssamme melomaan kohisevalle joelle! Joenlasku on hauskaa ulkoilmaurheilua Köprülü-kanjonissa, ja se sopii myös aloittelijoille. Retken aikana on myös uimataukoja, jolloin voit istahtaa ja kellahtaa veteen virran vietäväksi ja nauttia veden pärskeestä!

Sukellus

Turkki on ihanteellinen sukelluskohde niin kokeneelle kuin ensikertaa sukeltavallekin kirkkaiden vesien ja lämpimän veden ansiosta. Vedenalanainen maailma tarjoaa nähtäväksi monia erilaisia kaloja, kalaparveja ja jopa merikilpikonnia, ja näkemistä kuten onkaloita, luolia ja hylkyjä, riittää myös kokeneille sukeltajille. Sukellusretken aikana kerrotaan laitesukelluksen perusteista ja tehdään kaksi sukellusta ammattisukeltajien johdolla. 

Aladdin Canyoning

Canyoning retki on täysi paketti aktiivista liikkumista! Päivän aikana tehdään niin suurempia kuin pienempiäkin hyppyjä veteen, kiipeillään ja laskeudutaan alas ja uidaan viilentävissä vesissä auringonpaisteesta nauttien. Retki toteutetaan vuoristoisissa maisemissa, ja välillä liikutaan ahtaissa ja korkeissakin paikoissa, joten päivä on kunnon adrenaliinipotku aktiiviselle lomailijalle. Retkeä suositellaan hyväkuntoisille.

 

 

Monipuolisia ostosretkiä moneen makuun.

Antalya Shopping ja Aquarium

Antalyan akvaario on yksi maailman suurimmista, ja siellä voi ihastella värikkäitä kalalajeja ympäri maailman.  Hait ja rauskut lipuvat yllämme 131 metriä pitkässä tunnelissa, ja akvaarion upea sisustus on vertaansa vailla. Ostoskassit täyttyvät varsin helposti yhdessä Antalyan suurimmista ja trendikkäimmistä ostoskeskuksista, jossa on runsaasti aikaa vierailla monissa liikkeissä, kahviloissa ja ravintoloissa. Tarjolla on sekä kansainvälisiä että turkkilaisia merkkejä kiintein hinnoin.

Siden ostosretki

Päivän taittuessa iltapäivään on aika lähteä ihastelemaan Manavgatin kaunista vesiputousta sekä shoppailemaan Siden parhaisiin liikkeisiin! Vierailemme kultaliikkeessä sekä tekstiili outletissa, jossa on tarjoilla muun muassa vaatteita, kenkiä ja kodintekstiilejä kiintein hinnoin. Kävelemme Siden hurmaavilla keskustan kaduilla nauttien lomakohteen värikkäästä vilinästä ja kauniista satamamaisemasta. Aikaa jää myös muuhun ostosten tekoon tai vaikkapa lomakuvien ottoon Apollon temppelin juurella.

Alanyan ostosretki

Iltapäivä on hyvä hetki ostoskierrokselle Alanyan kauniissa lomakaupungissa! Vierailemme kultaliikkeessä sekä kaupungin tunnetussa kala- ja hedelmähallissa, jossa tutustumme esimerkiksi tuoksuvien mausteiden maailmaan. Aikaa jää myös muuhun ostostentekoon ja kaupungin elämänmenon ihasteluun Alanyan viihtyisällä satama- ja basaari alueella, jossa on useita liikkeitä, viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita.

Antalyan ostosretki

Antalya tarjoaa paljon nähtävää, kiehtovan vanhan kaupungin ja uskomattomat ostosmahdollisuudet. Vanhan kaupungin kapeat kujat ja kuuluisa Hadrianuksen portti tulevat tutuiksi kävelykierroksemme aikana, jonka jälkeen on vapaata aikaa nauttia miljoonakaupungin elämänmenosta. Vierailemme suuressa koruliikkeessä, jonka valikoimasta löytyy upeita koruja niin lapsille, nuorille, naisille kuin miehillekin. Retkemme päättyy vierailuun kauniille Karpuzkaldiran-vesiputoukselle. 


 

 

Osallistu kansainvälisille retkillemme, tai tutustu Turkkiin omin avuin vuokra-autolla.

Autonvuokraus

Turkissa on paljon kaunista luontoa ja upeita nähtävyyksiä. Mikäli haluat tutustua paikalliseen alueeseen vuokraamalla auton, autamme mielellämme vuokrauksessa ja reittiehdotuksissa.

Kappadokia (kahden päivän retki)

Kappadokia on luonnonmuodostelmineen ja maanalaisine kaupunkeineen kokemisen arvoinen. Valtava tulivuori, kulunut aika ja luonnonvoimat ovat jättäneet jälkeensä satumaisen maiseman ja pehmeään kiveen on kaivettu kirkkoja, asuntoja ja jopa kaupunkeja. 

Fire of Anatolia/Troy Tanssishow

Maailmankuulu, yli 100 henkinen ammattilaistanssijaryhmä, viihdyttää kesäisin upeilla tanssiesityksillään Aspendos Gloria-areenalla. Ryhmä on tehnyt maailmanennätyksen tanssimalla 241 askelta minuutissa, ja se on esiintynyt jo yli 85 eri maassa. Kerrassaan huikea show!

Maksuton kuljetuspalvelu

Oletko etsimässä kaupungin parasta matkamuistoa tai miellyttävää ravintolaa? Moni yhteistyökumppanimme tarjoaa maksuttoman kuljetuspalvelun hotelliltasi. Ota yhteyttä oppaaseesi saadaksesi lisätietoja ja varataksesi kuljetuspalvelun.