Turkki lomakohteena

Matkustaessasi Alanyaan, Sideen, Belekiin, Antalyaan tai Kusadasiin matkustat yhteen Turkin tunnetuimmista ja suosituimmista lomakohteista. Voit olla siten varma, että saat täältä mukaasi lomamuistoja, jotka pysyvät mielessä kirkkaina pitkään loman jälkeen.

Turkki on upea lomamaa riippumatta siitä, mihin vuodenaikaan haluat matkustaa. Turkissa saat nauttia ihanista hiekkarannoista, kauniista luonnosta, kiehtovasta historiasta, ystävällisistä asukkaista ja luonnollisesti meidän monista, hienoista All Inclusive–hotelleistamme, jotka tarjoavat sinulle hyvää ruokaa, rentouttavat allasalueet ja kaikille sopivia, kivoja aktiviteetteja.

 

Turkin keskilämpötilat           Kartta hotelleista            Turkkilaisia reseptejä

 

 

 

Meidän kohteemme

Retket


Asukkaita: 70 miljoonaa
Pääkaupunki: Ankara
Kieli: Turkki
Valuutta: Euro, Turkin Liira
Muita isoja  
kaupunkeja: Istanbul, Izmir

 

Jännittävät matkakohteemme

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään koko perheen luksuslomia Turkkiin. Meillä on hotelleja Alanyassa, Sidessä, Belekissä ja Turkin Rivieralla, Antalyassa sekä Kusadasissa Turkin länsirannikolla.

Me olemme valinneet nämä matkakohteet, koska saat täältä laadukkaat hotellit yhdistettynä jännittäviin paikallisalueisiin. Lue lisää seuraavilta sivuilta sinua odottavista mielenkiintoisista kokemuksista juuri sinun matkakohteessasi.

Oppaamme Nazarilla – ylpeydenaiheemme

Meitä on noin 85 opasta ja aktiviteettiopasta täällä Turkissa ja me olemme täällä tekemässä lomastasi mahdollisimman ikimuistettavan. Tämän takia kutsumme itseämme nimellä Dream Providers.

Tule luoksemme, mikäli sinulla on kysyttävää, haluat vinkkejä hotellistasi ja kohteesta tai haluat jakaa lomakokemuksesi kanssamme. Meille on ilo tavata sinut!

Alanya
Tunnettu loistavasta ilmastosta ja hienoista rannoistaan.
Lataa opas>>

Belek
Yhtä paljon rauhaisaa harmoniaa, kuin laadukasta lomailua.
Lataa opas >>

Side
Lapsiystävällisin ranta, matalaa ja hienoa hiekkaa.
Lataa opas >>

Antalya
Turkin Rivieran pulssiva pääkaupunki.
Lataa opas >>

Kusadasi
Eniten kasvanut lomakohde Turkin länsirannikolla.
Lataa opas >>