Tiedotus koskien Turkin tilannetta

Päivitetty torstaina 10.9.2015

8-9.9 välisenä iltana/yönä kokoontui mielenosoittajia sisäpoliittiseen mielenosoitukseen Alanyassa, josta seurasi ilkivaltaa. Myös Sidessä esiintyi levottomuuksia.

Tunnelma Alanyassa ja Sidessä on taas palautunut normaaliksi. Me Nazarilla seuraamme tilannetta turistikohteissamme päivittäin. Ulkoministeriöllä ei ole tällä hetkellä matkustusrajoituksia Turkin etelärannikolle, mutta suositus on aina, että mikäli mielenosoituksia ilmenisi, niistä tulee pysyä etäällä.

Viime aikoina on mediassa raportoitu myös epävakaisuuksista Turkin ja Syyrian raja-alueella.

Matkakohteemme eivät sijaitse tämän alueen lähettyvillä, mistä media kirjoittaa. Matkakohteet Antalya, Side, Belek, Incekum ja Alanya sijaitsevat noin 750-850 kilometriä täältä. Kusadasi sijaitsee noin 1200 kilometriä tältä alueelta.

Vieraamme paikalla saavat oppaisiimme yhteyden vuorokauden ympäri ja saavat päivityksiä hotelleille, mikäli tilanteessa tulee jotain muutoksia.

Tällä hetkellä ei ole suosituksia, joiden mukaan matkakohteisiimme ei tulisi matkustaa.

Koska UM:n mukaan tänne voi matkustaa, ovat normaalit muutos- ja peruutuskulut voimassa. Mikäli tilanne muuttuisi ja UM:n mukaan alueelle ei tulisi matkustaa, tulemme perumaan matkan sille ajalle, kun suositus on voimassa, ja kuljetamme vieraamme takaisin kotiin.

Mikäli sinulla on varattu matka tämän ajan sisällä, tulemme maksamaan matkan hinnan kokonaisuudessa takaisin.

Lue lisää UM:n suosituksista täältä