Tykkäätkö tehdä videoita ja olet vielä hyvä siinä?

Siinä tapauksessa sinulla ja perheelläsi on mahdollisuus voittaa aurinkoloma Nazarilla! Etsimme henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita videokuvaamisesta ja joilla on siitä kokemusta.

Valitsemme jopa viisi perhettä (maksimissaan neljä henkeä perheessä) Pohjoismaista,  jotka saavat viikon ilmaisen loman yhdessä Nazar Collection-hotelleistamme.


Tee näin hakeaksesi testipilotiksi:

Hakemus tehdään lähettämällä linkkejä joihinkin videoihin, jotka olet tehnyt ja ladannut Youtubeen, jonka lisäksi alla oleva kaavake tulee täyttää..

Tullaksesi testipilotiksi tulee sinun:

  • Perheelläsi olla mahdollisuus matkustaa elokuun lopussa 2015
  • Perheelläsi olla tarvittavat elektroniset laitteet käytettävissä loman aikana tuottamaan materiaalia Full HD (16:9 muodossa)

Hakijan ei tarvitse olla ammattikuvaaja – hakijan ei edes tarvitse olla aikuinen. Testipilotin tulee tehdä neljä videota, jotka ovat noin 3-5 minuuttia pitkiä, joiden teeman Nazar päättää. Inspiraatioksi voit katsoa tämän videon, jonka 15-vuotias Oskar lähetti meille lomansa jälkeen Pegasos Worldissä. Tämä on kuvattu GoPro-kameralla, jonka hän on itse editoinut ja leikannut yhteen.

Kilpailu on nyt päättynyt

Kiitos kaikista hienoista videoista! Valitsemme voittajaa parhaillaan ja kun prosessi on valmis, ilmoitetaan voittajista tällä sivulla.