Me Nazarilla!

Johto | Matkamyyjät | Hallinto | Talous | Kohteessa


Matkamyyjät

Cathrine - Call Center Supervisor

Suosikkihotelli Nazarilla: Side Star Elegance hotellin upean puutarhan takia. Rakastan myös näköalaa Siden rantapromenaadille ja vanhan kaupungin osaan. Palvelu ja ruoka tässä hotellissa on uskomattoman hyvää.

Paras matkavinkkini: Parasta on miettiä mitä toivoo lomaltaan ensikädessä. Erilaiset matkat vaativat eri olosuhteet. Suosittelen siis juttelemaan tuttujen kanssa, jotka ovat olleet samantyyppisillä lomilla, ja juttelemaan tarkkaan matkaseurueen kanssa, niin lomasi vastaa odotuksiasi ja ehkä vielä enemmänkin.


Lea - Sales and Customer Service

Suosikkihotelli Nazarilla: Ehdottomasti Pegasos World! Hotelli voitta paikkansa sydämessäni jo 4 vuotta sitten ja jatkaa suosikkina! Mahtava alue, suuri allasalue ja paljon lastenaktiviteetteja. Myös uimakoulu pienimmille!

Mitä teet kaikista mieluiten ja joka kerta, kun olet lomalla? Kokea mahdollisimman paljon itse kohteessa. Nauttia auringosta ja hiekasta varpaiden välissä.


Agnes - Sales and Customer Service

Suosikkihotelli Nazarilla: Ramada Plaza. Täältä on aivan mahtava näköala merelle! Huoneet ovat tilavia ja mukavia, ja ruoka on fantastista.

Paras matkavinkkini: Jos et puhu paikallista kieltä, on hyvä oppia ainakin seuraavat: "kiitos", "anteeksi" ja "löytyykö nämä kengät kokoa 37?"