Me Nazarilla!

Johto | Matkamyyjät | Hallinto | Talous | Kohteessa


Talous

Åsa Lindh - Chief Accountant

Suosikkihotelli Nazarilla: Delphin Imperial on kuin unelma! Upeaa ruokaa, ilmapiiri ja palvelu, joka on korkeinta tasoa. Täällä nauttii koko perhe ihanista uima-altaista, rentouttavasta ilmapiiristä ja hotellin omasta chocolateriasta, josta saa aivan ihania konvehteha. Luksusloma jokaisen makuun!

Paras matkavinkkini: Pakkaa vaihtovaatteet kaikille mukaan käsimatkatavaroihin, niin pääsette aloittamaan loman heti nauttien auringosta, uima-altaasta ja lämmöstä  tullessanne kohteeseen!


Malin Dunmar - Financial Administrator

Suosikkihotelli Nazarilla: Delphin Imperial. Hotelli antaa ylellisyyden tunteen heti saapumisvaiheessa. Henkilökunta lellii vieraitaan uima-altaalla tarjoillen juomia rullaluistimet jalassa.

Paras matkavinkkini: Anna itsellesi tilaisuus rentoutua kunnolla. Ui, ota aurinkoa, lue kirjaa, jota et ole ehtinyt tehdä kotona ja nauti hyvästä ruoasta ja juomista.


Therese Hjunstorp - Accounting Assistant

Suosikkihotelli Nazarilla: Ramada Plaza - rauhallinen hotelli rentouttavassa ympäristössä ja aivan upealla merinäköalalla. Ruoka on korkealuokkaista ja vaihtelua on päivästä toiseen.

Paras matkavinkkini: Ole utelias, tutustu ympäristöön, nauti ilmapiiristä ja rentoudu!


Nina Jönsson - Accounting Assistant

Suosikkihotelli Nazarilla: Pegasos Worldissa on kaikki mitä lapsiperhe voi vaan toivoa.

Paras matkavinkkini: Pidän siitä, että paikalliseen kaupunkiin voi tutustua jalan ja nauttia tuoksuista ja äänistä, jotka jäävät näkemättä matkustamalla taxilla tai yleisillä kulkuneuvoilla.