Ole yksi Nazarin ”Dream Providereista”!

Työskenteleminen ulkomailla ”Nazar Dream Provider”ina on maailman paras työ! Tavoitteenamme on ylittää vieraidemme odotukset sekä tarjota hyvää henkilökohtaista palvelua, joka tekee vieraidemme lomista ikimuistoisia elämyksiä.

Mikäli sinä palat halusta toimia asiakaspalvelun parissa, saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää matkaoppaiden ja aktiviteettioppaiden työnkuvasta seuraavasta.

 

Matkaopas

Unelmoitko vieraiden toivottamisesta tervetulleiksi aurinkoiseen lomakohteeseen? Pidätkö nopeatempoisesta työnteosta ja vaihtelevista työpäivistä? Pidätkö palvelualalla työskentelystä ja henkilökohtaisesta asiakaspalvelutyöstä? Työ Nazarin matkaoppaana sisältää hyvin vaihtelevia työtehtäviä, ja työviikko koostuu esimerkiksi vieraiden vastaanottamisesta lentokentällä, ongelmien ratkomisesta, retkien myynnistä sekä opastamisesta ja erilaisista toimistotehtävistä.

Aktiviteettiopas

Haluatko olla Captain Nemo Nazarin omassa merirosvokerhossa? Oletko taitava tanssija, ja haluaisitko opettaa tanssiliikkeitäsi myös muille? Haluatko opettaa myös lapsia uimaan? Tällöin aktiviteettioppaan työ on juuri sinua varten. Jokainen työpäivä Nazarin lastenkerhossa ja nuorisoklubissa on erilainen. Aktiviteetit kuten merirosvo-olympialaiset, askartelu, minidisco, uimakoulu, tanssi ja nuorten kanssa chillailu seuraavat toinen toisiaan nopeatempoisella rytmillä.