Avokauppa 31.1.2019 asti!

"Avokaupalla" ei sinulla ole mitään hävittävää varatessasi hyvissä ajoin! 31.1.2019 asti on sinulla avoin kauppa kaikista 2019-varauksista. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kadut kauppaasi, haluat muuttaa varaustasi toiseen hotelliin tai mikäli lentoajat eivät sovi sinulle, palautamme käsirahasi ja perumme mahdolliset vakuutukset.

Tärkeä yksityiskohta!

Mikäli ostat muutosturvan, voit muuttaa varaustasi vapaasti 35 päivään asti ennen matkallesi lähtöä. Saat myös hintatakuun, eli jos hintoja lasketaan aikaisemmin kuin 60 päivää ennen matkalle lähtöä, on sinulla mahdollisuus saada erotus maksettuna!

Lue ehdot kokonaisuudessa täältä.

 

 

Huomioithan

Ole ajoissa liikkeellä!

Parhaat huoneet ja suosituimmat lennot myydään nopeasti. Tämä koskee erityisesti, kun matkustat korkeasesonkina, teitä on iso ryhmä, haluatte ison perhehuoneen tai haluatte kahden viikon lomalle koululomien aikana.

Meidän Collectionimme

Perheen Nazar

Lastenkerhot kaupan päälle!

Varatessasi matkan Nazar Collectioniin - Pegasos Worldiin, Pegasos Resortiin tai Pegasos Royaliin - kuuluvat pohjoismaiset lastenkerhot hintaan.

Vesipuistohotellien asiantuntijat

Pidätkö villeistä vesiliukumäistä, aaltoaltaista ja lazy-rivereistä? Me Nazarilla olemme asiantuntijoita vesipuistohotellien kanssa.

Matkusta kanssamme

Turkki

Viihdy ihanassa ilmastossa nauttien rannoista, ruoasta sekä historiallisesta kulttuurista unohtamatta elämyksiä luonnossa pitkin Antalyan rannikkoa.

Rodos

Helmi Kreikan saaristossa, jossa on tarjolla kristallin kirkasta turkoosia vettä, kauniita uimalahtia ja upea ympäristö täynnä historiaa.

Bulgaria

Pitkin ihanaa hiekkarantaa Mustallamerellä riittää matkabudjetti pidempään kuin muissa Välimeren kohteissa.

Eniten varattuja hotelleja juuri nyt