Matkusta kesällä 2020!

Joko tiedät mihin ensi vuoden lomasi Nazarin kautta suuntautuu? Ehkäpä samaan hotelliin kuin tänä vuonna, vai miksi et kokeilisi jotain toista upeista hotelleistamme?

Et menetä mitään!

  • Sinulla on avokauppa kaikkiin lomalennolla toteutettaviin vuoden 2020 varauksiin 31.01.2020 saakka
  • Voit peruuttaa varauksesi tähän mennessä – ja palautamme varausmaksun
  • Pääset varaamaan parhaat huoneemme sekä paikat suosituimpiin lähtöihimme

Inspiroidu

Tutustu inspiroivaan materiaaliimme, joka jaetaan kaikille tänä vuonna matkustaville vieraillemme.

Nazarin suursuosikki!

Alhaalta näet suosituimmat hotellimme, jotka kannattaa varata hyvissä ajoissa varmistaaksesi paikkasi. Varaa tänään – huomenna paikat voivat olla loppuneet!

Nazar perheitä varten

Vesipuistohotellien asiantuntija

Pidätkö villeistä vesiliukumäistä, aaltoaltaista ja lazy-rivereistä? Me Nazarilla olemme asiantuntijoita vesipuistohotellien kanssa.

All Inclusive

Nazarilla on tarjota useita All Inclusive –hotelleja eri hintaluokissa. Näissä pääset rentoutumaan, nojaamaan taaksepäin ja nauttimaan niiden kanssa, joista pidät.

Meidän kohteemme

Turkkiin

Viihdy ihanassa ilmastossa nauttien rannoista, ruoasta sekä historiallisesta kulttuurista unohtamatta elämyksiä luonnossa pitkin Antalyan rannikkoa.

Rodokselle

Helmi Kreikan saaristossa, jossa on tarjolla kristallin kirkasta turkoosia vettä, kauniita uimalahtia ja upea ympäristö täynnä historiaa.

Bulgariaan

Pitkin ihanaa hiekkarantaa Mustallamerellä riittää matkabudjetti pidempään kuin muissa Välimeren kohteissa.

Varaa suosikkihotellisi jo nyt!

Ole viisas ja hyvissä ajoin liikkeellä!

*Varaa ajoissa –alennus

Nazar tarjoaa 100 € alennusta henkeä kohden* varatessasi matkan vuodelle 2020 viimeistään 30. marraskuuta 2019.

*Nuorimmat vieraamme, jotka matkustavat jo alennetuin lapsihinnoin, eivät voi hyödyntää tätä alennusta (he matkustavat kuitenkin kaikista edullisimmin).

Alennus on jo vähennetty kotisivuilla näkyvistä hinnoista.

Tärkeä yksityiskohta!

Mikäli ostat muutosturvan, voit muuttaa varaustasi vapaasti 35 päivään asti ennen matkallesi lähtöä. Saat myös hintatakuun, eli jos hintoja lasketaan aikaisemmin kuin 60 päivää ennen matkalle lähtöä, on sinulla mahdollisuus saada erotus maksettuna!

Lue ehdot kokonaisuudessaan täältä.

Avokauppa

Avokaupalla ei sinulla ole mitään hävittävää varatessasi hyvissä ajoin! 31.1.2020 asti on sinulla avoin kauppa kaikista 2020-varauksista. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kadut kauppaasi, haluat muuttaa varaustasi toiseen hotelliin tai mikäli lentoajat eivät sovi sinulle, palautamme käsirahasi ja perumme mahdolliset vakuutukset.

Ole ajoissa liikkeellä!

Parhaat huoneet ja suosituimmat lennot myydään nopeasti. 

Tämä koskee erityisesti, kun matkustat korkeasesonkina, teitä on iso ryhmä, haluatte ison perhehuoneen tai haluatte kahden viikon lomalle koululomien aikana.