Istumapaikat ja lisävalinnat lennolle

Istumapaikat lennolla

Mikäli haluat taata, että istutte yhdessä lennolla lähtiessänne lomalle, voitte jo nyt varata istumapaikat lennolle.

Kenties sinulle on tärkeää, että saat ikkunapaikan tai toivot paikkaa käytävän vierestä, jotta saat venytettyä jalkojasi. Mitä aikaisemmin varaat paikat lennolla, sitä suuremmalla mahdollisuudella pääsette istumaan juuri toivomillesi paikoille.

 

Alla näet lentoyhtiöt, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ja kuinka varaat istumapaikat lennolle:

Aegean Airlines

Mahdolliset lisävalinnat: Istumapaikat ja erityiset matkatavarat (golf-varusteet). Tilaukset voidaan tehdä 365-4 päivää ennen matkalle lähtöä. Klikkaa tästä tehdäksesi varauksen.

Corendon Airlines

Mahdolliset lisävalinnat lennolla: istumapaikat, matkatavaroiden lisäkilot sekä erikoismatkatavarat (esim golfbagit). Tilauksen voi tehdä 120-4 päivää ennen matkaan lähtöä. Tilataksesi klikkaa tästä.

Freebird Airlines

Mahdolliset lisävalinnat: Istumapaikat ja erityiset matkatavarat (golf-varusteet). Tilaukset voidaan tehdä 365-3 päivää ennen matkaan lähtöä. Klikkaa tästä tehdäksesi varauksen.

Jettime

Mahdolliset lisävalinnat lennolle: Istumapaikat, lisäkilot lennolle sekä erikoismatkatavarat (golfbag). Tilauksen voi tehdä 3-365 päivää ennen lähtöä. Tilauksen voi tehdä täältä.

Norwegian

Huom! Kirjautuessanne Norwegianin kotisivuille pyydetään teitä täyttämään passinne tiedot matkustaessanne Turkkiin. Teknisistä ongelmista johtuen oikean syntymäajan syöttäminen 12-17 -vuotiaille lapsille ei ole mahdollista. Jättäkää tämä vaihe välistä. Voitte jatkaa istumapaikkojen yms. valintaa ilman passinne tietojen lisäämistä, mutta on tärkeää, että annatte nämä tiedot lähtöselvitystiskillä saapuessanne lentokentälle. Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä. Mahdollisia lisävalintoja lennolle: Istumapaikat, lisäkilot ruumaan, sekä erikoismatkatavarat (esim. golfbagit). Tilaukset voi tehdä 60-11 päivää ennen lähtöä. Klikkaa tästä tehdäksesi varauksen.

SAS Charter

Mahdollisia lisävalintoja ennen matkaa: istumapaikat, sekä golfvarusteet. Tilauksen voi tehdä 120-4 päivää ennen matkalle lähtöä. Klikkaa tästä tehdäksesi varauksen.

TUIfly Nordic

Mahdolliset lisävalinnat: Istumapaikat, juhla-ateria, hemmottelu-paketit, lisäkilot ruumaan ja erityismatkatavarat (golf-varusteet). Tilaukset voidaan tehdä 365-4 päivää ennen matkalle lähtöä. Varaukset tehdään täällä.