Liikuntarajoitteisena matkalle

Yleistietoa

Me olemme erikoistuneet järjestämään luksuslomia kaikille, joten ohjelmaamme kuuluu hotelleja, jotka soveltuvat meidän arviomme mukaan myös liikuntarajoitteisille vieraille. Turkissa on yleisesti erittäin vähän hotelleja, jotka ottavat huomioon liikuntarajoitteisten vieraiden erikoistarpeet, ja mikään meidänkään hotelleistamme ei ole täysin esteetön. Mutta meillä on kuitenkin muutama hotelli, joita me voimme suositella myös liikuntarajoitteisille vieraille, riippuen heidän tarpeistaan.

Jos olet liikuntarajoitteinen, suosittelemme että varaat huoneesi Pegasos Worldistä, Pegasos Resortista tai Pegasos Royalista, jolloin saat parhaat mahdolliset edellytykset ihanaan lomaan. Voit liikkua pyörätuolillakin suhteellisen vapaasti lähes kaikkialla näiden hotellien alueella.

Pyydämme tosin huomioimaan, että altaissa ei ole hissiä ja liikkuminen hiekkarannalla pyörätuolilla voi olla vaikeaa, koska rannoille ei ole päällystettyjä luiskia.

Ravintolat ovat tilavia, joten liikkuminen siellä on helppoa. Ravintoloihin pääsee esteettä niin huoneista kuin hisseistäkin.

Me emme voi tarjota erillistä handicap-kuljetusta hotellin ja lentokentän välillä. Jos pyörätuoli ei ole kokoontaitettava, pyydämme teitä ilmoittamaan asiasta matkan varauksen yhteydessä. Voitte varata silloin lisämaksua vastaan yksityiskuljetuksen.

 

Muutama vinkki

Liikuntarajoitteisten vieraiden huomiointi hotelleissa on melko outo käsite monissa lomamaissa, mikä koskee myös Turkkia. Pyydämme sinua tämän vuoksi laatimaan ensin listan tärkeimmistä tarpeistasi ja toiveistasi, jotta voimme ottaa ne huomioon mahdollisimman hyvin..

Suunnittele matkasi mahdollisimman aikaisin ja kuvaile tarpeesi niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista. Ilmoita tarpeesi ja toiveesi aina kirjallisesti.

Anna meille palautetta lomasi jälkeen, sillä siitä on iloa ja hyötyä muille matkailijoille tulevaisuudessa.

Voidaksemme auttaa sinua parhaiten, pyydämme sinua täyttämään oheisen kaavakkeen viimeistään 7 päivää ennen lähtöpäivää. Me vastaamme sinulle sähköpostilla.

Mikäli sinulla on muita toiveita tai kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme: 0306-227 575.