Lisävalinnat ja vakuutukset


Lisävalinnat ja vakuutukset

Comfort Class | Kids Comfort | HamamHintatakuu mahdollisuudella muuttaa varausta maksutta | Matkavakuutus | Late check out | Side by Side| Merirosvoristeily


Comfort Class (vain Turkissa)

 

Korota lomasi Comfort Class-luokkaan!

Jos olet valinnut lomakohteeksesi yhden Nazar Collection –hotelleistamme, voit ostaa matkaasi Comfort Class –paketin, joka tekee lomastasi hiukan ylellisemmän. Comfort Classin avulla saat muun muassa VIP-sisäänkirjautumisen hotellilla, ilmaisen langattoman nettiyhteyden huoneisiin, myöhäisen huoneenluovutuksen lähtöpäivänä, teille varatut aurinkovuoteet rannalla ja paljon muuta. Comfort Class–paketteja on saatavana vain rajoitettu määrä, joten kiiruhda varaamaan omasi numerosta 0306-227 575!

Huomioi, että Comfort Class on varattava vähintään viikkoa ennen matkaan lähtöä.

Hinta per viikko:

Aikuiset: 90 €
Lapset: 25 €

HUOM! Comfort Class tulee varata kaikille samassa huoneessa asuville aikuisille ja lapsille. Valikoima voi vaihdella eri hotellien välillä.

Lue lisää.


Kids Comfort (vain Turkissa)

Me Nazarilla rakastamme lapsia ja haluammekin, että sekä lapset ja heidän vanhemmillansa on niin mukavaa kuin mahdollista! Nyt sinun ei tarvitse raahata lastenrattaita lomallesi ja voit keittää vettä lämmittääksesi vellin kaikessa rauhassa omassa huoneessasi.

Pegasos-hotelleissamme voit nimittäin nyt varata Kids' Comfort-paketin, jossa saat kokoontaitettavat rattaat (esim. Chicco Snappy Spring) toimitettuna huoneeseesi syöttötuolin ja vedenkeittimen kanssa.
Rajoitettu määrä paketteja.

Hinta 30€/viikko.


Hamam (vain Turkissa)

Aloita lomasi parhaalla mahdollisella tavalla – hamamilla!

Hamam on perinteinen, turkkilainen käsittely, jossa yhdistyvät lämpö, höyry, kuorinta ja hieronta. Ammattitaitoinen hoitoterapeutti kuorii vartalosi kauttaaltaan poistaen kuolleet ihosolut, jolloin upeasta lomarusketuksesta tulee tasaisempi ja kestävämpi. Hoito päätetään ihanalla saippuavaahtohieronnalla.

Kun varaat lomasi yhdestä meidän Pegasos-hotelleistamme, voit varata itsellesi ylellisen hamam-kokonaisuuden kotoa käsin. Kokonaisuuteen sisältyy perinteinen kuorinta ja vaahtohieronta, ja sen päättää 30 minuuttia kestävä, rentouttava öljyhieronta. Turkissa sinulla on oiva mahdollisuus hemmotella itseäsi riippuvuutta aiheuttavilla wellness-hoidoilla.

Hinta per hoito: 32 €


Hintatakuu mahdollisuudella muuttaa varausta maksutta

Tarjoamme lisävalintaa hintatakuulle tai varauksesi muutoksille. Tähän kuuluu:

- Muutokset maksutta syystä huolimatta, kun kanssamatkustajilla on sama vakuutus ja matkan lähtöön on vähintään 35 päivää. Ilmaiset muutokset eivät koske alennettuja matkoja.

- Hintatakuu. Mikäli matkasi hinta laskee (sama päivämäärä, lentoreitti, hotelli ja huonetyyppi) yli 60 päivää ennen matkalle lähtöä, sinulla on oikeus saada väliraha sinulle maksettuna. Ota meihin yhteyttä, niin maksamme välirahan.

Kun käytät hintatakuuta, ei hinnankorjaus koske alennuksia, jotka ovat tarkoitettu eri myyntikanaville, kuten Ellos-alennuksien kohdalla. Alennusten kohdalla tulee niiden olla yhä voimassa hetkellä, kun haluat hintaerotuksen. Muussa tapauksessa matkan alkuperäinen ostohinta on voimassa. Hintatakuu ei koske erikoismatkoja tai henkilökohtaisia alennuksia.

Hintatakuu 9 € henkilö


Matkavakuutus

Loma on vuoden odotetuinta aikaa. Lomalle lähdetään rentoutumaan, lataamaan akkuja ja nauttimaan mukavasta yhdessäolosta. Joskus lomallakin tapahtuu asioita, jotka vievät mielenrauhan, tai voit joutua perumaan matkan äkillisen sairauden vuoksi. Silloin on tärkeää, että vakuutusturvasi on riittävä ja oikea.

Nazar tekee yhteistyötä Allianzin kanssa pystyäkseen tarjoamaan markkinoiden kattavimman matkavakuutuksen. Kauttamme on mahdollista ostaa vakuutus, joka antaa parhaan turvan matkallesi.

Turva

  • Matkasairauden tai tapaturman aiheuttamat hoitokulut korvataan ilman ylärajaa.
  • Matkasairauden hoitoa korvataan enintään 120 päivältä hoidon alkamisesta ja tapaturman hoitoa enintään kolme vuotta.
  • Vakuutus korvaa lisäksi matkan peruuntumiseen, keskeytymiseen, matkalta myöhästymiseen tai matkan odottamiseen liittyviä perusteltuja kuluja sekä mm. vainajan kuljetuksen kotimaahan.

 Super Turva

  • Hoitokulut korvataan ilman ylärajaa. Matkatavaroiden vakuutusmäärä 2000 euroa.
  • Matkatavaravakuutus korvaa matkatavaran vahingoittumisen tai varkauden ilman omavastuuta, sekä matkatavaroiden myöhästymisestä (yli 6 h) tai katoamisesta aiheutuvia kuluja.
  • Vakuutus korvaa myös tapaturman aiheuttamasta haitasta syntyviä kuluja 20.000 euroon asti ja kuolemasta 20.000 euroa.

Saadaksesi rahat takaisin matkastasi, tulee sinun olla yhteydessä Allianziin/Falkiin numerossa 09 37 47 72 20 tai sähköpostitse claims@remove-this.falck.fi

Hinta 2-15 vHinta 16-86 v
Allianz - Matkavakuutus Turva 9 päivää20 €40 €
Allianz - Matkavakuutus Turva 16 päivää27,50 €55 €
Allianz - Matkavakuutus Super Turva 9 päivää33 €66 €
Allianz - Matkavakuutus Super Turva 16 päivää43 €86 €

On tärkeää, että tutustut vakuutusehtoihin ja valitset juuri itsellesi ja perheellesi sopivan vakuutuksen.

Lue tarkemmat matkavakuutusehdot täältä:

Turva

Super Turva

Tärkeää tietää

  • Jos sinulla on olemassa olevia sairauksia, tutustuthan vakuutusehtoihin huolella, koska vakuutuksessa on rajoituksia tältä osin.
  • Matkavakuutus myönnetään henkilölle, joka asuu vakituisesti Suomessa. Vakuutetun pitää olla 86-vuotias tai nuorempi ja hänellä pitää olla voimassa oleva Kela-kortti. 

Allianzilla on oma 24 tuntia vuorokaudessa päivystävä puhelin vakavia sairaus- ja onnettomuustapauksia varten. Puhelinnumero on +358 9 37 47 74 30 ja numerossa palvellaan suomenkielellä. Sama numero palvelee myös korvaushakemusasioissa.

Lue lisää.


Late Check-out

Kun matkustat Nazarilla, tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden ”Late Check-out”-palveluun, eli myöhäisempään huoneen luovutukseen tietyissä hotelleissa. Tiettyä summaa vastaan voit pitää huoneesi klo. 17.00 asti. ”Late Check-out” täytyy varata ja maksaa viimeistään viisi päivää ennen lähtöpäivää ja huoneiden määrä on rajoitettu. Löydät tiedon hotellien omilta sivuilta mistä hotelleista kyseinen palvelu on varattavissa.


Side by side

Haluatko asua lähellä ystäviesi tai perheesi huoneita? Pegasos-hotelleissa Turkissa (Pegasos World, Pegasos Royal ja Pegasos Resort) on lähekkäisten huoneiden takaaminen mahdollista lisämaksua vastaan.

Kaikki kolme hotellia, Pegasos World, Pegasos Royal ja Pegasos Resort ovat suuria, jonka takia voi olla hyvä valita tämä mahdollisuus, mikäli lomastanne tulee onnistuneempi ja helpompi asuessanne toistenne lähettyvillä.

Mikäli varaatte kaksi huonetta, voitte saada takuun, että asutte enimmillään kolme ovea toisistanne hintaan 39 € huonetta kohden per viikko. Tämän voi ostaa lähes kaikkiin huonetyyppeihin.

Mikäli haluat käyttää tämän loistavan mahdollisuuden, ota meihin yhteyttä numeroon 0306-227575, niin autamme varauksessa!


Lentokenttähotelleja

Nazar tekee yhteistyötä tiettyjen Nordic Choice-hotellien kanssa, jotka sijaitsevat lähellä lentokenttää, jotta vieraamme saisivat lomalleen mahdollisimman mukavan alun tai/ja lopun. Aloita siis lomasi rentouttavalla yöpymisellä ennen aikaista lentoa tai majoitu ylelliseen hotelliin loman loputtua. Hemmottele itseäsi herkullisella ruoalla ravintolassa tai kylmällä drinkillä baarissa nauttiessasi lomatunnelmasta.

Nazarin matkustajana saat erikoishintaan hotellimajoituksen 12 % alennuksella normaaleista web-hinnoista, mikäli valitset jonkin yhteistyöhotelleistamme. Aamiaisbuffetti kuuluu aina hintaan. Printtaathan mukaan varauksesi, jota tarvitaan hotellilla.

Varauksesta näet tiedot hotellistasi, ja mihin voit soittaa tai lähettää sähköpostia, mikäli sinulla on kysyttävää. Kaikkiin kysymyksiin vastaa Nordic Choice-hotellit, eikä Nazar. Maksu suoritetaan hotelliin kirjautuessa.

Lue lisää ja varaa majoitus suoraan onlinelta »


Merirosvoristeily

Lasten suosikkiretki!

Lähde Kapteeni Nemon ja hänen miehistönsä kanssa fantastiselle seikkailupäivälle Manavgat-joelle. Päivä on täynnä hauskan pitoa ja leikkejä merirosvolaivalla, ja kun laskemme ankkurit ja nousemme maihin, alkaa suuri aarrejahti! Kansainväliset merirosvot tekevät päivästä unohtumattoman, ja kaikki seikkailumieliset merirosvot, niin pienet kuin isot, ovat tervetulleita osallistumaan hauskan pitoon. Edestakainen bussikuljetus sisältyy hintaan.

Retki järjestetään tiistaisin. Retki voidaan peruuttaa sään tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Lippu noudetaan oppailtamme viimeistään kello 11.00 maanantaina. Retki on peruutettava viimeistään maanantaina kello 11.00. Kahden viikon matkalaiset varataan ensimmäisen viikon tiistain merirosvoretkelle. Jos haluat vaihtaa toisen viikon tiistaille, ota yhteyttä oppaaseen paikan päällä tarkistaaksesi onko tämä mahdollista.


Soita meille
Puhelinpalvelu
0306-227575

Ma - pe 09.00 – 18.00
La - su 10.00 – 16:00


Chatti
Lyhyisiin kysymyksiin saat nopean vastauksen chatin välityksellä.

Sähköposti
Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse.

info@nazar.fi


Soittaminen on maksullista.

Soitettaessa kiinteän puhelinverkon liittymästä: 8,35 snt/puhelu + 3,2 snt/min (22% alv.sis.) Soitettaessa matkaviestinverkon liittymästä: 8.35 snt/puhelu+19.4 snt/min (22% alv.sis.) Puhelut ulkomailta: Ulkomaan operaattori määrää puhelukulut.
Lahjakortti

Miksi et yllättäisi hyvää ystävää tai perheenjäsentä Nazarin lahjakortilla?

Lue lisää


Tykkää meistä Facebookissa

Tykkää Nazarista ja ota osaa loistaviin tarjouksiin ja kilpailuihin.

Seuraa meitä Facebookissa