Lisävalinnat ja vakuutukset


Lisävalinnat ja vakuutukset

Comfort Class | Kids Comfort | Hamam | Nazarin lisäturvaa matkallesiHintatakuu mahdollisuudella muuttaa varausta maksutta | Matkavakuutus | Late check out | Istumapaikat ja lisävalinnat lennolle | Tax Free | Side by Side| Merirosvoristeily


Comfort Class (vain Turkissa)

 

Korota lomasi Comfort Class-luokkaan!

Jos olet valinnut lomakohteeksesi yhden Nazar Collection –hotelleistamme, voit ostaa matkaasi Comfort Class –paketin, joka tekee lomastasi hiukan ylellisemmän. Comfort Classin avulla saat muun muassa VIP-sisäänkirjautumisen hotellilla, ilmaisen langattoman nettiyhteyden huoneisiin, myöhäisen huoneenluovutuksen lähtöpäivänä, teille varatut aurinkovuoteet rannalla ja paljon muuta. Comfort Class–paketteja on saatavana vain rajoitettu määrä, joten kiiruhda varaamaan omasi numerosta 0306-227 575!

Huomioi, että Comfort Class on varattava vähintään viikkoa ennen matkaan lähtöä.

Saat kaiken tämän Comfort Class-paketilla:

 • Teille varatut aurinkovuoteet rannalla
 • À la carte–aamiainen kolmena päivänä viikossa sisältäen vastapuristettua tuoremehua
 • VIP-sisäänkirjautuminen hotellilla tulopäivänä
 • Ilmainen nettiyhteys huoneissa (Osassa hotelleja on ilmainen Wifi huoneissa myös ilman Comfort Class-pakettia, mutta tällöin vain kahdelle päätteelle)
 • Mahdollisuus ylimääräiseen ruokailuun yhdessä hotellin á la carte -ravintoloista
 • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 18:sta
 • 20 % alennusta kaikista hotellin wellness-keskuksen hoidoista
 • Täytetty minibaari tulopäivänä (2 Cola + 1 Cola Light + 1 Fanta + 1 Sprite + 2 pulloa kivennäisvettä+ 1 l vesipullon)
 • Aamutakki ja 2 paria tohveleita
 • Pyyhkeet altaalle huoneisiin tuotuna

Hinta per viikko:

Aikuiset: 90 €
Lapset: 25 €

HUOM! Comfort Class tulee varata kaikille samassa huoneessa asuville aikuisille ja lapsille. Valikoima voi vaihdella eri hotellien välillä.

Lue lisää.


Kids Comfort (vain Turkissa)

Me Nazarilla rakastamme lapsia ja haluammekin, että sekä lapset ja heidän vanhemmillansa on niin mukavaa kuin mahdollista! Nyt sinun ei tarvitse raahata lastenrattaita lomallesi ja voit keittää vettä lämmittääksesi vellin kaikessa rauhassa omassa huoneessasi.

Pegasos-hotelleissamme voit nimittäin nyt varata Kids' Comfort-paketin, jossa saat kokoontaitettavat rattaat (esim. Chicco Snappy Spring) toimitettuna huoneeseesi syöttötuolin ja vedenkeittimen kanssa.
Rajoitettu määrä paketteja.

Hinta 30€/viikko.


Hamam (vain Turkissa)

Aloita lomasi parhaalla mahdollisella tavalla – hamamilla!

Hamam on perinteinen, turkkilainen käsittely, jossa yhdistyvät lämpö, höyry, kuorinta ja hieronta. Ammattitaitoinen hoitoterapeutti kuorii vartalosi kauttaaltaan poistaen kuolleet ihosolut, jolloin upeasta lomarusketuksesta tulee tasaisempi ja kestävämpi. Hoito päätetään ihanalla saippuavaahtohieronnalla.

Kun varaat lomasi yhdestä meidän Pegasos-hotelleistamme, voit varata itsellesi ylellisen hamam-kokonaisuuden kotoa käsin. Kokonaisuuteen sisältyy perinteinen kuorinta ja vaahtohieronta, ja sen päättää 30 minuuttia kestävä, rentouttava öljyhieronta. Turkissa sinulla on oiva mahdollisuus hemmotella itseäsi riippuvuutta aiheuttavilla wellness-hoidoilla.

Hinta per hoito: 36€


Nazarin lisäturvaa matkallesi

Me Nazarilla tiedämme kokemuksesta, että vakuutus on tärkeä osa onnistunutta matkaa, ja suosittelemme kaikkia matkustajiamme ottamaan matkavakuutuksen. Meillä on myös Nazarin oma lisäturvapaketti, joka kattaa matkustajat , jos jotakin odottamatonta tapahtuu ennen matkaan lähtöä.

Nazarin ”lisäturvaa matkallesi” sisältää:

- Maksuton matkan peruuttaminen jos sinut irtisanotaan työnantajan puolelta. Koskee toistaiseksi voimassa olevaa työsopimusta ja jos sinut irtisanotaan tuotannollisista tai taloudellisista syistä johtuen (ei koske lomautusta).. Todistus työnantajalta on esitettävä peruutuksen yhteydessä.
- Maksuton matkan peruuttaminen avioeron vuoksi. Todistus avioerosta täytyy esittää matkan peruuttamisen jälkeen.
- Syystä riippumaton maksuton matkan muuttaminen, jos kaikilla matkustajilla on Nazarin lisäturvaa matkallesi ja matkaan lähtöön on vähintään 35 päivää. Maksuton matkan muuttaminen ei koske alennettuja matkoja.
- Hotelli-takuu koskee kaikkia matkaseuralaisia jos jonkun matkustajan täytyy peruuttaa matka sairauden vuoksi. Sinulla on oikeus tilaamaasi hotelliin, ja säästyt mahdollisilta peruutuksesta johtuvista hinnan korotuksilta. Kaikilla matkaseurueeseen kuuluvilla tulee olla Nazarin lisäturvaa matkallesi ja peruuttaminen tulee todistaa lääkärintodistuksella.
- Hintatakuu. Jos matkasi hinta (sama päivä, lento, lähtö lentopaikka, hotelli ja huonetyyppi) laskee aikaisemmin kuin 60 päivää ennen matkaan lähtöä, on sinulla oikeus saada takaisin hinnan erotus. Ota yhteyttä meihin, niin me maksamme sinulle takaisin hinnan erotuksen. 

Jos käytät hyväksesi hintatakuuta, ei se koske tiettyjä alennuksia jotka ovat tarkoitettu vain tietyille myyntikanaville, esimerkiksi alennus Elloksen kautta. Jotta voit käyttää hyväksesi alennuksia jotka olivat voimassa varaushetkellä, tulee niiden olla voimassa sillä hetkellä kun käytät hyväksesi hintakuuta. Muutoin koskevat hinnat, jotka ovat voimassa matkan muutoksen teko aikaan. Hintatakuu ei koske erikois- tai ryhmämatkoja, eikä henkilökohtaisia alennuksia.

Todistuksen tulee olla meillä viimeistään 7 päivää peruutuksen jälkeen.

Nazarin lisäturvaa matkallesi, maksetaan käsirahan yhteydessä. Nazarin lisäturvaa matkallesi voidaan tilata vain matkan varaamisen yhteydessä ja sitä ei voida peruuttaa sen jälkeen kun käsiraha on maksettu. Nazarin lisäturvaa matkallesi hinta voi olla eri erikoismatkoille.

Peruuttaaksesi tai muuttaaksesi matkaasi, ota yhteyttä myyntiosastoomme puhelinnumerossa 0306- 227 575 ennen matkaan lähtöä. Konttoriaikojen ulkopuolella voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@remove-this.nazar.fi tai faksata numeroon +46  40 699 88 31. Kirjoita viestissäsi varausnumero, kuka/ketkä peruuttavat matkansa, peruuttamisen syy sekä viestin lähetyksen päivämäärä. Huomioi, että matkan päävaraajan tulee kirjoittaa sähköposti tai faksi. 

Jos olet käyttänyt hyväksesi Nazarin lisäturvaa matkallesi, tulee sinun lähettää alkuperäinen todistus Nazarille. Todistuksen kustannukset maksaa asiakas itse ja matkan peruuttamisen yhteydessä pidätämme Nazarin lisäturvaa matkallesi arvon sekä toimistokulut.Tarkempia tietoja löydät matkaehdoistamme.

Koskee varauksia, joiden Turva-paketti on ostettu ennen 1. heinäkuuta 2015.
 

 


Hintatakuu mahdollisuudella muuttaa varausta maksutta

Mikäli ostat matkallesi hintatakuun, ja huomaat matkasi hinnan laskevan oston jälkeen (sama päivämäärä, lentokenttä, hotelli ja huonetyyppi), mutta kuitenkin viimeistään 60 päivää ennen matkalle lähtöön, on sinulla mahdollisuus saada erotus takaisin ottaessasi meihin yhteyttä.

Jos käytät hyväksesi hintatakuuta, ei se koske tiettyjä alennuksia jotka ovat tarkoitettu vain tietyille myyntikanaville, esimerkiksi alennus Elloksen kautta. Jotta voit käyttää hyväksesi alennuksia, jotka olivat voimassa varaushetkellä, tulee niiden olla voimassa sillä hetkellä, kun käytät hyväksesi hintakuuta. Muutoin koskevat hinnat, jotka ovat voimassa matkan muutoksen teon aikaan. Hintatakuu ei koske erikois- tai ryhmämatkoja, eikä henkilökohtaisia alennuksia.

Hintatakuu 9 € henkilö

Matkavakuutus

Loma on vuoden odotetuinta aikaa. Lomalle lähdetään rentoutumaan, lataamaan akkuja ja nauttimaan mukavasta yhdessäolosta. Joskus lomallakin tapahtuu asioita, jotka vievät mielenrauhan, tai voit joutua perumaan matkan äkillisen sairauden vuoksi. Silloin on tärkeää, että vakuutusturvasi on riittävä ja oikea.

Nazar tekee yhteistyötä Allianzin kanssa pystyäkseen tarjoamaan markkinoiden kattavimman matkavakuutuksen. Kauttamme on mahdollista ostaa vakuutus, joka antaa parhaan turvan matkallesi.

Turva

 • Matkasairauden tai tapaturman aiheuttamat hoitokulut korvataan ilman ylärajaa.
 • Matkasairauden hoitoa korvataan enintään 120 päivältä hoidon alkamisesta ja tapaturman hoitoa enintään kolme vuotta.
 • Vakuutus korvaa lisäksi matkan peruuntumiseen, keskeytymiseen, matkalta myöhästymiseen tai matkan odottamiseen liittyviä perusteltuja kuluja sekä mm. vainajan kuljetuksen kotimaahan.

 Super Turva

 • Hoitokulut korvataan ilman ylärajaa. Matkatavaroiden vakuutusmäärä 2000 euroa.
 • Matkatavaravakuutus korvaa matkatavaran vahingoittumisen tai varkauden ilman omavastuuta, sekä matkatavaroiden myöhästymisestä (yli 6 h) tai katoamisesta aiheutuvia kuluja.
 • Vakuutus korvaa myös tapaturman aiheuttamasta haitasta syntyviä kuluja 20.000 euroon asti ja kuolemasta 20.000 euroa.

Saadaksesi rahat takaisin matkastasi, tulee sinun olla yhteydessä Allianziin/Falkiin numerossa 09 37 47 72 20 tai sähköpostitse claims@remove-this.falck.fi

Hinta 2-15 vHinta 16-86 v
Allianz - Matkavakuutus Turva 9 päivää20 €40 €
Allianz - Matkavakuutus Turva 16 päivää27,50 €55 €
Allianz - Matkavakuutus Super Turva 9 päivää33 €66 €
Allianz - Matkavakuutus Super Turva 16 päivää43 €86 €

On tärkeää, että tutustut vakuutusehtoihin ja valitset juuri itsellesi ja perheellesi sopivan vakuutuksen.

Lue tarkemmat matkavakuutusehdot täältä:

Turva

Super Turva  

Tärkeää tietää

 • Jos sinulla on olemassa olevia sairauksia, tutustuthan vakuutusehtoihin huolella, koska vakuutuksessa on rajoituksia tältä osin.
 • Matkavakuutus myönnetään henkilölle, joka asuu vakituisesti Suomessa. Vakuutetun pitää olla 86-vuotias tai nuorempi ja hänellä pitää olla voimassa oleva Kela-kortti. 

Allianzilla on oma 24 tuntia vuorokaudessa päivystävä puhelin vakavia sairaus- ja onnettomuustapauksia varten. Puhelinnumero on +358 9 37 47 74 30 ja numerossa palvellaan suomenkielellä. Sama numero palvelee myös korvaushakemusasioissa.

Lue lisää.


Late Check-out

Kun matkustat Nazarilla, tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden ”Late Check-out”-palveluun, eli myöhäisempään huoneen luovutukseen tietyissä hotelleissa. Tiettyä summaa vastaan voit pitää huoneesi klo. 17.00 asti. ”Late Check-out” täytyy varata ja maksaa viimeistään viisi päivää ennen lähtöpäivää ja huoneiden määrä on rajoitettu. Löydät tiedon hotellien omilta sivuilta mistä hotelleista kyseinen palvelu on varattavissa.


Istumapaikat ja lisävalinnat lennolla

Nazar tarjoaa vierailleen mahdollisuuden varata tietyt istuinpaikat etukäteen lähes kaikilla lennoilla. Tietyillä lennoilla voitte myös tehdä etukäteisvarauksen muista lisäpalveluista. Alla lisätietoa lentoyhtiöiden tarjoamista lisäpalveluista:

Aegean Airlines

Mahdolliset lisävalinnat: Istumapaikat ja erityiset matkatavarat (golf-varusteet). Tilaukset voidaan tehdä 365-4 päivää ennen matkalle lähtöä. Klikkaa tästä tehdäksesi varauksen.

BH Air

Mahdolliset lisävalinnat: Istumapaikat ja erityiset matkatavarat (golf-varusteet). Tilaukset voidaan tehdä 365-4 päivää ennen matkalle lähtöä. Klikkaa tästä tehdäksesi varauksen.

Freebird Airlines

Mahdolliset lisävalinnat: Istumapaikat sekä golf-varusteet. Tilaukset voidaan tehdä 365-3 päivää ennen matkaan lähtöä. Klikkaa tästä tehdäksesi varauksen.

Jet Time

Mahdolliset lisävalinnat: Istumapaikat, erikoismatkatavarat (golf-varusteet) sekä mahdollinen ylipaino. Tilaukset voidaan tehdä 365-2 päivää ennen matkaan lähtöä. Klikkaa tästä tehdäksesi varauksen.

Norwegian

Mahdollisia lisävalintoja lennolle: Istumapaikat, lisäkilot ruumaan, sekä erikoismatkatavarat (esim. golfbagit). Tilaukset voi tehdä 60-10 päivää ennen lähtöä. Klikkaa tästä tehdäksesi varauksen.

SAS Charter

Mahdollisia lisävalintoja ennen matkaa: istumapaikat, sekä golfvarusteet. Tilauksen voi tehdä 120-4 päivää ennen matkalle lähtöä. Klikkaa tästä tehdäksesi varauksen.

SunExpress

Mahdolliset lisävalinnat: Istumapaikat, mahdollinen ylipaino ja erikoismatkatavarat (golf-varusteet). Voit myös varata paremman aterian. Tilaukset voidaan tehdä 60-4 päivää ennen matkaan lähtöä. Tehdäksesi varauksen, klikkaa tästä.

TUIfly Nordic

Mahdolliset lisävalinnat: Istumapaikat, juhla-ateria, hemmottelu-paketit, lisäkilot ruumaan ja erityismatkatavarat (golf-varusteet). Tilaukset voidaan tehdä 365-4 päivää ennen matkalle lähtöä. Varaukset tehdään täällä.

TUI Airways

Mahdolliset lisävalinnat: Istumapaikat, juhla-ateria, hemmottelu-paketit, lisäkilot ruumaan ja erityismatkatavarat (golf-varusteet). Tilaukset voidaan tehdä 365-4 päivää ennen matkalle lähtöä. Varaukset tehdään täällä.


Taxfree

Charter-matka ja Tax Free kuuluvat yhteen!

Useimmat meistä rakastat tehdä verovapaita ostoksia. Eri lentoyhtiöiden Tax Free-tilauskäytäntö vaihtelee. Lue alta lisää. Hyvää lomaa!

Aegean Airlinesilla

Taxfree-tuotteita ei ole mahdollisuus tilata lentäessäsi Aegean Airlinesilla.

BH Air

Taxfree-tuotteita ei ole mahdollisuus tilata lentäessäsi BH Air.

Freebird Airlines

Kun lennät Freebirdillä, voit tilata taxfree-tavaroita kotimatkalle. Tilaus voidaan tehdä 60-2 päivää ennen matkaa ja voidaan maksaa tilauksen yhteydessä Visalla tai Master Cardilla. Klikkaa tästä päästäksesi tilaukseen. Lennoilla on myös pieni valikoima taxfree-tavaroita.

Jet Time

Kun lennät Jet Timella, voit tilata taxfree-tuotteita etukäteen niin meno- kuin tulomatkalle. Noin 30 päivää ennen matkalle lähtöä lähetetään varauksessa antamaasi osoitteeseen taxfree-kuvasto. Samassa yhteydessä tulet saamaan tervetuliaissähköpostin, kun tilauksia voi alkaa tekemään. Viimeinen tilauspäivä meno- ja tulomatkalle on yleensä 4-5 päivää ennen lähtöä. Saadaksesi tarkempaa tietoa taxfree-tuotteiden tilauksesta, kirjaudu sisään klikkaamalla tästäTarjonta suoraan lennoille tilattaessa on hyvin rajoitettua. 

Norwegian

Kun lennät Norwegianilla, voit tilata taxfree-tuotteita etukäteen niin meno- kuin tulomatkalle. Noin 30 päivää ennen matkalle lähtöä lähetetään varauksessa antamaasi osoitteeseen taxfree-kuvasto. Samassa yhteydessä tulet saamaan tervetuliaissähköpostin, kun tilauksia voi alkaa tekemään. Viimeinen tilauspäivä meno- ja tulomatkalle on yleensä 4-5 päivää ennen lähtöä. Saadaksesi tarkempaa tietoa taxfree-tuotteiden tilauksesta, kirjaudu sisään klikkaamalla tästä. Tarjonta suoraan lennoille tilattaessa on hyvin rajoitettua.

SAS Charter

Kun lennät SAS:lla, voit tilata taxfree-tuotteita etukäteen niin meno- kuin tulomatkalle. Noin 30 päivää ennen matkalle lähtöä lähetetään varauksessa antamaasi osoitteeseen taxfree-kuvasto. Samassa yhteydessä tulet saamaan tervetuliaissähköpostin, kun tilauksia voi alkaa tekemään. Viimeinen tilauspäivä meno- ja tulomatkalle on yleensä 4-5 päivää ennen lähtöä. Saadaksesi tarkempaa tietoa taxfree-tuotteiden tilauksesta, kirjaudu sisään klikkaamalla tästäTarjonta suoraan lennoille tilattaessa on hyvin rajoitettua. 

SunExpress

Kun lennät SunExpressillä, voit tilata taxfree-tavaroita kotimatkalle. Tilaus voidaan tehdä 60-2 päivää ennen matkaa ja voidaan maksaa tilauksen yhteydessä Visalla tai Master Cardilla. Klikkaa tästä päästäksesi tilaukseen. Lennoilla on myös pieni valikoima taxfree-tavaroita.
  

TUIfly Nordic 

Kun lennät TUIfly Nordicilla, voit tilata taxfree-tuotteita etukäteen niin meno- kuin tulomatkalle. Noin 30 päivää ennen matkalle lähtöä lähetetään varauksessa antamaasi osoitteeseen taxfree-kuvasto. Samassa yhteydessä tulet saamaan tervetuliaissähköpostin, kun tilauksia voi alkaa tekemään. Viimeinen tilauspäivä meno- ja tulomatkalle on yleensä 4-5 päivää ennen lähtöä. Saadaksesi tarkempaa tietoa taxfree-tuotteiden tilauksesta, kirjaudu sisään klikkaamalla tästäTarjonta suoraan lennoille tilattaessa on hyvin rajoitettua.

TUI Airways

Kun lennät TUI Airways, voit tilata taxfree-tuotteita etukäteen niin meno- kuin tulomatkalle. Noin 30 päivää ennen matkalle lähtöä lähetetään varauksessa antamaasi osoitteeseen taxfree-kuvasto. Samassa yhteydessä tulet saamaan tervetuliaissähköpostin, kun tilauksia voi alkaa tekemään. Viimeinen tilauspäivä meno- ja tulomatkalle on yleensä 4-5 päivää ennen lähtöä. Saadaksesi tarkempaa tietoa taxfree-tuotteiden tilauksesta, kirjaudu sisään klikkaamalla tästäTarjonta suoraan lennoille tilattaessa on hyvin rajoitettua. 

Pyydämme huomioimaan, että kun ostat taxfree-tavaroita tai palveluita lennon aikana, on tämä sinun ja lentoyhtiön välinen sopimus. Nazar ei vastaa taxfree tavaroiden tilaamisesta tai myynnistä. Jos taxfree tilauksen yhteydessä on tapahtunut virhe, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä lentoyhtiöön.

Tulli

Jos sinulla on kysymyksiä koskien tullimääräyksiä, pyydämme sinua lukemaan lisätietoja Tullin omilta kotisivuilta näpäyttämällä tästä.


Side by side!

Nazar Collection-hotelleissa voit taata lähekkäiset huoneet ystäviesi kanssa. Tämä on ainutlaatuinen takuu – täydellistä isoille perheille tai kaveriporukoille, jotka matkustavat yhdessä.

Varaa kaksi huonetta ja saat takuun huoneista, jotka ovat maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan. Tämä maksaa 39€ huonetta kohden ja on mahdollista suurimmissa osissa huonetyyppejä.


Lentokenttähotelleja

Nazar tekee yhteistyötä tiettyjen Nordic Choice-hotellien kanssa, jotka sijaitsevat lähellä lentokenttää, jotta vieraamme saisivat lomalleen mahdollisimman mukavan alun tai/ja lopun. Aloita siis lomasi rentouttavalla yöpymisellä ennen aikaista lentoa tai majoitu ylelliseen hotelliin loman loputtua. Hemmottele itseäsi herkullisella ruoalla ravintolassa tai kylmällä drinkillä baarissa nauttiessasi lomatunnelmasta.

Nazarin matkustajana saat erikoishintaan hotellimajoituksen 12 % alennuksella normaaleista web-hinnoista, mikäli valitset jonkin yhteistyöhotelleistamme. Aamiaisbuffetti kuuluu aina hintaan. Printtaathan mukaan varauksesi, jota tarvitaan hotellilla.

Varauksesta näet tiedot hotellistasi, ja mihin voit soittaa tai lähettää sähköpostia, mikäli sinulla on kysyttävää. Kaikkiin kysymyksiin vastaa Nordic Choice-hotellit, eikä Nazar. Maksu suoritetaan hotelliin kirjautuessa.

Lue lisää ja varaa majoitus suoraan onlinelta »


Merirosvoristeily

Lasten suosikkiretki!

Lähde Kapteeni Nemon ja hänen miehistönsä kanssa fantastiselle seikkailupäivälle Manavgat-joelle. Päivä on täynnä hauskan pitoa ja leikkejä merirosvolaivalla, ja kun laskemme ankkurit ja nousemme maihin, alkaa suuri aarrejahti! Kansainväliset merirosvot tekevät päivästä unohtumattoman, ja kaikki seikkailumieliset merirosvot, niin pienet kuin isot, ovat tervetulleita osallistumaan hauskan pitoon. Edestakainen bussikuljetus sisältyy hintaan.

Retki järjestetään tiistaisin. Retki voidaan peruuttaa sään tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Lippu noudetaan oppailtamme viimeistään kello 11.00 maanantaina. Retki on peruutettava viimeistään maanantaina kello 11.00. Kahden viikon matkalaiset varataan ensimmäisen viikon tiistain merirosvoretkelle. Jos haluat vaihtaa toisen viikon tiistaille, ota yhteyttä oppaaseen paikan päällä tarkistaaksesi onko tämä mahdollista.

Soita meille


Soita meille
0306 22 7575

”Me asiakaspalvelussa”


Lahjakortti

Miksi et yllättäisi hyvää ystävää tai perheenjäsentä Nazarin lahjakortilla?

Lue lisää


Tykkää meistä Facebookissa

Tykkää Nazarista ja ota osaa loistaviin tarjouksiin ja kilpailuihin.

Seuraa meitä Facebookissa