Matkakohde


Hyönteiset ja eläimet | Retket | KotimatkaVesiurheilu | Sairastapaukset matkan aikana | Opaspalvelut | Lentokenttäkuljetus


Hyönteiset ja eläimet

Kissat ja muut eläimet ovat arkipäivää useimmissa kohteissa ja hotelleissa. Jopa luksushotellilla saattaa esiintyä kissoja ja koiria, sekä muurahaisia ja hyönteisiä niin sisä- kuin ulkotiloissa.


Retket

Taataksemme sinulle ikimuistoisen ja viihtyisän loman, tarjoamme useita jännittäviä ja monipuolisia retkivaihtoehtoja matkakohteissamme. Retkillä on mukana suomenkielinen ja/tai englanninkielinen/skandinaavia puhuva opas. Saat täydellisen retkiohjelman saapuessasi lomakohteeseesi, jolloin voit varata retkiä suoraan oppaiden kautta.

 

Yleensä retket vaativat tietyn määrän osallistujia toteutuakseen. Retkiohjelma on alustava ja saattaa muuttua sesongin aikana. Hinnat kotisivulla ovat suuntaa antavia ja voivat muuttua.

 

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää retkitarjonnastamme


Vesiurheilu

Rannalta löydät usein vesiurheilukeskuksia. Suosittelemme, että luet tarkasti läpi ehdot ennen kuin käytät kyseisiä palveluita. Varsinkin hinnan sisältyvän vakuutuksen joka ei välttämättä vastaa samaa vakuutustasoa mihin olemme tottuneet Pohjoismaissa, mikä on tärkeää ottaa huomioon.

Varusteita ja välineitä vuokrattaessa, pyydetään sinua lukemaan läpi ja allekirjoittamaan erillinen sopimus. On tärkeää, että tutustut tähän materiaaliin ja tiedostat ehdot ennen kuin käytät kyseisen keskuksen palveluita.


Sairastapaukset matkan aikana

Mikäli epäonneksesi satut sairastumaan lomallasi, suosittelemme sinua olemaan yhteydessä Nazarin matkaoppaisiin, joilla on tietoa vakuutusyhtiö Allianzista, joka on yhteistyökumppanimme ja näin oppaappe voivat ohjata sinut lääkärille.

 

Mikäli käyt lääkärillä, älä unohda pyytää kuittia ja lääkärintodistusta vakuutusyhtiötäsi varten, mikäli aiot hakea korvauksia kotiinpaluusi jälkeen. Nazar ei pysty auttamaan korvausten saamisessa tai lääkärintodistusten ja muiden vastaavien todistusten hankkimisessa matkan jälkeen.

 

Huomioithan myös, että vatsatauti on ikävä, mutta melko tavallinen vaiva lämpimämmissä turistikohteissa. Tämän vuoksi on tärkeää, että sinä vieraana hotellilla, huolehdit hyvästä niin henkilökohtaisesta kuin yleisestä hygieniasta, ja juot riittävästi nestettä, sillä nestehukka voi aiheuttaa vatsaongelmia.


Kotimatka

Yleisesti ottaen pätee seuraava:

 

Sinun tulee olla lentokentällä viimeistään kaksi tuntia ennen lennonlähtöä. Mikäli menet kentälle omin avuin, pyydämme ilmoittamaan tästä oppaillemme.

 

Mikäli olet ostanut pelkän lennon tai menet kentälle omalla kuljetuksella, tulee sinun ottaa yhteyttä henkilökuntaamme kohteessa 24 tuntia ennen lähtöä saadaksesi tarkan lähtöajan. Puhelinnumero löytyy matkavahvistuksestasi.

 

Huomioithan, että on omalla vastuullasi katsoa, että laukkusi tulee mukaan bussiin sekä lennolle. Tämä koskee niin meno- kuin paluumatkaa.

Mikäli olet varannut kuljetuksen Nazarilta, tulet saamaan tiedon hakupaikasta ja –ajasta tekstiviestillä noin 1-2 päivää ennen kotiinpaluuta. Tietyissä kohteissa tieto kuljetuksesta voidaan myös ilmoittaa nettisivuilta löytyvän linkin kautta.

Opaspalvelut

Me Nazarilla panostamme vieraidemme palveluun!

 

Kohteissamme työskentelevät ammattilaiset eli meidän sisäisesti kouluttamat oppaamme. Koska olemme pohjoismainen matkanjärjestäjä, voit tavata niin ruotsalaisia, tanskalaisia, norjalaisia, suomalaisia, islantilaisia oppaitamme, jotka puhuvat myös englantia. He tekevät kaikkensa, jotta saat hienoja lomakokemuksia ja saat hieman tuntua paikalliseen kulttuuriin esimerkiksi retkiemme kautta.

 

Tämän lisäksi on oppaidemme työ taata, että saat tilaamasi – hotellin, kuljetuksen, retket jne. Mikäli joku menisi siis lomallasi pieleen koskien matkaasi tai varaustasi, on matkaehtojen mukaan sinun vastuullasi, että ilmoitat tästä mahdollisimman pian oppaillemme, jotta he saavat mahdollisuuden auttaa. Saat oppaisiimme yhteyden puhelimitse, ja tietyissä hotelleissamme oppaamme vierailevat tiettyinä aikoina, jotka näkee Nazarin hotellikansiosta.

Mikäli olet varannut matkapaketin reittilennoilla, ovat sinua vastassa ammattitaitoiset englanninkieliset oppaat, jotka työskentelevät paikalliselle yhteistyökumppanillemme, joka on nimeltään MTS. He auttavat sinua saapuessasi, kun olet varannut kuljetuksen kauttamme. Lisäksi on sinulla aina mahdollisuus digitaaliseen yhteyteen meihin Nazarilla, joko puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostin kautta.

Meillä on myös jonkin verran englanninkielisiä edustajia kohteessa, kuten esimerkiksi retkillämme.


Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus

Järjestämme lentokenttäkuljetuksen hotellin ja lentokentän välillä, mikäli et valitse yksityistä kuljetusta.

 

Turkki: 24 € aikuinen ja 16 € alle 12-vuotias lapsi.
Kreikka: 22 € aikuinen ja 16 € alle 12-vuotias lapsi.
Bulgaria: 24 € aikuinen ja 16 € alle 12-vuotias lapsi.
Mallorca: 24 € aikuinen ja lapsi.

 

Kun olet hakenut matkatavarasi, kulkenut tullin läpi ja päässyt ulos tulohallista, ovat oppaamme teitä vastassa. Tiettyihin matkakohteisiin on yhteinen lentokenttäkuljetus useilta eri lennoilta, joten lentokentällä voi esiintyä odotusaikaa. Nazar-opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksella. Joissakin tapauksissa voi kuljetus hotellille tapahtua minibussissa tai taksilla.

Huomioi, että helposti särkyvät tavarat tai arvotavarat on kuljetettava käsimatkatavarana lentokenttäkuljetuksen aikana. Nazar ei vastaa linja-auton ruumaan lastatuista matkatavaroista. Emme voi myöskään tilanpuutteesta johtuen taata, että erikoismatkatavarat kuten golf-varusteet, pyörät, surffilaudat tai vastaavat mahtuvat mukaan lentokenttäkuljetuslinja-autoon. Huomioi, että on sinun vastuullasi varmistaa, että matkatavarat ovat mukana lentokenttäkuljetuksessa niin hotellille kuin lentokentälle matkustettaessa.

Lentokenttäkuljetuksen voi ostaa siihen asti, kunnes lähtöselvitys on tehty. Suosittelemme hotellikuljetuksen ostamista kauttamme, sillä taksin kuljettajien saattaa olla vaikea löytää tiettyihin hotelleihin ja hinnat ovat yleensä korkeampia kuin lentokenttäkuljetuksemme. Kuljetusta ei voida ostaa matkakohteessa.

Jos olet ostanut pelkät lennot, on lentokenttäkuljetus ostettava vähintään kolme päivää ennen matkaan lähtöä.

Mikäli olet varannut matkapaketin reittilennoilla, otathan huomioon, että kuljetukset saattavat vaihdella matkakohtaisesti. Nazarin henkilökunta ei ole lentokentällä, vaan teitä vastassa ovat englanninkieliset oppaat, jotka työskentelevät paikalliselle yhteistyökumppanillemme nimeltään MTS. 

Yksityiskuljetus

Haluatko yksityisen kuljetuksen lentokentältä hotellille sekä takaisin, pääset aloittamaan lomasi nopeasti eikä sinun tarvitse odottaa muita matkustajia bussiin? Silloin sinun kannattaa varata yksityiskuljetus.

 

Turkissa yksityiskuljetuksissa käytetään minibusseja.

 

Kreikassa ja Bulgariassa yksityiskuljetuksissa käytetään autoa/taksia.

 

Perhekuljetus (vain Turkissa)

Mikäli teitä on neljä henkilöä tai useampi matkaseurueessanne niin voitte varata yksityiskuljetuksen entistäkin parempaan hintaan. Mitä lyhyempi kuljetusaika, sitä nopeammin pääsette aloittamaan lomanvieton!

 

Yksityiskuljetus/perhekuljetus tulee varata viimeistään viikkoa ennen lähtöä ja tämä tulee ostaa kaikille henkilöille, jotka ovat samassa varauksessa.

 

Lue lisää.

 

Mikäli suunnittelet matkapaketin varaamista reittilennoilla, näet kuljetusmahdollisuudet ja hinnat varauksen yhteydessä nettisivuiltamme.


Soita meille
Puhelinpalvelu
0306-227575

Ma - pe 09:00 – 18:00
La - su 10:00 – 16:00


Chatti
Lyhyisiin kysymyksiin saat nopean vastauksen chatin välityksellä.

Sähköposti
Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse.

info@nazar.fi


Soittaminen on maksullista.

Soitettaessa kiinteän puhelinverkon liittymästä: 8,35 snt/puhelu + 3,2 snt/min (22% alv.sis.) Soitettaessa matkaviestinverkon liittymästä: 8.35 snt/puhelu+19.4 snt/min (22% alv.sis.) Puhelut ulkomailta: Ulkomaan operaattori määrää puhelukulut.
Lahjakortti

Miksi et yllättäisi hyvää ystävää tai perheenjäsentä Nazarin lahjakortilla?

Lue lisää


Tykkää meistä Facebookissa

Tykkää Nazarista ja ota osaa loistaviin tarjouksiin ja kilpailuihin.

Seuraa meitä Facebookissa