Unohtuneet tavarat sekä myöhästymiset


Reklamaatiot | Unohdetut matkatavarat | Lennon myöhästyminen | Myöhästyneet tai vaurioituneet matkatavarat


Reklamaatiot

Jos vastoin odotuksia olet tyytymätön lomaasi, on tärkeää, että ilmoitat siitä oppaillemme jo matkakohteessa, jotta he voivat toimia ongelman ratkaisemiseksi. Emme voi ottaa jälkeenpäin vastuuta ongelmista, joista ei ole ilmoitettu matkaoppaillemme matkakohteessa. Jos mielestäsi virhettä ei kuitenkaan ole saatu korjattu kohteessa, voit kotiinpaluusi jälkeen täyttää reklamaatiokaavakkeen tällä sivustolla.

 

Klikkaa tästä täyttääksesi reklamaatiolomakkeen

 

Reklamaation tulee olla perillä Nazarilla, viimeistään 2 kuukautta matkan päättymisen jälkeen.


Unohdetut matkatavarat

Mikäli olet unohtanut jotain kohteeseen, voimme auttaa sinua etsimään näitä. Jos löydämme tavarat, lähetämme ne sinulle, jolloin sinun tulee maksaa 30€ plus mahdolliset ylimääräiset postikulut. Emme kuitenkaan voi taata, että kadonneet tavarat löytyvät. 

 

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja ja täyttääksesi lomakkeen.


Lennon myöhästyminen

Vaikka lennon myöhästymiset ovat melko harvinaisia, voi lähtö- tai tulolentokenttien sääolosuhteet, tekniset ongelmat tai kolmas osapuoli aiheuttaa isoja tai pienempiä viivästyksiä. Jos tällainen tilanne ilmenee, tekee Nazarin henkilökunta kaikkensa yhteistyössä lentoyhtiön kanssa tehdäkseen odotusajan niin miellyttäväksi kuin mahdollista.Me emme maksa korvauksia menetetyistä jatkoyhteyksistä, taksikyydeistä, bussimatkoista, yöpymisistä hotelleissa tai puhelinkuluista omaisille. Tällaisissa tapauksissa suosittelemme ottamaan yhteyttä vakuutusyhtiöönne.


Myöhästyneet tai vaurioituneet matkatavarat

Saadaksesi korvausta vahingoittuneista matkatavaroista, lastenvaunuista tai muusta omaisuudestasi, tulee sinun tehdä ns. PIR-raportti. Lentokentän henkilökunta tekee raportin ennen kuin lähdet matkatavaran noutoalueelta. Huomioi, että PIR-raporttia ei voi tehdä enää lentoasemalta poistumisen jälkeen. Tarkista, että saat alkuperäisen PIR-raportin sekä matkatavarakuitin, sillä nämä tarvitaan mahdollisen korvauksen saamiseksi lentoyhtiöltä. Huomioi myös, että vaurioituneet tavarat on reklamoitava kirjallisesti 7 päivän sisällä ja kadonneet ja myöhästyneet tavarat 21 päivän sisällä.Painotamme tässäkin yhteydessä hyvän matkavakuutuksen tärkeyttä. Erityisen matkatavaravakuutuksen maksamat korvaukset ovat usein selvästi kattavampia kuin lentoyhtiöiden vastaavat. Saatte lisätietoa vakuutuksista soittamalla numeroomme 0306-227 575 (paina 2).Soita meille
Puhelinpalvelu
0306-227575 Aukioloajat

Ma - pe:
10:00 – 19:00

La - su:
Suljettu


Chatti
Lyhyisiin kysymyksiin saat nopean vastauksen chatin välityksellä.

Sähköposti
Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse.

info@nazar.fi


Soittaminen on maksullista.

Soitettaessa kiinteän puhelinverkon liittymästä: 8,35 snt/puhelu + 3,2 snt/min (22% alv.sis.) Soitettaessa matkaviestinverkon liittymästä: 8.35 snt/puhelu+19.4 snt/min (22% alv.sis.) Puhelut ulkomailta: Ulkomaan operaattori määrää puhelukulut.Lahjakortti

Miksi et yllättäisi hyvää ystävää tai perheenjäsentä Nazarin lahjakortilla?

Lue lisää


Facebook

Tykkää Nazarista ja ota osaa loistaviin tarjouksiin ja kilpailuihin.

Seuraa meitä Facebookissa