Hemmottele ruumista ja sielua

Pegasos Worldin, Pegasos Resortin, Pegasos Royalin kutsuvat wellnesskeskukset kuuluvat koko alueen parhaimmistoon. Niiden työntekijät on koulutettu erityisesti tähän työhön, ja he ovat valmiita auttamaan sinua valitsemaan suuresta valikoimasta käsittelyjä ja hoitoja.

Lisämaksua vastaan voit nauttia muun muassa kauneuskäsittelyistä kuten manikyyri ja pedikyyri tai rentouttavista koko vartalon tai ongelma-alueiden hieronnoista. Kokoa itsellesi juuri sinulle sopiva hoito-ohjelma yhdessä henkilökunnan kanssa.

Hamam-paketti tulee varata viimeistään viikkoa ennen lähtöpäivää.

Varaa unohtumaton hamam-kokemus kotoa käsin

 

Paras tapa aloittaa loma on vierailu turkkilaisessa hamam-kylvyssä. Hamam on perinteinen, turkkilainen käsittely, joka nautitaan rauhallisessa ympäristössä lämmön, veden ja höyryjen tehdessä työtään.

 

Hamamiin kuuluu vartalokuorinta, joka tekee ihostasi puhtaan ja pehmeän, jolloin upeasta lomarusketuksestakin tulee tasaisempi ja kestävämpi. Hoito alkaa pyöreässä, marmorilla katetussa huoneessa, jossa rentoudut penkillä istuen. Huoneen lämpimät höyryt avaavat ja puhdistavat ihosi huokoset. Höyryhuoneessa on pesuvateja, jos haluat pestä itseäsi, mutta voit myös pistää pitkäkseen kuumille marmoritasoille ja antaa marmorin kuumuuden rentouttaa selkälihaksia. Höyryn jälkeen ammattitaitoinen hoitaja hieroo sinut karhealla kintaalla, mikä poistaa kuolleet ihosolut. Tämä stimuloiva kuorinta päätetään ihanalla saippuavaahtohieronnalla.

 

Kun varaat lomasi yhdestä meidän Pegasos-hotelleistamme voit varata itsellesi ylellisen hamam-kokonaisuuden kotoa käsin. Kokonaisuuteen sisältyy perinteinen kuorinta ja vaahtohieronta ja sen päättää 30 minuuttia kestävä, rentouttava öljyhieronta.

 

Tiesitkö, että hamam tarkoittaa alunperin mumisemista? Kun istut hamamissa, äänet katoavat rakennuksen korkeaan katonharjaan ja puhe kuulostaa vaimealta. Hamamista on tullut aikojen myötä synonyymi kylpylälle. Jos haluat suoda itsellesi aivan erityisen hemmottelukokemuksen Turkissa, suosittelemme lämpimästi että käyt hamamissa – mutta varo vain! Siitä voi tulla riippuvaiseksi!