Näin saat eniten irti lomastasi!

Side by side!

Nazar Collection-hotelleissa voit taata lähekkäiset huoneet ystäviesi kanssa. Tämä on ainutlaatuinen takuu – täydellistä isoille perheille tai kaveriporukoille, jotka matkustavat yhdessä.

Varaa kaksi huonetta ja saat takuun huoneista, jotka ovat maksimissaan kolmen oven päässä toisistaan.
Tämä maksaa 39€ huonetta ja viikkoa kohden ja on mahdollista suurimmissa osissa huonetyyppejä.

Merirosvoristeily

Lasten suosikkiretki!

Varmista paikkasi meidän suosituimmalla retkellä! Lähde Kapteeni Nemon ja hänen miehistönsä kanssa fantastiselle seikkailupäivälle Manavgat-joelle. Päivä on täynnä hauskan pitoa ja leikkejä merirosvolaivalla, ja kun laskemme ankkurit ja nousemme maihin, alkaa suuri aarrejahti! Kansainväliset merirosvot tekevät päivästä unohtumattoman, ja kaikki seikkailumieliset merirosvot, niin pienet kuin isot, ovat tervetulleita osallistumaan hauskan pitoon. Edestakainen bussikuljetus sisältyy hintaan.

Lue lisää merirosvoristeilystä täältä

Kids’ Comfort

Me Nazarilla rakastamme lapsia ja haluammekin, että sekä lapset ja heidän vanhemmillansa on niin mukavaa kuin mahdollista! Nyt sinun ei tarvitse raahata lastenrattaita lomallesi ja voit valmistaa vellin kaikessa rauhassa omassa huoneessasi.

Nazar Collection-hotelleissamme voit nyt varata Kids' Comfort-paketin, johon kuuluu kokoontaitettavat rattaat (esim. Chicco Snappy Spring) toimitettuna huoneeseesi syöttötuolin ja vedenkeittimen (Pegasos-hotelleissa).
 Rajoitettu määrä paketteja.

Hinta 30€/viikko.

Yksityiskuljetus

Mikäli haluat yksityiskuljetuksen lentokentältä hotellille ja takaisin, on sinulla mahdollisuus varata tämä. Näin sinun ei tarvitse odottaa muita matkustajia, vaan saat yksityisen kuljetuksen minibussilla suoraan hotellille.

Lue lisää

Lentokenttäkuljetus

Järjestämme lentokenttäkuljetuksen hotellin ja lentokentän välillä, mikäli et valitse yksityistä kuljetusta.

Turkki: 19€ aikuinen ja 10€ alle 12-vuotias lapsi.
Kreikka: 19€ aikuinen ja 10€ alle 12-vuotias lapsi. 

Late check out

Kun matkustat Nazarilla, tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden ”Late Check-out”-palveluun, eli myöhäisempään huoneen luovutukseen tietyissä hotelleissa. Tiettyä summaa vastaan voit pitää huoneesi klo. 17.00 asti.

Istumapaikat ja muut lisävalinnat lennolla

Nazar tarjoaa vierailleen mahdollisuuden varata tietyt istuinpaikat etukäteen kaikilla lennoilla.

Lue lisää

Matkavakuutus

Me Nazarilla emme koskaan matkustaisi ilman matkavakuutusta!
Me toivomme, että matkasi sujuisi ilman ikäviä yllätyksiä ja matkavakuutukseen sijoittamasi rahat olisivat "hukkaan heitettyä".

Lue lisää

Hamam

Yhdistelmä aurinkoa, lämpöä ja vierailua wellnesskeskuksessa antaa sinulle takuulla mahtavan hyvinvoinnin tunteen!

Lue lisää

Comfort Class

Jos olet valinnut lomakohteeksesi yhden meidän Nazar Collection –hotelleistamme voit ostaa matkaasi Comfort Class –kokonaisuuden, joka tekee lomastasi hiukan ylellisemmän.

Lue lisää

Ruoka lennolla

Muistathan tilata ruoan lennolle viimeistään kolme päivää ennen matkalle lähtöä. Juomaa voi ostaa lennolla, jolloin maksu suoritetaan käteisellä. Ruoka lennolla maksaa 19€ per aikuinen meno-paluu ja 10€ alle 11-vuotiaalta lapselta.