Playa de Muro, Espanja

Eix Lagotel Hotel

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Lapsihinta 14 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lastenallas
Ranta
800 m 
Keskusta
1 km 

Hotelli

Rantahotelli Eix Lagotel Hotel sijaitsee noin 800 m päässä yleisestä hiekkarannasta (tarjolla maksuton ranta-shuttle). Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Kaupunki Alcudia sijaitsee noin 3 km päässä (Sa Pobla aprox. 9 km, Pollensa aprox. 11 km). Lähimmät ostosmahdollisuudet sijaitsevat noin 1 km hotellilta, ruokakauppaan on matkaa noin 2 km:ä. Lähimpiin baareihin ja ravintoloihin on matkaa myös noin 1 km. Lähidiskoon on noin 2 km:ä. Seuraavat nähtävyydet sijaitsevat hotellin lähiympäristössä: PN S'Albufera (noin 2 km), Roman Ruins Pollentia (noin 7 km) ja Hidropark (noin 6 km). Liikkumismahdollisuuksia lomalla tarjoavat lähimmän autovuokraamon lisäksi moottoripyörävuokraamo, taksitolppa (noin 10 m) ja bussipysäkki (noin 800 m). Lentokentälle (PMI) on matkaa noin 60 km.
Viimeksi 2018 remontoitussa, 7-kerroksisessa 4 tähden hotellissa on 340 huonetta, jotka sijaitsevat pää- ja sivurakennuksessa. Hotellin varusteluun kuuluu 24h-vastaanotto (check in mahdollinen alkaen kello 14:00, check out viimeistään kello 12:00), baari aulassa, yhteensä 6 hissiä, ilmastointi, maksullinen kassakaappi, ruokakauppa ja rahanvaihtomahdollisuus. Ruumiin ravintoa tarjoaa ilmastoitu ravintola ja napostelubaari. Yhteensä 3 baaria tarjoaa mahdollisuuden mukavaan illanviettoon. WLAN:ia vieraat voivat käyttää maksutta. Internetpiste on maksullinen. Liikuntarajoitteisille majoittujille hotelli tarjoaa esteettömän hissin ja esteettömät kulkuväylät. Terveyspalvelu on maksullinen.

Ranta ja allasalue

Välimerellistä tyyliä huokuvan hotellin ulkoalueelta löytyy 3 makeanveden allasta, joihin kuuluu myös erillinen lastenallas. Majoittujien käytössä on maksuttomia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Allasbaarissa voi piipahtaa virkistävällä juomalla.

All Inclusive

Aamiainen buffet-pöydästä. Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja iltaruoka. All Inclusive: aamiainen, lounas ja iltaruoka. Vesi ja cocktaileja tiettyinä palveluaikoina. Virvoitusjuomat (kello 10:00 - 00:00), olut (kello 10:00 - 00:00), viini (kello 10:00 - 00:00), kahvi ja tee (kello 10:00 - 00:00), leivonnaiset (kello 16:00 - 17:00), paikalliset alkoholijuomat (kello 10:00 - 00:00) ja pikkupurtavaa (kello 10:00 - 17:00).

Aktiviteetteja

Urheilumahdollisuuksia: Tennis (maksua vastaan), biljardi, minigolf, pöytätennis, jalkapallo ja fitness. 8 km päässä hotellista on golfkenttä. Pyörävuokraus. Wellness-tarjonta: maksullinen sauna, poreallas ja hierontaa. Ohjelmatarjontaa aikuisille: iltaohjelmaa, jossa esitetään iltaesityksiä. Lapsille leikkipaikka. Lastenhoito: ohjattua ohjelmaa lapsille ja lapsille oma lastenklubi (5 - 17-vuotiaille).

Tärkeää tietoa ennen matkasi varaamista

Tietyistä kohteista tai aktiviteeteista voidaan periä lisämaksu. Joidenkin palvelujen saatavuus on riippuvainen vuodenajasta ja paikallisista sääolosuhteista. Palvelukielet: englanti, saksa, ranska ja espanja. Maksutavat: American Express, Visa ja Euro/MasterCard.

Meidän Collectionimme