Playa de Muro, Espanja

Playa de Muro Suites Mar Hotels

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Lapsihinta jopa 12 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lastenallas
 
Ranta
100 m 
Keskusta
3500 m 

Hotelli

Rantahotelli Playa de Muro Suites Mar Hotels sijaitsee noin 100 m päässä yleisestä hiekkarannasta. Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Kaupunki Alcudia sijaitsee noin 7 km päässä (Sa Pobla aprox. 12 km, Palma De Mallorca aprox. 57 km). Lähimpiin ravintoloihin ja baareihin on matkaa noin 20 m. Lähidiskoon on noin 1 km:ä. Seuraavat nähtävyydet sijaitsevat hotellin lähiympäristössä: PN S'Albufera (noin 150 m), Speed Boat Alcudia (noin 5 km), Hidropark (noin 5 km) ja Roman Ruins Alcudia (noin 6 km). Liikkumismahdollisuuksia lomalla tarjoavat lähimmän autovuokraamon lisäksi bussipysäkki (noin 50 m). Lentokentälle (PMI) on matkaa noin 60 km.
Viimeksi 2014 remontoitu, 5-kerroksinen 4 tähden majoitusliike koostuu pää- ja sivurakennuksesta sekä tarjoaa yhteensä 120 huonetta. Hotelli tarjoaa vierailleen 24h-vastaanoton (check in mahdollinen alkaen kello 14:00, check out viimeistään kello 12:00), baarin aulassa, 2 hissiä, maksuttomia parkkipaikkoja ja rahanvaihtomahdollisuuden. Ruumiin ravintoa tarjoavat 2 ilmastoitua ravintolaa ja napostelubaari. Yhteensä 3 baaria tarjoaa mahdollisuuden mukavaan illanviettoon. WLAN:ia vieraat voivat käyttää maksutta. Pesupalvelu ja terveyspalvelu ovat maksullisia.

Ranta ja allasalue

Välimerellistä tyyliä huokuvan hotellin ulkoalueelta löytyy 4 makeanveden allasta. Majoittujien käytössä on maksuttomia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Allasbaarissa voi piipahtaa virkistävällä juomalla (avoinna kello 10:00 - 18:00).

All Inclusive

Aamiainen buffet-pöydästä. All Inclusive: aamiainen, lounas ja iltaruoka. Vesi, virvoitusjuomat, kahvi ja tee, olut, viini ja paikalliset alkoholijuomat tiettyinä palveluaikoina.

Aktiviteetteja

Urheilumahdollisuuksia: Biljardi, darts, pöytätennis, fitness, lentopallo ja aerobic. Golfkenttä sijaitsee 10 km päässä hotellista. Pyörävuokraus. Ohjelmatarjontaa aikuisille: iltaohjelmaa, jossa esitetään iltaesityksiä. Lastenhoito: ohjattua ohjelmaa lapsille ja lapsille oma lastenklubi (4 - 12-vuotiaille).

Tärkeää tietoa ennen matkasi varaamista

Tietyistä kohteista tai aktiviteeteista voidaan periä lisämaksu. Joidenkin palvelujen saatavuus on riippuvainen vuodenajasta ja paikallisista sääolosuhteista. Palvelukielet: englanti, saksa, ranska ja espanja. Maksutavat: Visa ja Euro/MasterCard.

Meidän Collectionimme