Cala Mesquida, Espanja

Zafiro Cala Mesquida

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Lapsihinta jopa 11 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lastenallas
Ranta
400 m 
Keskusta
7 km 

Hotelli

Suunnilleen 400 m yleiseltä hiekkarannalta sijaitseva hotelli Zafiro Cala Mesquida houkuttaa viihtymään ja viettämään vapaa-aikaa. Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Kaupunki Capdepera sijaitsee noin 6 km päässä (Cala Ratjada noin 7 km). Ruokakauppaan on matkaa noin 100 m:ä. Lähimpiin baareihin ja ravintoloihin on matkaa noin 7 km. Myös lähidisko löytyy noin 7 km päästä. Liikkumismahdollisuuksia lomalla tarjoavat lähimmän autovuokraamon lisäksi bussipysäkki (noin 20 m). Lentokentälle (PMI) on matkaa noin 79 km.
Osittain 2017 remontoitussa, 3-kerroksisessa 4 tähden hotellissa on 357 huonetta, jotka sijaitsevat päärakennuksessa ja yhteensä 14 sivurakennuksessa. Hotellin varusteluun kuuluu 24h-vastaanotto (check in mahdollinen alkaen kello 14:00, check out viimeistään kello 12:00), vastaanottoaula, ilmastointi ja rahanvaihtomahdollisuus. Ruumiin ravintoa tarjoavat 2 ilmastoitua ravintolaa ja napostelubaari. Yhteensä 3 baaria tarjoaa mahdollisuuden mukavaan illanviettoon. WLAN:ia vieraat voivat käyttää maksutta. Majoittujille, jotka tarvitsevat pyörätuolia, hotelli tarjoaa esteettömät kulkuväylät. Terveyspalvelu on maksullinen.

Ranta ja allasalue

Välimerellistä tyyliä huokuvan hotellin ulkoalueelta löytyy 6 makeanveden allasta, joihin kuuluu myös lastenallas. Majoittujien käytössä on maksuttomia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Allasbaarissa on tarjolla virkistäviä juomia.

All Inclusive

Aamiainen buffet-pöydästä. Puolihoito Plus sisältää: aamiainen ja iltaruoka ja ruokajuomat (rajoitettu määrä). All Inclusive: aamiainen, lounas ja iltaruoka. Vesi tiettyinä palveluaikoina. Virvoitusjuomat (kello 10:30 - 23:30), olut (kello 10:30 - 23:30), viini (kello 10:30 - 23:30), kahvi ja tee (kello 16:00 - 17:00), leivonnaiset (kello 16:00 - 17:00), paikalliset alkoholijuomat (kello 10:30 - 23:30) ja pikkupurtavaa (kello 10:30 - 23:30).

Aktiviteetteja

Urheilumahdollisuuksia: Tennis (maksua vastaan), biljardi (maksua vastaan), darts (maksuton), pöytätennis (maksuton), minigolf, jalkapallo, koripallo, fitness ja aerobic. Pyörävuokraus. Wellness-tarjonta: maksuton sauna, poreallas ja hamam, maksullinen hierontaa. Ohjelmatarjontaa aikuisille: iltaohjelmaa, jossa esitetään iltaesityksiä. Lapsivieraat viihtyvät hotellin leikkipaikalla. Lastenhoito: ohjattua ohjelmaa lapsille ja lastenklubi.

Tärkeää tietoa ennen matkasi varaamista

Tietyistä kohteista tai aktiviteeteista voidaan periä lisämaksu. Joidenkin palvelujen saatavuus on riippuvainen vuodenajasta ja paikallisista sääolosuhteista. Palvelukielet: englanti, saksa ja espanja. Maksutavat: Visa ja Euro/MasterCard.

Meidän Collectionimme