Alanya, Turkki

Sealine Hotel

Asiakasarvio
4/5
Perustuu 346 arvioon
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 346 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Uima-altaita:
Ranta
400 m 
Keskusta
1 km Alanya Bazar 

Edullinen hinta yhdistettynä All Inclusiveen Alanyan keskustassa

Entinen huoneistohotelli Bon Apart Sealine on ollut jo vuosien ajan pohjoismaisten kantavieraiden suosima hotelli, ja me Nazarilla esittelemmekin sen ylpeänä matkaohjelmassamme. Voit varata nyt huoneen Bon Apart Sealineen vain Nazarilta! Hotelli on remontoitu 2011, jolloin sen huoneistot muutettiin tilaviksi kahden huoneen sviiteiksi. Hotelli on suosittu niin lapsiperheiden, aikuisten kuin nuortenkin keskuudessa.

Bon Apart Sealine muodostuu kahdesta osasta, jotka jakavat vastaanoton, aulabaarin sekä pääravintolan. Huoneet ja muut tilat ovat yksinkertaisia ja toimivia, ja toimii siten oivana tukikohtana onnistuneelle kaupunkilomalle. Täältä pääset helposti rannalle tai kaupungille viettämään pitkiä, auringonsäteiden kultaamia lomapäiviä.

Huomaa, että paikalliset tuntevat Bon Apart Sealinen pelkkänä Sealine-hotellina, joten muista mainita tämä nimi, jos kuljet kaupungilta taksilla tai tarvitset suunta-apua kadulla. Hotelli sijaitsee lähellä Alanyan keskustaa, joten huoneisiin voi kuulua jonkin verran kaupungin ääniä.

Uima-allas vesiliukumäellä

Allasalue on hotellin sydämessä ja on suosittu ajanviettopaikka. Täällä on kaksi pienempää allasta, vesiliukumäki sekä erillinen lastenallas. 

Loma Alanyassa ei ole täydellinen ennen kuin olet käynyt uimassa turkoosin sinisessä Välimeressä! Hotellilta on sen vuoksi kuljetus Kleopatra-rannalle. Shuttle-bussi ajaa hotellin ja rannan väliä pari kertaa päivässä. Rannalla on aurinkovuoteita ja varjoja vuokrattavana sekä myös rantabaari, josta voi ostaa juotavaa ja välipalaa, joten sinun ei tarvitse lähteä syömään hotellille.

Huomioithan, että hotelli ei tarjoa pyyhepalvelua altaalle tai rannalle, eli on siis hyvä ottaa rantapyyhkeet kotoa mukaan.

Lisämaksua vastaan:

Shuttlebussi rannalle

Bon Apart Sealinessa sinulle tarjoillaan osana All Inclusive –tarjontaa aamiainen, lounas sekä illallinen herkullisina seisovina pöytinä pääravintolassa. 

Pääravintola sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Se on sisustettu hillityillä, tummilla sävyillä, jotka luovat tänne miellyttävän tunnelman. Seisovat pöydät katetaan täyteen tuoretta leipää, salaatteja sekä kylmiä ja lämpimiä ruokia kolmesti päivässä. Aulabaarissa, jonka löydät pääravintolan vierestä, tarjoillaan paikallisia juomia, jotka kaikki sisältyvät All Inclusive –tarjontaan. Allasbaari on maksutta käytössä kello 23 asti osana All Inclusivea.

Huomioithan, että ajat ja valikoima saattavat vaihdella sesongin ja vierasmäärän mukaan.

Kävelymatkan päässä Alanyan lomaelämyksistä

Käykö aika pitkäksi viettäessäsi koko päivän altaalla aurinkotuolilla? Hyppää ylös ja pyydä kanssamatkaajiasi erään biljardia, pöytäjalkapalloa tai ilmakiekkoa! Yhtenä iltana viikossa altaalla järjestetään lisäksi eri näytöksiä. Aulassa ja allasalueella käytössäsi on langaton internet.

Vaikka hotellilla onkin tarjolla hyviä mukavuuksia, Bon Apart Sealine on ennen kaikkea oivallinen tukikohta Alanyan tutkimiseen kaikkina vuorokauden aikoina. Alanyaa ei suotta kutsuta yhdeksi Turkin suosituimmista lomakohteista, ja täältä sinulla on kävelyetäisyys laajoihin valikoimiin houkuttelevia myymälöitä, jännittäviä kulttuurikokemuksia, viehättäviä ravintoloita, baareja, discoja, kiehtovaa paikalliselämää sekä luonnollisesti upeita rantoja. Hotellin lähettyvillä on useita rakennuksia, joissa asuu paikallisväestöä.

Lisämaksua vastaan

Ilmakiekko, biljardi, pöytäjalkapallo.

Suuret ja mukavat kahden huoneen sviitit 4 hengelle

Koska Bon Apart Sealinen huoneet ovat olleet aikaisemmin loma-asuntoja, on huoneissa runsaasti tilaa. Kaikki sviitit ovat noin 30-35 m², ja koostuvat kahdesta huoneesta, joista toinen on makuuhuone ja toinen yhdistetty makuu-/olohuone. Sviiteissä on lisäksi kalustettu parveke.

Huoneissa on laminaattilattiat ja ovat vaaleilla väreillä sekä pastellisävyillä sisustettuja. Makuuhuoneessa on kaksi yhden hengen vuodetta, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi. Olohuoneessa on lisäksi 1-2 nojatuolia, jotka voi levittää lisävuoteiksi.

Huoneessa on minibaari, joka on täytetty tulon yhteydessä. Mikäli haluat, että tämä täytetään uudelleen loman aikana, on tämä lisämaksua vastaan. Täällä on myös tv olohuoneessa, säädettävä ilmastointi makuu- tai olohuoneessa, maksullinen tallelokero, hiustenkuivaaja sekä puhelin. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone suihkulla.

Huoneiden koko ja muoto voivat vaihdella.

Lisämaksua vastaan

Minibaari, maksullinen tallelokero.

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Täällä voi asua jopa neljä henkeä, jolloin kaksi nukkuu lisävuoteissa. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista.

Alanya

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannikolla Alanyassa, joka tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista. Kaupungilla on kiehtova historia ja täällä on paljon katsottavaa - vilkas kauppakulttuuri sekä valtava määrä jännittäviä myymälöitä, joista löydät paikallisia ja kansainvälisiä tuotteita. Alanyan yöelämä on myös kokemisen arvoinen, ja voit käydä iltaisin hyvissä ravintoloissa, baareissa ja kahviloissa.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme