Sunny Beach, Bulgaria

Iberostar Sunny Beach

Asiakasarvio
4.2/5
Perustuu 33 arvioon
Asiakasarvio
4.2/5
Perustuu 33 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
70 m 
Keskusta
200 m 

Asu keskellä Sunny Beachiä

Iberostar on viihtyisä ja eloisa perhehotelli keskellä Sunny Beachiä, ja heti kulman takana on hyvät ostosmahdollisuudet, ravintoloita ja baareja, sekä hienohiekkainen ranta kävelyetäisyyden päässä. Viihtyisällä allasalueella on kolme suurempaa allasta, lastenaltaita sekä muutama vesiliukumäki. Täällä vallitsee iloinen ja eläväinen lomatunnelma.

Hotellilla on runsaasti eri aktiviteetteja niin isoille kuin pienille, ja rentoutumista kaipaaville on hotellilla viihtyisä spa.

Täällä asut tilavissa, käytännöllisissä ja vaalein värein sisustetuissa huoneissa ja All Inclusive sisältyy tietenkin hintaan. Koko perhe pääseekin nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomista pitkin päivää miettimättä laskua, mikä on todella mukavaa!

Iberostar Sunny Beach on yksi Holiday Collection -hotelleistamme, mikä tarkoittaa, että hotelli on myös yksi Nazarin laadukkaista perhehotelleista.

Keskeisen sijainnin vuoksi Sunny Beachillä, hotellille saattaa kantautua melua.

Eloisa uima-allasalue ja lähellä rantaa

Iberostarissa on viihtyisä uima-allasalue kolmella suuremmalla altaalla, joissa mahtuu polskimaan kuumina päivinä. Lisäksi täällä on muutama vesiliukumäki sekä kolme erillistä lastenallasta, ja yhdessä näistä on leikkiteline sekä pieniä vesiliukumäkiä aivan pienimpien vieraiden käyttöön. Täällä vallitsee eloisa tunnelma, jonka huomaa erityisesti korkeasesongin aikaan hotellilla ollessa paljon vieraita.

Viilentäviä juomia saa helposti allasbaarista, jossa tarjoillaan myös kevyempiä välipaloja päiväsaikaan. Tiettyinä aikoina allasalueella tarjoillaan myös jäätelöä.

Mikäli tahdot ennemmin rannalle, on tämä lyhyen kävelymatkan päässä, ja hienohiekkainen ranta levittäytyykin pitkin koko Sunny Beachiä. Hotellilla on täällä oma alue, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä snackbaari, jossa tarjoillaan All Inclusiveen sisältyen olutta, limuja, vettä sekä snackseja.

Allas- ja rantapyyhkeitä voi lainata hotellilta panttia vastaan.

 

 

Huoletonta ja hyvää All Inclusiven myötä

Iberostar Sunny Beachissä All Inclusive kuuluu hintaan, ja ruokaa ja juomaa onkin tarjolla enimmän aikaa päivästä. Koska kaikki on maksettu jo etukäteen, ei sinun tarvitse miettiä perheesi seuraavaa ruokalaskua, vaan voit keskittyä täysin nauttimaan ajastasi Bulgariassa.

Aamiaista, lounasta ja illallista tarjoillaan buffettien muodossa molemmissa päärakennuksissa, jotka ovat lähes täysin samanlaisia. Suositeltavaa olisi kuitenkin ruokailla rakennuksessa, mihin olet majoittunut.

Allasalueen snackbaarista saa kylmiä juomia, kahvia ja snackseja, ja tämän lisäksi voit iltapäivisin nauttia kupillisesta kahvia hotellin kahvilassa. Jokaisen kerroksen käytävillä on kahviautomaatteja, jotka ovat käytössäsi. Jäätelöä tarjoillaan pääravintolassa lounaan ja illallisen yhteydessä, sekä allasalueella päivän tiettyinä tunteina. All Inclusiven ansiosta voit syödä täällä niin paljon kuin haluat! Rannalla on snackbaari, jossa tarjoillaan olutta, limuja, vettä ja snackseja, jotka sisältyvät All Inclusive -tarjontaan.

 

Lisämaksua vastaan

Maahantuodut sekä pullojuomat.

Kansainvälinen lastenklubi

Hotellilla on kansainvälinen lastenklubi, jossa otetaan ilolla vastaan 4-12-vuotiaita lapsia. Täällä on myös nuorisoklubi kaikille alle 18–vuotiaille nuorille. Klubeilla järjestetään eri aktiviteetteja päivän aikana ja iltaisin järjestetään minidisco allasalueen viereisellä lavalla. Lapset voivat myös kokeilla suosittua, tiettyinä aikoina auki olevaa kiipeilyseinää, ja lisäksi täällä on leikkipaikka pienimmille.

Paljon valinnanvaraa

Hotellin aktiviteettitiimi pitää huolen, että allasalueella ja lavalla järjestetään riittävästi aktiviteetteja, kuten liikuntaa ja tanssimista yhdessä. Tämän lisäksi aktiviteettejä riittää laidasta laitaan niin aikuisille kuin lapsille. Täällä on muun muassa pieni pelihuone, pieniä trampoliineja, biljardia, minigolfia sekä lentopalloa.

Mikäli haluat rentoutua lomallasi hieman enemmän, tarjoavat span turkkilainen kylpy ja sauna tähän mainiot puitteet. Mikäli tahdot kuntoilla lomasi aikana, on täällä kuntoiluhuone useammalla laitteella.

Sunny Beachin keskusta on noin 200 metrin päässä hotellilta, joten pääset helposti tutustumaan jännittävään ja eläväiseen kaupunkiin. Lähde aikaiselle aamulenkille tai kävelylle auringonlaskun aikaan suositulle rantakadulle.

 

Lisämaksua vastaan

Pelihuone, biljardi, spa.

Valoisia huoneita jopa viidelle hengelle

Asut täällä raikkaissa huoneissa, jotka on sisustettu miellyttävin ja luonnollisin sävyin. Kaikissa huoneissa on parveke tai terassi, tv, maksuton wifi, tallelokero, keskusilmastointi, minibaari, kylpyamme, hiustenkuivaaja ja kokolattiamatto. Mikäli tarvitset silitysrautaa ja -lautaa, voi näitä lainata maksutta vastaanotosta saatavuuden mukaan.

Huomioithan, että hotelli sijaitsee keskustassa, ja että huoneet manner- ja osittaisella merinäköalalla ovat keskustan suuntaan, joten tänne saattaa kantautua melua.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Nämä valoisat huoneet ovat kooltaan noin 32 m² ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva, joka on mitoiltaan 165x90 cm. Huomioithan, että tämä on lyhyempi kuin normaalikokoinen sänky. Huoneessa on tilaa kolmelle hengelle, joista enimmillään kaksi voi olla aikuista. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Huone on mannernäköalalla, mutta tämän voi varata lisämaksua vastaan myös joko allas- tai osittaisella merinäköalalla (Seaside). Kahden hengen huoneen mannernäköalalla voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Triplahuone mannernäköalalla, 3 hengelle

Triplahuone mannernäköalalla, 3 hengelle

Triplahuone on noin 53 m² ja täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Tilaa täällä on jopa kolmelle hengelle, ja huoneessa tulee majoittua vähintään kolme täysihintaista. Täältä on mannernäköala, mutta allasnäköalan voi varata lisämaksua vastaan.

Triplahuone allasnäköalalla, 3 hengelle

Triplahuone allasnäköalalla, 3 hengelle

Triplahuone on noin 53 m² ja täällä on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Tilaa täällä on jopa kolmelle hengelle, ja huoneessa tulee majoittua vähintään kolme täysihintaista. Täältä on allasnäköala.

Perhehuone, 3-5 hengelle

Perhehuone, 3-5 hengelle

Perhehuone on kooltaan noin 45 m² ja täällä on parveke, neljä kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva, joka on mitoiltaan 165x90 cm. Huomioithan, että tämä on lyhyempi kuin normaalikokoinen sänky. Puoliseinä jakaa huoneen, joka tuo huoneeseen lisäviihtyvyyttä ja silti kaikki voivat asua samassa huoneessa. Täällä on tilaa jopa viidelle hengelle, joista enimmillään neljä voi olla aikuista. Huoneeseen vaaditaan vähintään kolme täysihintaista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

 

Lisämaksua vastaan

Tallelokero, minibaarin sisältö.

Rentoudu täysin

Iberostarin spa tarjoaa oivan mahdollisuuden itsesi hemmotteluun. Täällä voit rentoutua höyrysaunassa ja saunassa, tai vierailla turkkilaisen kylpylän puolella. Hemmotteluun täällä on tarjolla erilaisia kasvo- ja vartalohoitoja, kuten hierontaa, jotka auttavat sinua rentoutumaan täysin.

Sunny Beach

Sunny Beach on yksi Bulgarian suosituimmista rantakohteista, jossa niin perheet kuin nuoret juhlijat viihtyvät. Korkeasesonkina täällä on hektistä, paljon ihmisiä, paljon myyntiä ja laaja tarjonta ravintoloita sekä pubeja. Täällä on noin kuusi kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta, joka levittäytyy koko alueelle. Monien mielestä tämä on kaunein ja parhaiten hoidettu ranta Mustanmeren äärellä. Suurin osa Sunny Beachin kaupoista ja toreista sijaitsevat rantapromenaadin kukkakadulla. Täällä on paljon valinnanvaraa, mutta huomioithan, että lähes kaikki tuotteet täällä ovat kopioita.

Nessebar

Nessebar on pieni keskiaikainen kaupunki, joka sijaitsee niemellä, noin viiden kilometrin päässä Sunny Beachistä. Tämä on valittu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhassa kaupungissa on joitain parhaiten säilyneitä kirkkoja koko Balkanilla ja täällä myydään käsitöitä, keramiikkaa ja muita matkamuistoja pienten tunnelmallisten katujen varrella. Suosittelemme täällä käymistä, ja kulkemista kujilla, nupulakivisillä kaduilla, sekä nauttimaan kupposesta kahvia hyvän leivonnaisen kera.

Allasalue on hyvin eläväinen ja etenkin korkeasesongin aikaan täällä on paljon vieraita, joten melutaso saattaa nousta paljonkin. Vesiliukumäkiin on eri pituusrajoituksia 110-160 cm väliltä. Hotelli pidättää oikeuden muutoksiin vesiliukumäkien säännöksissä ilmoittamatta näistä Nazarille.

Huomioithan, että hotellin keskeisen sijainnin takia täällä saattaa ilmetä meluhaittoja, etenkin huoneisiin manner- ja osittaisella näköalalla, jotka ovat keskustan suuntaan.

Vuodesohvat kahden hengen ja perhehuoneissa ovat mitoiltaan vain 165x90 cm, mikä tekee näistä pienempiä kuin normaalikokoisista sängyistä. Nämä on tarkoitettu ensisijaisesti lapsille.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme