Alanya, Turkki

Eftalia Aytur Hotel

Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 18 arvioon
Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 18 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 17 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Uima-altaita:
Ranta
100 m 
Keskusta
1 km 

Viihtyisä kaupunkihotelli itäisen rannan vierellä

Eftalia Aytur Hotel on klassinen lomahotelli eläväisellä ja miellyttävällä tunnelmalla. Täällä asut aivan Alanyan itäisen rannan edustalla, vain viiden minuutin päässä lomakohteen keskustasta. Hotellin edestä kulkevaa rantapromenadia pitkin pääset nopeasti ravintoloiden, kulttuurin ja ostosmahdollisuuksien pariin.

Rannan läheisen sijainnin vuoksi tulet varmasti viettämään useita tunteja rannalla varpaat hiekkaan upotettuina, mutta aikaa voi myös viettää hotellialueen kahdella eri altaalla. Täällä vallitsee iloisen viihtyisä tunnelma.

Loma Eftalia Aytur Hotelissa on helppoa ja sujuvaa, sillä hintaan kuuluu hotellin oma All Inclusive -konsepti (lue lisää alapuolelta kohdasta All Inclusive). Kaivatessasi vaihtelua, myös Alanyan ravintolat ja baarit ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Asut hyvin suunnitelluissa huoneissa, ja hotellin palvelut ovat yhteisessä käytössä huoneistohotelli Eftalia Aytur Apartmentsin kanssa. Valitse huone merinäköalalla saadaksesi upeasta sijainnista mahdollisimman paljon irti!

Tämä huoneistohotelli kuuluu Nazarin Value Collectioniin, johon olemme koonneet hintalaadukkaita All Inclusive -hotelleja.

Kivenheiton päässä itäiseltä rannalta

Hotellialueella on kaksi allasta, joista valita: pääallas sekä toinen pienempi allas. Täällä vallitsee viihtyisä ja eloisa ilmapiiri, joka huokuu lomatunnelmaa. Eftalia Ayturin pienimmille vieraille on erillinen pieni loiskealue pääaltaan yhteydessä. Täällä on aurinkotuoleja ja varjoja vapaasti käytettävissä. Allasbaarissa tarjoillaan viilentäviä juomia päivän aikana lisämaksua vastaan.

Eftalia Ayturissa ehkäpä parasta onkin sijainti aivan Alanyan itäisen rannan vierellä. Rannalla on aurinkotuoleja ja varjoja vuokrattavana, sekä viihtyisä rantabaari, jossa tarjoillaan juomia ja snackseja lisämaksua vastaan. Lisämaksua vastaan pääset myös kokeilemaan eri vesiurheilulajeja.

 

Lisämaksua vastaan

Juomat ja snacksit allas- ja rantabaarissa, aurinkotuolien ja varjojen vuokraus rannalla sekä vesiurheiluaktiviteetit.

Rentoudu All Inclusiven myötä

Varatessasi Eftalia Aytur Hotelin, hotellin oma All Inclusive -konsepti kuuluu hintaan, ja onkin mukavaa, kun kaikki pääateriat tarjoillaan hotellilla ja sinun ei tarvitse miettiä laskuja. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan buffettien muodossa pääravintolassa, sisältäen niin turkkilaisia erikoisuuksia kuin kansainvälisiä ruokia.

Aamiaisella kahvi, tee, vesi ja mehut sisältyvät hintaan. Lounaalla ja illallisella näiden juomien lisäksi tarjoillaan myös paikallista olutta ja talon viiniä.

Hotellilla on muutamia baareja, kuten suosittu Efes, joka sijaitsee päärakennuksen toisessa kerroksessa. Juuri tämä baari kuuluu hotellin omaan All Inclusive -ohjelmaan, ja täällä tarjoillaan All Inclusiveen kuuluvia juomia eli limuja, vettä sekä paikallisia alkoholijuomia sisältäen oluen, talon viinin, rakin, ginin ja vodkan. Voit tulla nauttimaan Efes-baariin myös kupillisesta kahvia tai teetä, ja iltapäivisin täällä tarjoillaan myös pientä purtavaa, kuten salaattia ja pizzapaloja, jotka sisältyvät All Inclusive - tarjontaan.

Voit nauttia kahvista, teestä ja vedestä myös hotellin ulkotiloissa olevassa Garden-baarissa. Huomioithan, että hotellin All Inclusive -tarjontaan ei kuulu muita juomia mainittujen lisäksi.

Pääravintolalle vaihtelua tarjoaa hotellin turkkilainen teemaravintola, jossa voi tilan salliessa vierailla lisämaksua vastaan. Mikäli kaipaat vaihtelua, niin Eftalia Ayturin keskeisen sijainnin ansiosta Alanyan keskusta on lyhyen kävelymatkan päässä, ja täältä löytyy ravintoloita, kahviloita sekä baareja jokaiseen makuun.

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki tarjoilu hotellin Garden-baarissa (kahvia, teetä ja vettä lukuun ottamatta), allas- ja rantabaarissa sekä teemaravintolassa ovat lisämaksua vastaan.

Tutustu Alanyaan

Eftalia Ayturissa on oma spa-osasto, jossa on erilaisia hoitoja kuten turkkilainen sauna hamam. Täällä on myös pieni kuntoiluhuone vapaasti käytettävissä, mikäli tahdot treenata loman aikana. Useina iltoina viikossa täällä järjestetään livemusiikkia, joka luo mukavan tunnelman.

Muutamassa minuutissa pääset lomaparatiisi Alanyaan, josta löydät useita eri aktiviteetteja. Pääset tekemään ostoksia, uintimahdollisuuksia on monia, ja lisäksi täällä on lukemattomasti ravintoloita ja baareja sekä vilkas yöelämä.

Wifi aulassa on maksuttomassa käytössä.

 

Lisämaksua vastaan

Sauna, hamam ja spa-hoidot.

Hyvin suunniteltuja huoneita jopa neljälle hengelle

Eftalia Aytur Hotelissa asut klassisissa ja hyvin suunnitelluissa huoneissa, jotka on sisustettu maanläheisin sävyin. Voit valita huoneen merinäköalalla, joka mahdollistaa täysin nauttimisen hyvästä sijainnista sekä upeista maisemista rannalle ja kimaltavalle merelle.

Kaikissa huoneissa on parveke, laatta- tai laminaattilattia, yksittäinen ilmastointi ja tv. Minijääkaappi (ei täytetty) sekä tallelokero ovat käytettävissä lisämaksua vastaan. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja.

 

 

Kahden hengen huone mannernäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone mannernäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone mannernäköalalla on noin 21 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa.  Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua kaksi aikuista sekä yksi lapsi. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Kahden hengen huone merinäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone merinäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone kauniilla merinäköalalla on 21 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua kaksi aikuista sekä yksi lapsi. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Lisämaksua vastaan

Minijääkaappi ja tallelokero.

Vieraile spassa rentoutuaksesi hieman enemmän

Mikäli lomatunnelma ja kaikki aurinkotuolissa vietetty aika eivät saa sinua rentoutumaan täysin, tai mikäli haluat vain hemmotella itseäsi hieman enemmän, niin voit vierailla Eftalia Ayturin pienessä spassa. Täällä vierailemisen jälkeen unohdat varmasti arjen kiireet ja voit nauttia lomastasi.

 

Lisämaksua vastaan

Sauna, hamam ja spa-hoidot.

Hotellin keskeisen sijainnin vuoksi tien vierellä kaupungin ääniä ja melua voi esiintyä.

Huomioithan, että Eftalia Ayturin All Inclusive -tarjonta on rajoitettu. Lue lisää yläpuolella olevasta All Inclusive -kappaleesta.

Aulassa on maksuton wifi, mutta nopeus saattaa ajoittain hidastua.

Vuodesohvat huoneissa ovat mitoiltaan 180x70 cm, jotka ovat normaalikokoisia sänkyjä pienempiä.

Eftalia Ayturilla on myös huoneisto-osio, katso Eftalia Aytur Apartments.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme