Sunny Beach, Bulgaria

Amaris

Asiakasarvio
2.9/5
Perustuu 22 arvioon
Asiakasarvio
2.9/5
Perustuu 22 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
5 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Uima-altaita:
Ranta
650 m 
Keskusta
900 m 

Värikäs hotelli, joka sijaitsee lähellä Sunny Beachiä

Hotel Amaris sijaitsee hieman Sunny Beachin keskustan ulkopuolella, ja täten myös pienen matkan päässä Sunny Beachin eläväisimmästä osasta.

Hotellissa on värikäs ja huomiota herättävällä julkisivu, joten se on helppo huomata. Kyseessä on yksinkertainen ja hinta-laatu – suhteeltaan loistava hotelli, joka on ennen kaikkea suunniteltu sinulle, joka mieluummin vietät lomasi tutkien Sunny Beachia kuin hotellilla aikaa viettäen.

Sunny Beach on tunnettu eläväisestä yöelämästään, ja kaupungissa onkin alueita, joissa baarit ja yökerhot ovat suuressa osassa. Kuitenkin Sunny Beachiltä löytyy paljon muutakin kuin yöelämää. Se on tunnelmallinen kaupunki, joka houkuttelee sekä pariskuntia, perheitä että ystävyksiä. Lähes seitsemän kilometrin pituisen lapsiystävällisen rannan varrelta alkaa useita viehättäviä rantapromenaadeja, jotka ovat vierailun arvoisia sekä päivä- että ilta-aikaan.

Noin viiden kilometrin päässä hotellilta sijaitsee Nessebarin viehättävä kylä, jossa aika tuntuu pysähtyneen pienten mukulakuvikatujen ja hurmaavien kujien ansiosta, ja siellä käymistä suosittelemmekin lämpimästi. Hotel Amariksen ravintolassa on merellinen tyyli ja sekä ravintola että hotellin vastaanotto ovat sisustettu kirkkain värein.

Huoneet ovat käytännöllisiä ja suhteellisen yksinkertaisesti sisustettuja. Useat hotellin osa-alueet ovat todella värikkäitä, mutta huoneissa vallitsevat rauhallisemmat ja lämpimämmät sävyt.

Käy virkistävällä pulahduksella joko hotellin uima-altaassa tai rannalla!

Uima-allas on suosittu kohtaamispaikka, ja varsinkin korkeasesongin aikana siellä on eläväinen ja rento tunnelma, sillä Sunny Beach ja edulliset hinnat houkuttelevat paljon nuorisoa.

Noin 650 metrin päässä sijaitsee Sunny Beachin kaunis, pitkä ja leveä hiekkaranta, jossa voit nauttia hiekasta varpaiden välissä ja käydä virkistävällä pulahduksella Mustassa meressä. Suosittelemme, että otat oman rantapyyhkeen, sillä hotelli ei tarjoa rantapyyhepalvelua.

Eri ateriavaihtoehtoja

Amariksessa asuessasi ateriat eivät kuulu hintaan, mutta voit varata hotellin myös aamiaisella tai puolihoidolla. Aamiainen tarjoillaan merihenkisessä ravintolassa. Hotellilla on keskeinen sijainti vain yhden kilometrin päässä Sunny Beachin ytimestä, josta löytyy suuri tarjonta erilaisia ravintoloita ja baareja.

Maksua vastaan

Aamiainen: Muut ruokailut aamiaista lukuun ottamatta. Kaikki juomat kahvia, teetä ja mehua lukuun ottamatta aamiaisella.

Puolihoito: Muut ruokailut aamiaista ja illallista lukuun ottamatta. Kaikki juomat kahvia, teetä ja mehua lukuun ottamatta aamiaisella.

Seikkaile lomallasi

Hotelli sijaitsee lähellä Sunny Beachiä, joka on eläväisen lomakohteen määritelmä, ja jossa vallitsee iloinen lomatunnelma. Kaupunki tarjoaa paljon eri ravintoloita, kahviloita, viihtyisiä baareja, halpoja ostosmahdollisuuksia sekä kaikkea muuta, mitä lomakohteesta voi odottaa löytyvän.

Sunny Beachilla on paljon tarjottavaa – se on erinomainen perhekohde monilla aktiviteeteilla sekä nuoremmille että vanhemmille lapsille. Kävele hurmaavan lämmintä hiekkarantaa pitkin jäätelö kädessä, kiertele ympäriinsä sekä nauti tunnelmasta. Sieltä löytyy myös baareja, ravintoloita, pubeja, vesiurheilumahdollisuuksia, huvipuisto ja paljon muuta.

Yksinkertaisia huoneita lämpimin sävyin

Huoneet ovat yksinkertaisesti sisustettuja, ja hotellin tyylin mukaisesti ei ole väreissä säästelty. Itse huoneessa vallitsee lämpimät maan sävyt, kun taas kylpyhuoneessa on värikkäät laatat. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto, oma ilmastointi, puhelin sekä jääkaappi. Huomioithan, että tallelokerot sijaitsevat vastaanoton yhteydessä, eivätkä huoneissa.

Maksua vastaan

Tallelokero (sijaitsee vastaanoton yhteydessä).

Kahden hengen huone Pieni, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone Pieni, 2-3 hengelle

Tämä huonetyyppi on 26 m² ja siellä on kahden hengen sänky sekä vuodesohva. Huoneessa voi asua enintään kolme aikuista. Huoneen voi varata yhdelle hengelle maksua vastaan.

Kahden hengen huone keskikokoinen, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone keskikokoinen, 2-4 hengelle

Tämä huonetyyppi on 35 m² ja siellä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi pientä levitettävää nojatuolia. Huone vaatii vähintään kaksi täyden hinnan maksavaa aikuista, ja siellä voi asua enimmillään kaksi aikuista ja kaksi lasta.

Kahden hengen huone Large, 3-5 hengelle

Kahden hengen huone Large, 3-5 hengelle

50 m² kokoisissa asunnoissa on kahden hengen sänky, yhden hengen sänky sekä vuodesohva, joka toimii lisäsänkynä lapsille. Kylpyhuoneessa on kylpyamme. Huoneessa voi asua enintään kolme aikuista ja kaksi lasta, ja se vaatii kolme täyden hinnan maksavaa.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme