Alanya, Turkki

Simply Fine

Asiakasarvio
3.5/5
Perustuu 58 arvioon
Asiakasarvio
3.5/5
Perustuu 58 arvioon

3 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
 
Uima-altaita:
Ranta
150 meter 
Keskusta
1,5 km till Oba, 4,5 km till Alanya 

Hotelli Vasta remontoitu, raikas hotelli lähellä Alanyaa

Simply Fine on All Inclusive –hotelli, joka remontoitiin täysin ennen kesäkaudelle 2019 avaamista. Hotellin sisä- ja ulkotiloissa näkyvät harmaan eri sävyt yhdistettynä kirkkaisiin ja selkeisiin väreihin.

Simply Finessä käytössäsi on All Inclusive, jolloin sinulla on mahdollisuus päivän aikana nauttia kaikista pääaterioista, useista snackseista sekä useimmista juomista ilman lisäkuluja – sillä nämä sisältyvät hintaan.

Täällä on viihtyisä allasalue, jossa voi nauttia lämmittävästä auringosta ja sukeltaa viilentävään altaaseen. Mikäli pidät enemmän uimisesta meressä, on hotellilta vain noin 150 metriä rannalle.

Hotelli sopii täydellisesti Alanyasta ja tämän ihanasta lomatunnelmasta pitäville, suosien kuitenkin asumista hieman rauhallisemmassa ympäristössä. Asut Tosmurin kaupunginosassa, ja taksilla tai minibussilla matka Alanyaan kestää vain 15 minuuttia.

Simply Fine kuuluu Value Collectioniin, johon olemme koonneet hintalaadukkaimmat hotellimme.

Ihana allasalue ja sijainti lähellä rantaa

Hotellin allasalueella vallitsee miellyttävä tunnelma. Täällä on allas pienellä vesiliukumäellä, sekä pienempi kahluuallas aivan perheen pienimmille.

Simply Fine erottuu alueen muista vieri vieressä olevista hotelleista, sillä hotellin allasalue sijaitsee kulmatontilla. Verrattuna muihin lähellä sijaitseviin hotelleihin, on täällä altaan ympärillä tilavampaa ja ilmavampaa.

Täällä on allasbaari, jossa voit tarpeen tullen nauttia viilentävästä juomasta. Hotellilla on lisäksi pieni sisäpiha, mikäli kaipaat hengähdystaukoa varjossa.

Ranta sijaitsee vain 150 metrin päässä hotellilta, ja täältä löydät Simply Finen vieraille varatun oman alueen. Täällä on aurinkotuoleja ja –varjoja, sekä pienempi baari, jossa tarjoillaan kylmiä juomia.

Lisämaksua vastaan

Maahantuodut alkoholijuomat, vesiurheiluaktiviteetit rannalla, panttimaksu allas- ja rantapyyhkeitä lainatessa.

Välty ikäviltä kuluilta

Ollessasi All Inclusive –lomalla, vältyt ikäviltä taloudellisilta yllätyksiltä, sillä kaikki on maksettu etukäteen. Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa, ja onkin hyvin valoisa ja tilava suurien ikkunoiden ansiosta, ja hotellilla vallitseva väriskaala jatkuu ravintolan puolella.

Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan maistuvien ja upeiden buffettien muodossa. Päivän aikana allasbaarin luona tarjolla on erilaisia snackseja, ja sisäpihalla tai aulassa voi nauttia kahvista.

Lisämaksua vastaan

Tuorepuristettu mehu, turkkilainen kahvi, maahantuodut alkoholijuomat, pesulapalvelu, panttimaksu allas- ja rantapyyhkeitä lainatessa.

Rentoudu altaalla tai rannalla

Hotellin rauhallinen sijainti kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan päivisin lämmöstä sekä auringosta – ja valita voit hotellin allasalueen tai läheisen rannan väliltä. Auringon laskiessa ja ilman viilentyessä, suosittelemme tutustumista eläväisen Alanyan tarjontaan. Keskustasta löydät runsaat ostosmahdollisuudet, viihtyisiä kahviloita ja baareja sekä vilkkaan yöelämän.

Mikäli kaipaat vaihtelua auringosta ja uimisesta, pelaa erä pöytätennistä, heitä tikkaa tai osallistu muihin allasalueella järjestettäviin aktiviteetteihin. Useina iltoina viikossa hotellin altaalla järjestetään myös iltaohjelmaa.

Vasta remontoituja, raikkaita huoneita

Simply Finen huoneet ovat vasta remontoituja, raikkaita ja vaatimattomia, mutta tyylikkäitä ja toimivasti sisustettuja. Huoneissa on laattalattia, yksittäinen ilmastointi, tv, tallelokero, puhelin, minijääkaappi (ei täytetty), hiustenkuivaaja sekä pienempi parveke. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone on noin 24-26 m², ja täällä on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kolme henkeä. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huoneen voi varata manner- tai merinäköalalla. (lisämaksua vastaan)

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme