Torrenova, Espanja

Alua Hawaii Mallorca and Suites

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Lapsihinta jopa 10 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lastenallas
Ranta
50 m 
Keskusta
200 m 

Hotelli

Rantahotelli Alua Hawaii Mallorca and Suites sijaitsee noin 50 m päässä yleisestä hiekkarannasta. Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Kaupunki Santa Ponsa sijaitsee noin 9 km päässä (Calvia aprox. 9 km, Palma De Mallorca aprox. 17 km). Ruokakauppaan on matkaa noin 50 m:ä. Lähimpiin ravintoloihin ja baareihin on matkaa noin 200 m. Seuraavat nähtävyydet sijaitsevat hotellin lähiympäristössä: Pirates Adventure (noin 2 km), Western Park (noin 4 km) ja Marineland (noin 5 km). Liikkumismahdollisuuksia lomalla tarjoavat lähimmän autovuokraamon lisäksi bussipysäkki (noin 250 m). Lentokentälle (PMI) on matkaa noin 28 km.
Viimeksi 2015 remontoitu, 13-kerroksinen 4 tähden majoitusliike koostuu pää- ja sivurakennuksesta sekä tarjoaa yhteensä 298 huonetta. Hotelli tarjoaa vierailleen 24h-vastaanoton (check in mahdollinen alkaen kello 14:00, check out viimeistään kello 12:00), baarin aulassa, yhteensä 4 hissiä, ilmastoinnin ja rahanvaihtomahdollisuuden. Ruumiin ravintoa tarjoaa ilmastoitu ravintola. Yhteensä 5 baaria tarjoaa mahdollisuuden mukavaan illanviettoon. WLAN:ia vieraat voivat käyttää maksutta. Majoittujille, jotka tarvitsevat pyörätuolia, hotelli tarjoaa esteettömän hissin ja esteettömät kulkuväylät.

Ranta ja allasalue

Välimerellistä tyyliä huokuvan hotellin ulkoalueelta löytyy 2 sesongin mukaan avoinna olevaa makeanveden allasta, joihin kuuluu myös integroitu lastenallas (avoinna huhtikuusta lokakuuhun). Majoittujien käytössä on maksuttomia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Virkistäviä juomia saa suoraan allasbaarista.

All Inclusive

Aamiainen buffet-pöydästä. Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja iltaruoka. Puolihoito Plus sisältää: aamiainen ja iltaruoka ja ruokajuomat.

Aktiviteetteja

Urheilumahdollisuuksia: Biljardi, darts, pöytätennis, fitness ja aerobic. Golfkenttä on 9 km päässä hotellista. Pyörävuokraus. Ohjelmatarjontaa aikuisille: iltaohjelmaa, jossa esitetään iltaesityksiä. Lapsille leikkipaikka. Lastenhoito: ohjattua ohjelmaa lapsille ja lapsille oma lastenklubi (4 - 12-vuotiaille). Pelihuone.

Tärkeää tietoa ennen matkasi varaamista

Tietyistä kohteista tai aktiviteeteista voidaan periä lisämaksu. Joidenkin palvelujen saatavuus on riippuvainen vuodenajasta ja paikallisista sääolosuhteista. Palvelukielet: englanti, ranska, venäjä ja espanja. Maksutavat: Visa ja Euro/MasterCard.

Meidän Collectionimme