Kalithea, Rodos

Amada Colossos

Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 39 arvioon
Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 39 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
0 m 
Keskusta
Rodoksen kaupunki 12 km, Faliraki 5 km 

Uudelleen remontoitu hotelli vesipuistolla ja rannalla

Aivan meren äärellä sijaitsee pieni lomakohde Kalithea, jossa tämä tyylikäs uudelleen remontoitu Amada Colossos sijaitsee. Viihtyvyys täällä on huipussaan, ja koko perhe voi nauttia hotellin oman vesipuiston vauhdista, jossa on vesiliukumäkiä ja vesiurheilua isoimmille, sekä vesileikkipaikka pienemmille.

Hotelli on jaettu eri alueisiin. Yksi alue on perheille ja toinen ainoastaan aikuisille, jotta kaikki voivat nauttia rentouttavasta lomasta tai viihteestä. Hotellin vastaremontoiduissa ravintoloissa ja baareissa tarjoillaan kreikkalaisia erikoisuuksia ja kansainvälisiä aterioita. Vain lyhyen taksimatkan päässä ovat Rodoksen kaupunki sekä Faliraki tunnelmallisilla kaduilla, ostosmahdollisuuksilla ja huvituksilla.

Uusittu vesipuisto niin pienille kuin isoillekin

Amada Colossoksen vesipuistossa on tarjolla paljon läiskettä, leikkejä ja vauhdikkaita aktiviteetteja niin isoille kuin pienille! Täällä on seitsemän vatsanpohjaa kutittavaa vesiliukumäkeä, joita pitkin voi laskea alas joko uimarenkaalla tai ilman.

Hotellilla on myös muita vesiaktiviteetteja kuten vesilentopalloa, sekä esterata heille, jotka haluavat pysyä liikkeessä. Pienimpien lasten leikeille on vedessä leikkipaikka, jossa on torni, kaksi pienempää vesiliukumäkeä ja vesiputous – takuuvarmasti märkää toimintaa! Täällä on tietenkin myös aurinkotuoleja, jotta vanhemmat voivat seurata leikkejä turvalliselta etäisyydeltä. Uima-allasalue koostuu kolmesta alueesta, yksittäisestä lastenaltaasta ja relax-altaasta. Altaiden ympärillä on aurinkotuoleja ja varjoja kaikkien käyttöön. Allaspyyhkeitä saa lainaksi lisämaksutta. Mikäli haluat mieluummin nauttia rannalla makaamisesta, on tämä heti hotellialueen vieressä. Rannan hiekan seassa on kivikkoa. Myös täällä on aurinkotuoleja ja varjoja lisämaksutta.

Vesipuisto on avoinna kesäkuusta lokakuun puoleen väliin kello 10-18 välisenä aikana, mutta saattaa olla suljettu huonolla säällä. Vesipuiston kävijöitä vahtii useampi hengenpelastaja. Kaikkien alueella olevien tulee olla uimataitoisia ja alle 18- vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. Vesiliukumäissä on minimipituus 120 cm. Huomioithan, että hotelli voi muuttaa näitä säännöksiä ilmoittamatta niistä Nazarille.

All Inclusive yli odotusten!

Hotellilla on useampia uudelleen remontoituja ja moderneja ravintoloita, sekä baareja. Hotellin Ultra All Inclusive-tarjontaan kuuluu paikalliset juomat, kansainväliset alkoholit ja limut baareissa.

Aamiais-, lounas- ja illallisbuffetti on katettuna kahdessa pääravintolassa, joissa saa vapaasti juoda paikallisia viinejä, olutta, tiettyjä tuontialkoholeja, limua ja vettä. Muut juomat ovat lisämaksua vastaan. Nauti isoista seisovista pöydistä, joilla on eri teema joka ilta. Täällä on myös pisteitä, joissa ruokaa valmistetaan vieraiden nähtävillä, terveellisimpiä vaihtoehtoja ja ota itse-salaattibaari. Pääravintolassa on oma alue vain aikuisille sekä oma alue lapsille. Pukeutumiskoodi illalliselle on miesten osalta pitkät housut.

Aamiainen tarjoillaan noin klo 07.00–10.00
Lounas tarjoillaan noin kello 12.30–15.00
Illallinen tarjoillaan noin kello 18.30–21.30

Näiden välissä on tarjolla eri välipaloja noin kello: 10.30–12.00 ja 15.30–18.00.

Huomioithan, että ajat yllä ovat arvioituja.

Lisäbonuksena voit nauttia illallisesta kolmessa teemaravintolassa. Tilan salliessa voit ruokailla lisämaksutta näissä kaikissa kerran viikon aikana. Valitse italialaisesta, kreikkalaisesta tai aasialaisesta. Etukäteisvaraus tulee tehdä paikan päällä.

Lisämaksua vastaan

Tietyt tuontijuomat ja tietyt ateriat teemaravintoloissa.

Vesipuisto, lastenklubi ja nuorisoklubi!

Lasten suuri suosikki on vesipuisto sen seitsemällä vesiliukumäellä. Vesiliukumäkien lisäksi on täällä eri vesiaktiviteetteja kuten vesikorista, vesilentopalloa ja esterata yhdessä altaista. Pienimmille lapsille hotellilla on leikkipaikka vedessä, joiden vesiputouksissa on runsaasti tilaa läiskeelle.

Täällä on myös pienempiä vesiliukumäkiä. Useampana päivänä viikossa järjestetään eri aktiviteetteja kansainvälisessä lastenklubissa 4-10- vuotiaille lapsille.

Päivä päättyy iltaisin järjestettävään minidiskoon. Hotellilla on hoitohuone 6-kuukautisista vauvoista 4-vuotiaille lapsille.

Yli 10- vuotiaille lapsille on tarjolla junioriklubi, jossa on seurapelejä, internet ”hub”, iso tv-näyttö ja snackseja. Täällä viihtyy siis pidempäänkin!

Urheilua ja iltaohjelmaa

Vietä aikaa vesipuistossa jonkin hauskan aktiviteetin parissa tai aktiviteettialtaassa. Täällä on mahdollista pelata rantalentopalloa, tennistä ja eri allasleikkejä. Useina päivinä ja iltoina viikossa järjestetään ohjelmaa ja iltaesityksiä. Voit myös vierailla hotellin hienossa wellness-keskuksessa, jossa voit saunoa tai nauttia hieronnasta tai muista hoidoista, jotka ovat lisämaksua vastaan. Täällä on myös kuntosali.

Wifi on käytössä lisämaksutta yleisissä tiloissa ja huoneissa ja lapsille on oma leikkipaikka.

Tyylikkäitä huoneita

Huoneet Amada Colossoksessa on sisustettu vaalein värein. Näissä on suihku ja wc, puhelin, tv, pieni jääkaappi, ilmastointi, vedenkeitin ja parveke. Huoneissa on myös ilmainen tallelokero. Kaikissa huoneissa on kylpytakit, aamutossut ja ilmainen wifi.

Kahden hengen huone kahdelle, 2 hengelle

Täällä saat kahden hengen huoneen kahdella oikealla vuodepaikalla. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään huoneessa voi asua kaksi aikuista. Huoneen näköala on vuorille, mutta lisämaksua vastaan voit myös varata merinäköalan. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone kolmelle, 2-3 hengelle

Huoneet ovat raikkaita ja hienoja vaaleissa väreissä. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja vuodesohva tai lisävuode kolmannelle henkilölle. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista. Enimmillään täällä voi asua kolme aikuista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huoneen näköala on vuorille, mutta lisämaksua vastaan voit myös varata merinäköalan. 

Perhehuone Seaside, 2-3 hengelle

Perhehuoneessa on kaksi nukkumatilaa, joita erottaa lasinen liukuovi. Täällä on kaksi kunnollista sänkyä sekä yksi vuodesohva. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huoneesta on merenpuoleinen näköala (Seaside).

Perhehuone merinäköalalla, 2-4 hengelle

Perhehuoneessa on kaksi nukkumatilaa, joita erottaa lasinen liukuovi. Huoneessa on kaksi oikeaa vuodepaikkaa ja kaksi vuodesohvaa. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua neljä aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huoneesta on merinäköala.

Juniorisviitti, 2-3 hengelle

Juniorisviitissä on kaksi oikeaa vuodepaikkaa ja yksi vuodesohva. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Turistivero Kreikassa

Kreikassa tullaan vuodesta 2018 alkaen perimään turistivero hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen luokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Nazarin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Muutoksia, joihin emme kykene vaikuttamaan, saattaa esiintyä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.