Kalithea, Rodos

Amada Colossos

Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 39 arvioon
Asiakasarvio
4.3/5
Perustuu 39 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
0 m 
Keskusta
Rodoksen kaupunki 12 km, Faliraki 5 km 

Upea All Inclusive -hotelli vesipuistolla

Tyylikäs ja vastaremontoitu Amada Colossos sijaitsee hurmaavan rannan äärellä Kalithean pienessä lomakohteessa. Täällä viihtyvyys on huipussaan, ja koko perhe voi nauttia hotellin omasta vesipuistosta, jossa on vesiliukumäkiä ja vesiurheilua isoimmille, sekä leikkipaikka vedessä pienimmille. Ihastuttava ja tyylikäs allasalue on hotellin keskus, ja täältä löydät aurinkotuoleja sekä eri baareja.

Hotelli on jaettu eri alueisiin. Yksi alue on perheille ja toinen ainoastaan aikuisille, jotta kaikki voivat nauttia tarpeidensa mukaan rentouttavasta lomasta tai viihteestä. Hotellin vastaremontoiduissa ravintoloissa ja baareissa pääset nauttimaan All Inclusive -tarjontaan sisältyvistä maistuvista juomista sekä buffeteista. Vain lyhyen taksimatkan päässä odottavat niin Rodoksen kaupunki kuin myös Faliraki, joista löydät tunnelmallisia katuja, ostosmahdollisuuksia sekä huvituksia.

Amada Colossos on yksi Nazarin Holiday Collectioniin kuuluvista laadukkaista hotelleista, jotka tarjoavat rahoille paljon vastinetta.

Vastarakennettu vesipuisto niin pienille kuin isoille

Amada Colossoksen uskomaton allasalue koostuu kolmesta osasta – pääaltaasta, erillisestä lastenaltaasta sekä rennosta relax -altaasta. Allasalue toimii kokoontumispaikkana ja pääallas on yli 100 metriä pitkä! Tältä tyylikkäältä alueelta löydät myös osion porealtaalla, sekä smoothie- ja allasbaarin.

Hotellin vesipuistossa on tarjolla runsaasti läiskettä, leikkejä ja vauhdikkaita aktiviteetteja niin isoille kuin pienille! Täällä on viisi vatsanpohjaa kutkuttavaa vesiliukumäkeä, joita pitkin voi laskea alas joko uimarenkaalla tai ilman. Voit myös pelata vesilentopalloa tai kokeilla hauskaa esterataa. Pienimmille lapsille on vedessä leikkipaikka, jossa on torni, kaksi pienempää vesiliukumäkeä sekä vesiputous. Vesipuisto on auki suurimman osan päivästä korkeasesongin aikaan.

Mikäli haluat mieluummin nauttia rannalla makaamisesta, on tähän mahdollisuus heti hotellin vieressä olevalla rannalla. Hiekkarannan seassa on hieman kiviä, ja vesi on ihanan turkoosia, joka on tyypillistä kreikkalaisille saarille.

Rannalta ja altaiden luota löytyy tietenkin aurinkotuoleja sekä varjoja. Allaspyyhkeitä voit lainata hotellilta ilman lisämaksua.

All Inclusive yli odotusten!

Amada Colossoksessa All Inclusive kuuluu hintaan, joten voit rentoutua täysin ja nauttia lomastasi miettimättä mitä mikäkin maksaa! Hotellilla on useita vastaremontoituja ja moderneja ravintoloita sekä baareja, jotka tarjoavat Ultra All Inclusiveen sisältyviä paikallisia juomia, kansainvälisiä alkoholituotteita sekä limuja.

Aamiainen, lounas sekä illallinen tarjoillaan hotellin kahdessa pääravintolassa runsaiden buffettien muodossa ja joka ilta eri teemalla. Lisäksi täällä on show cooking -pisteitä, terveellisempiä vaihtoehtoja sekä salaattibaari, jotka ovat käytössäsi. Pääravintolassa on omat alueet vain yli 18-vuotiaille sekä myös perheille. Pääaterioiden välillä tarjoillaan erilaisia välipaloja, joten nälkä ei pääse koskaan yllättämään!

Lisäbonuksena voit lähes kuin lähteä ulos syömään johonkin hotellin kolmeen teemaravintolaan. Tilan salliessa voit ruokailla lisämaksutta näissä kaikissa kerran viikon aikana. Valitse italialaisen, kreikkalaisen tai aasialaisen väliltä. Muistathan varata pöydän etukäteen paikan päällä.

Illallisella on pukukoodi, ja miehillä tulee olla pitkät housut.

 

Lisämaksua vastaan

Tietyt maahantuodut juomat sekä tietyt ruokalajit teemaravintoloissa.

Vesipuisto, lastenklubi ja nuorisoklubi!

Amada Colossoksen vesipuisto on lasten suuri suosikki, mistä löytyy vesiliukumäkien lisäksi eri aktiviteetteja, kuten vesikorista, vesilentopalloa sekä esterata vedessä. Pienemmille lapsille on minivesiliukumäillä varustettu leikkipaikka vedessä.

Kansainvälisessä lastenklubissa järjestetään eri aktiviteetteja 4-10-vuotiaille lapsille useampana päivänä viikon aikana. Päivät päätetään iltaisin järjestettävään minidiscoon, jossa lapset pääsevät tanssimaan uusien ystävien kanssa. Hotellilla on myös merihenkinen leikkipaikka.

Vanhemmat lapset voivat viettää aikaa junioriklubissa, jossa on viihdyttäviä pelejä, nettinurkkaus, isoja tv-näyttöjä sekä snackseja, ja poistuminen täältä voikin olla vastahakoista.

Hotellilla on käytännöllinen hoitohuone aivan pienimpiä lapsia ajatellen.

Liikuntaa ja iltaohjelmaa

Vietä aikaa hauskojen aktiviteettien parissa pitäessäsi taukoa vesipuistosta ja upeasta altaasta. Täällä on mahdollista pelata rantalentopalloa, tennistä, pöytätennistä ja ottaa osaa allasleikkeihin. Hotellilla järjestetään useasti viikon aikana eri ohjelmaa sekä iltaesityksiä koko perheelle.

Voit myös vierailla hotellin houkuttelevassa spassa, jossa voit saunoa tai nauttia rentouttavista hoidoista. Täällä on myös kevyesti varusteltu kuntosali, joten sinun ei tarvitse unohtaa kuntoilua kokonaan lomasi aikana.

Wifi on maksutta käytössä koko hotellialueella.

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot hotellin spassa.

Tyylikkäitä huoneita

Amada Colossoksen huoneet ovat raikkaita, tyylikkäitä ja vaalein värein sisustettuja. Näissä on suihku, puhelin, tv, pieni jääkaappi, ilmastointi, vedenkeitin, tallelokero sekä parveke. Kaikista huoneista löytyy myös kylpytakit, aamutossut sekä maksuton wifi.

Kahden hengen huone kahdelle, 2 hengelle

Kahden hengen huone kahdelle, 2 hengelle

Huoneet ovat kooltaan noin 23 m2 ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua kaksi aikuista. Huoneen voi varata joko mannernäköalalla tai merinäköalalla lisämaksua vastaan. Huoneen voi varata myös yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone kolmelle, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone kolmelle, 2-3 hengelle

Huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä kolmannelle henkilölle lisäsänky, joka on mitoiltaan 180x90 cm. Huoneet ovat kooltaan noin 23 m2. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään tilaa on kolmelle aikuiselle. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan, ja huoneen voi varata joko mannernäköalalla tai merinäköalalla lisämaksua vastaan.

Perhehuone Seaside, 2-3 hengelle

Perhehuone Seaside, 2-3 hengelle

Noin 29 m2 kokoisessa perhehuoneessa on kaksi nukkumatilaa, joita erottaa lasinen liukuovi. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva, joka on mitoiltaan 200x90 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huoneesta on merenpuoleinen näköala (Seaside).

Perhehuone merinäköalalla, 2-4 hengelle

Perhehuone merinäköalalla, 2-4 hengelle

Tässä noin 35 m2 kokoisessa perhehuoneessa on kaksi nukkumatilaa, joita erottaa lasinen liukuovi. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä kaksi vuodesohvaa, jotka ovat mitoiltaan 200x90 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua neljä aikuista. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Juniorisviitti, 2-3 hengelle

Juniorisviitti, 2-3 hengelle

Juniorisviitti on kooltaan noin 30 m2 ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva (180x140 cm). Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Rauhallisen relax-altaan lisäksi hotellin harmoninen spa tarjoaa oivallisen mahdollisuuden rentoutumiseen. Vierailu saunassa tai ihanan ylellisestä vartalo- tai kasvohoidosta nauttiminen saa sinut varmasti rentoutumaan.

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot spassa

Amada Colossoksen vesipuisto on auki kesäkuusta lokakuun puoleen väliin. Sään salliessa tämä on auki päivisin kello 10-18 välillä. Vesipuiston allasalueella on uimavahteja. Kaikkien vesipuiston vieraiden tulee osata uida ja alle 18-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. Vesiliukumäkiin minimipituus on 120 cm. Huomioithan, että hotelli voi muuttaa näitä säännöksiä Nazarille ilmoittamatta.

Illallisella on pukukoodi, ja miehillä tulee olla pitkät housut.

Pieniä lapsia ajatellen (6kk -4v.) hotellilla on käytännöllinen hoitohuone.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Turistivero Kreikassa

Kreikassa tullaan vuodesta 2018 alkaen perimään turistivero hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen luokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Nazarin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Muutoksia, joihin emme kykene vaikuttamaan, saattaa esiintyä.

Meidän Collectionimme