Nessebar, Bulgaria

Aqua Paradise

Asiakasarvio
4.2/5
Perustuu 249 arvioon
Asiakasarvio
4.2/5
Perustuu 249 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
1 km 
Keskusta
3,6 km 

Valtava vesipuisto aivan uudella hotellilla

Aqua Paradise on uudempi All Inclusive-hotelli, joka rakennettiin upean vesipuiston jatkeeksi, minne sinulla on hotellin vieraana vapaa pääsy. Täällä useat lomatunnit kuluvat nopeasti kaikkien vesipetojen ja vauhtihirmujen suureksi iloksi!

Hotellilla on myös kaksi viihtyisää uima-allasaluetta, joissa voit nauttia rauhallisista hetkistä hiljaisemmalla alueella tai vaihtoehtoisesti eläväisemmästä tunnelmasta ja aktiviteeteista päivän aikana.

All Inclusive tekee lomasta helpon ja kätevän, jolloin on helppoa keskittyä täysin nauttimaan yhteisestä ajasta perheen kesken. Ruoka ja juomat sisältyvät nimittäin hintaan, eikä teidän tarvitse käyttää aikaa seuraavan ravintolan etsimiseen. Pääravintolassa ateriat tarjoillaan suurien buffettien muodossa ja hotellialueella on useita eri pisteitä, joissa tarjoiltavista snackeista ja juomista voit vapaasti nauttia.

Hotellin suurella terassilla voit nauttia hetkestä varjossa ja siemailla kylmää juomaa.

Aqua Paradise on yksi laadukkaista hotelleistamme, joissa saat rahoillesi hyvin vastinetta, ja kuuluukin siten Nazarin Holiday Collectioniin.

Useita uima-altaita ja jättimäinen vesipuisto!

Aqua Paradisen jatkeena sijaitsee valtava vesipuisto, joka on aivan omaa luokkaansa ja Bulgarian suurin vesipuisto! Me Nazarilla olemme vesipuisto-asiantuntijoita, ja olemme nähneet todella monta vesipuistoa - ja voimmekin todeta, että Aqua Paradise on ehdottomasti näistä suurin ja parhain!

Täällä on jopa 40 vauhdikasta ja hauskaa vesiliukumäkeä ja vesiaktiviteettia, joiden ansiosta lomalta ei varmasti tule puuttumaan naurua ja iloa. Täällä on vesiliukumäkiä, kuten Kamikaze, Tsunami, Tornado, Vulcano, Anaconda ja Wild Cobra, sopien parhaiten vauhtihirmuille, jotka kaipaavat todellista adrenaliinipotkua ja kutitusta mahan pohjaan laskujen myötä. Täällä on myös Lazy river, Wild river sekä aaltoallas ja useita muita vesiliukumäkiä, jotka sopivat hieman vähemmän jännitystä kaipaaville sekä pienemmille lapsille.

Vesipuisto on avoinna myös hotellin ulkopuolisille vieraille, ja on suosittu retkikohde Sunny Beachilla ja Nessebarissa lomailevien keskuudessa. Aqua Paradisen vieraana on sinulla erityinen sisäänpääsy vesipuistoon, ja voit vapaasti liikkua täällä lomasi aikana. Myös vesipuistossa pääset nauttimaan All Inclusivesta veden, limun, oluen ja tiettyjen snacksien sisältyessä hintaan. Koska hotellin ja vesipuiston välillä on vain parin minuutin kävelymatka, on hotellilla kätevä pitää taukoja tarpeen tullessa.

Aqua Paradisessa on kaksi suurta upeaa uima-allasaluetta, jotka tarjoavat niin rentouttavia hetkiä kuin hauskuutta eläväisen tunnelman myötä.

Adria-alue tarjoaa vilskettä ja iloista tunnelmaa päivittäisillä aktiviteeteilla, kun taas Baltic-alueella vallitsee rauhallisempi ja rennompi tunnelma. Baltic-alueelta löydät altaan porealtaalla, joka on vain aikuisille.

Lähettyvillä on useita rantoja ja hotelli järjestää lisämaksua vastaan shuttle-bussi kuljetuksia rannoille useasti päivän aikana.

Allaspyyhkeitä voi lainata hotellilta.

 

Lisämaksua vastaan

Tietyt juomat sekä ruoka vesipuistossa, shuttle-bussi rannalle.

Runsaat seisovat pöydät, snackbaari, maksuton baari ja jäätelöä koko päivän

Lomaillessasi All Inclusiven merkeissä on ihanaa voida olla ajattelematta missä syödä seuraavaksi ja mitä se tulee maksamaan. All Inclusiven myötä on kaikki maksettu jo kotoa käsin, ja isoin päätös onkin mitä valita buffeteista ja kuinka usein haluat täyttää lautasesi.

Aamiainen, lounas ja illallinen Aqua Paradisessa tarjoillaan seisovan pöydän muodossa viihtyisässä pääravintolassa, ja täällä on suuri tarjonta mistä valita. Täällä on erillinen alue lasten suosikeilla, ja voit ruokailla niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Päivän aikana kahden allasbaarin luona on tarjolla snackseja ja yksinkertaisempia ruokia. Toisessa allasbaarissa tarjoillaan muun muassa ranskalaisia, nugetteja, hampurilaisia sekä hodareita, kun taas toisen allasbaarin puolella voit nauttia pannukakuista tai hakea itse pieniä jäätelöannoksia baarin suurista pakastimista.

Hotellilla on kaksi teemaravintolaa, joista toisessa seisovat pöydät tarjoillaan Välimeren tyyliin ja toisessa italialaiseen. Voit vierailla molemmassa ravintolassa kerran lomasi aikana tilan näin salliessa. Muistathan kuitenkin varata pöydän etukäteen.

Mikäli tahdot hemmotella itseäsi, suosittelemme kokeilemaan hotellin uusinta lisäystä eli gourmet-aamiaista, jolloin voit nauttia aamiaisesta Välimeren tyylisen teemaravintolan puolella. Tähän sisältyvät useat eri herkut, tuorepuristettu mehu sekä lasi kuplivaa.

Lisämaksua vastaan

Tietyt juomat ja ruoat vesipuistossa, gourmet-aamiainen sekä maahantuodut juomat.

Hauskuutta vedessä ja kansainvälinen lastenklubi

Vesipuiston vauhdikkaat vesiliukumäet ja upeat altaat tulevat varmasti olemaan lasten suosikkeja! Aqua Paradisessa on kansainvälinen lastenklubi, jossa aktiviteettioppaat viihdyttävät lapsia päivän mittaan. Täällä on pienempi leikkipaikka viihtyisillä sohvilla, joissa vanhemmat voivat rentoutua katsellen merirosvolaivassa leikkiviä lapsia.

Vietä aktiivista lomaa hotellilla tai vieraile viihtyisässä Nessebarissa

Mikäli kaipaat taukoa vesiliukumäistä, voit pelata pöytätennistä ja biljardia, testata keilausta tai viettää aikaa Aqua Paradisen suuressa pelihallissa.

Mikäli haluat pitää kuntoa yllä loman aikana tai sinulla on liikaa energiaa, suosittelemme käyntiä hotellin kuntosalin puolella. Täällä on useita laitteita, juoksumatto ja painoja käytössäsi.

Pimeän laskeutuessa on täällä edelleen juhlallinen ja eläväinen tunnelma. Hotellin lavalla järjestetään ohjelmaa kuutena iltana viikossa. Keilaradan lähettyvillä on myös viihtyisä baari, joka on myöhään auki.

Vaikka hotelli sijaitseekin hieman Nessebarin ulkopuolella, suosittelemme käymään tässä tunnelmallisessa kylässä, jossa on paljon viihtyisiä kahviloita, baareja ja ravintoloita. Nessebar on jaettu kahteen osaan – sen vanhaan ja uuteen osaan. Vanha osa on erityinen helmi itsessään, ja kuuluu myös UNESCOn maailmanperintölistalle. Täällä pääset nauttimaan mukavasta tunnelmasta etenkin iltapäivisin ja iltaisin.

Lisämaksua vastaan

Kaikki pelit ja huvitukset pelihallissa sekä keilaus.

Miellyttäviä ja tyylikkäitä huoneita

Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja näissä on käytetty vaaleanharmaita sävyjä, jotka sopivat hyvin yhteen hienosti huoneiden seiniä koristavien kuviotapettien kanssa. Huoneet ovat suuria ja tilavia, näissä on minijääkaappi, runsaasti säilytystilaa, kokolattiamatto, keskusilmastointi, tv, kahvi- ja teetarvikkeet, tallelokero, parveke tai terassi, hiustenkuivaaja ja joko suihkukaappi tai kylpyamme.

Huoneet sijaitsevat joko päärakennuksessa tai hotellin Annex-puoleksi kutsutuissa sivurakennuksissa.

Kahden hengen huone päärakennuksessa, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone päärakennuksessa, 2-4 hengelle

Tämä kahden hengen huone on kooltaan noin 32 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Mikäli olette useampi kuin kaksi, tulevat loput nukkumaan vuodesohvissa, jotka ovat kooltaan 200x150 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täyshintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista tai kaksi aikuista ja kaksi lasta. Mahdollisuus on saada yksi lapsihinta. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone annex, 2-3 hengelle

Nämä kahden hengen huoneet sijaitsevat hotellin siivissä ja ovat kooltaan noin 34 m². Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, ja kolmas henkilö nukkuu vuodesohvassa, joka on kooltaan 195x75 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täyshintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Mahdollisuus on saada yksi lapsihinta.

Perhesviitti päärakennuksessa, 3-5 hengelle

Perhesviitti päärakennuksessa, 3-5 hengelle

Perhesviitti on kooltaan noin 52 m² ja täällä on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Sviiteissä on kaksi kylpyhuonetta ja olohuone vuodesohvalla, joka on kooltaan 200x150 cm, missä viides henkilö nukkuu. Huoneessa tulee olla vähintään kolme täyshintaista, ja täällä voi enimmillään asua viisi aikuista. Mahdollisuus on saada yksi lapsihinta.

Perhehuone annex, 4-6 hengelle

Tämä huone on kooltaan noin 60 m² ja täällä on tilaa jopa kuudelle hengelle. Täällä on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Täällä on vuodesohva (200x150 cm), jossa viides ja kuudes henkilö nukkuu, sekä kaksi kylpyhuonetta. Huoneessa tulee majoittua vähintään neljä täyshintaista, ja täällä voi enimmillään asua kuusi aikuista. Mahdollisuus on saada yksi lapsihinta.

Suuri spa upeilla puitteilla

Ollessasi lomalla on tärkeää muistaa rentoutua ja hemmotella itseään. Tätä varten Aqua Paradisessa on suuri spa, joka tarjoaa rentouttavia hoitoja. Voit käydä span saunassa, turkkilaisessa kylvyssä, yrttisuolasaunassa ja höyrysaunassa. Vierailut kuuluvat All Inclusive -tarjontaan, kun taas itse hoidot ovat lisämaksua vastaan.

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot.

Aqua Paradise on suuri hotelli ja täällä on aina paljon vieraita. Huomioithan, että ääniä ja eläväistä menoa saattaa esiintyä runsaasti niin allasalueilla kuin ravintolassakin.

Vesipuisto on avoinna myös muille vieraille hotellin ulkopuolelta, ja on suosittu retkikohde Sunny Beachin ja Nessebarin lomailijoiden keskuudessa.

All Inclusive on käytössäsi myös vesipuistossa, mutta kaikki ruoat ja juomat eivät sisälly tarjontaan. Huomioithan, että tietyt juomat ja ruoat ovat lisämaksua vastaan.

Vesiliukumäet sekä muut huvitukset toimivat vuoroperiaatteella, eli kaikki eivät ole avoinna samaan aikaan.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme