Nessebar, Bulgaria

Aqua Paradise

Asiakasarvio
4.2/5
Perustuu 166 arvioon
Asiakasarvio
4.2/5
Perustuu 166 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
1 km 
Keskusta
3,6 km 

Valtava vesipuisto aivan uudella hotellilla

Aqua Paradise on upouusi All Inclusive-hotelli valtavalla vesipuistolla, joka avasi ovensa kesän 2018 aikana. Hotelli rakennettiin upean vesipuiston jatkeeksi, minne sinulla on hotellin vieraana vapaapääsy. Täällä perheesi tulee varmastikin viettämään monta lomatuntia kaikkien vesipetojen ja vauhtihirmujen suureksi iloksi!

Hotellilla on myös miellyttävä uima-allasalue, jossa on tarjolla rentouttavia hetkiä rauhallisilla alueilla ja hieman enemmän vilskettä ja aktiviteetteja muilla alueilla.

All Inclusive-tarjonta tekee lomasta helpon ja kätevän, jolloin on helppoa keskittyä täysin perheeseen ja muuhun mukavuuteen. Pääravintolassa tarjoillaan ruokia seisovan pöydän muodossa, ja hotellialueella on tarjolla useita eri välipaloja ja juomia.

Hotellin suurella terassilla voit nauttia hetken varjossa ja siemaista kylmän juoman. Voit valita urheilla salilla tai hemmotella itseäsi hoidoilla hotellin suuressa spassa.

Aqua Paradisen ja muita hotelleja, joissa saat paljon vastinetta rahoillesi, löydät Nazarin Holiday Collectionista.

Useita uima-altaita ja jättimäinen vesipuisto!

Aqua Paradisen jatkona sijaitsee valtava vesipuisto, Aqua Park, joka on aivan omaa luokkaansa ja Bulgarian kaikista isoin vesipuisto! Me Nazarilla olemme vesipuisto-asiantuntijoita, ja olemme nähneet todella monta vesipuistoa. Aqua Park on ehdottomasti näistä isoin ja paras.

Täällä on kaiken kaikkiaan 40 vauhdikasta ja hauskaa vesiliukumäkeä, minkä johdosta lomalla tulee varmasti olemaan paljon naurua ja iloa. Täällä on vesiliukumäkiä, kuten Kamikaze, Tsunami, Tornado, Vulcano, Anaconda ja Wild Cobra, ja nämä sopivat parhaiten vauhtihirmuille, jotka haluavat todellisen adrenaliinipotkun, kutitusta mahan pohjassa ja vetisiä laskuja. Täällä on myös lazy river, aaltoallas sekä muita vesiliukumäkiä, jotka sopivat hieman pienemmille lapsille.

Vesipuistossa käy myös vieraita hotellin ulkopuolelta, ja on suosittu retkikohde lomailijoille Sunny Beachissä ja Nessebarissa. Aqua Paradisen vieraana on sinulla erityinen sisäänpääsy vesipuistoon, ja voit aivan vapaasti liikkua edestakaisin lomasi aikana. Myös täällä voit nauttia hyvästä All Inclusivesta veden, limun, oluen ja tiettyjen snacksejen kuuluessa hintaan. Koska hotellin ja vesipuiston välillä on vain parin minuutin kävelymatka, on hotellilla kätevä pitää myös ruokataukoja.

Aqua Paradisessa on kaksi suurta upeaa uima-allasaluetta – Adria ja Baltic – joissa on tarjolla hieman vilkkaampaa tunnelmaa verraten rauhallisempaan osioon.

Adria-alueella on vilskettä ja iloista tunnelmaa päivittäisillä aktiviteeteilla, kun taas Baltic-alueella on rauhallisempi ja rennompi tunnelma. Balticin altaiden luona on allas porealtaalla, joka on vain aikuisille.

Hotellilta on noin 500 metriä rannalle.

Kylpypyyhkeitä saa lainaksi hotellilta.

 

Lisämaksua vastaan

Osa ruoista ja juomista vesipuistossa.

Suuria seisovia pöytiä, snackbaari, juomabaari ja jäätelöä koko päivän

Lomaillessasi All Inclusiven merkeissä on ihanaa voida olla ajattelematta mitä syödä seuraavaksi ja mitä se tulee maksamaan. All Inclusivella on kaikki maksettu jo kotoa käsin, ja isoin päätös onkin mitä valita buffetista ja miten monesti haluat täyttää lautasesi tällä hyvällä ruoalla.

Aamiainen, lounas ja illallinen Aqua Paradisessa tarjoillaan seisovan pöydän muodossa viihtyisässä pääravintolassa, ja täällä on suuri tarjonta mistä valita. Täällä on erillinen alue, jossa on lasten suosikkeja, ja ruoista voi nauttia niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Päivän aikana on tarjolla välipaloja ja yksinkertaisia ruokia allasbaarissa Adric-alueen luona. Jäätelöä voi hakea suuresta varjossa olevalta terassilta ja Baltic-uima-allasalueelta, jonka baarissa on pakkasia ja tietenkin kylmiä juomia.

Hotellilla on kaksi teemaravintolaa, joissa toisessa tarjoillaan buffetti Välimeren tyyliin ja toisessa italialaisittain. Yksi käynti kuuluu loman hintaan, ja tänne tulee tehdä varaus etukäteen.

 

Lisämaksua vastaan

Osa ruoista ja juomista vesipuistossa, tuontijuomat.

Paljolla läiskeellä ja kansainvälisellä lastenklubilla

Vesipuiston vauhdikkaat vesiliukumäet tulevat varmasti olemaan lasten itsestään selvä suosikki. Mikäli he haluavat leikkiä ikäistensä lasten kanssa, voivat he lähteä Aqua Paradisen kansainväliseen lastenklubiin, jossa aktiviteettioppaat viihdyttävät lapsia ja leikkivät heidän kanssaan päivän aikana. Lastenklubin edessä on pienempi leikkipaikka, joka on osittain varjossa.

Aktivoi itseäsi hotellilla tai vieraile viihtyisässä Nessebarissa

Mikäli haluat aktivoida itseäsi muutenkin kuin vesiliukumäkien parissa, voit viettää aikaa pöytätenniksen parissa, pelata biljardia, testata keilausta tai viettää aikaa Aqua Paradisen suuressa pelihallissa. Mikäli haluat pitää itseäsi liikkeessä loman aikana, tai päästä eroon lisäenergiasta, suosittelemme käyntiä hotellin kuntosalissa. Täällä on useita laitteita, juoksumatto ja painoja.

Pimeän tullessa on täällä juhlallinen ja samalla vilkas tunnelma. Mukavaa viihdettä on tarjolla hotellin lavalla kuutena iltana viikossa.

Vaikka hotelli sijaitsee hieman Nessebarin ulkopuolella, suosittelemme käymään tässä tunnelmallisessa kylässä, jossa on paljon viihtyisiä kahviloita, baareja ja ravintoloita. Nessebar on jaettu kahteen osaan – sen vanhaan ja uuteen osaan. Vanha osa on pieni helmi, joka on UNESCOn maailmanperintölistalla, ja jossa on mukava tunnelma etenkin iltapäivisin ja iltaisin.

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki pelit ja viihde pelihallissa, sekä keilaus (joka avataan 2019).

Miellyttäviä ja tyylikkäitä huoneita

Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja näissä on vaaleanharmaita sävyjä, jotka sopivat hyvin kuviotapettien kanssa, minkä kuviot koristelevat hienosti huoneiden seiniä. Nämä ovat suuria ja tilavia, näissä on minijääkaappi, suuret säilytystilat, kokolattiamatto, keskusilmastointi, tv, kahvi- ja teetarvikkeet, tallelokero, parveke tai terassi, hiustenkuivaaja ja joko suihkukaappi tai kylpyamme.

Huoneet sijaitsevat joko päärakennuksessa tai hotellin Annex-puoleksi kutsumissa sivurakennuksissa.

Kahden hengen huone päärakennuksessa, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone päärakennuksessa, 2-4 hengelle

Tämä kahden hengen huone on kooltaan noin 32 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Mikäli olette useampi kuin kaksi, tulevat loput nukkumaan vuodesohvissa, jotka ovat kooltaan 200x150 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täyshintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista tai kaksi aikuista ja kaksi lasta. Mahdollisuus saada yksi lapsihinta. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone annex, 2-3 hengelle

Nämä kahden hengen huoneet sijaitsevat hotellin siivissä ja ovat kooltaan noin 34 m². Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, ja kolmas henkilö nukkuu vuodesohvassa, joka on kooltaan 195x75 cm. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täyshintaista, ja täällä voi enimmillään asua kolme aikuista. Mahdollisuus saada yksi lapsihinta.

Perhesviitti päärakennuksessa, 3-5 hengelle

Perhesviitti päärakennuksessa, 3-5 hengelle

Perhesviitti on kooltaan noin 52 m² ja täällä on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Sviiteissä on kaksi kylpyhuonetta ja olohuone vuodesohvalla, joka on kooltaan 200x150 cm, missä viides henkilö nukkuu. Huoneessa tulee olla vähintään kolme täyshintaista, ja täällä voi enimmillään asua viisi aikuista. Mahdollisuus saada yksi lapsihinta.

Perhehuone annex, 4-6 hengelle

Tämä huone on kooltaan noin 60 m² ja täällä on tilaa jopa kuudelle hengelle. Täällä on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Täällä on vuodesohva (200x150 cm), jossa viides ja kuudes henkilö nukkuu, sekä kaksi kylpyhuonetta. Huoneessa tulee majoittua vähintään neljä täyshintaista, ja täällä voi enimmillään asua kuusi aikuista. Mahdollisuus saada yksi lapsihinta.

Iso spa hienoilla puitteilla

Ollessasi lomalla on tärkeää muistaa rentoutua ja hemmotella itseään. Tätä varten Aqua Paradisessa on suuri spa, jossa on rentouttavia hoitoja. Voit käydä span saunassa, turkkilaisessa kylvyssä, yrttisuolasaunassa ja höyrysaunassa, mitkä kuuluvat All Inclusive-tarjontaan, kun taas itse hoidot ovat lisämaksua vastaan.

 

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot.

Aqua Paradise suunnittelee laajentavansa jo valtavaa vesipuistoa 30 prosentilla, jolloin vierailut täällä tulevat olemaan entistä hauskempia ja vesiliukumäkiä tulee olemaan vieläkin enemmän, joiden väliltä valita. Vesipuisto on avoinna myös muille vieraille hotellin ulkopuolelta, ja on suosittu retkikohde Sunny Beachin ja Nessebarin lomailijoiden keskuudessa.

Huomioithan, että kaikki vesipuiston tarjonta ei kuuluu hintaan, ja osa ruoista ja juomista tulee maksaa erikseen.

Vesipuiston aukioloajat

13.05. – 26.05.2019: kello 10:00-16:30 *

27.05. – 30.06.2019: kello 10:00-18:00

01.07. – 20.08.2019: kello 10:00-18:30

21.08. – 15.09.2019: kello 10:00-18:00

16.09. – 30.09.2019: kello 10:00-16:30 *

*Tällä ajanjaksolla vesipuisto on avoinna ainoastaan Aqua Paradise Resorting vieraille. Vesiliukumäet sekä muut huvitukset toimivat vuoroperiaatteella, eli kaikki eivät ole avoinna samaan aikaan.

Turvallisuussyistä tiettyihin vesiliukumäkiin on pituus/ikärajoituksia.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme