Lara/Antalya, Turkki

Aska River Suites

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
600 m 
Keskusta
16 km 

Upouusia huoneita ja fantastinen beach club

Aska River Suites on suositun Aska Laran sisarhotelli. Täällä asut vastarakennetuissa (2017) huoneissa hotellin vieressä virtaavan joen varrella. Täällä on allas sekä erillinen lastenallas, välipalaravintola ja baari. Sinulla on matkaa Aska Laraan vain 150 metriä. Check in tapahtuu Aska Laran puolella ja jopa pääravintolat ja useimmat palvelut sijaitsevat tämän hotellin puolella (lukuun ottamassa Wet & Wildia). Sisäänkirjautumisen jälkeen sinut voidaan kuljettaa golfautolla River Suites puolelle ja täältä löytyy bussi, joka kuljettaa vieraita säännöllisesti River Suitesin ja Aska Laran välillä sekä ajaa myös beach club ”Wet & Wildiin”.

Aska Laran hotellialueen luona ei järjestetä aktiviteetteja, eikä soiteta musiikkia. Toisella puolella katua, noin 450 metrin päässä, levittäytyy valtava beach club "Wet & Wild", jossa on kaikenlaista viihdykettä koko perheelle. Lumoava lastenklubi maalaistila-teemalla, huippu cool villin lännen inspiroima nuorisoklubi, mahtava seikkailullinen esterata, ja useita erilaisia vesiliukumäkiä kaiken ikäisille. Tässä vain muutamia esimerkkejä aktiviteeteista.

Voit itse valita haluatko viettää päiväsi ja iltasi hotellialueiden rauhassa, vai haluatko rientää beach clubille ja osallistua aktiviteetteihin musiikin rytmissä, tai katsella esityksiä.

Kaiken kukkuraksi Aska River Suites tarjoaa laajan ja herkullisen All Inclusive-tarjonnan, tilavat valoisat perhesviitit jopa neljälle hengelle, ja vain puolen tunnin lentokenttäkuljetuksen.

Rauhallista nautintoa tai vauhdikasta lomaa - valinta on sinun!

Beach club Wet & Wildessa avautuu vesipedoille aivan uusi maailma. Altaita on joka puolella ja mahdollisuudet vesiaktiviteetteihin ovat lähes loputtomat. Polskuttele vauhdikkaassa vesipuistossa tai katso, kun lapset laskevat erikokoisia vesiliukumäkiä. Alueella on viisi isoa vesiliukumäkeä isoimmille lapsille ja aikuisille sekä kolme keskikokoista, jotka ovat lasten suosikkeja. Yhden matalan altaan keskellä on teline, josta voi laskea pieniä vesiliukumäkiä, sekä suuri allasalue liukumattomalla alustalla, jossa lapset voivat juosta vesisuihkun läpi.

Jos haluat ottaa rauhallisemmin ja nauttia lomasta, voi olkikattoiseen porealtaaseen pulahtaa uinnille, mikä on pääaltaan yhteydessä. Voit myös vaan maata ja nauttia aurinkovuoteessa nurmikkoalueella. Wet & Wildessa on myös pienempi spa-alue ulkoilma-paviljongeilla, joissa voi nauttia hieronnoista lisämaksua vastaan.

Wet & Wildessa on kaksi ravintolaa, joista toinen on ulkotiloissa ja toinen sisällä ison terassin yhteydessä. Täällä tilaat ruoat ja juomat menusta, jonka jälkeen nämä tarjoillaan pöytään.

Mikäli jatkat altaiden ja lastenkerhon ohitse, saavut hienolle hiekkarannalle, jossa on aurinkosänkyjä, aurinkovarjoja ja paviljonkeja sekä laituri. Hiekka on hienoa ja tulee karheammaksi mitä lähemmäksi vettä menet. Aivan vesirajassa on jonkin verran kiviä. Vesi synevee melko nopeasti.

Wet & Wild sijaitsee toisella puolen katua noin 450 metrin päässä Aska River Suitesista, mutta hotellilta kulkee bussi, joka kuljettaa vieraita tänne ja takaisin koko päivän ja illan molempien hotellien puolelta.

Aska Laran hotellialueella päärakennuksen luona on hieno uima-allas, ja alueella on aurinkotuoleja myös varjossa. Täältä löytyy pieni aurinkosuojalla katettu lastenallas. Myös Aska River Suites alueen luona on pienempi allasalue, jossa on aurinkotuoleja ja erillinen lastenallas.

Sekä hotellialueilla, että Wet & Wildessa on useita baareja, joissa tarjotaan sekä juomia, että pikku purtavaa. Aska Laara River Suites-alueen asukkaille on myös ihana laiturialue, jossa on pienempi ravintola, jossa tarjoillaan eri snackseja ja juomia päivisin.

Allaspyyhepalvelu on hotellilla sekä beach clubilla, joten rantapyyhkeen voi jättää kotiin ja säästää tilan matkalaukussa tuliaisille.

Lisämaksua vastaan

Rantapaviljonkien vuokra, seikkailupuisto sekä vierailu spa-osiossa.

Herkullisia makuelämyksiä

Pääravintolassa katetaan herkulliset seisovat pöydät päivän aterioilla aamuisin, lounaalla ja iltaisin molempien hotelliosien asukkaille. Tarjolla on muun muassa keittoja, pataruokia ja maistuvia jälkiruokia sekä turkkilaiseen että kansainväliseen tapaan. Täällä on myös herkullinen leipäbuffetti, joka vie ajatukset ranskalaiseen leipomoon, jossa tarjoillaan useanlaista leipää. Niin pääravintolassa kuin lastenklubissa on lapsille oma osasto, jossa ruoka on valmistettu heidän makuun sopivaksi, sekä tarjoilu- ja ruokapöydät ovat matalampia. Myös vauvoille on oma nurkkaus, jossa on mikroaaltouuni ja tehosekoitin. Kaikki paikalliset juomat ja useat tuontijuomat kuuluvat All Inclusive-tarjontaasi.

Hotellilla on neljä teemaravintolaa: turkkilainen, italialainen ja aasialainen Aska Laran päärakennuksessa, sekä kalaravintola River Suites puolella. Italialaisessa teemaravintolassa tarjoillaan aitoa kiviuunipizzaa. Tilan salliessa voit ruokailla teemaravintoloissa pientä kiinteää maksua vastaan. Muistathan varata pöydän hyvissä ajoin.

Jos haluat viettää päiväsi Wet & Wildessa, ei sinun tarvitse miettiä ruoka- ja juomajärjestelyjä. Alueella on nimittäin kaksi allasbaaria, joista tarjoillaan syötävää ja juotavaa, sekä rantabaari, jossa on tarjolla juomia.

Aska Laran hotellialueella on allasbaari, kaksi aulabaaria, ja ”relax”-baari sekä vuorokauden ympäri aukioleva kahvila, jossa on aina tarjolla juomaa sekä pikku purtavaa tiettyinä aikoina päivää.

Vieraat, jotka ovat varanneet huoneen River Suites-osiosta ja haluavat rentoutua ja pysyä tällä alueella, voi myös täällä nauttia yksinkertaisemmasta aamiaisesta. Kun haluat nauttia pääaterioista ja runsaasta All Inclusive- tarjonnasta niin nämä löytyvät Aska Laran päärakennuksesta.

Lisämaksua vastaan

Vierailu teemaravintoloissa, osa tuontijuomista ja osa ylellisimmistä brändeistä.

Kaikkien lasten unelmien täyttymys

Beach club on todellinen lasten unelmapaikka. Lastenklubi on aivan omaa luokkaansa! Tämä on kuin maatila pienoiskoossa. Täällä on laatikoita ja heinäpaaleja sekä useita eri oleskelutiloja kaiken ikäisille lapsille ja jopa ihan pienillekin on oma nurkkauksensa. Alusta on pehmeää materiaalia ja alue on aidattu, joten lapset voivat leikkiä kaikessa rauhassa. Ison leikkipaikan yllä on aurinkosuoja, joka suojaa lasten herkkää ihoa auringon polttavilta säteiltä. Alueella on jopa minielokuvateatteri. Lastenklubissa järjestetään aktiviteetteja kaiken päivää, sekä erilaisia teemapäiviä. Useimpina iltoina järjestetään minidisco, jossa lapset voivat tanssia ja esiintyä.

Lastenalueella on useita altaita, sekä suuri allasalue liukumattomalla alustalla, jossa lapset voivat juosta vesisuihkun läpi. Yhden matalan altaan keskellä on teline, jossa voi laskea pieniä vesiliukumäkiä. Alueella on vesipuisto ja kolme keskikokoista vesiliukumäkeä sekä viisi isoa vesiliukumäkeä isommille lapsille ja aikuisille.

Jos tämä ei vielä riitä, on alueella minitivoli, jossa on merirosvolaiva, karuselleja ja maailmanpyörä, missä voi viettää illat.

Hieman isoimmille lapsille, sekä nuorille on tarjolla nuorisoklubi. Koko sisustus on villin lännen tyylinen vaaleine puusaluunoineen, tekokaktuksineen ja ”most wanted”-kyltteineen. Täällä on mahdollisuus tavata samanikäisiä nuoria, ja täällä nuoret usein viihtyvätkin lähes koko loman ajan. Tiettyinä iltoina järjestetään nuorisoklubissa juhlia!

Hotellin alueella on pienehkö katettu lastenleikkipaikka pienimmille. Tämä on loistava vaihtoehto hieman rauhallisempaan päivänviettoon.

Niin pääravintolassa, kuin lastenklubissa on erityisosasto lapsille, jossa on ruokaa heidän makuunsa ja matalampi tarjoilupöytä, sekä huonekaluja. Täällä on myös vauvanurkkaus, jossa on micro ja sekoitin.

Beach club lukemattomilla aktiviteeteilla koko perheelle

Aska Lara ja Aska Lara River Suites on jaettu siten, että hotellialueilla ei ole ollenkaan aktiviteetteja ja musiikkia. Toisella puolen katua levittäytyy valtava beach club Wet & Wild, josta löytyy vauhtia ja menoa aamusta iltaan.

Vauhdikas seikkailupuisto tekee Aska Laran Wet & Wildesta ainutlaatuisen. Täältä löydät sekä kiipeilyseinän, ison köysiradan että hauskan ilma-esteradan. Esteradassa on eri vaikeusasteisia kuutio-, tikapuu- ja köysiesteitä, jotka tulee ohittaa ilman, että tippuu alas. Onneksi sinulla on turvaliina! 

Täällä on myös minitivoli, valtava lastenkerho ja villin lännen tyylinen nuorisoklubi. Wet & Wildessa on lisäksi useita erilaisia altaita, vesipuisto, biljardipöytä, jousiammuntaa ja pienehkö urheilukenttä, jossa voit pelata jalkapalloa, koripalloa tai tennistä.

Amfiteatterissa järjestetään useimpina iltoina erilaisia esityksiä kuten tanssi- tai komediaesityksiä. Täällä on myös ulkoilmadisko, joka joinakin iltoina tarjoaa musiikkia pikkutunneille asti. Jos mielesi tekee tehdä ostoksia aktiviteettien välillä, on alueella useita kauppoja. Leffateatterissa näytetään eri leffoja niin päivällä kuin illalla.

Sekä hotellin alueilla, että beach clubilla on ilmainen langaton internet-yhteys, joten saat tyydytettyä päivittäisen surffailu- tai pelitarpeesi joka päivä, ja voit lukea viimeisimmät uutiset koto-Suomesta.

Lisämaksua vastaan

Biljardi, keilaus, seikkailupuisto Wet & Wildessa.

Tyylikkäitä valoisia huoneita

Aska Lara River Suites-osio avattiin hotellilla kesällä 2017, ja täällä on ihania ja raikkaita huoneita vaalein värein. Kaikissa huoneissa on säädettävä ilmastointi, tv, laminaattilattia, vedenkeitin kahvilla ja teellä, tallelokero ja ilmainen wifi. Keittiössä Keittiönurkkauksessa on microaaltouuni ja minijääkaappi. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja. Huoneet River Suites-osiossa ovat ilman parvekkeita.

Perhesviitti A, 2-3 hengelle

Noin 29 m² kokoisessa tyylikkäässä huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja vuodesohva (200x150cm) sekä mahdollisuus lisävuoteeseen (190x90cm). Täällä on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone sekä pienempi keittiö keittonurkkauksella. Pienessä keittiöosassa on jääkaappi ja microaaltouuni, mutta ei muuta keittiövarustelua. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Tämän huoneen voi myös varata yhdelle lisämaksua vastaan. Näissä huoneissa ei ole parveketta.

Perhesviitti B, 3-4 hengelle

Täällä on kaksi erillistä makuuhuonetta kunnollisilla ovilla. Huoneen sisääntulon yhteydessä on pieni keittiö jääkaapilla ja microlla, mutta muuta varustelua keittiössä ei ole. Perhesviitti on kooltaan noin 32m². Molemmissa makuuhuoneissa on parivuode ja oma kylpyhuone suihkukaapilla. Tässä huoneessa tulee olla vähintään kolme täysihintaista, ja enimmillään tilaa on neljälle aikuiselle. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Näissä huoneissa ei ole parveketta.

Kaksi wellness-keskusta

Hotellin alimmassa kerroksessa on iso ja viihtyisä wellness-keskus, josta löydät sekä ison sisäuima-altaan, porealtaan, saunan, höyrysaunan sekä turkkilaisen saunan, hamamin. Kylpylän yhteydessä on myöskin pienehkö ulkouima-allas. Kaikki nämä ovat käytössäsi veloituksetta, ainoastaan hoidot, kuten hieronta ja kuorinta ovat lisämaksua vastaan. Kuorinta hamamissa on loistava tapa aloittaa loma, sillä ihosta tulee sileä ja rusketuksesta tulee varmasti syvä ja kestävä. Myös beach clubilla on pienehkö kylpylä-alue, jossa voit saada hierontaa ulkoilma paviljongeissa.

Wellness-keskuksessa ja kuntosalilla on 16 vuoden ikäraja.

Lisämaksua vastaan

Hoidot wellness-keskuksessa, vitamiinibaari.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.