Alanya, Turkki

Avena Resort

Asiakasarvio
4/5
Perustuu 198 arvioon
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 198 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
200 m 
Keskusta
3 km Alanya 

Viihtyisä hotelli koko perheelle

Avena Resort on kotoisa hotelli modernilla ja kauniilla sisustuksella viihtyisässä kaupunginosassa, Obassa, Alanyassa. Eloisa allasalue tarjoaa rentoja päiviä auringossa, ja vain lyhyen kävelymatkan päässä on hienohiekkainen ranta. Täällä on kattava All Inclusive -tarjonta seisovilla pöydillä, välipaloilla ja teemaravintolalla. Hotellilla on lisäksi paljon viihdettä lapsille, jotka pääsevät tutustumaan uusiin ystäviin lastenklubissa ja tanssimaan minidiscossa.

Aivan hotellin ulkopuolella järjestetään suuret markkinat joka maanantai, ja hotellilla on hieno spa, josta löydät muun muassa klassisen turkkilaisen kylpylän, hamamin. Huoneet Avena Resortissa ovat modernisti sisustettuja, ja tarjoavat täydellisen perustan upealle lomalle Turkin Alanyassa.

Avena Resortin ja monta muuta laadukasta hotellia, joissa saa hyvin vastinetta rahalle, löydät Nazarin Holiday Collectionin alta.

Vesiliukumäki, allas vai hiekkaranta?

Täällä on eloisa tunnelma, joka johtaa All Inclusive -hotellin viihtyisältä allasalueelta. Alueella soitetaan usein musiikkia, ja täällä on iso allas, vesiliukumäki sekä lastenallas, jossa lapset pääsevät loiskimaan vedessä. Altaan ympärillä on aurinkotuoleja ja varjoja vapaaseen käyttöön. Nälän tai janon yllättäessä, löytyy allasbaarista juomia ja snackseja.

Lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta (noin 250m) on hienohiekkainen ranta, jonka hiekan seassa on suurempia kiviä. Rannalla on alue, joka on varattu Avena Resortin vieraille, ja täältä löytyy aurinkotuoleja ja varjoja, välipaloja sekä tiettyjä juomia. Nämä kaikki sisältyvät All Inclusive -tarjontaan. Rannalla voi pelata rantapalloa tai harrastaa eri vesiurheilulajeja. Hotellilta ja rannan välillä on tien ali kulkeva tunneli, joka helpottaa liikkumista rannalle ja takaisin.

Hotellilla on pyyhepalvelu altaalle ja rannalle panttia vastaan.

 

Lisämaksua vastaan

Ruoka ja tietyt juomat rannalla, vesiurheilu.

Hyvää ja mukavaa koko perheelle

Avena Resortissa sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että lasku vain kasvaa. All Inclusivella kaikki on nimittäin maksettu jo kotoa käsin! Tämän ansiosta voit nauttia lomastasi täysin muuta miettimättä.

Päivän kolme pääateriaa tarjoillaan buffetin muodossa hotellin pääravintolassa, ja näistä voi nauttia joko sisällä ravintolassa tai ulkoterassin puolella. Ruokatarjontaan on saatu inspiraatiota turkkilaisesta ja useista kansainvälisistä keittiöistä. Pääaterioiden välissä tarjotaan snackseja ja kakkuja, sekä jäätelöä lapsille tiettyinä ajankohtina. Paikalliset juomat alkoholilla ja ilman, sisältyvät pää- ja väliaterioihin.

Niin altaalla kuin rannallakin on baari, josta tarjoillaan viilentäviä juomia ja maittavia snackseja useaan otteeseen päivän aikana. Osa rantabaarin juomista on lisämaksua vastaan.

Hotellialueella on myös teemaravintola. Sinulla on mahdollisuus, tilan niin salliessa, vierailla täällä kerran lomasi aikana ilman lisämaksua.

 

Lisämaksua vastaan

Tuontijuomat, tuorepuristettu tuoremehu, osa juomista rannalla, turkkilainen kahvi, jäätelö lukuun ottamatta tiettyjä aikoja, jolloin se on lapsille ilmaista, sekä käynti teemaravintolassa ensimmäisen kerran jälkeen.

Lastenklubi ja minidisco

Avena Resortissa ollaan valmiita takaamaan hotellin pienimmille vieraille viihdykettä täynnä oleva perheloma. All Inclusive -hotellin kansainväliset aktiviteettioppaat viihdyttävät lapsia allasalueella, ja kaikki 4-12-vuotiaat lapset voivat tavata uusia ystäviä kansainvälisessä lastenklubissa, joka on auki aamu- ja iltapäivisin. Kun lapsilla on täällä mukavaa leikkien parissa, voi muu perhe rentoutua ja nauttia omasta ajasta.

Joinain iltoina järjestetään myös minidisco lasten viihdykkeeksi. Hotellin edestä löytyy pienempi leikkipaikka, ja täällä voi pelata eri pelejä, kuten pöytätennistä ja tikanheittoa. Lasten suosikki on tietenkin vesiliukumäki hotellin ihanalla allasalueella, joka on avoinna suurimman osan päivästä.

Urheilua vai spa-käyntejä?

Avena Resortissa sinun ei tarvitse valita, vaan voit tehdä vähän kaikkea! Mikäli haluat tauon aurinkotuolista, on sinulla mahdollisuus kokeilla tikanheittoa ja pöytätennistä. Rannalla on myös mahdollisuus pelata rantapalloa tai harrastaa eri vesiurheilulajeja. Tiettyinä iltoina viikon aikana tässä perheystävällisessä hotellissa järjestetään vesileikkejä, eri aktiviteetteja ja iltaohjelmaa.

Heti hotellin ulkopuolelta löydät Alanyan suurimmat markkinat, jotka pidetään joka maanantai. Täältä voit ostaa kaikkea hedelmistä ja vihanneksista matkamuistoihin ja tekstiileihin.

Avena Resortissa on myös viihtyisä spa, jossa voi nauttia turkkilaisesta saunasta, hamamista ja eri hoidoista. Näillä saat lomaasi hieman lisähemmottelua! Spa -osaston yhteydessä on pienempi kuntosali, jossa pääsee helposti kuntoilemaan All Inclusive -ruokailujen välillä.

Aulassa on ilmainen wifi. Wifin saa lisämaksua vastaan uima-altaalle, huoneisiin ja ravintolaan.

 

Lisämaksua vastaan

Vesiurheilulajit rannalla, sauna ja hoidot hotellin spa -osastolla, sekä wifi aulan ulkopuolella.

Tilavia ja moderneja huoneita sekä sviittejä

Avena Resortin tyylikkäissä huoneissa asut mukavasti ja hienosti. Huoneet on uusittu 2014 lattiasta kattoon vaaleita, ihania värejä käyttäen. Kaikissa huoneissa on tilava parveke, parkettilattia ja kylpyhuoneesta löytyy suihkukaappi sekä hiustenkuivaaja. Kaikissa huoneissa on tv, yksittäinen ilmastointi, vedenkeitin teellä sekä minijääkaappi. Wifi, tallelokero, sekä pesu- ja huonepalvelu ovat saatavilla lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huoneissa, jotka ovat 40 m², on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Neljäs nukkuu levitettävässä nojatuolissa, joka on kooltaan 190x90 cm.

Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi asua enimmillään kolme aikuista. Mahdollisuus yhteen lapsihintaan, sekä varata huone yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviiteissä, jotka ovat 44 m², on kaksi erillistä huonetta, joiden välissä on kunnollinen ovi. Molemmissa huoneissa on ilmastointi ja tv, sekä kaksi sänkypaikkaa. Toisessa näistä on levitettävä nojatuoli, joka on kooltaan 190x90 cm.

Huonetyyppi vaatii vähintään kolme täysihintaista, ja huoneessa voi asua jopa neljä aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinnan.

Lisämaksua vastaan

Wifi, tallelokero, pesu- ja huonepalvelu.

Kokeile kalapedikyyriä ja hamamia

Avena Resortin kellarissa on suuri kaunis spa, joka on saanut inspiraatiota Balilta. Täällä sinulla on mahdollisuus kokeilla eri hoitoja, kuten perinteistä turkkilaista hamamia ja saunaa, tai kalapedikyyriä. Pedikyyrissä pienet kalat syövät jalkojen iholta kuolleet solukot – ehkä hieman hurjan oloista alussa, mutta jaloista tulee tämän jälkeen sileämmät kuin koskaan!

 

Lisämaksua vastaan

Hoidot ja spa-palveluiden käyttö.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Ulkoilma-altaat, vesiliukumäet, teemaravintolat, ranta ja viihde hotellilla avataan 1.4 (sään salliessa).

Meidän Collectionimme