Alanya, Turkki

Avena Resort

Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 283 arvioon
Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 283 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Ranta
200 m 
Keskusta
3 km Alanya 

Viihtyisä hotelli koko perheelle

Avena Resort on suosittu hotelli eläväisellä tunnelmalla ja modernilla sisustuksella. Useat kantavieraat nauttivat miellyttävästä tunnelmasta niin hotellilla kuin viihtyisässä kaupunginosassa Obassa. Voit nauttia viilentävistä pulahduksista ja auringosta hotellin vilkkaalla allasalueella sekä lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevalla rannalla. Päivän aikana käytössäsi on kattava All Inclusive -tarjonta sisältäen seisovat pöydät sekä erilaiset välipalat.

Aivan hotellin ulkopuolella järjestetään suuret markkinat joka maanantai. Hotellilla on hieno spa, josta löydät muun muassa klassisen turkkilaisen kylpylän, hamamin. Huoneet Avena Resortissa ovat modernisti sisustettuja, ja tarjoavat täydellisen perustan upealle lomalle Turkin Alanyassa.

Avena Resortin ja monta muuta laadukasta hotellia, joissa saa hyvin vastinetta rahalle, löydät Nazarin Holiday Collectionin alta.

Vesiliukumäki, allas vai hiekkaranta?

Tämän All Inclusive -hotellin allasalueella vallitsee eläväinen tunnelma ja alueella soitetaankin yleisesti musiikkia. Täällä on iso allas vesiliukumäellä sekä pienempi lastenallas. Altaan ympärillä on runsaasti aurinkotuoleja ja varjoja vapaaseen käyttöön.

Lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta (noin 250 m) sijaitsevalla rannalla on alue, joka on varattu Avena Resortin vieraille, ja täältä löytyy aurinkotuoleja ja varjoja, välipaloja sekä tiettyjä juomia. Nämä kaikki sisältyvät All Inclusive -tarjontaan. Rannalla voi pelata rantapalloa tai harrastaa eri vesiurheilulajeja. Hotellin ja rannan välillä on tien ali kulkeva tunneli, joka helpottaa liikkumista rannalle ja takaisin.

Hotellilta voi lainata pyyhkeitä altaalle ja rannalle panttimaksua vastaan.

 

Lisämaksua vastaan

Ruoka ja tietyt juomat rannalla, vesiurheilu.

Hyvää ja mukavaa koko perheelle

Avena Resortissa sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että lasku vain kasvaa. All Inclusivella kaikki on nimittäin maksettu jo kotoa käsin! Tämän ansiosta voit nauttia lomastasi täysin muuta miettimättä.

Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan buffetin muodossa hotellin pääravintolassa, ja näistä voi nauttia joko sisällä ravintolassa tai suuren terassin puolella. Runsaaseen tarjontaan on saatu inspiraatiota niin turkkilaisesta kuin eri kansainvälisistä keittiöistä. Aterioiden välissä tarjoillaan snackseja ja kakkuja sekä jäätelöä lapsille tiettyinä ajankohtina. Paikalliset juomat alkoholilla ja ilman sisältyvät hintaan.

Niin altaalla kuin rannalla on baari, josta tarjoillaan viilentäviä juomia ja maittavia snackseja useaan otteeseen päivästä. Huomioithan, että tietyt rantabaarin juomat ovat lisämaksua vastaan.

Hotellialueella on myös teemaravintola. Tilan salliessa on tässä mahdollisuus ruokailla kerran loman aikana ilman lisämaksua.

 

Lisämaksua vastaan

Tuontijuomat, tuorepuristettu mehu, tietyt juomat rannalla, turkkilainen kahvi, jäätelö lukuun ottamatta tiettyjä aikoja, jolloin se on lapsille ilmaista sekä käynti teemaravintolassa ensimmäisen kerran jälkeen.

Urheilua vai spa-käyntejä?

Avena Resortissa sinulla on paljon valinnanvaraa mikäli kaipaat taukoa aurinkotuolista. Voit heittää tikkaa tai pelata pöytätennistä ja rannalla on mahdollisuus pelata rantalentopalloa tai harrastaa eri vesiurheilulajeja. Perheystävällisen hotellin allasalueella järjestetään päivisin eri aktiviteetteja ja tiettyinä iltoina viikon aikana tarjolla on myös iltaohjelmaa.

Oba on viihtyisä alue, josta löydät ympäri vuorokauden tekemistä, eri kauppojen, baarien ja ravintoloiden muodossa. Maanantaisin heti hotellin ulkopuolella järjestetään Alanyan suurimmat markkinat. Täältä voit ostaa kaikkea hedelmistä ja vihanneksista matkamuistoihin ja tekstiileihin.

Avena Resortissa on myös viihtyisä spa, jossa voi nauttia turkkilaisesta saunasta, hamamista ja eri hoidoista. Spa-osaston yhteydessä on pienempi kuntosali, jossa pääset helposti kuntoilemaan All Inclusive -ruokailujen välillä.

Aulassa on ilmainen wifi. Wifin saa lisämaksua vastaan uima-altaalle, huoneisiin ja ravintolaan.

Huomioithan, että allasalueella järjestetään päivän aikana eri aktiviteetteja sekä iltaohjelmaa, joten altaan puolella oleviin huoneisiin saattaa kuulua musiikkia ja ääniä.

 

Lisämaksua vastaan

Vesiurheilulajit rannalla, sauna ja hoidot hotellin spa-osastolla sekä wifi aulan ulkopuolella.

Tilavia ja moderneja huoneita sekä sviittejä

Avena Resortin tyylikkäät huoneet on sisustettu vaaleita, ihania värejä käyttäen. Kaikissa huoneissa on parkettilattia, tilava parveke ja kylpyhuoneesta löytyy suihkukaappi sekä hiustenkuivaaja.

Lisäksi huoneissa on tv, yksittäinen ilmastointi, vedenkeitin teellä sekä minijääkaappi. Wifi, tallelokero sekä pesu- ja huonepalvelu ovat saatavilla lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Wifi, tallelokero, pesupalvelu ja huonepalvelu.

 

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huoneissa, jotka ovat 40 m², on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Neljäs nukkuu levitettävässä nojatuolissa, joka on kooltaan 190x90 cm.

Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi asua enimmillään kolme aikuista. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan sekä huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviiteissä, jotka ovat 44 m², on kaksi erillistä huonetta, joiden välissä on kunnollinen ovi. Molemmissa huoneissa on ilmastointi ja tv sekä kaksi sänkypaikkaa. Toisessa näistä on levitettävä nojatuoli, joka on kooltaan 190x90 cm.

Huonetyyppi vaatii vähintään kolme täysihintaista, ja huoneessa voi asua jopa neljä aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Kokeile kalapedikyyriä ja hamamia

Avena Resortin kellarista löytyy kaunis spa. Täällä sinulla on mahdollisuus kokeilla eri hoitoja, kuten perinteistä turkkilaista hamamia ja saunaa, tai kalapedikyyriä. Pedikyyrissä pienet kalat syövät jalkojen iholta kuolleet solukot – ehkä hieman epämukavaa alussa, mutta jaloista tulee ihanan pehmeät tämän jälkeen.

 

Lisämaksua vastaan

Hoidot ja spa-palveluiden käyttö.

Tärkeää tietoa ennen kuin varaat matkasi

Hotellilta voi lainata pyyhkeitä altaalla ja rannalle panttimaksua vastaan.

Niin altaalla kuin rannalla on baari, josta tarjoillaan viilentäviä juomia ja maittavia snackseja useaan otteeseen päivän aikana. Huomioithan, että tietyt rantabaarin juomat ovat lisämaksua vastaan.

Huomioithan, että allasalueella järjestetään päivän aikana eri aktiviteetteja sekä iltaohjelmaa, joten altaan puolella oleviin huoneisiin saattaa kuulua musiikkia ja muuta melua.

 

 

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Ulkoilma-altaat, vesiliukumäet, teemaravintolat, ranta ja viihde hotellilla avataan 1.4 (sään salliessa).

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Ulkoilma-altaat, vesiliukumäet, teemaravintolat, ranta ja viihde hotellilla avataan 1.4 (sään salliessa).

Meidän Collectionimme