Alanya, Turkki

Avena Resort

Asiakasarvio
4/5
Perustuu 198 arvioon
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 198 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
200 m 
Keskusta
3 km Alanya 

Mukava hotelli koko perheelle

Avena Resort on kotoisa hotelli modernilla ja kauniilla sisustuksella viihtyisässä kaupunginosassa Obassa, Alanyassa. Vilkas allasalue tarjoaa rentoja päiviä auringossa ja lyhyen kävelymatkan päässä on hienohiekkainen ranta. Täältä on kattava All Inclusive-tarjonta seisovilla pöydillä, välipaloilla ja teemaravintolalla. Hotellilla on sitä paitsi paljon viihdettä lapsille, jotka voivat tutustua uusiin ystäviin lastenklubissa ja tanssia minidiscossa.

Aivan hotellin vieressä järjestetään suuret markkinat maanantaisin, ja hotellilla on hieno spa, jossa on muun muassa klassinen turkkilainen kylpylä hamam. Huoneet Avena Resortissa ovat modernisti sisustettuja, sekä tarjoavat täydellisen perustan upealle lomalle Turkin Alanyassa.

Avena Resortin ja monta muuta laadukasta hotellia, jossa saa hyvin vastinetta rahalle, löydät Nazarin Holiday Collectionin alta.

Vesiliukumäki, allas vai hiekkaranta?

Täällä on eloisa tunnelma, joka johtaa All Inclusive-hotellin viihtyisältä allasalueelta. Alueella soitetaan usein musiikkia, ja täällä on iso allas, vesiliukumäki ja lastenallas, jossa lapset voivat läiskiä vedessä. Altaan ympärillä on aurinkotuoleja ja varjoja vapaaseen käyttöön. Mikäli nälkä tai jano yllättää, löytyy allasbaarista juomia ja snackseja.

Lyhyen kävelymatkan päässä hotellista (noin 250m) on hienohiekkainen ranta, jonka hiekan seassa on suurempia kiviä. Rannalla on alue, joka on varattu Avena Resortin vieraille, ja täältä löytyy aurinkotuoleja ja varjoja, välipaloja sekä tiettyjä juomia. Nämä kaikki sisältyvät All Inclusive-tarjontaan. Rannalla voi pelata rantapalloa ja harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja. Hotellilta ja rannan välillä kulkee tunneli, joka menee tien ali, ja joka helpottaa liikkumista rannalle ja takaisin.

Hotelli tarjoaa pyyhepalvelun altaalle ja rannalle panttia vastaan.

 

Lisämaksua vastaan

Ruoka ja tietyt juomat rannalla, vesiurheilu.

Hyvää ja helppoa koko perheelle

Avena Resortissa sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että lasku vain kasvaa. All Inclusivella kaikki on nimittäin maksettu jo kotoa käsin! Tämän ansiosta voit nauttia lomastasi kunnolla muuta miettimättä.

Päivän kolme pääateriaa tarjotaan buffetin muodossa, hotellin pääravintolassa, ja nämä voi nauttia joko sisällä ravintolassa tai ulkoterassilla. Ruokatarjontaan on saatu inspiraatiota turkkilaisesta ja eri kansainvälisistä keittiöistä. Pääaterioiden välissä tarjotaan snackseja, kakkuja ja jäätelöä lapsille eri ajankohtina. Paikalliset juomat alkoholilla ja ilman, sisältyvät pää- ja väliaterioihin.

Niin altaalla kuin rannalla on baari, josta tarjoillaan viilentäviä juomia ja maittavia snackseja useaan otteeseen päivässä. Osa rantabaarin juomista on lisämaksua vastaan.

Hotellialueella on myös teemaravintola maittavilla kala-aterioilla. Sinulla on mahdollisuus, tilan niin salliessa, vierailla kerran tässä ravintolassa loman aikana maksutta.

 

Lisämaksua vastaan

Tuontijuomat, tuorepuristettu tuoremehu, osa juomista rannalla, turkkilainen kahvi, jäätelö lukuun ottamatta tiettyjä aikoja, jolloin se on lapsille ilmaista, sekä käynti teemaravintolassa ensimmäisen käynnin jälkeen.

Lastenklubi ja minidisko

Avena Resortissa ollaan valmiita takaamaan hotellin pienimmille vieraille viihdykettä täynnä oleva perheloma. All Inclusive-hotellin kansainväliset aktiviteettioppaat viihdyttävät lapsia allasalueella, ja kaikki 4-12-vuotiaat lapset voivat tavata uusia ystäviä kansainvälisessä lastenklubissa, joka on auki aamu- ja iltapäivisin. Kun lapsilla on täällä mukavaa leikkien parissa, voi muu perhe rentoutua ja nauttia hieman omasta ajasta.

Joinain iltoina järjestetään myös minidisco lasten hauskuuttamiseen. Hotellin edestä löytyy pienempi leikkipaikka, ja täällä voi pelata eri pelejä, kuten pöytätennistä ja tikanheittoa. Lasten suosikki on tietenkin vesiliukumäki hotellin ihanalla allasalueella, joka on avoinna suurimman osan päivästä.

Urheilua vai spa-käyntejä?

Avena Resortissa sinun ei tarvitse valita, vaan voit tehdä vähän kaikkea! Mikäli haluat tauon aurinkotuolista, on sinulla mahdollisuus kokeilla tikanheittoa ja pöytätennistä. Rannalla on myös mahdollisuus pelata rantapalloa ja harrastaa eri vesiurheilulajeja. Tässä perheystävällisessä hotellissa järjestetään vesileikkejä, eri aktiviteetteja ja iltaohjelmaa joinain iltoina viikossa.

Heti hotellin ulkopuolelta löydät Alanyan suurimmat markkinat, jotka pidetään joka maanantai. Täältä voit ostaa kaikkea hedelmistä ja vihanneksista matkamuistoihin ja tekstiileihin.

Avena Resortissa on myös viihtyisä spa, jossa voi nauttia turkkilaisesta hamamista, saunasta ja eri hoidoista. Näillä saat lomaasi hieman lisähemmottelua! Spa-osion yhteydessä on pienempi kuntosali, jossa voit helposti kuntoilla All Inclusive-ruokailujen välillä.

Aulassa on ilmainen wifi. Wifin saa lisämaksua vastaan uima-altaalle, huoneisiin ja ravintolaan.

 

Lisämaksua vastaan

Vesiurheilulajit rannalla, sauna ja hoidot hotellin spa-osiossa, wifi aulan ulkopuolella.

Tilavia ja moderneja huoneita sekä sviittejä

Avena Resortin tyylikkäissä huoneissa asut mukavasti ja hienosti. Huoneet ovat uusittu 2014 lattiasta kattoon vaaleilla, ihanilla väreillä. Kaikissa huoneissa on tilava parveke, parkettilattiat ja kylpyhuoneesta löytyy suihkukaappi sekä hiustenkuivaaja. Kaikissa huoneissa on tv, yksittäinen ilmastointi, vedenkeitin teellä sekä minijääkaappi. Täältä on myös wifi, tallelokero, pesupalvelu ja huonepalvelu lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huoneissa, jotka ovat 40 m², on kolme kunnollista sänkypaikkaa. Neljäs nukkuu levitettävässä nojatuolissa, joka on kooltaan 190x90 cm.

Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi asua enimmillään kolme aikuista. Mahdollisuus yhteen lapsihintaan, sekä varata huone yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviiteissä, jotka ovat 44 m², on kaksi erillistä huonetta, joiden välissä on kunnollinen ovi. Molemmissa huoneissa on ilmastointi ja tv, sekä kaksi sänkypaikkaa. Toisessa näistä on levitettävä nojatuoli, joka on kooltaan 190x90 cm.

Huonetyyppi vaatii vähintään kolme täysihintaista, ja huoneessa voi asua jopa neljä aikuista. Yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinnan.

Lisämaksua vastaan

Wifi, tallelokero, pesupalvelu ja huonepalvelu.

Kokeile kalapedikyyriä ja hamamia

Avena Resortin kellarissa on suuri kaunis spa, joka on saanut inspiraatiota Balilta. Täällä sinulla on mahdollisuus kokeilla eri hoitoja, kuten perinteistä turkkilaista hamamia ja saunaa, tai kalapedikyyriä. Pedikyyrissä pienet kalat syövät jalkojen iholta kuolleet solukot – ehkä hieman hurjan oloista alussa, mutta jaloista tulee tämän jälkeen sileämmät kuin koskaan!

 

Lisämaksua vastaan

Hoidot ja spa-palveluiden käyttö.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Ulkoilma-altaat, vesiliukumäet, teemaravintolat, ranta ja viihde hotellilla avataan 1.4 (sään salliessa).

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.