Alanya, Turkki

Avena Resort

Asiakasarvio
4/5
Perustuu 198 arvioon
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 198 arvioon

5 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
200 m 
Keskusta
3 km Alanya 

Täysremontoitu hotelli koko perheelle

Avena Resort on ainutlaatuinen hotelli modernilla ja kauniilla sisustuksella viihtyisässä kaupunginosassa Obassa, Alanyassa. Allasalue tarjoaa rentoja päiviä auringossa ja lyhyen kävelymatkan päästä löytyy hienohiekkainen ranta. Täältä löytyy kattava All Inclusive-ohjelma buffeteilla, välipaloilla ja teemaravintolalla. Kun lapset eivät ole tapaamassa ystäviään lastenkerhossa, voivat he tanssia mielin määrin minidiskossa.

Hotellin vieressä järjestetään suuret markkinat maanantaisin ja hotellilta löytyy suuri wellness-keskus turkkilaisella kylpylällä hamamilla. Huoneet ovat suuria ja modernisti sisustettuja sekä tarjoavat täydellisen perustan upealle lomalle Alanyassa.

Vesiliukumäki, allas vai hiekkaranta?

Täällä on eloisa tunnelma, joka johtaa viihtyisältä allasalueelta. Täällä soitetaan usein musiikkia ja voit vaihtoehtoisesti kuulla ääniä lasten leikkiessä lastenkerhossa. Täältä löytyy iso allas ja erillinen lastenallas, sekä vesiliukumäki, jota lapset tulevat rakastamaan. Aurinkotuolit ja varjot ovat vapaassa käytössä ja mikäli nälkä tai jano yllättää, löytyy allasbaarista juomia ja snackseja.

Lyhyen kävelymatkan päässä hotellista (noin 250m) löytyy hienohiekkainen ranta. Avena tekee yhteistyötä omistajan kanssa tietystä osasta rantaa. Täältä löytyy aurinkotuoleja ja varjoja, sekä joitain juomia (ei pulloissa) ja snackseja sisältyen All Inclusive-ohjelmaasi. Rannalla voi pelata rantapalloa ja harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja. Täältä löytyy tunneli, joka menee tien ali, joka helpottaa liikkumista rannalle ja takaisin.

Hotelli tarjoaa pyyhepalvelun altaalle ja rannalle panttia vastaan. Näitä ei siis tarvitse ottaa kotoa käsin mukaan.

Lisämaksua vastaan

Ruoka ja tietyt juomat rannalla, vesiurheilu.

Hyvää ja helppoa koko perheelle

Päivän kolme pääateriaa tarjotaan buffetista, hotellin pääravintolassa. Täällä tarjoillaan maittavia buffetteja monilla vaihtoehdoilla, joissa inspiraatiota on saatu turkkilaisesta ja kansainvälisestä keittiöstä. Pääaterioiden välissä tarjotaan snackseja, kakkuja ja jäätelöä lapsille eri ajankohtina. Paikalliset juomat alkoholilla ja ilman, sisältyvät pää- ja väliaterioihin.

Hotellialueella on myös yksi kalapainotteinen teemaravintola, jossa tarjoillaan ruokaa menusta. Sinulla on mahdollisuus, tilan salliessa, vierailla kerran tässä ravintolassa loman aikana maksutta.

Niin altaalta kuin rannaltakin löytyy baari, josta tarjoillaan juomia ja snackseja useaan otteeseen päivässä. Osa rantabaarin juomista on lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Tuontijuomat, tuorepuristettu tuoremehu, osa juomista rannalla, turkkilainen kahvi, jäätelö näiden aikojen ulkopuolella, kun sitä ei tarjoilla lapsille, käynti teemaravintolassa ensimmäisen käynnin jälkeen.

Lastenklubi ja minidisko

Avenassa ollaan valmiita takaamaan hotellin pienimmille vieraille viihdykettä täynnä oleva loma. Hotellin kansainväliset aktiviteettioppaat viihdyttävät lapsia allasalueella, ja kaikki lapset 4-12- vuotiaat lapset voivat tavata uusia ystäviä kansainvälisessä lastenkerhossa, joka on auki aamu- ja iltapäivisin.

Joinain iltoina järjestetään myös minidisko lasten hauskuuttamiseen. Hotellin edestä löytyy pienempi leikkipaikka, ja täällä voi pelata useita eri pelejä, kuten pöytätennistä ja tikanheittoa. Lasten suosikki on tietenkin vesiliukumäki, joka on avoinna muutamia tunteja aamu- sekä iltapäivästä.

Rentoutumista, urheilua vai kylpylä?

Avenassa sinun ei tarvitse valita, vaan voit tehdä vähän kaikkea. Mikäli haluat tauon aurinkotuolista, on sinulla mahdollisuus kokeilla tikanheittoa ja pöytätennistä. Rannalta löytyy myös mahdollisuus pelata rantapalloa ja harrastaa eri vesiurheilulajeja. Täällä järjestetään vesileikkejä, eri aktiviteetteja ja iltaohjelmaa joinain iltoina viikossa.

Heti hotellin ulkopuolelta löydät Alanyan suurimmat markkinat, jotka pidetään joka maanantai. Täältä voit ostaa kaikkea hedelmistä ja vihanneksista matkamuistoihin ja tekstiileihin.

Hotellin kellarista löytyy laaja, viehättävä wellness-keskus, joka on sisustettu Bali inspiraationaan. Täällä sinulla on mahdollisuus kokeilla eri hoitoja ja kuureja. Täältä löytyy perinteinen turkkilainen kylpylä, hamam, sauna sekä kalakylpy, joka tarkoittaa pientä ammetta, jossa pikkukalat syövät kuolleen ihosolukon jaloistasi. Tämä voi tuntua ensin hurjalle, mutta jaloista tulee uskomattoman sileät! Wellness-keskuksesta löytyy myös pienempi kuntosali, jossa voit polttaa hieman All Inclusive-kaloreita.

Aulassa on ilmainen wifi. Wifin saa lisämaksua vastaan uima-altaalle, huoneisiin ja ravintolaan.

Lisämaksua vastaan

Vesiurheilulajit rannalla, sauna ja hoidot hotellin wellnesskeskuksessa, wifi aulan ulkopuolella.

Tilavia ja moderneja huoneita sekä sviittejä

Avenan tyylikkäissä huoneissa asut mukavasti ja hienosti. Huoneet ovat uusittu 2014 lattiasta kattoon vaaleilla, ihanilla väreillä. Kaikissa huoneissa on tilava parveke, parkettilattiat ja kylpyhuoneesta löytyy suihkukaappi sekä hiustenkuivaaja.

Kaikista huoneista löytyy mukavuuksia kuten taulu-tv, oma ilmastointi, vedenkeitin teellä sekä minijääkaappi, joka täytetään päivittäin vedellä. Täältä löytyy myös wifi, tallelokero, pesupalvelu ja huonepalvelu lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huoneista, jotka ovat 38 m², löytyy parivuode ja yhden hengen sänky. Neljäs nukkuu levitettävässä nojatuolissa tai vuodesohvassa.

Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi asua jopa kolme aikuista. Mahdollisuus yhteen lapsihintaan sekä varata huone yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviitti, 3-5 hengelle

Perhesviiteissä, jotka ovat 42 m², saat kaksi erillistä huonetta, joiden välissä on kunnollinen ovi. Molemmista huoneista löytyy ilmastointi ja taulu-tv. Yhdestä huoneesta löytyy kaksi yhden hengen sänkyä ja toisesta parivuode ja levitettävä nojatuoli.

Huonetyyppi vaatii vähintään kolme täysihintaista, ja huoneessa voi asua jopa neljä aikuista. Mahdollisuus yhteen lapsihintaan.

Lisämaksua vastaan

Wifi, tallelokero, pesupalvelu ja huonepalvelu.

 

 

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Ulkoilma-altaat, vesiliukumäet, teemaravintolat, ranta ja viihde hotellilla avataan 1.4 (sään salliessa).

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.