Sunny Beach, Bulgaria

Barcelo Royal Apartments

Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 15 arvioon
Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 15 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
70 m 
Keskusta
200 m 

Lähellä niin Sunny Beachiä kuin hiekkarantaa

Barcelo Royal Beach on moderni huoneistohotelli monilla yksityiskohdilla. Vaikka sijainti onkin suositun Sunny Beachin keskustassa, on hotellilla kuitenkin rauhallinen ja mukava ilmapiiri. Tämä hieno hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin päässä hienohiekkaisesta rannasta, jonka näet vilaukselta hotellin ylimmistä kerroksista. Asut tilavissa huoneistoissa ja voit valita lisävalintana pelkän aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven.

Hieno allasalue koostuu kukanmuotoisesta pääaltaasta, sekä useammasta pienemmästä altaasta terälehtien muodossa. Täällä vallitsee rento lomatunnelma. Sunny Beachin hiekkaranta houkuttelee uinnille, ja eläväinen ja viihtyisä rantapromenadi on täydellinen aikaisille aamulenkeille tai kävelyille auringonlaskun aikaan.

Barcelo Royal Beachin lähellä on ostoskeskus useilla eri liikkeillä, ja lisäksi kivenheiton päässä sijaitsevasta Sunny Beachin keskustasta löytyy runsaasti ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja baareja.

Barcelo Royal Beach kuuluu Nazarin Holiday Collectioniin, johon olemme koonneet laadukkaita hotelleja, jotka tarjoavat rahoille paljon vastinetta.

Altaalla vai hiekkarannalla loikoilua?

Barcelo Royal Beachin allasalueella voit rentoutua aurinkotuoleilla rennosta ilmapiiristä nauttien. Suuri ja hurmaava pääallas on täydellinen uintikierroksille. Ylhäältä katsottuna allas näyttää kauniilta kukalta, jossa pienemmät altaat muodostavat terälehdet. Mikäli haluat päivääsi hieman ylellisyyttä, voit vuokrata allaspaviljongin haluamallasi pakettivaihtoehdolla.

Allasbaarissa tarjoillaan päivän aikana täysin maksutta virkistäviä juomia sekä kevyempiä snackseja ja jäätelöä kaikille vieraille, jotka ovat varanneet All Inclusiven! Hotellilla on lisäksi lämmitetty sisäuima-allas, ja pääaltaassa on liikuntarajoitteisille sopiva altaaseen johtava ramppi.

Barcelo Royal Beachiltä on vain muutaman minuutin kävelymatka kuuluisalle Sunny Beachin hiekkarannalle. Seitsemän kilometrin pituisella leveällä rannalla on pehmeää hiekkaa, ja tämän vierellä kulkee viihtyisä rantapromenaadi. Täällä on aurinkotuoleja ja varjoja vuokrattavaksi, ja janon tai nälän yllättäessä helpotukseksi löytyy täältä useita viihtyisiä tavernoja.

 

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolien ja varjojen vuokraus, sekä ruoka ja juomat rannalla. Allaspaviljongit hotellilla, ruoka, juomat sekä jäätelö ilman All Inclusivea.

Useita ateriapaketteja, joista valita

Varatessasi huoneiston Barcelo Royal Beachistä, ei perushintaan kuulu aterioita, mutta lisämaksua vastaan voit varata aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven.

All Inclusive

All Inclusive on helpoin ratkaisu sinulle ja perheellesi. Kaikki on jo etukäteen maksettu, joten sinun ei tarvitse huolehtia laskuista, eikä kantaa lompakkoa mukana! Aamiaista ja illallista tarjoillaan hotellin molemmissa buffet-ravintoloissa, kun taas lounasta tarjoillaan vain toisessa näistä.

Allasbaarissa on tarjolla pikkusyötävää, kevyempiä snackseja ja jäätelöä aikoina, jolloin pääravintola on suljettuna. Täällä tarjoillaan myös iltapäiväkahvia ja teetä yhdessä herkullisten leivonnaisten kanssa.

All Inclusiveen kuuluvat kaikki ruoat, sekä useat paikalliset juomat alkoholilla ja ilman puoleen yöhön saakka lukuun ottamatta huonepalvelua. Buffet-ravintoloissa on pukukoodi, jonka mukaan miehillä tulee olla pitkät housut.

Aamiainen ja puolihoito

Valitessasi pelkän aamiaisen, nautitaan tämä toisessa Barcelo Royal Beachin buffet-ravintoloista, ja sama koskee puolihoitoa. Pääaterioiden välillä sinulla on mahdollisuus ostaa juomia, kevyempiä aterioita sekä jäätelöä hotellin allasbaarista.

Huoneistoissa pystyy valmistamaan aterioita, jotka eivät kuulu ateriapakettiisi, ja vain 200 metrin päässä sijaitsevasta Sunny Beachin keskustasta löytyy useita paikallisia tunnelmallisia ravintoloita. Täällä on runsaasti viihtyisiä kahviloita, baareja ja ravintoloita jokaisen makuun!

 

Lisämaksua vastaan

Aamiainen: Ruoka ja juomat aamiaista lukuun ottamatta. Aamiaiselle kuuluvat kahvi, tee, vesi ja mehu.

Puolihoito: Ruoka lukuun ottamatta aamiaista ja illallista. Kaikki juomat paitsi kahvi, tee, vesi ja mehu aamiaisella.

All Inclusive: Maahantuodut ja tietyt paikalliset juomat sekä pullojuomat. Huonepalvelu.

Kansainvälinen lastenklubi lapsille

Barcelo Royal Beachin kansainvälisen lastenklubin iloiset aktiviteettioppaat järjestävät päivisin aktiviteetteja ja viihdyttävät 4-12-vuotiaita lapsia eri leikkien myötä. Täällä lapset pääsevät leikkimään ja iloitsemaan uusien ystävien kanssa samalla, kun muu perhe voi rentoutua auringossa vaikka kirjaa lukien. Tiettyinä iltoina viikossa pienimmille järjestetään hauska minidisco.

Uima-allasalueella on leikkipaikka sekä erillinen allas lapsille. Hiekkalinnojen rakentaminen ja leikit veden rajassa Sunny Beachin hiekkarannalla ovat myös suosittua puuhaa hotellin pienimpien vieraiden keskuudessa.

Kuntosali, aktiviteetteja ja keskeinen sijainti

Mikäli haluat olla aktiivinen lomasi aikana, on Barcelo Royal Beachissä isompi kuntosali, jossa voi treenata päivittäin ja nostattaa hien pintaan. Voit myös haastaa matkaseurueesi erään pöytätennistä tai tikanheittoa, tai vain rentoutua hotellin suuressa ja harmonisessa spassa.

Useina iltoina viikossa voit nauttia livemusiikista ja hyvistä juomista hotellin aulaterassilla. Voit myös lähteä tutkimusmatkalle Sunny Beachiin, jonka keskusta sijaitsee vain 200 metrin päässä hotellilta! Täällä on monia kahviloita, baareja, matkamuistoliikkeitä ja kulttuurielämyksiä, sekä tietenkin eläväinen ja tunnelmallinen rantapromenadi, joka houkuttelee ihanille kävelyille ja juoksulenkeille.

Tilavia ja moderneja huoneistoja

Kaikissa Barcelo Royal Beachin huoneistoissa on pienempi keittiö uunilla, keittoliedellä ja vedenkeittimellä. Lisäksi näissä on hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta, keskusilmastointi, tv ja maksuton wifi sekä parveke. Sinun tulee kirjautua sisään päärakennuksen vastaanotossa, jossa hotellihuoneet sijaitsevat, ja tämän jälkeen sinut ohjataan huoneistoosi, joka sijaitsee toisessa hotellin kahdesta muusta huoneisto-osion rakennuksesta. 

Yhden huoneen huoneisto, 2 hengelle

Yhden huoneen huoneisto, 2 hengelle

Tilavat huoneistot ovat kooltaan noin 40 m² ja näissä on yhdistetty makuu- ja olohuone. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, ja huonetyyppi on tarkoitettu kahdelle täysihintaiselle. Huoneistossa on pieni pöytä ja tuolit, kylpyhuone suihkulla ja lattia on laminaattia ja laattaa.

Kahden huoneen huoneisto, 2-4 hengelle

Kahden huoneen huoneisto, 2-4 hengelle

Tilavat huoneistot makuuhuoneella sekä erillisellä olohuoneella ovat kooltaan noin 52-65 m². Täällä on viihtyisä yhdistetty olohuone sekä keittiö ja runsaasti tilaa ruoanlaittoon ja aterioista nauttimiseen. Huoneiston makuuhuoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja olohuoneessa vuodesohva, joka on mitoiltaan 190x140 cm. Kaikissa huoneistoissa on laattalattia sekä kylpyamme.

Enimmillään täällä voi asua neljä henkilöä, joista kolme voi olla aikuisia. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja mahdollisuus on jopa ytheen lapsihintaan. Kahden huoneen huoneiston voi varata joko manner- tai allasnäköalalla, joista viimeksi mainittu on lisämaksua vastaan.

Taukoa auringosta ja uimisesta?

Asuessasi Barcelo Royal Beachissä, suosittelemme käyntiä isossa ja tyylikkäässä spa-osiossa, joka on yksi Bulgarian suurimmista! Kauniissa spassa vallitsee harmoninen ja rauhoittava tunnelma, joka saa sinut unohtamaan stressin ja rentoutumaan. Täällä on muun muassa turkkilainen sauna, rentoutumisalue sekä tavallinen sauna. Mikäli haluat pitää itsestäsi huolta ja rentoutua vielä enemmän, voit valita hierontojen ja muiden hoitojen laajasta tarjonnasta oman suosikkisi!

 

Lisämaksua vastaan

Turkkilainen sauna ja hoidot spassa.

Sunny Beach

Sunny Beach on yksi Bulgarian suosituimmista rantakohteista, jossa niin perheet kuin nuoret juhlijatkin viihtyvät. Korkeasesonkina täällä on hektistä, paljon ihmisiä, paljon myyntiä ja laaja tarjonta ravintoloita sekä pubeja.

Täällä on noin 6 kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta, joka levittäytyy koko alueelle. Monien mielestä tämä on kaunein ja parhaiten hoidettu ranta Mustanmeren äärellä. Suurin osa kaupoista ja toreista Sunny Beachissä sijaitsevat rantapromenaadin rannan Kukkakadulla. Täällä on paljon valinnanvaraa, mutta huomioithan, että lähes kaikki tuotteet täällä ovat kopioita.

Nessebar

Nessebar on pieni keskiaikainen kaupunki, joka sijaitsee niemellä, noin 5 kilometriä Sunny Beachistä. Tämä on valittu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhassa kaupungissa on joitain parhaiten säilyneitä kirkkoja koko Balkanilla ja täällä myydään käsitöitä, keramiikkaa ja muita matkamuistoja pienten tunnelmallisten katujen varrella. Suosittelemme täällä käymistä, ja kulkemista kujilla, nupulakivisillä kaduilla, sekä nauttimaan kupposesta kahvia hyvän leivonnaisen kera.

Huomioithan, että hotellialueella ilmenee tasoeroja, jotka tulee ottaa huomioon, mikäli sinulla on liikuntarajoitteita tai kävely on sinulle hankalaa.

Huoneistojen lisäksi Barcelo Royal Beachissä on hotelliosio hotellihuoneilla, Barcelo Royal Hotel. Sinun tulee kirjautua sisään päärakennuksen vastaanotossa, jossa hotellihuoneet sijaitsevat, ja tämän jälkeen sinut ohjataan huoneistoosi, joka sijaitsee toisessa hotellin kahdesta muusta huoneisto-osion rakennuksesta.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme