Sunny Beach, Bulgaria

Barcelo Royal Apartments

Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 15 arvioon
Asiakasarvio
3.9/5
Perustuu 15 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
70 m 
Keskusta
200 m 

Moderni hotelli lähellä Sunny Beachiä ja hiekkarantaa

Barcelo Royal on moderni hotelli, jossa on tunteella valittuja yksityiskohtia. Vaikka sijainti onkin suositun Sunny Beachin keskustassa, on täällä kuitenkin rauhallinen ja mukava ilmapiiri. Täällä asut ainoastaan muutaman minuutin päässä hienohiekkaisesta rannasta, jonka näet vilaukselta hotellin ylimmistä kerroksista. Asut tilavissa huoneistoissa, ja perushintaan ei kuulu aterioita, mutta voit valita, mikäli haluat ostaa hotellipaketin aamiaisella, puolihoidolla tai All Inclusivella.

Hotellin lähellä on ostoskeskus, jossa on useita kauppoja, eli täällä voit käydä ostoksilla, nauttia ravintoloiden ja baarien antimista, ja tämä kaikki on vain lyhyen matkan päässä hotellilta. Hotellialueella on jonkin verran tasoeroja, joka on hyvä pitää mielessä, mikäli sinun on vaikea liikkua.

Altaalla vai rannalla loikoilua?

Täältä kävelee ainoastaan muutamassa minuutissa suositulle Sunny Beachin rannalle. Rannalla on aurinkotuoleja ja varjoja vuokrattavana, ja mikäli kaipaat juomista tai syömistä, on rannan vierellä useita viihtyisiä ravintoloita.

Mikäli haluat mieluummin pysyä hotellilla, on uima-allasalueella kätevä nauttia auringosta. Mikäli haluat päivääsi hieman ylellisyyttä, voit vuokrata allaspaviljongin eri pakettivaihtoehdoilla.

Uima-allasalueella tarjoillaan virkistäviä juomia sekä kevyempiä snackseja päivän aikana. Heille, joilla on All Inclusive, on tarjolla snackseja sekä jäätelöä kuuluen matkan hintaan. Huomioithan, että hotellilla on myös sisäuima-allas, jota lämmitetään koko kauden ajan. Isossa altaassa on liikuntarajoitteisille sopiva ramppi, jota pitkin on helpompi päästä altaaseen.

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolien ja varjojen vuokraus sekä juoma ja ruoka rannalla. Allaspaviljongit hotellilla, juomat, ruoka ja jäätelö ilman All Inclusivea.

Useita ateriapaketteja joista valita

Perushintaan ei kuulu aterioita, mutta matkan voi tilata lisämaksua vastaan aamiaisella, puolihoidolla tai All Inclusivella.

Aamiainen ja illallinen ovat katettuna hotellin kahdessa buffetravintolassa, Chefsissä tai Cape Eminemissä, kun taas lounas tarjoillaan ainoastaan Chefsissä.

Allasbaarissa on tarjolla pikkusyötävää ja kevyempiä snackseja jäätelöä unohtamatta. Tämä on avoinna pääaterioiden ulkopuolella. Täällä on myös tarjolla iltapäiväkahvia, teetä ja leivoksia.

Ostaessasi All Inclusiven, kuuluvat kaikki ruoat ja suurin osa paikallisista juomista, alkoholilla ja ilman, matkan hintaan kello 9.00-00.00 välisenä aikana. Tähän ei kuulu kuitenkaan huonepalvelu ja osa paikallisista juomista.

Buffetravintoloiden pukukoodi illlallisella: miehillä pitkät housut.

Lisämaksua vastaan

Aamiaisella: Ruoka lukuun ottamatta aamiaista. Kaikki juomat lukuun ottamatta kahvia, teetä, vettä ja mehua aamiaisella.

Puolihoidolla: Ruoka lukuun ottamatta aamiaista ja illallista. Kaikki juomat lukuun ottamatta kahvia, teetä, vettä ja mehua aamiaisella.

All Inclusivella: Tuontijuomat ja osa paikallisista juomista sekä pullotetut juomat. Huonepalvelu.

Kansainvälinen lastenklubi useilla aktiviteeteilla

Hotellin kansainvälinen lastenklubi on päiväsaikaan valmiina viihdyttämään 4-12-vuotiaita lapsia eri aktiviteettien parissa. Tiettyinä iltoina viikossa järjestetään minidisko. Uima-allasalueella on leikkipaikka sekä erillinen allas lapsille.

Hotelli aktiivisille lomailijoille

Mikäli haluat olla aktiivinen lomasi aikana, on täällä siihen hyvä mahdollisuus. Hotellilla on isompi kuntosali, jossa voi treenata päivittäin tai osallistua aerobic tunneille, joista huolen pitää hotellin oma tiimi.

Useina iltoina voi nauttia elävästä musiikista ja hyvistä juomista hotellin aulaterassilla.

Tilavaa ja modernia

Huoneistot

Kaikissa huoneistoissa on pienempi keittiö uunilla, hellalla, vedenkeittimellä, hiustenkuivaajalla, silitysraudalla ja laudalla, keskusilmastoinnilla, televisiolla ja ilmaisella wifillä sekä parvekkeella. Huoneistojen koot vaihtelevat 52-65 m² välillä. Huomioithan, että tiettyä kokoa ei voi varata etukäteen.

Sinun tulee kirjautua sisään päärakennuksen vastaanotossa, jossa hotellihuoneet sijaitsevat.  Sen jälkeen tulet siirtymään toiseen kahdesta lähellä sijaitsevasta rakennuksesta. Tänne vievä tie kulkee itse hotellin ja hotellin vieressä sijaitsevan ostoskeskuksen välistä. Sisäänkirjautumisen jälkeen huoneeseesi sinulla on pääsy koko hotellin alueelle eikä sinun enää tarvitse kulkea tätä kautta.

Yhden huoneen huoneisto, 2 hengelle

Tilava huoneisto yhdistetyllä makuu- ja olohuoneella. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja huoneisto on kahdelle täysihintaiselle. Huoneistossa on pieni pöytä ja tuolit, wc suihkulla ja lattia on laminaattia sekä laattaa.

Kahden huoneen huoneisto, 2-4 hengelle

Tämä tilava huoneisto on makuuhuoneella ja erillisellä olohuoneella. Täällä on viihtyisä olohuone, joka on yhdistetty keittiöllä, ja jossa on hyvin tilaa ruoanlaittoon ja ruoasta nauttimiseen.

Huoneisto on varustettu kahdella kunnollisella sänkypaikalla makuuhuoneessa, ja olohuoneessa on vuodesohva, joka on kooltaan 190x142cm . Täällä voi asua jopa neljä henkeä, joista enimmillään kolme voi olla aikuisia. Huoneistossa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja jopa kaksi lasta voi saada lapsihinnan.

Kaikissa huoneissa on laattalattia ja nämä ovat varustettu kylpyammeella. Kahden huoneen huoneiston voi varata joko manner- tai allasnäköalalla, joista viimeksi mainittu on lisämaksua vastaan.

Taukoa auringosta ja uimisesta?

Asuessasi Barcelossa, suosittelemme käyntiä isossa ja tyylikkäässä wellness-keskuksessa, joka on yksi Bulgarian suurimmista. Täällä on muun muassa turkkilainen kylpy, rentoutumisalue ja mahdollisuus saunoa. Valitse itsellesi sopiva hieronta monista vaihtoehdoista, niin pääset kunnolla rentoutumaan.

Lisämaksua vastaan

Hoidot wellness-keskuksessa ja turkkilainen kylpy.

Sunny Beach

Sunny Beach on yksi Bulgarian suosituimmista rantakohteista, jossa niin perheet kuin nuoret juhlijatkin viihtyvät. Korkeasesonkina täällä on hektistä, paljon ihmisiä, paljon myyntiä ja laaja tarjonta ravintoloita sekä pubeja.

Täällä on noin 6 kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta, joka levittäytyy koko alueelle. Monien mielestä tämä on kaunein ja parhaiten hoidettu ranta Mustanmeren äärellä. Suurin osa kaupoista ja toreista Sunny Beachissä sijaitsevat rantapromenaadin rannan Kukkakadulla. Täällä on paljon valinnanvaraa, mutta huomioithan, että lähes kaikki tuotteet täällä ovat kopioita.

Nessebar

Nessebar on pieni keskiaikainen kaupunki, joka sijaitsee niemellä, noin 5 kilometriä Sunny Beachistä. Tämä on valittu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhassa kaupungissa on joitain parhaiten säilyneitä kirkkoja koko Balkanilla ja täällä myydään käsitöitä, keramiikkaa ja muita matkamuistoja pienten tunnelmallisten katujen varrella. Suosittelemme täällä käymistä, ja kulkemista kujilla, nupulakivisillä kaduilla, sekä nauttimaan kupposesta kahvia hyvän leivonnaisen kera.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.