Sunny Beach, Bulgaria

Barcelo Royal Hotel

Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 19 arvioon
Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 19 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
3 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
70 m 
Keskusta
200 m 

Hienostuneisuutta ja tyyliä rannan läheisyydessä

Barcelo Royal Hotel on upea ja elegantti hotelli, jossa on panostettu yksityiskohtiin. Vaikka sijainti onkin suositun Sunny Beachin keskustassa, on hotellilla rauhallinen ja mukava ilmapiiri. Hienolta hotellilta matkaa hienohiekkaiselle rannalle on vain muutama minuutti.

Hintaan kuuluu puolihoito, mutta voit halutessasi varata All Inclusiven, joka on ehdottomasti helpoin ja mukavin tapa matkustaa! Valitse itse juuri sinulle ja perheellesi sopivin vaihtoehto.

Hieno allasalue koostuu kukanmuotoisesta pääaltaasta, sekä useammasta pienemmästä altaasta terälehtien muodossa. Täällä on rento lomatunnelma. Sunny Beachin ihana hiekkaranta houkuttelee virkistävälle uinnille ja viihtyisä rantapromenadi on täydellinen kävelyille auringonlaskun aikaan.

Barcelo Royal Hotelin yhteydessä on ostoskeskus useilla eri liikkeillä, ja lisäksi kivenheiton päässä sijaitsevasta Sunny Beachin keskustasta löytyy runsaasti ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja baareja. 

Barcelo Royal Hotel on osa Nazarin Holiday Collectionia, johon olemme koonneet laadukkaita perhehotelleja.

Kaunis uima-allas ja pehmeähiekkainen ranta

Barcelo Royal Hotelin allasalueella voit rentoutua aurinkotuoleilla rennosta ilmapiiristä nauttien. Suuri ja hurmaava pääallas on täydellinen uintikierroksille. Ylhäältä katsottuna allas näyttää kauniille kukalle, jossa pienemmät altaat muodostavat terälehdet. Mikäli haluat päivääsi hieman ylellisyyttä, voit vuokrata allaspaviljongin haluamallasi pakettivaihtoehdolla.

Allasbaarissa tarjoillaan päivän aikana täysin maksutta virkistäviä juomia sekä kevyempiä snackseja ja jäätelöä kaikille vieraille, jotka ovat varanneet All Inclusiven! Hotellilla on lisäksi lämmitetty sisäuima-allas, ja pääaltaassa on liikuntarajoitteisille sopiva altaaseen johtava ramppi.

Barcelo Royal Hotelilta on vain muutaman minuutin kävelymatka kuuluisalle Sunny Beachin hiekkarannalle. Seitsemän kilometrin pituinen, leveä ranta on pehmeähiekkainen, ja tämän vierellä kulkee viihtyisä rantapromenadi. Täällä on aurinkotuoleja ja varjoja vuokrattavaksi, ja janon tai nälän yllättäessä helpotukseksi löytyy useita viihtyisiä tavernoja.

 

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolien ja varjojen vuokraus, sekä ruoka ja juomat rannalla. Allaspaviljongit hotellilla, ruoka, juomat sekä jäätelö ilman All Inclusivea.

Puolihoito tai All Inclusive

Varatessasi huoneen Barcelo Royal Hotelista, kuuluu puolihoito hintaan, mutta voit myös halutessasi varata huolettoman All Inclusiven.

All Inclusive

All Inclusive on mahdollisesti helpoin ratkaisu sinulle ja perheellesi. Kaikki on jo etukäteen maksettu, joten sinun ei tarvitse huolehtia laskuista, eikä kantaa lompakkoa mukana! Aamiaista ja illallista tarjoillaan hotellin molemmissa buffet-ravintoloissa, kun taas lounasta tarjoillaan vain toisessa näistä.

Allasbaarissa on tarjolla pikkusyötävää, kevyempiä snackseja ja jäätelöä aikoina, jolloin pääravintola on suljettuna. Täällä tarjoillaan myös iltapäiväkahvia ja teetä yhdessä herkullisten leivonnaisten kanssa.

All Inclusiveen kuuluvat kaikki ruoat, sekä useat paikalliset juomat alkoholilla ja ilman puoleenyöhön saakka lukuun ottamatta huonepalvelua. Buffet-ravintoloissa on pukukoodi, jonka mukaan miehillä tulee olla pitkät housut illallisen aikaan.

Puolihoito

Aamiainen ja illallinen toisessa Barcelo Royal Beachin buffet-ravintoloista kuuluvat hintaan, sekä myös juomat aamiaisella. Pääaterioiden välillä sinulla on mahdollisuus ostaa juomia, kevyempiä aterioita sekä jäätelöä hotellin allasbaarista.

Allasbaarissa voi syödä lounasta, ja vaihtoehtoisesti vain 200 metrin päässä sijaitsevasta Sunny Beachin keskustasta löytyy useita paikallisia tunnelmallisia ravintoloita. Täällä on runsaasti viihtyisiä kahviloita, baareja ja ravintoloita jokaisen makuun!

 

Lisämaksua vastaan

Puolihoito: Ruoka lukuun ottamatta aamiaista ja illallista. Kaikki juomat paitsi kahvi, tee, vesi ja mehu aamiaisella.

All Inclusive: Maahantuodut ja tietyt paikalliset juomat sekä pullojuomat. Huonepalvelu.

Leikkisä kansainvälinen lastenklubi

Barcelo Royal Hotelin kansainvälisen lastenklubin iloiset aktiviteettioppaat järjestävät päivisin aktiviteetteja ja viihdyttävät 4-12-vuotiaita lapsia eri leikkien myötä. Tiettyinä iltoina viikossa pienimmille järjestetään minidisco.

Uima-allasalueella on leikkipaikka sekä erillinen allas lapsille. 

Hikoile kuntosalilla tai rentoudu spassa

Mikäli haluat olla aktiivinen lomasi aikana, niin Barcelo Royal Hotelissa on hieno kuntosali. Voit myös haastaa matkaseurueesi erään pöytätennistä tai tikanheittoa, tai vain rentoutua hotellin suuressa ja harmonisessa spassa.

Useina iltoina viikossa voit nauttia livemusiikista ja hyvistä juomista hotellin aulaterassilla.

Tilavaa ja modernia

Barcelo Royal Hotelin hotellihuoneet ovat tilavia, moderneja ja tyylikkäästi sisustettuja. Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, tallelokero, tv, vedenkeitin, teetä, kahvia ja maksuton wifi, sekä parveke tai terassi. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, sekä suihkukaappi ja kylpyamme. Minibaari on lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone, 2–3 hengelle

Kahden hengen huone, 2–3 hengelle

Modernit ja tilavat kahden hengen huoneet ovat kooltaan noin 47 m², ja lisämaksua vastaan voit varata huoneen allasnäköalalla.

Kaikissa huoneissa on laminaattilattia. Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä vuodesohva, joka on mitoiltaan 195x155 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kolme henkilöä. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Yksi maan suurimmista spa-kylpylöistä

Asuessasi Barcelo Royal Beachissä, suosittelemme käyntiä isossa ja tyylikkäässä spassa, joka on yksi Bulgarian suurimmista! Kauniissa spassa vallitsee harmoninen ja rauhallinen tunnelma, joka saa sinut unohtamaan stressin ja rentoutumaan. Täällä on muun muassa turkkilainen sauna, rentoutumisalue sekä tavallinen sauna. Mikäli haluat pitää itsestäsi huolta ja rentoutua vielä enemmän, voit valita hierontojen ja muiden hoitojen laajasta tarjonnasta oman suosikkisi!

 

Lisämaksua vastaan

Turkkilainen sauna ja hoidot spassa.

Sunny Beach

Sunny Beach on yksi Bulgarian suosituimmista rantakohteista, jossa niin perheet kuin nuoret juhlijatkin viihtyvät. Korkeasesonkina täällä on hektistä, paljon ihmisiä, paljon myyntiä ja laaja tarjonta ravintoloita sekä pubeja.

Täällä on noin 6 kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta, joka levittäytyy koko alueelle. Monien mielestä tämä on kaunein ja parhaiten hoidettu ranta Mustanmeren äärellä. Suurin osa kaupoista ja toreista Sunny Beachissä sijaitsevat rantapromenaadin rannan Kukkakadulla. Täällä on paljon valinnanvaraa, mutta huomioithan, että lähes kaikki tuotteet täällä ovat kopioita.

Nessebar

Nessebar on pieni keskiaikainen kaupunki, joka sijaitsee niemellä, noin 5 kilometriä Sunny Beachistä. Tämä on valittu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhassa kaupungissa on joitain parhaiten säilyneitä kirkkoja koko Balkanilla ja täällä myydään käsitöitä, keramiikkaa ja muita matkamuistoja pienten tunnelmallisten katujen varrella. Suosittelemme täällä käymistä, ja kulkemista kujilla, nupulakivisillä kaduilla, sekä nauttimaan kupposesta kahvia hyvän leivonnaisen kera.

Kestävää kehitystä ja vihreää ajattelua

Me Nazarilla olemme kysyneet hotelleilta, joiden kanssa teemme yhteistyötä, mitä he tekevät pitääkseen huolta ympäristöasioista ja kuinka he työskentelevät vaalien kestävää kehitystä. Kysyimme myös millaisia suunnitelmia heillä on vihreän ajattelun tiimoilta tulevaisuutta varten sekä mitä projekteja on käynnissä juuri nyt.

Yhteistä hotelleille on se, että he tekevät paljon enemmän kuin mitä olemme luulleet samalla, kun heillä on paljon ideoita kuinka tästä jatkaa tulevaisuutta varten.

 

Barcelo Royal Hotelissa tehdään muun muassa seuraavaa:

Koulutetaan henkilökuntaa ympäristöystävällisyyden ja ilmaston tiimoilta

Työskennellään veden ja sähkönkulutuksen vähentämiseksi

Jätteet lajitellaan ja viedään kierrätykseen

Huomioithan, että hotellialueella ilmenee tasoeroja, jotka tulee ottaa huomioon, mikäli sinulla on liikuntarajoitteita tai kävely on sinulle hankalaa.

 

Hotellihuoneiden lisäksi on Barcelo Royal Hotelissä on myös huoneisto-osio huoneistoilla, Barcelo Royal Apartments.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme