Sunny Beach, Bulgaria

Barcelo Royal Hotel

Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 19 arvioon
Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 19 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
3 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
70 m 
Keskusta
200 m 

Moderni hotelli lähellä Sunny Beachiä ja hiekkarantaa

Barcelo Royal on moderni hotelli pienillä yksityiskohdilla. Vaikka sijainti onkin suositun Sunny Beachin keskustassa, on täällä kuitenkin rauhallinen ja mukava ilmapiiri. Täältä on ainoastaan muutama minuutti hienohiekkaiselle rannalle, jonka näet vilaukselta hotellin ylimmistä kerroksista. Hintaan kuuluu puolihoito, jonka voit korottaa varausta tehdessäsi All Inclusiveksi lisämaksua vastaan. Voit siis itse päättää mikä sopii sinulle parhaiten.

Hotellin lähellä on ostoskeskus, jossa on useita kauppoja, eli täällä voit käydä ostoksilla, nauttia ravintoloiden ja baarien antimista, ja tämä kaikki on vain lyhyen matkan päässä hotellilta. Hotellilla on jonkin verran tasoeroja, joka on hyvä pitää mielessä, mikäli sinun on vaikea liikkua.

Altaalla vai rannalla loikoilua?

Täältä kävelee ainoastaan muutamassa minuutissa suositulle Sunny Beachin rannalle. Rannalla on aurinkotuoleja ja varjoja vuokrattavana, ja mikäli kaipaat juomista tai syömistä, on rannan vierellä useita viihtyisiä ravintoloita.

Mikäli haluat mieluummin pysyä hotellilla, on uima-allasalueella kätevä nauttia auringosta. Mikäli haluat päivääsi hieman ylellisyyttä, voit vuokrata allaspaviljongin eri pakettivaihtoehdoilla.

Uima-allasalueella tarjoillaan virkistäviä juomia sekä kevyempiä snackseja päivän aikana. Heille, joilla on All Inclusive, on tarjolla snackseja sekä jäätelöä kuuluen matkan hintaan. Huomioithan, että hotellilla on myös sisäuima-allas, jota lämmitetään koko kauden ajan. Isossa altaassa on liikuntarajoitteisille sopiva ramppi, jota pitkin on helpompi päästä altaaseen.

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolien ja varjojen vuokraus, sekä ruoka ja juomat rannalla. Allaspaviljongit hotellilla, ruoka, juomat ja jäätelö ilman All Inclusivea.

Puolihoito vai All Inclusive?

Puolihoito on automaattisesti matkan hinnassa, mutta voit myös lisämaksua vastaan valita All Inclusiven. Aamiainen ja illallinen ovat katettuna hotellin kahdessa buffetravintolassa, Chefsissä tai Cape Eminemissä, kun taas lounas tarjoillaan ainoastaan Chefsissä.

Allasbaarissa on tarjolla pikkusyötävää ja kevyempiä snackseja jäätelöä unohtamatta. Tämä on avoinna pääaterioiden ulkopuolella. Täällä on myös tarjolla iltapäiväkahvia, teetä ja leivoksia.

Ostaessasi All Inclusiven, kuuluvat kaikki ruoat ja suurin osa paikallisista juomista alkoholilla ja ilman matkan hintaan kello 9.00-00.00 välisenä aikana. Tähän ei kuulu kuitenkaan huonepalvelu ja osa paikallisista juomista.

Buffetravintoloiden pukukoodi illlallisella: miehillä pitkät housut.

Lisämaksua vastaan

Puolihoidolla: Ruoka lukuun ottamatta aamiaista ja illallista. Kaikki juomat lukuun ottamatta kahvia, teetä, vettä ja mehua aamiaisella.

All Inclusivella: Tuontijuomat ja osa paikallisista juomista sekä pullotetut juomat. Huonepalvelu.

Kansainvälinen lastenklubi useilla aktiviteeteilla

Hotellin kansainvälinen lastenklubi on päiväsaikaan valmiina viihdyttämään 4-12-vuotiaita lapsia eri aktiviteettien parissa. Tiettyinä iltoina viikossa järjestetään minidisko. Uima-allasalueella on leikkipaikka ja erillinen allas lapsille.

Hotelli aktiivisille lomailijoille

Mikäli haluat olla aktiivinen lomasi aikana, on täällä siihen hyvä mahdollisuus. Hotellilla on isompi kuntosali, jossa voi treenata päivittäin tai osallistua aerobic tunneille, joista huolen pitää hotellin oma tiimi.

Useina iltoina voi nauttia elävästä musiikista ja hyvistä juomista hotellin aulaterassilla.

Tilavaa ja modernia

Barcelo Royalin hotellihuoneet ovat tilavia, moderneja ja tyylikkäästi sisustettuja. Kaikissa huoneissa on keskusilmastointi, tallelokero, tv, vedenkeitin, teetä, kahvia ja ilmainen wifi, sekä parveke tai terassi. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, aamutakki sitä pyytäessä ja suihkukaappi sekä amme.

Kahden hengen huone, 2–3 hengelle

Tilavissa kahden hengen huoneissa on tilaa noin 47 m². Nämä ovat sisustukseltaan moderneja, näissä on parveke tai terassi, ja lisämaksua vastaan voi tällaisen varata allasnäköalalla. Kaikissa huoneissa on osittainen laminaattilattia ja osittain kokolattiamatto. Minibaari on lisämaksua vastaan ja hinnasto löytyy hotellihuoneesta. Täällä on kaksi kunnollista vuodepaikkaa, ja tilaa on jopa kolmelle hengelle, joista yksi nukkuu vuodesohvalla, jonka koko on 155x195 cm. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Tämän huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Taukoa auringosta ja uimisesta?

Asuessasi Barcelossa, suosittelemme käyntiä isossa ja tyylikkäässä wellness-keskuksessa, joka on yksi Bulgarian suurimmista. Täällä on muun muassa turkkilainen kylpylä, rentoutumisalue ja mahdollisuus saunoa. Valitse itsellesi sopiva hieronta monista vaihtoehdoista, niin pääset kunnolla rentoutumaan.

Lisämaksua vastaan

Hoidot wellness-keskuksessa ja turkkilainen kylpy.

Sunny Beach

Sunny Beach on yksi Bulgarian suosituimmista rantakohteista, jossa niin perheet kuin nuoret juhlijatkin viihtyvät. Korkeasesonkina täällä on hektistä, paljon ihmisiä, paljon myyntiä ja laaja tarjonta ravintoloita sekä pubeja.

Täällä on noin 6 kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta, joka levittäytyy koko alueelle. Monien mielestä tämä on kaunein ja parhaiten hoidettu ranta Mustanmeren äärellä. Suurin osa kaupoista ja toreista Sunny Beachissä sijaitsevat rantapromenaadin rannan Kukkakadulla. Täällä on paljon valinnanvaraa, mutta huomioithan, että lähes kaikki tuotteet täällä ovat kopioita.

Nessebar

Nessebar on pieni keskiaikainen kaupunki, joka sijaitsee niemellä, noin 5 kilometriä Sunny Beachistä. Tämä on valittu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhassa kaupungissa on joitain parhaiten säilyneitä kirkkoja koko Balkanilla ja täällä myydään käsitöitä, keramiikkaa ja muita matkamuistoja pienten tunnelmallisten katujen varrella. Suosittelemme täällä käymistä, ja kulkemista kujilla, nupulakivisillä kaduilla, sekä nauttimaan kupposesta kahvia hyvän leivonnaisen kera.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.