Can Picafort, Espanja

BG Tonga and Suites Tower Design Hotel

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Lapsihinta jopa 10 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lastenallas
Ranta
500 m 
Keskusta
150 m 

Hotelli

Noin 500 m yleiseltä hiekkarannalta sijaitseva hotelli BG Tonga and Suites Tower Design Hotel toivottaa vieraansa viihtymään. Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Kaupunki Sa Pobla sijaitsee noin 14 km päässä (Alcudia aprox. 14 km, Pollença aprox. 21 km). Lähimmät ostosmahdollisuudet sijaitsevat noin 350 m hotellilta, ruokakauppaan on matkaa noin 500 m:ä. Lähimpiin baareihin ja ravintoloihin on matkaa noin 250 m. Lähidiskoon on noin 400 m:ä. Seuraavat nähtävyydet sijaitsevat hotellin lähiympäristössä: PN S'Albufera (noin 7 km), Roman Ruins Alcudia (noin 13 km) ja Formentor (noin 25 km). Liikkumismahdollisuuksia lomalla tarjoavat lähimmän autovuokraamon lisäksi bussipysäkki (noin 10 m). Lentokentälle (PMI) on matkaa noin 65 km.
Viimeksi 2014 remontoitu, 14-kerroksinen 4 tähden majoitusliike tarjoaa yhteensä 370 huonetta. Hotellin varusteluun kuuluu 24h-vastaanotto (check in mahdollinen alkaen kello 14:00, check out viimeistään kello 12:00), baari aulassa, yhteensä 5 hissiä, ilmastointi, maksullinen kassakaappi, pikkukauppa, sky-baari, maksuttomia parkkipaikkoja ja rahanvaihtomahdollisuus. Ruumiin ravintoa tarjoavat 3 ilmastoitua ravintolaa ja napostelubaari. Yhteensä 3 baaria tarjoaa mahdollisuuden mukavaan illanviettoon. WLAN:ia vieraat voivat käyttää maksutta. Pesupalvelu, silityspalvelu ja terveyspalvelu ovat maksullisia.

Ranta ja allasalue

Modernin hotellin ulkoalueelta löytyy 3 makeanveden allasta, joihin kuuluu myös erillinen lastenallas. Majoittujien käytössä on maksuttomia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Allasbaarissa voi piipahtaa virkistävällä juomalla.

All Inclusive

Aamiainen buffet-pöydästä. Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja iltaruoka. All Inclusive: aamiainen, lounas ja iltaruoka. Vesi, virvoitusjuomat, kahvi ja tee, leivonnaiset, olut, viini ja paikalliset alkoholijuomat tiettyinä palveluaikoina.

Aktiviteetteja

Urheilumahdollisuuksia: Biljardi, pöytätennis ja fitness. 18 km päässä hotellista on golfkenttä. Wellness-tarjonta: maksullinen kylpyläosasto, sauna, poreallas, hamam ja hierontaa. Ohjelmatarjontaa aikuisille: iltaohjelmaa, jossa esitetään iltaesityksiä. Lapsivieraat viihtyvät hotellin leikkipaikalla. Lastenhoito: ohjattua ohjelmaa lapsille ja lapsille oma lastenklubi (4 - 12-vuotiaille). Pelihuone.

Tärkeää tietoa ennen matkasi varaamista

Tietyistä kohteista tai aktiviteeteista voidaan periä lisämaksu. Joidenkin palvelujen saatavuus on riippuvainen vuodenajasta ja paikallisista sääolosuhteista. Palvelukielet: englanti, saksa ja espanja. Maksutavat: American Express, Diners Club, Visa ja Euro/MasterCard.

Meidän Collectionimme