Cala Mandia, Espanja

Blau Punta Reina Resort

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Lapsihinta jopa 11 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lastenallas
Ranta
500 m 
Keskusta
600 m 

Hotelli

Rantahotelli Blau Punta Reina Resort sijaitsee noin 500 m päässä yleisestä hiekkarannasta (tarjolla maksuton ranta-shuttle kesäkuusta syyskuuhun puolen tunnin välein). Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Kaupunki Porto Cristo sijaitsee noin 5 km päässä (Manacor noin 17 km, Palma aprox. 67 km). Ostoksia erilaisissa liikkeissä ja ruokakaupassa voi tehdä noin 50 m päässä. Lähimpiin ravintoloihin ja baareihin on matkaa myös noin 50 m. Seuraavat nähtävyydet sijaitsevat hotellin lähiympäristössä: Drach Caves (noin 4 km), Sant Salvador Santuari (noin 26 km), PN Mondrago (noin 28 km) ja Es Pontas Santanyi (noin 35 km). Liikkumismahdollisuuksia tarjoaa autovuokraamo. Lentokentälle (PMI) on matkaa noin 60 km.
Osittain 2019 remontoitussa, 3-kerroksinen 4 tähden majoitusliike johon kuuluu päärakennus 24 sivurakennusta ja joka tarjoaa yhteensä 812 huonetta. Hotelli tarjoaa vierailleen 24h-vastaanoton (check in mahdollinen alkaen kello 14:00, check out viimeistään kello 12:00), baarin aulassa, yhteensä 4 hissiä, ilmastoinnin, maksullisen kassakaapin, kampaamon, kioskin, ruokakaupan, muita kauppoja, maksullisen pysäköintimahdollisuuden ja rahanvaihtomahdollisuuden. Ruumiin ravintoa tarjoavat 3 ilmastoitua ravintolaa ja napostelubaari. Yhteensä 4 baaria tarjoaa mahdollisuuden mukavaan illanviettoon. WLAN:ia vieraat voivat käyttää maksutta. Liikuntarajoitteisille majoittujille hotelli tarjoaa esteettömän hissin ja esteettömät kulkuväylät. Pesupalvelu ja terveyspalvelu ovat maksullisia.

Ranta ja allasalue

Välimerellistä tyyliä huokuvan hotellin ulkoalueelta löytyy 3 makeanveden allasta, joihin kuuluu myös lastenallas. Majoittujien käytössä on maksuttomia aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Virkistäviä juomia saa suoraan allasbaarista.

All Inclusive

Aamiainen buffet-pöydästä. Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja iltaruoka. All Inclusive: aamiainen, lounas ja iltaruoka. Vesi ja pikkupurtavaa tiettyinä palveluaikoina. Virvoitusjuomat (kello 10:00 - 23:30), olut (kello 10:00 - 23:30), viini (kello 10:00 - 23:30) ja paikalliset alkoholijuomat (kello 10:00 - 23:30).

Aktiviteetteja

Urheilumahdollisuuksia: Biljardi, minigolf, darts, pöytätennis, jalkapallo, koripallo, fitness, lentopallo, rantalentopallo ja aerobic. 17 km päässä hotellista on golfkenttä. Pyörävuokraus. Wellness-tarjonta: maksuton kylpyläosasto, sauna, poreallas ja hamam, maksullinen hierontaa. Ohjelmatarjontaa aikuisille: iltaohjelmaa, jossa esitetään iltaesityksiä ja live-musiikkia. Lapsivieraat viihtyvät hotellin leikkipaikalla. Lastenhoito: ohjattua ohjelmaa lapsille, lapsille oma lastenklubi (13 - 17-vuotiaille) ja maksullinen lastenhoito. Pelihuone.

Tärkeää tietoa ennen matkasi varaamista

Tietyistä kohteista tai aktiviteeteista voidaan periä lisämaksu. Joidenkin palvelujen saatavuus on riippuvainen vuodenajasta ja paikallisista sääolosuhteista. Palvelukielet: englanti, saksa, ranska, italia, venäjä ja espanja. Maksutavat: Visa ja Euro/MasterCard.

Meidän Collectionimme