Sunny Beach, Bulgaria

Das Club

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
100 m 
Keskusta
500 m 

Useita allasalueita vehreässä ympäristössä

Das Club Hotel Sunny Beach on suuri hotelli, joka koostuu kolmesta hotellirakennuksesta. Täällä on useita uima-altaita sekä vehreitä hienoja alueita. Hotelli sijaitsee hyvin lähellä kaikkea, ja on loistava valinta sinulle, joka toivot lomallesi paljon aktiviteetteja, asumista keskustassa sekä rannan läheisyyttä. Tässä hotellissa voit rentoutua ja osallistua moniin täällä järjestettäviin aktiviteetteihin sekä tutustua Sunny Beachiin.

Valitse uima-allas mielesi mukaan

Täällä on kaiken kaikkiaan kolme uima-allasaluetta eri puolilla hotellia. Nämä sijaitsevat hotelliosien eri kohdissa, ja jokaisessa on omanlaisensa tunnelma, viehätys ja tyyli.

Kahden uima-allasalueen yhteydessä on myös pienempi lastenallas. Voit valita millä uima-altaalla haluat minkäkin päivän viettää omien mieltymyksiesi mukaan, toivoen aktiivista tai rauhallisempaa altaalla oleilua.

Aktiviteeteista mainitaksemme voi täällä muun muassa pelata vesipooloa. Janon sammuttamiseen on täällä kaksi allasbaaria, joista voi hakea virkisteitä ja myös taverna, jossa tarjoillaan välipaloja ja kevyempiä aterioita päivän mittaan.

Mikäli haluat pulahtaa virkistävään Mustaanmereen, on Sunny Beachin tunnetulle pitkälle hiekkarannalle matkaa ainoastaan 100 metriä hotellilta.

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolit ja aurinkovarjot rannalla, juomat ja ruoka rannalla sekä vesiurheiluaktiviteetit.

Suurin osa on maksettu kotoa käsin

All Inclusivella lomaillen ei tarvitse miettiä maksuja, kun kaikki on maksettu jo kotoa käsin. Kolme pääateriaa tarjoillaan seisovan pöydän muodossa, mitkä koostuvat niin bulgarialaisista erikoisuuksista kuin kansainvälisistä herkuista.

Täällä on kaksi allasbaaria ja taverna, jossa on suurimman osan päivästä tarjolla välipaloja ja kevyempiä aterioita. Iltapäivisin on täällä myös pieni tarjonta kakkuja ja jäätelöä.

Juomaa voi hakea kahdesta allasbaarista ja aulabaarista. Näissä on limua viiniä , olutta ja paikallisia alkoholipitoisia juomia.

Lisämaksua vastaan

Tuontijuomat ja osa cocktaileista.

Aktiviteetteja lapsille

Hotellin aktiviteettitiimi järjestää erilaista hauskaa tekemistä 4-12-vuotiaille lapsille. Täällä on myös leikkihuone ja leikkipaikka, joissa perheen pienimmillä on mukava leikkiä.

Hotellilla on kaksi pienempää lastenallasta ja hotellin vesiliukumäissä on taatusti hauskaa perheen vanhemmilla lapsilla.

Korkeasesonkina täällä järjestetään iltaisin minidisco.

Osallistu moniin eri aktiviteetteihin

Das Clubissa on kansainvälinen aktiviteettitiimi, joka päivän aikana järjestää erilaisia hauskan hikisiä aktiviteetteja eli tekemistä aivan riittämiin! Täällä järjestetään yhteisiä aktiviteetteja kuten vesipooloa ja aerobicia, mutta voit haastaa matkaseurueesi myös jalkapallon, tenniksen, petankin tai tikanheiton merkeissä. Aktiviteettivaihtoehtoja on siis runsas määrä! Täällä on pieni kuntosalihuone yksinkertaisemmalla varustuksella, mikäli haluat pitää itseäsi liikkeellä loman aikana.

Täällä on myös pelihalli eri peleillä, ja tämä onkin hyvin suosittu paikka, jos sinulla on lastenmielisyyttä jäljellä.

Lähes kaikkina iltoina on tarjolla viihdettä ja esityksiä, joista aktiviteettitiimi pitää huolen.

Lisämaksua vastaan

Pelihalli.

Tilavia huoneita

Huoneet Das Clubissa ovat tilavia ja yksinkertaisesti sisustettuja. Sisustus ja tyyli vaihtelevat hotellin eri osissa. Joissain on hillitympiä sävyjä kuin taas toisissa on hyvinkin värikäs sisustustyyli. Huoneita on myös näiden lisäksi hieman modernimpaan makuun.

Huoneissa on parveke, keskusilmastointi, tv, hiustenkuivaaja, tallelokero, puhelin, minijääkaappi ja kokolattiamatto.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Tämä huone on kooltaan noin 26 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä lisävuode, joka on kooltaan 75x180 cm, eli hieman pienempi kuin tavalliset sängyt. Täällä voi enimmillään asua kolme henkeä, joista enimmillään kaksi voi olla aikuista, ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuone, 2-4 hengelle

Tämä huone on kooltaan noin 30 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä kaksi lisävuodetta, jotka ovat kooltaan 75x180 cm, eli hieman pienempiä kuin tavalliset sängyt. Täällä voi enimmillään asua kaksi aikuista ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Huoneisto, 2-4 hengelle

Huoneisto, 2-4 hengelle

Tämä huone on kooltaan noin 40 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä kaksi lisävuodetta, jotka ovat kooltaan 75x180 cm, eli hieman pienempiä kuin tavalliset sängyt. Täällä voi enimmillään asua neljä henkeä, joista enimmillään kolme voi olla aikuista ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan.

Täällä on hieno spa, jossa voi nauttia hieronnoista, aromaterapiasta, manikyyristä ja pedikyyristä, tai vaikka käydä kampaajalla.

Lisämaksua vastaan

Kaikki hoidot, sauna ja höyrysauna.

Hotellin keskeisen sijainnin vuoksi voi tänne kantautua melua.

Huomioithan, että huoneiden sisustus ja ulkonäkö hotellin eri osissa vaihtelevat ja kuvat ovat ainoastaan esimerkki miltä huone saattaa näyttää.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme