Sunny Beach, Bulgaria

Diamant Residence

Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 81 arvioon
Asiakasarvio
4.1/5
Perustuu 81 arvioon

6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 11 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Ranta
400 m 
Keskusta
3 km 

Ainutlaatuinen tyyli ja viihtyisä tunnelma

Diamant Residence on viihtyisä All Inclusive -hotelli, jossa niin lapset kuin aikuiset pääsevät nauttimaan miellyttävästä ilmapiiristä. Allasalue on hotellin sydän, ja täällä vallitsee mukava rentouttava lomatunnelma.

Hotellilla on ainutlaatuinen tyyli, jonka jokainen huomaa heti aulaan saapuessaan. Jo ensisilmäyksellä tulee selväksi miksi nimessä on ”Diamant”, sillä teema toistuu useissa yksityiskohdissa, kuten huonekalujen koristeina sekä katseita vangitsevissa kristallikruunuissa. Nämä yksityiskohdat yhdessä koristepylväiden ja koristeltujen seinien kanssa saattavat antaa suureleisen vaikutelman, mutta ilmapiiri on kuitenkin hyvin rento. Hotellin johtajalla on yksinkertaisesti ollut ilo sisustaa hotelli oman tyylinsä mukaisesti.

Hotelli on perheomisteinen, ja perhe onkin tärkeänä osana mukana hotellin arkipäivää.

Diamant Residence sijaitsee Sunny Beachillä lähellä Nessebaria ja vain 400 metrin päässä Sunny Beachin tunnetusta, pitkästä ja leveästä hiekkarannasta.

Hotelli kuuluu Nazarin Holiday Collectioniin, johon olemme koonneet perheystävällisiä hotelleja hyvällä All Inclusive -tarjonnalla.

Allasalue on hotellin sydän

Allas sijaitsee keskellä hotellialuetta, ja on siten Diamant Residencen sydän ja luonnollisesti paikka, jossa kaikki viihtyvät. Altaan ympäriltä löytyy aurinkotuoleja sekä suojaavia varjoja niitä toivoville. Täällä vallitsee rento lomatunnelma, jossa niin lapset kuin aikuiset tulevat takuulla viihtymään. Et tule tylsistymään, sillä täällä järjestetään päivän aikana paljon ohjelmaa ja eri aktiviteetteja, joihin voit halutessasi osallistua, tai vain seurata vierestä ja olla hengessä mukana.

Täällä on myös pienempi lastenallas, joka on osa isompaa allasta.

Sunny Beachin pitkä ja leveä ranta on vain 400 metrin päässä mikäli tahdot nauttia suolaisesta pulahduksesta mereen. Täällä on myös runsaasti ravintoloita, mahdollisuuksia vesiurheiluun sekä aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavaksi.

Altaan lähettyvillä on pyyhepalvelu, josta voit tarvittaessa noutaa uusia pyyhkeitä panttia vastaan.

Nauti All Inclusiven helppoudesta

Asuessasi Diamant Residencessä sinun ei tarvitse pitää lompakkoa mukana eikä miettiä minne menisit seuraavaksi syömään. Koska tämä on All Inclusive -hotelli, niin voit ottaa vain rennosti ja nauttia siitä, että ruoat ja juomat on maksettu etukäteen.

Pääateriat tarjoillaan seisovan pöydän muodossa hotellin ravintolassa, mutta mikäli nälkä tai jano pääsee yllättämään päivän aikana tai illalla, niin ratkaisu löytyy viihtyisästä ulkona sijaitsevasta snackbaarista. Snackbaarissa tarjoillaan erilaisia välipaloja ja snackseja, kuten pizzaa, jäätelöä ja popcornia (erityisesti lasten mieleen!) sekä lisäksi hotellin suosittuja belgialaisia vohveleita. Kaikki nämä sisältyvät All Inclusive -tarjontaan. Allasbaarissa tarjoillaan viilentäviä juomia päivän aikana, ja täällä voit myös nauttia alkudrinkin ennen illallista.

 

Lisämaksua vastaan

Maahantuodut alkoholijuomat, tuorepuristetut mehut, juomat aulabaarissa.

Suosittu lastenklubi ja ihana allas

Diamant Residencen kansainvälinen lastenklubi on sisustettu iloisilla väreillä ja aktiviteettiohjaajat pitävät huolen, että lapsille riittää tekemistä. Täällä lapset pääsevät esimerkiksi värjäämään t-paitoja, pelaamaan pelejä, maalaamaan, piirtämään ja leikkimään muita hauskoja leikkejä uusien ystävien kanssa.

Lapsiystävällisellä hotellilla on myös pienempi leikkipaikka lastenaltaan vieressä.

Paljon yhteisiä aktiviteetteja

Mikäli haluat tauon uimisesta ja aurinkotuolilla loikoilusta hetkeksi, niin voit heittää tikkaa, pelata pöytätennistä tai biljardia. Jos haluat haastaa itsesi, niin hotellin aktiviteettiohjaajat pitävät säännöllisesti eri kilpailuja tikanheitosta pöytätennikseen, joihin voi osallistua.

Hotellilla on pienempi kuntosali, joka on ihanan valoisa ja ikkunat ovat puutarhan ja allasalueen suuntaan. Täällä on vain muutamia laitteita käytössäsi, mutta kuitenkin tarpeeksi nostattaaksesi pulssia riittävästi loman aikana. Diamant Residencen spa pitää huolen, että pääset nauttimaan rentouttavista hoidoista ja rentoutumaan täydellisesti.

Hotellilta ulos lähtiessä kaikki on todella lähellä, niin kaupat, baarit kuin muutenkin vilkas ilmapiiri. Lomaillessasi Sunny Beachillä sinun tulee ehdottomasti testata rantaa, joka sijaitsee vain 400 metrin päässä hotellilta.

Suosittelemme vierailua Nessebarin viehättävässä ja idyllisessä vanhassa kaupunginosassa. Täällä vallitsee viihtyisä tunnelma ja aika kuluu nopeasti kulkiessasi kapeita ja pieniä mukulakivikatuja.

Pienet ja isommat vesipedot ovat varmasti innoissaan mahtavasta Aqua Park -vesipuistosta, joka sijaitsee Nessebarin ulkopuolella. Tänne ja takaisin kulkee päivittäin useita busseja aivan hotellin ulkopuolelta.

Maksuton wifi on käytössä koko hotellialueella.


Lisämaksua vastaan

 

Biljardi.

Lämpimillä sävyillä sisustettuja tyylikkäitä huoneita

Diamant Residencen huoneet ovat siistejä ja tyylikkäästi lämpimillä sävyillä sisustettuja, ja timanttiteema näkyy myös huoneiden hienoissa yksityiskohdissa. Kaikissa huoneissa on parveke, keskusilmastointi, tv, hiustenkuivaaja, minibaari ja tallelokero (kaksi viimeisintä lisämaksua vastaan).

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Huoneet ovat kooltaan noin 20 m² ja näissä on kokolattiamatto. Huoneissa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa sekä levitettävä vuodesohva tai nojatuoli – mitoiltaan levitettynä 62x175 cm, joka on pienempi kuin useimmat lisävuoteet yleensä. Huonetyyppi vaatii vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Perhesviitti neljälle hengelle, 2-4 hengelle

Perhesviitti neljälle hengelle, 2-4 hengelle

Perhesviitit neljälle hengelle ovat noin 34 m² ja huoneissa on laminaattilattia. Sviitissä on makuuhuone, jossa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Lisäksi olohuoneessa on kaksi levitettävää nojatuolia – mitoiltaan levitettyinä 62x175 cm, jotka ovat pienempiä kuin useimmat lisävuoteet yleensä. Huonetyyppi vaatii vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua neljä henkilöä. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Perhesviitti kuudelle hengelle, 3-6 hengelle

Perhesviitti kuudelle hengelle, 3-6 hengelle

Perhesviitit kuudelle hengelle ovat noin 40-50 m² ja huoneissa on laminaatti-/laattalattia. Sviitissä on makuuhuone, jossa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Lisäksi olohuoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä kaksi levitettävää vuodesohvaa tai nojatuolia – mitoiltaan levitettyinä 62x175 cm, jotka ovat pienempiä kuin useimmat lisävuoteet yleensä. Huonetyyppi vaatii vähintään kolme täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kuusi henkilöä. Mahdollisuus on 1-2 lapsihintaan. Kahden lapsihinnan saamiseksi tulee huoneessa olla vähintään kolme lasta.

Lisämaksua vastaan

Minibaari ja tallelokero.

Hemmottele itseäsi hieman enemmän

Mikäli haluat rentoutua ja hemmotella itseäsi loman aikana, niin Diamont Residencestä löytyy ihana spa, joka myötäilee hotellin tyyliä, ja jossa myös timanttiyksityiskohdat näkyvät. Täällä on sauna, turkkilainen kylpy, pieni sisäallas sekä poreallas, rentoutumisalue mukavilla pehmeillä aurinkotuoleilla sekä useita huoneita rentouttavista hoidoista nauttimiseen.

 

 

Lisämaksua vastaan

Sauna, sisäuima-allas, turkkilainen kylpy, höyrysauna sekä kaikki hoidot.

Hotellin virallinen luokitus on 4 tähteä, mutta verrattuna muihin Nazarin hotelleihin Bulgariassa, me olemme antaneet hotellille 4+ tähteä.

Allaspyyhkeen noutaminen tapahtuu panttia vastaan.

Sisäänpääsy Aqua Park -vesipuistoon ei sisälly hintaan asuessasi Diamant Residencessä, ja olemme lisänneet tiedon tästä vain hyvänä vinkkinä.

Lastenklubi on auki viitenä päivänä viikossa.

Huomioithan, että lisävuoteet Diamant Residencessä ovat pienempiä kuin useimmat lisävuoteet yleensä – levitettyinä vain 62x175 cm.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme