Sunny Beach, Bulgaria

Efir Apartments

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Ateriat eri vaihtoehtoja
6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Uima-altaita:
Ranta
350 m 
Keskusta
1.5 km 

Huoneistohotelli lähellä suosittua Sunny Beachin keskustaa

Efir Apartments on tunnelmallinen huoneistokompleksi pienellä uima-altaalla niin aikuisille kuin lapsille. Halutessasi voit ostaa viilentäviä juomia ja snackseja allasbaarista. Huoneistot täällä ovat tilavia ja raikkaita. Näissä on suuret parvekkeet ja tilaa jopa kuudelle hengelle. Kaikissa on keittokomero, ja mikäli jääkaapin haluaa täytetyksi, on aivan huoneistojen alapuolella kauppa, jossa voi käydä ruokaostoksilla.

Efir sijaitsee Sunny Beachin pohjoisosassa, aivan sisarhotellin Sunny Dayn naapurissa. Tämän takia hotellien yhteinen vastaanotto on Sunny Dayssä, ja mikäli tilaat matkan aamiaisella tai puolihoidolla, sijaitsee ravintola myös Sunny Dayssa, jossa ruokailut tarjoillaan. Mikäli toivot hieman enemmän liikettä ja vauhtia, voit hotellin asukkaana käyttää Sunny Dayn uima-allasta ja sen vesiliukumäkiä, mikä on hyvin suositeltavaa pienemmille perheille.

Pieni ja tunnelmallinen

Efirissä on pieni ja viihtyisä uima-allas, jossa on oma osa lapsille. Täällä on helppo rentoutua aurinkotuoleilla maaten tai vaihtoehtoisesti voit nauttia allasbaarin antimista varjossa. Listalla on niin juomia kuin välipaloja. Naapurihotellin Sunny Dayn vauhdikkaammalla uima-allasalueella on aurinkotuoleja, varjoja ja vesiliukumäkiä pienemmille. Kaikkea tätä saat hyödyntää asuessasi Efirissä.

Viihtyisälle hiekkarannalle, Sunny Beachille, on noin 350 metriä matkaa. Täällä on aurinkotuoleja ja varjoja, joita voi vuokrata, ja mikäli nälkä tai jano yllättää, rannan varrella on useita tavernoja.

Huomioithan, että allas-/rantapyyhkeet eivät kuulu hotellin tarjontaan, eikä huoneista saa viedä ulos pyyhkeitä. Tämän takia suosittelemme pyyhkeiden mukaan ottamista kotoa.

Lisämaksua vastaan

Juomat ja välipalat allasbaarissa. Aurinkotuolien ja varjojen vuokraaminen, sekä ruoka ja juoma rannalla.

Aamiainen, puolihoito tai täysin ilman – sinä päätät!

Mikäli et halua tehdä ruokaostoksia ja valmistaa ruokaa joka aterialle, voit varata matkan aamiaisella tai puolihoidolla asuessasi Efirissä. Nämä ateriat tarjoillaan naapurihotellissa, Sunny Dayssä, tien toisella puolella. Aamiaisbuffetin aikana kuuluvat kahvi, tee ja mehu hintaan.

Huoneistokompleksi sijaitsee noin 15 minuutin kävelyetäisyydellä Sunny Beachin keskustasta, jossa on ravintoloita ja baareja.

Lisämaksua vastaan

Aamiaisella: Ruoka lukuun ottamatta aamiaista. Kaikki juomat lukuun ottamatta kahvia, teetä ja mehua aamiaisella.

Puolihoito: Ruoka lukuun ottamatta aamiaista ja illallista. Kaikki juomat lukuun ottamatta kahvia, teetä ja mehua aamiaisella.

Naapurihotellin aktiviteetit vapaassa käytössä

Naapurihotellissa, Sunny Dayssä, on vilkkaampi uima-allasalue aurinkotuoleilla, varjoilla ja vesiliukumäillä perheen pienimmille. Kaikki tämä on käytössäsi asuessasi Efirissä. Sunny Dayssä on myös biljardia, pöytätennistä ja pöytäjalkapalloa.

Lisämaksua vastaa

Biljardi ja pöytäjalkapallo Sunny Dayssä.

Tutustu Sunny Beachiin

Sunny Beach on sykkivä lomakohde ja täältä huokuu ihanan elävä lomatunnelma. Kaupungilla on suuri määrä ravintoloita, kahviloita, mukavia baareja, halpoja kauppoja ja kaikkea muuta, mikä kuuluu kunnon turistikohteeseen.

Suosittelemme kauniille hiekkarannalle kävelyä, jonka rantapromenaadin varrella on tarjolla runsaasti viihdettä. Täällä on myös baareja, ravintoloita, pubeja, vesiurheilua, tivoli sekä paljon muuta. Iltaisin voit kuljeskella ympäriinsä ja nauttia ihanasta tunnelmasta.

Sunny Beach on tunnetusti nuorten suosiossa, mutta kaupungilla on paljon tarjottavaa myöskin perheille! Tämä on oikein mainio perhekohde, josta löytyy laaja valikoima aktiviteetteja koko perheelle ja kaiken ikäisille.

Asu tilavissa huoneistoissa jopa kuudelle hengelle

Täällä voi joko valita majoittumisen yhden tai kahden huoneen huoneistossa, joissa on tilaa jopa kuudelle hengelle. Kaikissa huoneistoissa on keittokomero, jääkaappi, yksittäinen ilmastointi, tv, tallelokero, kylpyamme ja vähintään yksi parveke, jonka koko saattaa vaihdella.

Yhden huoneen huoneisto, 2-4 hengelle

Tilava huoneisto, jossa on tilaa jopa neljälle hengelle. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Huoneistossa on neljä kunnollista sänkypaikkaa, yksinkertaisesti varustettu keittokomero, kaksi parveketta ja laminaattilattia.

Lisämaksua vastaan

Wifi huoneissa.

Kahden huoneen huoneisto, 3-6 hengelle

Tilava kahden huoneen huoneisto, jossa on hyvin tilaa jopa kuudelle hengelle. Yksi huoneista on varustettu parivuoteella, ja toisessa on kaksi yhden hengen vuodetta sekä vuodesohva olohuoneessa. Olohuone on yhdistetty keittiöön ja täällä on ruokapöytä sekä tuoleja. Huoneistossa on kaksi kylpyhuonetta, ja toinen näistä on varustettu kylpyammeella.

Lattia on osittain laminaattia ja osittain laattaa. Täällä tulee olla vähintään kolme täysihintaista ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Lisämaksua vastaan

Wifi huoneissa.

Sunny Beach

Sunny Beach on yksi Bulgarian suosituimmista rantakohteista, jossa niin perheet kuin nuoret juhlijatkin viihtyvät. Korkeasesonkina täällä on hektistä, paljon ihmisiä, paljon myyntiä ja laaja tarjonta ravintoloita sekä pubeja.

Täällä on noin 6 kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta, joka levittäytyy koko alueelle. Monien mielestä tämä on kaunein ja parhaiten hoidettu ranta Mustanmeren äärellä. Suurin osa kaupoista ja toreista Sunny Beachissä sijaitsevat rantapromenaadin rannan Kukkakadulla. Täällä on paljon valinnanvaraa, mutta huomioithan, että lähes kaikki tuotteet täällä ovat kopioita.

Nessebar

Nessebar on pieni keskiaikainen kaupunki, joka sijaitsee niemellä, noin 5 kilometriä Sunny Beachistä. Tämä on valittu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhassa kaupungissa on joitain parhaiten säilyneitä kirkkoja koko Balkanilla ja täällä myydään käsitöitä, keramiikkaa ja muita matkamuistoja pienten tunnelmallisten katujen varrella. Suosittelemme täällä käymistä, ja kulkemista kujilla, nupulakivisillä kaduilla, sekä nauttimaan kupposesta kahvia hyvän leivonnaisen kera. 

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.