Alanya, Turkki

Eftalia Aytur Apartments

Asiakasarvio
3.8/5
Perustuu 28 arvioon
Asiakasarvio
3.8/5
Perustuu 28 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 17 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Uima-altaita:
Ranta
100 m 
Keskusta
1 km 

Huoneistohotelli erinomaisella sijainnilla Alanyassa

Eftalia Aytur Apartments on viihtyisä huoneistohotelli eläväisellä ja miellyttävällä tunnelmalla. Itäisen rannan ja Alanyan keskustan läheisen sijainnin ansiosta pääset helposti tutustumaan Alanyaan lomasi aikana. Lyhyen kävelymatkan päässä on ravintoloita, baareja, ostosmahdollisuuksia sekä kulttuuria, ja näiden pariin pääset helposti seuraamalla viihtyisää rantapromenadia!

Rannan läheisen sijainnin vuoksi tulet varmasti viettämään täällä useita tunteja, mutta aikaa voi myös viettää hotellialueen kahdella eri altaalla. Täällä vallitsee iloisen viihtyisä tunnelma.

Asuessasi Eftalia Aytur Apartmentsissa voit valita hotellin oman All Inclusive, jolloin ateriat tarjoillaan hotellilla, ja nämä ovat jo etukäteen maksettuja. Mikäli et tahdo varata ateriapakettia, vaan tahdot itse huolehtia aterioista, niin voit kokeilla paikallisia ravintoloita ja baareja, joita löytyy runsaasti lähellä sijaitsevan Alanyan keskustan alueelta.

Asut simppeleissä huoneistoissa jopa kuudelle hengelle, ja hotellin palvelut ovat yhteisessä käytössä Eftalia Aytur Hotel -hotelliosion vieraiden kanssa. Huoneistot ovat täydellinen valinta sinulle, joka et halua viettää lomaasi hotellihuoneessa, vaan haluat ennemminkin kokea mitä kaikkea tarjottavaa Alanyalla on lomaileville vierailleen.

Tämä huoneistohotelli kuuluu Value Collectioniin, johon olemme koonneet hintalaadukkaita All Inclusive -hotelleja.

Itäisen rannan läheisyydessä

Hotellialueella on kaksi allasta, joista valita: pääallas sekä toinen pienempi allas. Täällä vallitsee viihtyisä ja eloisa ilmapiiri, joka huokuu lomatunnelmaa. Eftalia Ayturin pienimmille vieraille on erillinen loiskealue pääaltaan yhteydessä. Täällä on aurinkotuoleja ja varjoja vapaasti käytettävissä. Allasbaarissa tarjoillaan viilentäviä juomia päivän aikana, jotka ovat kuitenkin lisämaksua vastaan myös All Inclusive -vieraille.

Eftalia Ayturissa ehkäpä parasta onkin sijainti aivan Alanyan itäisen rannan vierellä. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavana, sekä viihtyisä rantabaari, jossa tarjoillaan juomia ja snackseja lisämaksua vastaan (tarjoilu on lisämaksullista myös All Inclusive -vieraille). Lisämaksua vastaan pääset myös kokeilemaan eri vesiurheilulajeja.

 

Lisämaksua vastaan

Juomat ja snacksit allas- ja rantabaarissa, aurinkotuolien ja -varjojen vuokraus rannalla sekä vesiurheiluaktiviteetit.

Valitse All Inclusivella tai ilman aterioita

Varatessasi Eftalia Aytur Apartmentsin, voit valita joko hotellin oman All Inclusive -konseptin tai ilman aterioita.

Valitessasi All Inclusiven, onkin mukavaa, kun kaikki pääateriat tarjoillaan hotellilla ja sinun ei tarvitse miettiä laskuja. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan buffettien muodossa pääravintolassa sisältäen niin turkkilaisia erikoisuuksia kuin kansainvälisiä ruokia.

Aamiaiseen kuuluu kahvi, tee, vesi ja mehu. Lounaalla ja illallisella näiden juomien lisäksi tarjoillaan myös paikallista olutta ja talon viiniä.

Hotellilla on muutamia baareja kuten Efes-baari, joka sijaitsee hotellin päärakennuksen toisessa kerroksessa. Juuri tämä baari kuuluu hotellin omaan All Inclusive -ohjelmaan, ja siellä tarjoillaan All Inclusiveen kuuluvia juomia eli limuja, vettä sekä paikallisia alkoholijuomia sisältäen oluen, talon viinin, rakin, ginin ja vodkan. Voit tulla nauttimaan Efes-baariin myös kupillisesta kahvia tai teetä, ja iltapäivisin täällä tarjoillaan myös pientä purtavaa kuten salaattia ja pizzapaloja, jotka sisältyvät All Inclusive -vieraille.

Voit nauttia kahvista, teestä ja vedestä myös hotellin ulkotiloissa olevassa Garden-baarissa. Huomioithan, että hotellin All Inclusive -tarjontaan ei kuulu muita juomia mainittujen lisäksi.

Pääravintolalle vaihtelua tarjoaa hotellin turkkilainen teemaravintola, jossa voi tilan salliessa vierailla lisämaksua vastaan. Mikäli kaipaat vielä enemmän vaihtelua, niin Eftalia Ayturin keskeisen sijainnin ansiosta Alanyan keskusta on lyhyen kävelymatkan päässä, jossa on paljon erilaisia ravintoloita, kahviloita sekä baareja jokaiseen makuun.

Lisämaksua vastaan

Ilman lisävalintaa ovat kaikki ruoat ja juomat maksua vastaan. All Inclusive -vieraille kaikki tarjoilu hotellin Garden-baarissa (kahvia, teetä ja vettä lukuun ottamatta), allas- ja rantabaarissa sekä teemaravintolassa ovat lisämaksua vastaan.

Tutustu Alanyaan lomallasi

Eftalia Ayturissa on oma spa, jossa on erilaisia hoitoja, turkkilainen sauna hamam sekä maksuton sauna. Täällä on myös pieni kuntoiluhuone vapaassa käytössä, mikäli tahdot treenata loman aikana. Useina iltoina viikossa täällä järjestetään livemusiikkia, joka luo mukavan tunnelman.

Muutamassa minuutissa pääset lomaparatiisi Alanyaan, josta löydät useita eri aktiviteetteja. Pääset tekemään ostoksia, uintimahdollisuuksia on monia, ja lisäksi täällä on lukemattomasti ravintoloita ja baareja sekä vilkas yöelämä. Wifi aulassa on maksuttomassa käytössä.

 

Lisämaksua vastaan

Hamam ja spa-hoidot.

Simppeleitä huoneistoja jopa kuudelle hengelle

Eftalia Ayturissa asut simppeleissä huoneistoissa, jotka huokuvat lomatunnelmaa. Huoneistot sopivat hyvin viihtyisän rennon loman viettoon, vaikka nämä eivät sisustustyyliltään ole kovin moderneja.

Kaikissa huoneistoissa on parveke, laattalattia, yksittäinen ilmastointi, tv, minijääkaappi (ei täytetty) sekä tallelokero (käytettävissä lisämaksua vastaan). Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja. Täällä on lisäksi ruokapöytä neljällä tuolilla.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Kahden huoneen huoneisto, 2-4 hengelle

Kahden huoneen huoneisto, 2-4 hengelle

Näissä huoneistoissa on kaksi huonetta, jotka ovat yhteensä noin 35 m². Täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, joista molemmat ovat mitoiltaan 190x90 cm. Huoneistoon vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kolme aikuista sekä yksi lapsi. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Kolmen huoneen huoneisto, 3-6 hengelle

Kolmen huoneen huoneisto, 3-6 hengelle

Tässä huoneistossa on kolme huonetta, jotka ovat yhteensä noin 40 m². Täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, joista molemmat ovat mitoiltaan 190x90 cm. Huoneistoon vaaditaan vähintään kolme täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua viisi aikuista sekä yksi lapsi. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Vieraile spassa rentoutuaksesi hieman enemmän

Mikäli lomatunnelma ja kaikki aurinkotuolissa vietetty aika eivät saa sinua rentoutumaan täysin, tai mikäli haluat vain hemmotella itseäsi hieman enemmän, niin voit vierailla Eftalia Ayturin pienessä spassa. Täällä on maksuton sauna, mutta lisäksi myös turkkilainen hamam sekä erilaisia hoitoja, jotka ovat käytössä lisämaksua vastaan. Täällä vierailemisen jälkeen unohdat varmasti arjen kiireet ja voit nauttia lomastasi.

 

Lisämaksua vastaan

Hamam ja hoidot.

Hotellin keskeisen sijainnin vuoksi tien vierellä kaupungin ääniä ja melua voi esiintyä.

Huomioithan, että Eftalia Aytur Apartmentsin All Inclusive -tarjonta on rajoitettu. Lue lisää yläpuolella olevasta Ruoka ja juoma -kappaleesta.

Aulassa on maksuton wifi, mutta nopeus saattaa ajoittain hidastua.

Eftalia Ayturilla on myös hotelliosio, katso Eftalia Aytur Hotel.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme