Alanya, Turkki

Eftalia Aytur Apartments

Asiakasarvio
4/5
Perustuu 49 arvioon
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 49 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 17 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Ranta
100 m 
Keskusta
1 km 

Huoneistohotelli erinomaisella sijainnilla Alanyassa

Eftalia Aytur Apartments on viihtyisä huoneistohotelli eläväisellä ja miellyttävällä tunnelmalla. Asut itäisen rannan äärellä ja lähellä Alanyan keskustaa, jonka ansiosta pääset helposti tutustumaan Alanyaan lomasi aikana. Lyhyen kävelymatkan päässä on ravintoloita, baareja, ostosmahdollisuuksia sekä kulttuuria, ja näiden pariin pääset helposti seuraamalla viihtyisää rantapromenadia!

Rannan läheisen sijainnin vuoksi tulet varmasti viettämään täällä useita tunteja, mutta aikaa voi myös viettää hotellialueen kahdella eri altaalla. Täällä vallitsee iloisen viihtyisä tunnelma.

Mikäli et tahdo varata varata puolihoitoa, vaan tahdot itse huolehtia aterioista, voit kokeilla paikallisia ravintoloita ja baareja, joita löytyy runsaasti lähellä sijaitsevan Alanyan keskustan alueelta.

Varatessasi tämän huoneistohotellin asut pelkistetyissä huoneistoissa, joissa on tilaa jopa kuudelle hengelle, ja hotellin palvelut ovat yhteisessä käytössä Eftalia Aytur Hotel -hotelliosion vieraiden kanssa. Huoneistot ovat täydellinen valinta sinulle, joka et halua viettää lomaasi hotellihuoneessa, vaan haluat ennemminkin kokea mitä kaikkea tarjottavaa Alanyalla on lomaileville vierailleen.

Itäisen rannan läheisyydessä

Hotellialueella on kaksi allasta, joista valita: pääallas sekä toinen pienempi allas. Täällä vallitsee viihtyisä ja eloisa ilmapiiri, joka huokuu lomatunnelmaa. Eftalia Ayturin pienimmille vieraille on pieni lastenallas pääaltaan yhteydessä. Täällä on aurinkotuoleja ja -varjoja vapaasti käytettävissä. Allasbaarissa tarjoillaan viilentäviä juomia päivän aikana lisämaksua vastaan.

Eftalia Ayturissa ehkäpä parasta onkin sijainti aivan Alanyan itäisen rannan vierellä. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavana, sekä viihtyisä rantabaari, jossa tarjoillaan juomia ja snackseja. Lisämaksua vastaan pääset myös kokeilemaan eri vesiurheilulajeja.

 

Lisämaksua vastaan

Juomat ja snacksit baareissa, aurinkotuolien ja -varjojen vuokraus rannalla sekä vesiurheiluaktiviteetit.

Valitse ilman aterioita, aamiaisella tai puolihoidolla

Ateriat eivät sisälly hintaan, mutta lisävalintana voit varata matkan aamiaisella tai puolihoidolla, joka sisältää aamiaisen sekä illallisen. Nämä tarjoillaan hotellin pääravintolassa. Lisäksi hotellilta löytyy kaksi baaria ja kolmas rannalta, joissa tarjoillaan juomia lisämaksua vastaan.

Mikäli kaipaat vaihtelua, on Alanyaan keskustaan lyhyt kävlymatka Eftalia Ayturin keskeisen sijainnin ansiosta. Täältä löytyy ravintoloita, kahviloita sekä baareja jokaiseen makuun.

 

Lisämaksua vastaan

Ilman aterioita: Kaikki ruoat ja juomat.

Aamiaisella: Kaikki ruoat ja juomat lukuun ottamatta aamiaista.

Puolihoidolla: Kaikki ruoat ja juomat, lukuun ottamatta aamiaista sekä illallista.

Tutustu Alanyaan lomallasi

Eftalia Ayturissa on oma spa-osasto, jossa on erilaisia hoitoja kuten turkkilainen sauna, hamam. Täällä on myös pieni kuntoiluhuone vapaasti käytettävissä, mikäli tahdot treenata loman aikana. Useina iltoina viikossa täällä järjestetään livemusiikkia, joka luo mukavan tunnelman.

Muutamassa minuutissa pääset lomaparatiisi Alanyaan, josta löydät useita eri aktiviteetteja. Pääset tekemään ostoksia, uintimahdollisuuksia on monia, ja lisäksi täällä on lukemattomasti ravintoloita ja baareja sekä vilkas yöelämä.

Wifi aulassa on maksuttomassa käytössä.

 

Lisämaksua vastaan

Sauna, hamam ja spa-hoidot.

Simppeleitä huoneistoja jopa kuudelle hengelle

Eftalia Ayturissa asut simppeleissä huoneistoissa, jotka huokuvat lomatunnelmaa. Huoneistot sopivat hyvin viihtyisän rennon loman viettoon, vaikka nämä eivät sisustustyyliltään ole kovin moderneja.

Kaikissa huoneistoissa on parveke, laattalattia, yksittäinen ilmastointi, tv, minijääkaappi (ei täytetty) sekä tallelokero (käytettävissä lisämaksua vastaan). Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja. Täällä on lisäksi ruokapöytä neljällä tuolilla.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero.

Kahden huoneen huoneisto, 2-4 hengelle

Kahden huoneen huoneisto, 2-4 hengelle

Näissä huoneistoissa on kaksi huonetta, jotka ovat yhteensä noin 35 m². Täällä on kaksi kunnollista vuodepaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, joista molemmat ovat mitoiltaan 190x90 cm. Huoneistoon vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kolme aikuista sekä yksi lapsi. Mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Kolmen huoneen huoneisto, 3-6 hengelle

Kolmen huoneen huoneisto, 3-6 hengelle

Tässä huoneistossa on kolme huonetta, jotka ovat yhteensä noin 40 m². Täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, joista molemmat ovat mitoiltaan 190x90 cm. Huoneistoon vaaditaan vähintään kolme täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua viisi aikuista sekä yksi lapsi. Mahdollisuus on kolmeen lapsihintaan.

Vieraile spassa rentoutuaksesi hieman enemmän

Mikäli lomatunnelma ja kaikki aurinkotuolissa vietetty aika eivät saa sinua rentoutumaan täysin, tai mikäli haluat vain hemmotella itseäsi hieman enemmän, niin voit vierailla Eftalia Ayturin pienessä spassa. Täällä vierailemisen jälkeen unohdat varmasti arjen kiireet ja voit nauttia lomastasi.

 

Lisämaksua vastaan

Sauna, hamam ja spa-hoidot.

Hotellin keskeisen sijainnin vuoksi tien vierellä kaupungin ääniä ja melua voi esiintyä.

Aulassa on maksuton wifi, mutta nopeus saattaa ajoittain hidastua.

Eftalia Ayturilla on myös hotelliosio, katso Eftalia Aytur Hotel.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla (hotelleissa sisäuima-altaaseen, kuntosalille sekä diskoihin/yökerhoihin pääsyä on rajoitettu tai sitä ei ole laisinkaan ja iltaohjelmaa on rajoitetusti)

Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan. Lasten buffetteja ei järjestetä erikseen.

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme