Alanya, Turkki

Eftalia Aytur Apartments

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Ateriat eri vaihtoehtoja
6 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 17 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Uima-altaita:
Ranta
100 meter 
Keskusta
1 kilometriä 

Huoneistohotelli parhaalla sijainnilla Alanyan itäisellä rannalla

Täällä asut parhaalla paikalla, tien toisella puolella itäiseltä rannalta ja vain noin kilometrin päässä lomasuosikki Alanyasta ja kaikista ravintoloista, yöelämästä, kulttuurista ja shoppailusta, joita sieltä löytyy. Rantakatu kulkee aivan hotellin edestä ja jatkuu koko matkan satamaan asti.

Asut simppeleissä huoneistoissa, jopa kuudelle hengelle ja voit itse valita haluatko varata hotellin ilman aterioita, aamiaisella vai puolihoidolla.  Eftalia Aytur Apartments koostuu neljästä rakennuksesta sisarhotelli Eftalia Aytur Hotelin kanssa ja näillä kahdella hotellilla on yhteiset palvelut käytössään.

Huomioithan, että hotellin keskeisen sijainnin vuoksi tien vierellä kaupungin ääniä ja melua voi esiintyä.

Kivenheiton päässä itäiseltä rannalta

Parasta Eftalia Ayturissa on mahtava sijainti itäisellä rannalla. Rannalta löytyy aurinkotuoleja ja –varjoja, joita voi vuokrata sekä viihtyisä rantabaari, joka tarjoilee juomia ja snackseja lisämaksua vastaan. Voit myös kokeilla eri vesiurheiluaktiviteetteja, lisämaksua vastaan.

Hotellialueella on kaksi allasta, joiden väliltä voit valita sekä myöskin erillinen lastenallas. Täällä on aurinkotuoleja ja –varjoja, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Löydät täältä myös allasbaarin, joka tarjoilee juomia pitkin päivää lisämaksua vastaan.

Lisämaksua vastaan

Juomat ja snacksit baareissa, aurinkotuolien ja- varjojen vuokra rannalla, vesiurheiluaktiviteetit.

Valitse joko ilman aterioita, aamiaisella tai puolihoidolla

Ateriat eivät sisälly hintaan, mutta voit varata aamiaisen tai puolihoidon, jolloin aamiainen sekä illallinen sisältyvät hintaan. Nämä tarjoillaan pääravintolassa. Hotellialueelta löytyy kaksi baaria sekä yksi rannalta, joista voit ostaa juomia lisämaksua vastaan.

Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä suositusta Alanyan lomakohteesta, josta löytyy useita ravintoloita, kahviloita ja baareja jokaisen makuun.

Lisämaksua vastaan

Ilman aterioita: Kaikki ruoat ja juomat.
Aamiainen: Kaikki ruoat ja juomat aamiaista lukuun ottamatta.
Puolihoito: Kaikki ruoat ja juomat aamiaista ja illallista lukuun ottamatta.

Nauti rentouttavasta hieronnasta wellness-keskuksessa

Hotellilla on oma wellness-keskus, josta löytyy sauna, turkkilainen kylpylä hamam ja erilaisia hoitoja. Täällä on myös pieni kuntoiluhuone, jota voit käyttää vapaasti. Muutamina iltoina viikossa hotellilla järjestetään livemusiikkia ja ilmainen nettiyhteys on käytössäsi huoneissa ja aulassa. Kaistan toimivuus on kuitenkin rajoitettua ja yhteys saattaa olla hidas.

Muutamassa minuutissa pääset lomaparatiisi Alanyaan, joka tarjoaa paljon erilaisia aktiviteetteja. Löydät täältä hyvät ostosmahdollisuudet, useita ihania uintipaikkoja sekä kattavan tarjonnan ravintoloista ja baareista sekä runsaan yöelämän.

Lisämaksua vastaan

Hoidot ja vierailu wellness-keskuksessa.

Simppeleitä huoneistoja jopa kuudelle hengelle

Eftalia Ayturissa asut simppeleissä huoneistoissa, jotka huokuvat lomatunnelmaa. Kaikissa huoneistoissa on parveke, langaton nettiyhteys, laminaattilattia, säädettävä ilmastointi ja tv. Minijääkaappi (ei täytetty) ja tallelokero ovat lisämaksua vastaan. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja.

Lisämaksua vastaan

Minijääkaappi ja tallelokero.

Kahden huoneen huoneisto, 2-4 hengelle

Täällä käytössäsi on kaksi huonetta, jotka ovat yhteensä noin 35 m². Täällä on kaksi oikeaa vuodepaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, jotka ovat mitoiltaan 90x190 cm. Huonetyyppi vaatii vähintään kaksi täysihintaista, täällä voi enimmillään asua kolme aikuista ja yksi lapsi, ja mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Kolmen huoneen huoneisto, 3-6 hengelle

Täällä käytössäsi on kolme huonetta, jotka ovat yhteensä noin 40 m². Täällä on neljä oikeaa vuodepaikkaa ja kaksi vuodesohvaa, jotka ovat mitoiltaan 90x190 cm. Huonetyyppi vaatii vähintään kolme täysihintaista, täällä voi enimmillään asua viisi aikuista ja yksi lapsi, ja mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.