Alanya, Turkki

Eftalia Aytur Hotel

100% Green Energy
Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 24 arvioon
100% Green Energy
Asiakasarvio
3.7/5
Perustuu 24 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 17-vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Ranta
100 m 
Keskusta
1 km 
Eftalia Aytur Hotel
Eftalia Aytur Hotel_1
Eftalia Aytur Hotel_2
Eftalia Aytur Hotel_3
Eftalia Aytur Hotel_4
Eftalia Aytur Hotel_5

Viihtyisä kaupunkihotelli itäisen rannan vierellä

Eftalia Aytur Hotel on klassinen lomahotelli eläväisellä ja miellyttävällä tunnelmalla. Täällä asut aivan Alanyan itäisen rannan edustalla, vain 20 minuutinkävelymatkan päässä lomakohteen keskustasta. Hotellin edestä kulkevaa rantapromenadia pitkin pääset nopeasti ravintoloiden, kulttuurin ja ostosmahdollisuuksien pariin.

Rannan läheisen sijainnin vuoksi tulet varmasti viettämään useita tunteja rannalla varpaat hiekkaan upotettuina, mutta aikaa voi myös viettää hotellialueen kahdella eri altaalla. Täällä vallitsee iloisen viihtyisä tunnelma.

Asut hyvin suunnitelluissa huoneissa - Valitse huone merinäköalalla saadaksesi upeasta sijainnista mahdollisimman paljon irti!

Uutuus! Tämä hotelli kuuluu Green Energy -konseptiimme, joka on uusin satsauksemme kestävämpään matkailualaan. Juuri tämä hotelli toimii 100% uusiutuvalla energialla aurinkokennoista.

Tämä hotelli kuuluu Value Collectioniimme, johon olemme koonneet hinnaltaan hyviä All Inclusive -hotelleja.

Kivenheiton päässä itäiseltä rannalta

Hotellialueella on kaksi allasta, joista valita: pääallas sekä toinen pienempi allas. Täällä vallitsee viihtyisä ja eloisa ilmapiiri, joka huokuu lomatunnelmaa. Eftalia Ayturin pienimmille vieraille on erillinen pieni lastenallas pääaltaan yhteydessä. Täällä on aurinkotuoleja ja varjoja vapaasti käytettävissä. Allasbaarissa tarjoillaan viilentäviä juomia päivän aikana lisämaksua vastaan.

Eftalia Ayturissa ehkäpä parasta onkin sijainti aivan Alanyan itäisen rannan vierellä. Rannalla on aurinkotuoleja ja varjoja vuokrattavana, sekä viihtyisä rantabaari, jossa tarjoillaan juomia ja snackseja. Lisämaksua vastaan pääset myös kokeilemaan eri vesiurheilulajeja.

 

Lisämaksua vastaan

Juomat ja snacksit baareissa, aurinkotuolien ja -varjojen vuokraus rannalla sekä vesiurheiluaktiviteetit.

Valitse joko aamiaisella tai puolihoidolla

Aamiainen sisältyy hintaan ja lisävalintana voit varata puolihoidon, joka sisältää aamiaisen sekä illallisen. Nämä tarjoillaan hotellin pääravintolassa. Lisäksi hotellilta löytyy kaksi baaria ja kolmas rannalta, joissa tarjoillaan juomia lisämaksua vastaan.

Mikäli kaipaat vaihtelua, niin Eftalia Ayturin keskeisen sijainnin ansiosta Alanyan keskusta on lyhyen kävelymatkan päässä, ja täältä löytyy ravintoloita, kahviloita sekä baareja jokaiseen makuun.

 

Lisämaksua vastaan

Aamiaisella: Kaikki ruoat ja juomat, lukuun ottamatta aamiaista. (Vesi, tee sekä kahvi sisältyvät hintaan aamiaisella.)

Puolihoidolla: Kaikki ruoat ja juomat, lukuun ottamatta aamiaista sekä illallista. (Vesi, tee sekä kahvi sisältyvät hintaan aamiaisella - illallisella kaikki juomat ovat lisämaksua vastaan.)

Tutustu Alanyaan

Eftalia Aytur Apartmentissa/Hotelissa on pieni kuntoiluhuone ja hauska ulkokuntosali, jotka ovat vapaasti käytettävissä, mikäli tahdot treenata loman aikana. Ulkokuntosalin yhteydessä on pieni leikkipuisto keinuineen ja liukumäkineen perheen pienimmille. Useina iltoina viikossa täällä järjestetään livemusiikkia, joka luo mukavan tunnelman.

Muutamassa minuutissa pääset lomaparatiisi Alanyaan, josta löydät useita eri aktiviteetteja. Pääset tekemään ostoksia, uintimahdollisuuksia on monia, ja lisäksi täällä on lukemattomasti ravintoloita ja baareja sekä vilkas yöelämä.

Wifi aulassa on maksuttomassa käytössä.

 

Lisämaksua vastaan

Sauna, hamam ja spa-hoidot.

Hyvin suunniteltuja huoneita jopa neljälle hengelle

Eftalia Aytur Hotelissa asut klassisissa ja hyvin suunnitelluissa huoneissa, jotka on sisustettu maanläheisin sävyin. Voit valita huoneen merinäköalalla, joka mahdollistaa täysin nauttimisen hyvästä sijainnista sekä upeista maisemista rannalle ja kimaltavalle merelle.

Kaikissa huoneissa on parveke, laatta- tai laminaattilattia, yksittäinen ilmastointi ja tv. Minijääkaappi (ei täytetty) sekä tallelokero ovat käytettävissä lisämaksua vastaan. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja.

 

Kahden hengen huone mannernäköalalla, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone mannernäköalalla, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone mannernäköalalla on noin 21 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa.  Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua kaksi aikuista sekä yksi lapsi. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Kahden hengen huone merinäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone merinäköalalla, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone kauniilla merinäköalalla on 21 m², ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista ja enimmillään täällä voi asua kaksi aikuista sekä yksi lapsi. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan.

Lisämaksua vastaan

Minijääkaappi ja tallelokero.

Vieraile spassa rentoutuaksesi hieman enemmän

Mikäli lomatunnelma ja kaikki aurinkotuolissa vietetty aika eivät saa sinua rentoutumaan täysin, tai mikäli haluat vain hemmotella itseäsi hieman enemmän, niin voit vierailla Eftalia Ayturin pienessä spassa. Täällä vierailemisen jälkeen unohdat varmasti arjen kiireet ja voit nauttia lomastasi.

 

Lisämaksua vastaan

Sauna, hamam ja spa-hoidot.

Uutuus! Tämä hotelli kuuluu Green Energy -konseptiimme, joka on uusin satsauksemme kestävämpään matkailualaan. Juuri tämä hotelli toimii 100% uusiutuvalla energialla aurinkokennoista.

Hotellin keskeisen sijainnin vuoksi tien vierellä kaupungin ääniä ja melua voi esiintyä.

Aulassa on maksuton wifi, mutta nopeus saattaa ajoittain hidastua.

Matalasesongin aikana (1. lokakuuta - 31. toukokuuta)

Matkustaessasi matalasesongin aikana saattavat jotkin ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan kiinni. Myös muut palvelut, aukioloajat ja aktiviteetit matkakohteessasi saattavat olla pois käytöstä tai muuttua matalasesongin aikana. Välillä hotelli saatetaan myös sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin saatamme lyhyellä varoitusajalla joutua ilmoittamaan hotellin vaihdosta.

Myös meille ympäristöasiat ovat tärkeitä. Tämän takia muuten laaja ruokatarjonta saattaa olla yksinkertaisempaa vuoden rauhallisimpina aikoina, ja tarjonta mitoitettu vierasmäärän mukaisesti niin, että hotelleilla voidaan välttää turhaa hukkaan menevää ruokaa.

Korkeasesongin aikana (1. kesäkuuta - 30. syyskuuta)

Tänä aikana ovat hotellimme usein täyteen varattuja. Tämän johdosta hotelleilla saattaa esiintyä ruuhkaa, jonoja ja odottamista erityisesti ravintoloissa ja baareissa. Haluamme myös muistuttaa, että suositut baarit ja ravintolat soittavat usein musiikkia.

Meidän Collectionimme