Türkler/Alanya, Turkki

Eftalia Ocean

Asiakasarvio
3.6/5
Perustuu 149 arvioon
Asiakasarvio
3.6/5
Perustuu 149 arvioon

8 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 17 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
10 
Ranta
100 m 
Keskusta
4 km/17 km 

Vastarakennettu vesipuistohotelli swim up-huoneilla

Eftalia Ocean on uusin Eftalia-perheen hotelleista, ja tässä on selviä yhtäläisyyksiä sisarhotellien, Eftalia Aquan ja Villagen kanssa. Myös täältä on pääsy Eftalia Island-vesipuistoon, jossa on vesiliukumäkiä ja uima-altaita monissa eri muodoissa. Eftalia Oceanin nimi saattaa jo paljastaa, että hotellin raketamisessa on saatu inspiraatiota merestä. Tämä 6 000 m² hotellialue sijaitsee lähellä pientä Avsallarin kylää, jossa on joitain kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Hotellilta on vain puolen tunnin ajomatka suosittuun lomakohteeseen Alanyaan.

Hotellialueella on suuri merirosvoalus, vesiliukumäkiä ja uima-altaita. Täydellistä sinulle, joka matkustat lasten tai nuorten kanssa.

Hotelli koostuu päärakennuksesta, ja mikäli lomalle haluaa hieman ylellisyyttä, voi tänne varata huoneita, joista pääsee uima-altaalle heti terassin takaa. Huoneet ovat sisustettu valkoisin ja sinisin sävyin, ja ovat tilavia sekä moderneja.

Valtava Beach Club

Kun asut Eftalia Oceanissa, on sinulla mahdollisuus käyttää upeaa Beach Clubia, joka levittäytyy valtavalle alueelle rannan äärelle. Beach Club on heti toisella puolella tietä, mihin pääset kätevästi tunnelia pitkin. Kun olet päässyt paikalle, avautuu täällä vesiaktiviteettien, altaiden, ja ravintoloiden maailma unohtamatta ihanaa hiekkarantaa.

Lapsille löytyy omia lastenaltaita ja yhdessä näissä on kiipeilyteline ja pienempiä vesiliukumäkiä ja toisessa merirosvoalus. Myös tässä on vesiliukumäkiä ja muuta hauskaa! Hieman isoimmille lapsille ja aikuisille on käytössä 12 loistavaa vesiliukumäkeä, jotka antavat erilaista kutitusta mahanpohjaan. Täällä on myös leikkipaikka ja lastenklubi. 

Isossa Beach Clubissa on wellness-keskus, jossa voi saunoa, käydä hamamissa, saada vartalohoitoja tai vuokrata rantapaviljonkeja päiväksi. Kaikki hoidot ja puitteet wellness-keskuksessa ovat lisämaksua vastaan. Myös rannalla on vuokrattavana paviljonkeja eri paketeilla, joiden väliltä valita.

Täällä on myös useita baareja ja ravintoloita ja voit esimerkiksi pitää tauon auringosta nauttiaksesi kylmästä drinkistä yhdellä mukavista sohvista, mistä avautuu upea näköala merelle. Täällä on neljä teemaravintolaa, jotka ovat auki iltaisin, sekä ulkoilmadisco, amfiteatteri ja useita kauppoja.

Beach Club on viiden Eftalia-hotellin käytössä, jotka ovat Eftalia Village, Eftalia Aqua, Eftalia Marin, Eftalia Ocean ja Eftalia Splash. 

Ranta on sekoitus hiekkaa ja kiviä. Vesi syvenee melko nopeasti. Täällä on aurinkotuoleja, aurinkovarjoja ja rantabaari, jossa tarjoillaan snackseja ja paikallisia juomia. Kaikki kuuluvat hintaan - onhan kyseessä All Inclusive! 

Hotellialueella on lisää vesiliukumäkiä niin isoille kuin pienille, eli täällä saattaa tulla hankalaa saada lapset takaisin huoneeseen, koska kyseessä on ehdoton paratiisi pienille. Täällä on myös suuri uima-allas, sekä sisäuima-allas heille, jotka toivovat taukoa auringosta. Tämä sijaitsee hotellin  fitness-keskuksen yhteydessä.

Hotellilla on pyyhepalvelu niin altaalle kuin rannalle panttia vastaan, ja pyyhkeen vaihtamisesta peritään maksu.

Vesiliukumäet Eftalia Islandissa

Wide Slide
30 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Free Fall
32 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Black Hole
89 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta, 7-10-vuotiaat aikuisen seurassa. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Rafting West/East
69 metriä pitkä. Ikäraja 1-vuotta, 7-10-vuotta aikuisen seurassa. Allassyvyys 125 cm.

Twister Right/Left
55 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Kamikaze
54 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Multi Slide
54 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 120 cm.

Body Slide
70 metriä pitkä. Ikäraja 11-vuotta. Minimipituus 130 cm. Allassyvyys 125 cm.

Bowl
40 metriä pitkä. Ikäraja 14-vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 180 cm.

Boomerang
23 metriä pitkä. Ikäraja 14-vuotta. Minimipituus 145 cm. Allassyvyys 125-145 cm.

Huomioithan, että hotelli saattaa muuttaa sääntöjä ilmoittamatta niistä Nazarille.

Lisämaksua vastaan

Osa vesiurheiluaktiviteeteista, ruoka ja juoma tietyissä teemaravintoloissa Beach Clubilla, Beach Clubin wellness-keskus, rantapyyhkeiden vaihto, juomat Eftalia Islandin discossa.

 

 

All Inclusive – ilman odottamattomia maksuja!

Eftalia Oceanissa ei koskaan tarvitse olla nälkäinen. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan buffetin muodossa pääravintolassa, ja täällä on myös mietitty lapsia, joilla on aivan oma seisova pöytä. Täällä on myös Diet Corner terveellisillä vaihtoehdoilla.

Pääruokailujen välillä on hotellin Burger Land auki, joka on sisustettu muistuttamaan amerikkalaista pikaruokaravintolaa 80-luvulta. Täällä on välipaloja, kuten pitsaa, hampurilaisia, salaattia ja keittoa. Täällä tarjoillaan myös myöhäinen aamiainen, mikäli haluat nukkua pitkään.

Suosittelemme myös tutustumaan hotellin PUB Baariin, joka on kuin englantilainen pubi, jossa tarjoillaan kylmää olutta. Tämän lisäksi on hotellilla ranskalaistyylinen Patisserie, jossa on tarjolla maittavia leivoksia ja maistuvaa kahvia.

Jäätelö kuuluu kaikkien vieraiden All Inclusive-tarjontaan tiettyinä aikoina Beach Clubissa, ja täällä on myös useita ravintoloita ja baareja niin altaan kuin rannan luona. Tiettyinä päivinä on täällä juhlallisia teemailtoja, kuten turkkilaisia, josta koko illan tarjoilu ja menu saa usein vaikutuksensa. Kaikki paikalliset juomat kuuluvat hintaan.

Hotellilla on italialainen teemaravintola ja Beach Clubissa on tämän lisäksi neljä muuta teemaravintolaa: turkkilainen, italialainen, aasialainen sekä kala-/pihviravintola. Viimeksi mainittu on lisämaksua vastaan. Yhdessä näistä muista on mahdollisuus ruokailla tilan niin salliessa lisämaksutta kerran loman aikana. Muistathan varata paikat ajoissa.

Lisämaksua vastaan

Tuorepuristettu mehu, tietyt tuontijuomat, erikoiscocktailit, pullojuomat, turkkilainen kahvi, käynti teemaravintolassa yhtä kertaa lukuun ottamatta, käynti kala-/pihviravintolassa, juomat Eftalia Islandin discossa.

Kansainvälinen lastenklubi ja minidisco

Mikäli lapset toivovat muuta tekemistä kuin Beach Clubilla oloa ja vesipuistossa laskemista, järjestetään Beach Clubilla kansainvälisten aktiviteettioppaiden johdolla paljon hauskuuttelua kansainvälisessä lastenklubissa.

Lastenklubi on leikkiparatiisi hotellin kaikille lapsille, jotka ovat 4-12-vuotiaita. Täällä aktiviteettioppaat leikkivät lasten kanssa, tekevät eri tehtäviä, harjoittelevat tansseja minidiscoon ja järjestävät kilpailuja. Päivän kohokohta on minidisco, jossa lapset pääsevät näyttämään taitojaan tanssilattialla ja kuka tietää, ehkä he opettavat pari askelta myös vanhemmille!

Beach Clubissa on suuri leikkipaikka ja miniamfiteatteri, jossa lapset pääsevät leikkimään ja pitämään hauskaa.

Aktiviteetteja päivisin ja esityksiä iltaisin

Asuessasi Eftalia Oceanissa on sinulla hyvät mahdollisuukset pelata tennistä, tikanheittoa ja korista. Mikäli sinulla on kilpailuviettiä, voit osallistua animaatiotiimin järjestämiin turnauksiin eri aktiviteeteissa Beach Clubissa. Wifi on käytössä lisämaksutta koko hotellilla, mutta yhteyden laatu saattaa vaihdella riippuen vuorokauden ajasta.

Täällä on useita kauppoja niin hotellialueella kuin Beach Clubissa, joissa myydään esimerkiksi koruja, nahkatuotteita ja matkamuistoja. Iltaisin hotellin aktiviteettioppaat järjestävät viihdettä Beach Clubissa, ja tiettyinä päivinä on tarjolla live-musiikkia. Tämän jälkeen on hyvä lähteä tanssimaan Beach Clubin valtavaan ulkoilmadiscoon. Pikkulapsia varten täällä on minidisco.

Lisämaksua vastaan

Tennisvarusteet ja valaistu tenniskenttä.

Tilavia huoneita jopa kahdeksalle hengelle

Eftalia Ocean on täydellinen paikka sinulle, joka olet matkalla lasten kanssa. Tämä on otettu huomioon jo hotellia rakentaessa. Täällä on tilaa jopa kahdeksalle hengelle, ja huoneiden sisustuksen ansiosta tuntuvat nämä hyvin tilavilta. Huoneet ovat päärakennuksessa, sekä erillisessä osassa, jossa on allashuoneet. Kaikki kahden hengen huoneet ja perhehuoneet sijaitsevat siis päärakennuksessa.

Huoneet ovat uusia ja modernisti sisustettuja valkoisin ja sinisin sävyin. Kaikissa huoneissa on puhelin, tv, yksittäinen ilmastointi, minibaari, vedenkeitin, tallelokero ja parveke. Kaikissa huoneissa on kylpyhuoneen luona Walk in closet. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi ja hiustenkuivaaja. Kaikissa huoneissa on wifi.

Kahden hengen huone 2-4 hengelle

Kahden hengen huone 2-4 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan noin 35 m², ja täällä on parivuode sekä yhden hengen vuode. Huoneessa tulee majoittua vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään olla kolme aikuista ja yksi lapsi. Mahdollisuus on yhteen lapsihintaan, ja tämän huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Ekonomihuone 2-3 hengelle

Ekonomihuone 2-3 hengelle

Ekonomihuone on kooltaan noin 35 m², ja täällä on parivuode sekä yhden hengen sänky. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään täällä voi asua kolme aikuista. Yksi lapsi voi saada lapsihinnan. Tämä on normaali kahden hengen huone, jonka näköala on parkkipaikan suuntaan.

Perhehuone, 4-6 hengelle

Perhehuone, 4-6 hengelle

Perhehuone on kooltaan noin 45 m². Huonetyypissä on viisi kunnollista sänkypaikkaa sekä pedattava nojatuoli, joka on mitoiltaan 180x80 cm. Huoneeseen vaaditaan vähintään neljä täysihintaista, enimmillään täällä voi asua korkeintaan viisi aikuista sekä yksi lapsi ja mahdollisuus on jopa kahteen lapsihintaan.

Duplex-sviitti A altaalla, 4-6 hengelle

Duplex-sviitti A altaalla, 4-6 hengelle

Tämä huonetyyppi on kahdessa kerroksessa ja tilaa on lähes 100 m² heille, jotka haluavat hemmotella itseään hieman enemmän. Huonetyypissä on kaksi makuuhuonetta sekä kaksi kylpyhuonetta. Huoneesta on suora pääsy uima-altaalle, joka sijaitsee aivan terassin ulkopuolella ja joka on sinun ja viereisten huoneiden yhteisessä käytössä. Täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa sekä levitettävä nojatuoli mitoiltaan 180x80cm. Huonetyyppi vaatii vähintään neljä täysihintaista, enimmillään tilaa on viidelle aikuiselle ja yhdelle lapselle ja mahdollisuus on jopa kahteen lapsihintaan. 

Duplex-sviitti B altaalla, 5-8 hengelle

Duplex-sviitti B altaalla, 5-8 hengelle

Tämä on suurin huonetyyppi, jonka tästä hotellista voi varata. Tilaa on jopa 113 m². Sviitti on jaettu kahteen kerrokseen, jossa on yhteensä kolme makuuhuonetta sekä kaksi vessaa. Täältä on suora käynti uima-altaalle, joka sijaitsee terassin ulkopuolella ja joka on ainoastaan sinun ja viereisten huoneiden yhteisessä käytössä. Huonetyypissä on kuusi kunnollista sänkypaikkaa sekä levitettävä nojatuoli, mitoiltaan 180x80cm, ja tarpeen vaatiessa huoneeseen tuodaan saman kokoinen lisäsänky. Huoneeseen vaaditaan vähintään viisi täysihintaista, tilaa on enimmillään kuudelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Mahdollisuus on jopa kolmeen lapsihintaan.

Hemmottele itseäsi hoidoilla

Miksi et nauttisi hetken rauhasta, kun lapset leikkivät vesipuistossa? Wellness-keskus tarjoaa sinulle täydellisen mahdollisuuden rentoutua ja nauttia hieronnasta ja hoidoista. Sinulla on ilmainen pääsy saunaan ja turkkilaiseen hamamiin. Täällä on mahdollista saada myös hierontaa ja eri kasvo- ja vartalohoitoja. Myös Beach Clubista löytyy wellness-keskus, jossa hoidot ovat lisämaksua vastaan.

Kaikille heille, jotka haluavat ylläpitää kuntoaan myös lomalla, löytyy täältä kuntosali vapaaseen käyttöön sykkeen kohottamiseen.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Türkler/Alanya

Hotelli sijaitsee Türklerissä Alanyan ulkopuolella, Turkin etelärannikolla. Hotellia ympäröivällä alueella on jonkin verran kahviloita ja myymälöitä, mutta me suosittelemme, että varaat lomastasi päivän Alanyan kiertämiseen ja tutustut sen moniin kauppoihin ja nähtävyyksiin. Alanya tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituista lomakaupungeista.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Vesipuisto hotellilla, kansainvälinen lastenklubi ja hotellin aktiviteettitiimin järjestämät ohjelmat alkavat 26.3 (sään salliessa). Teemaravintolat ja vesipuisto beach clubilla arvioidaan olevan auki 15.4-24.10, mutta päivämääriin saattaa tulla muutoksia.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.