Faliraki, Rodos

Evita

Asiakasarvio
4/5
Perustuu 39 arvioon
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 39 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 12 vuoteen asti
Lastenallas
Ei 
Uima-altaita:
Ranta
1 km 
Keskusta
1 km 

Tunnelmallinen hotelli rauhallisessa ympäristössä

Evita on tunnelmallinen pieni perheomisteinen hotelli, jota isännöi Mika ja Mike. Hotellia ympäröivät oliivipuut, ja tämä onkin rauhallisessa ympäristössä viheralueiden syleilyssä. Täällä on tehty useampia remontteja viime vuosien aikana, jolloin kaikki kahden hengen huoneet sekä kylpyhuoneet ovat kunnostettu. 

Hotellilla on puolihoito, johon kuuluu aamiainen ja illallinen. Päivän voi aloittaa nauttimalla aamiaisbuffetista Ihmeköynnös-puun varjossa, kunnes illalla on aika maistella Mikan erikoisuuksia hänen käyttäessään paikallisia raaka-aineita ja perinteisiä reseptejä hyödykseen. 

Evita sijaitsee lähellä lomakohde Falirakia, jonne pääsee helposti taksilla tai kävelemällä noin 20 minuutissa. Falirakissa on tarjolla ostosmahdollisuuksia, viihdettä ja ravintoloita. Lähin ranta, joka on myös saaren parhaita, sijaitsee Falirakissa. 

Mikäli haluat mieluummin pysytellä hotellilla, on täällä uima-allas, sekä aurinkotuoleja ja varjoja. Altaan luona on hotellin baari, josta voi tilata kylmiä virvokkeita lisämaksua vastaan. 

Evita ei sovi pienemmille lapsille, jonka takia hotellia ei voi varata alle 2-vuotiaan seurassa.

Kävelyetäisyyden päässä rannalta

Falirakin ranta on ehdottomasti yksi saaren suosituimpia. Neljä kilometriä pitkää hiekkarantaa reunustavat ravintolat, kahvilat ja kaupat. Tämän takia onkin helppo ymmärtää, että monet viihtyvät täällä. Rannalla on aurinkotuoleja ja varjoja vuokrattavaksi. Pyyhkeitä hotellilta ei voi viedä rannalle, eli otathan omasi kotoa mukaan. Rannalle on matkaa kävellen noin 20 minuuttia.

Vajaa kolme kilometriä Evitasta sijaitsee Antony Quinn Bay, joka on kenties yksi kauneimmista rannoista kristallinkirkkaan turkoosilla vedellä ja kallioilla, jotka reunustavat merta. Suosittelemme täällä käyntiä kaikille.

Hotellilla on mukava uima-allas aurinkotuoleilla ja varjoilla. Hotellin baarista voi tilata drinkkejä ja ruokaa lisämaksua vastaan.

Nauti kotitekoisesta kreikkalaisesta ruoasta

Joka aamu täällä tarjoillaan mannermainen aamiaisbuffetti pergolakaton alla hotellin pääravintolan vieressä. Mikan valmistama illallinen koostuu kotitekoisista kreikkalaisista erikoisuuksista. Hän on tarkka valitessaan paikallisia raaka-aineita. Illallisella voi valita kahdesta eri ateriavaihtoehdosta salaatilla ja jälkiruoalla tai hedelmillä. 

Lähellä olevassa Falirakissa ja Rodoksen kaupungissa on laaja tarjonta ravintoloita ja baareja jokaisen makuun – suosittelemme lämpimästi näissä käymistä! 

Lisämaksua vastaan

Juomat ruoan kanssa.

Valoisia huoneita jopa neljälle hengelle

Evitassa asut valoisissa huoneissa, joista on näköala joko hotellin puutarhaan tai merelle päin. Kaikissa huoneissa on parveke, laattalattia, yksittäinen ilmastointi (lisämaksua vastaan), minijääkaappi, tallelokero (lisämaksua vastaan) ja tv. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja. Kaikki kylpyhuoneet ovat remontoitu hiljattain.

Kahden hengen huone Superior, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan noin 22 m², ja täällä tulee vähimmillään asua kaksi täysihintaista, mutta enimmillään kolme aikuista. Yksi lapsi voi saada lapsihinnan. Näissä huoneissa, jotka ovat kaikki hiljattain remontoitu, on kaksi kunnollista sänkypaikkaa ja yksi vuodesohva, mikäli huoneessa majoittuu kolme henkeä. Huoneen voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuone koostuu yhdestä suuresta huoneesta, joka on pinta-alaltaan noin 35 m². Täällä on neljä kunnollista sänkypaikkaa, joko parivuode ja kaksi yhden hengen vuodetta tai neljä yhden hengen vuodetta. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja täällä voi enimmillään asua neljä aikuista. Yksi lapsista voi saada lapsihinnan.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Turistivero Kreikassa

Kreikassa tullaan vuodesta 2018 alkaen perimään turistivero hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen luokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Nazarin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Muutoksia, joihin emme kykene vaikuttamaan, saattaa esiintyä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.