Sunny Beach, Bulgaria

Fenix Hotel

Asiakasarvio
3/5
Perustuu 15 arvioon
Asiakasarvio
3/5
Perustuu 15 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
3 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
 
Ranta
50 m 
Keskusta
800 m 

Täydellistä sinulle, joka etsit vilkasta tunnelmaa heti oven ulkopuolelta

Fenix Hotel sopii loistavasti sinulle, joka haluat asua lähellä tapahtumien keskustaa, etkä ehkä viettää niin suurta osaa lomastasi hotellihuoneessa. Täältä on suora pääsy vilkkaan ja mukavan rantapromenadin alkuun. Rantapromenadi yltää koko matkan Sunny Beachin rannan varrelle. Täällä on lähettyvillä runsas määrä ruokapaikkoja – niin ravintoloita, pikaruokapaikkoja ja kahviloita, sekä hyvät mahdollisuudet ostaa matkamuistoja ja tuliaisia kotiin. Alue on nimittäin täynnä pikkukauppoja.

Altaan vieressä olevassa pienessä puutarhassa on tunnelmallinen pieni allasbaari, jossa tarjoillaan välipaloja ja juomia varjossa. Baari sijaitsee pienellä terassilla, joka on sisustettu teollisuusjakkaroista tehdyin huonekaluin, ja on suosittu kohtaamispaikka.

Hotellin keskeisen sijainnin vuoksi saattaa tänne kantautua melua.

Sinun ei tarvitse kuin valita pulahdatko uinnille altaaseen vai mereen

Fenixissä on ihana uima-allas, jonka osana on pieni lastenallas. Voit rentoutua aurinkotuoleilla maaten tai kenties etsiä varjoa uima-allasalueen vieressä olevalta nurmikolta.

Asuessasi näin lähellä rantaa, suosittelemme myös virkistävää pulahdusta Mustaanmereen. Sinun ei tarvitse kuin ylittää katu ja pientä polkua pitkin pääset kauniille, leveälle hiekkarannalle, josta Sunny Beach on niin tunnettu. Hotellin vastapäätä on myös alue hiekkadyyneillä, jota erityisesti lapset tykkäävät tutkia.

Rannalla on mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja – tai voit tietenkin myös levittää pyyhkeet rannalle auringosta nauttiessasi.

Hotelli ei anna rantapyyhkeitä käyttöön, joten suosittelemme, että tuot nämä kotoa käsin tai ostat paikan päältä.

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolit ja -varjot rannalla.

Aamiaisella, puolihoidolla vai All Inclusivella?

Valitset itse mikäli haluat hotellimajoituksesi aamiaisella, puolihoidolla vai All Inclusivella. Mikäli valitset All Inclusiven, kuuluu tähän kolme pääateriaa sekä välipaloja, lettuja ja jäätelöä. Luonnollisesti tähän kuuluu myös paikalliset juomat. Eikö olekin ihanaa, että maksua ei tarvitse ajatella joka kerta janon tullessa?

Pääateriat tarjoillaan seisovana pöytänä hotellin ravintolassa, jossa on myös terassi, joten voit valita haluatko nauttia ruokailuista sisä- vai ulkotiloissa.

Mikäli valitset aamiaisen tai puolihoidon, on kaikki juomat ja välipalat ruokailujen välissä lisämaksua vastaan. Tuontijuomat sekä kaikki juomat kello 23 jälkeen ovat maksua vastaan kaikille.

Lapsien on helppo tutustua toisiin lapsiin

Täällä on pienempi kansainvälinen lastenklubi, jossa lapset voivat tavata ja leikkiä muiden kanssa päiväsaikaan.

Loistavalla sijainnilla

Keskeisen sijainnin vuoksi on sinulla runsaasti mahdollisuuksia uusiin elämyksiin heti, kun menet hotellin ulkopuolelle. Hotelli Fenix sijaitsee nimittäin suositun ja vilkkaan rantapromenadin päässä, missä on elämää ja iloinen tunnelma aikaisesta aamusta iltamyöhään. Onkin hyvin viihtyisää kävellä pitkin Sunny Beachin rantapromenadia ja katsella ihmisiä, syödä jätskiä, ostaa matkamuistoja tai nauttia drinkistä yhdessä useista rantabaareista.

Itse hotellilla on biljardia ja Fenixin puutarhan baari on suosittu kohtaamispaikka.

 

Lisämaksua vastaan

Biljardi

Yksinkertaisia käytännöllisiä huoneita

Huoneet ovat yksinkertaisia, valoisia ja käytännöllisesti sisustettuja, ja väriskaala on oranssia ja maanläheistä. Huoneissa on kokolattiamatto, keskusilmastointi, tv, puhelin, tallelokero ja minijääkaappi (kaksi viimeksi mainittua ovat lisämaksua vastaan). Huoneeseen on mahdollisuus saada myös wifi lisämaksua vastaan, joka toimii myös aulassa ja allasalueella.

Kaikissa huoneissa on parveke.

Lisämaksua vastaan

Wifi, tallelokero ja minibaari.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huoneet ovat kooltaan noin 22m², ja näissä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa sekä nojatuoli, jonka saa pedattua 173 x 94 cm kokoiseksi vuoteeksi, joka on hieman lyhyempi kuin tavallinen sänky. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja näissä voi enimmillään asua kolme henkeä. Lisämaksua vastaan voi huoneen myös varata yhdelle hengelle.

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuoneet ovat kooltaan 30-35 m² ja näissä on tilaa neljälle hengelle. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään tilaa on neljälle hengelle. Huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, sekä kaksi nojatuolia, jotka voidaan pedata lisävuoteiksi.

Hierontaa puutarhan paviljongissa

Lisämaksua vastaan voi nauttia rentouttavasta hieronnasta pienessä paviljongissa, joka sijaitsee hotelli Fenixin vihreässä puutarhassa.

Täällä on myös pienempi treenitila muutamalla kuntosalilaitteella, joita voi käyttää vapaasti, mikäli haluat urheilla lomasi aikana.

Lisämaksua vastaan

Hieronta

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme