Sunny Beach, Bulgaria

Fenix Hotel

Asiakasarvio
3/5
Perustuu 15 arvioon
Asiakasarvio
3/5
Perustuu 15 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
3 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
 
Uima-altaita:
Ranta
50 m 
Keskusta
800 metriä 

Täydellistä sinulle, joka etsit vilkasta tunnelmaa heti oven ulkopuolelta

Hotelli Fenix sopii loistavasti sinulle, joka haluat asua lähellä tapahtumien keskustaa. Täältä on suora pääsy vilkkaan ja mukavan rantapromenadin alkuun. Rantapromenadi yltää koko matkan Sunny Beachin rannan varrelle. Täällä on lähettyvillä runsas määrä ruokapaikkoja – niin ravintoloita, pikaruokapaikkoja ja kahviloita, sekä hyvät mahdollisuudet ostaa matkamuistoja ja tuliaisia kotiin. Alue on nimittäin täynnä pikkukauppoja.

Altaan vieressä olevassa pienessä puutarhassa on tunnelmallinen pieni baari, jossa tarjoillaan välipaloja ja juomia varjossa. Baari sijaitsee pienellä terassilla, joka on sisustettu teollisuusjakkaroista tehdyin huonekaluin, ja on suosittu kohtaamispaikka.

Keskeisen sijainnin johdosta on täällä odotettavissa jonkin verran melua.

Sinun ei tarvitse kuin valita pulahdatko uinnille altaaseen vai mereen

Hotelli Fenixissä on ihana uima-allas, jonka osana on lastenallas. Voit rentoutua aurinkotuoleilla maaten tai kenties etsiä varjoa uima-allasalueen vieressä olevalta nurmikolta.

Asuessasi näin lähellä rantaa, suosittelemme myös virkistävää pulahdusta Mustaanmereen. Sinun ei tarvitse kuin ylittää katu ja pientä polkua pitkin pääset kauniille, leveälle hiekkarannalle, josta Sunny Beach on niin tunnettu. Hotellin vastapäätä on myös alue hiekkadyyneillä, jota erityisesti lapset tykkäävät tutkia.

Rannalla on mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja – tai voit tietenkin myös levittää pyyhkeet rannalle auringosta nauttiessasi.

Hotelli ei anna rantapyyhkeitä käyttöön, joten suosittelemme, että tuot nämä kotoa käsin tai ostat paikalta.

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolit ja -varjot rannalla.

Aamiaisella vai puolihoidolla?

Valitset itse haluatko, että lomaasi kuuluu ainoastaan aamiainen tai mikäli haluat sen mieluummin puolihoidolla, jolloin aamiaisen lisäksi illallinen kuuluu matkan hintaan. Riippumatta siitä minkä paketin valitset, nautitaan ateriat hotellin ravintolassa tai terassilla. Ateriat tarjoillaan seisovan pöydän muodossa.

Lapsien on helppo tutustua toisiin lapsiin

Täällä on pienempi kansainvälinen lastenklubi, jossa lapset voivat tavata ja leikkiä muiden kanssa päiväsaikaan.

Asut keskellä kaikkea – ja lähes kaikki löytyy heti ulko-ovesi takaa

Keskeisen sijainnin vuoksi on sinulla runsaasti mahdollisuuksia uusiin elämyksiin heti, kun menet hotellin ulkopuolelle. Hotelli Fenix sijaitsee nimittäin suositun ja vilkkaan rantapromenadin päässä, missä on elämää ja iloinen tunnelma aikaisesta aamusta iltamyöhään. Onkin hyvin viihtyisää kävellä pitkin Sunny Beachin rantapromenadia ja katsella ihmisiä, syödä jätskiä, ostaa matkamuistoja tai nauttia drinkistä yhdessä useista rantabaareista.

Itse hotellilla on biljardia ja hotelli Fenixin puutarhan baari on suosittu kohtaamispaikka.

Siistit käytännölliset huoneet

Huoneet ovat valoisia ja käytännöllisesti sisustettuja, ja väriskaala on oranssia ja maanläheistä. Huoneissa on kokolattiamatto, keskusilmastointi, tv, puhelin, tallelokero ja minibaari, jotka ovat molemmat lisämaksua vastaan. Huoneeseen on mahdollisuus saada myös wifi lisämaksua vastaan, joka toimii myös aulassa ja allasalueella. Kahden hengen huoneiden kylpyhuoneissa on suihkukaappi, kun taas perhehuoneissa on joko kylpyamme tai tavallinen suihku.

Kaikissa huoneissa on parveke.

Lisämaksua vastaan

Wifi, tallelokero ja minibaari.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huoneet ovat kooltaan noin 22m², ja näissä on kaksi erillistä sänkyä. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista ja näissä voi enimmillään asua kolme henkeä, jolloin kolmas nukkuu nojatuolissa, jonka saa aukaistua sängyksi. Lisämaksua vastaan voi huoneen myös varata yhdelle hengelle.

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuone, 2-4 hengelle

Perhehuoneet ovat kooltaan 30-35 m² ja näissä on tilaa neljälle hengelle. Täällä tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja enimmillään tilaa on neljälle hengelle. Huoneessa on kaksi kunnollista sänkypaikkaa, sekä kaksi nojatuolia, jotka voidaan pedata lisävuoteiksi.

Hierontaa puutarhan paviljongissa

Lisämaksua vastaan voi nauttia rentouttavasta hieronnasta pienessä paviljongissa, joka sijaitsee hotelli Fenixin vihreässä puutarhassa.

Täällä on myös pienempi treenitila muutamalla kuntosalilaitteella, joita voi käyttää vapaasti, mikäli haluat urheilla lomasi aikana.

Lisämaksua vastaan

Hieronta

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme