Sunny Beach, Bulgaria

Fenix Hotel

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Ateriat eri vaihtoehtoja
3 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
 
Uima-altaita:
Ranta
50 m 
Keskusta
800 metriä 

Täydellistä sinulle, joka etsit vilkasta tunnelmaa heti oven ulkopuolelta

Hotelli Fenix sopii loistavasti sinulle, joka haluat asua lähellä tapahtumien keskustaa. Täältä on suora pääsy vilkkaan ja mukavan rantapromenaadin alkuun. Rantapromenaadi yltää koko matkan Sunny Beachin rannan varrelle. Täällä on lähettyvillä runsas määrä ruokapaikkoja – niin ravintoloita, pikaruokapaikkoja ja kahviloita, sekä hyvät mahdollisuudet ostaa matkamuistoja ja tuliaisia kotiin. Alue on nimittäin täynnä pikkukauppoja.

Altaan vieressä olevassa pienessä puutarhassa on tunnelmallinen pieni baari, jossa tarjoillaan välipaloja ja juomia varjossa. Baari sijaitsee pienellä terassilla, joka on sisustettu teollisuusjakkaroista tehdyin huonekaluin, ja on suosittu kohtaamispaikka.

Hotellin vierestä voi myös purjehtia lähellä olevaan tunnelmalliseen vanhaan kylään, Nessebariin.

Keskeisen sijainnin johdosta on täällä odotettavissa jonkin verran melua.

Sinun ei tarvitse kuin valita pulahdatko uinnille altaaseen vai mereen

Hotelli Fenixissä on ihana uima-allas, jonka osana on lastenallas. Voit rentoutua aurinkotuoleilla maaten tai kenties etsiä varjoa uima-allasalueen vieressä olevalta nurmikolta.

Asuessasi näin lähellä rantaa, suosittelemme myös virkistävään pulahdukseen Mustaanmereen. Sinun ei tarvitse kuin ylittää katu ja pientä polkua pitkin pääset kauniille, leveälle hiekkarannalle, josta Sunny Beach on niin tunnettu. Hotellia vastapäätä on myös alue hiekkadyyneillä, jota erityisesti lapset tykkäävät tutkia.

Rannalla on mahdollisuus vuokrata aurinkotuoleja ja varjoja – tai voit tietenkin myös levittää pyyhkeet rannalle ja nauttia auringosta.

Hotelli ei anna rantapyyhkeitä käyttöön, joten suosittelemme, että tuot nämä kotoa käsin tai ostat paikalta.

Lisämaksua vastaan

Aurinkovarjot altaalla sekä tuolit ja varjot rannalla.

Aamiaisella vai puolihoidolla?

Valitset itse haluatko, että lomaasi kuuluu ainoastaan aamiainen tai mikäli haluat sen mieluummin puolihoidolla, jolloin aamiaisen lisäksi kuuluu illallinen matkan hintaan. Riippumatta siitä minkä paketin valitset, nautitaan ateriat hotellin ravintolassa tai terassilla. Ateriat tarjoillaan seisovan pöydän muodossa.

Lapsilla on helppo tutustua toisiin lapsiin

Täällä on pienempi kansainvälinen lastenklubi, jossa lapset voivat tavata toisiaan ja leikkiä muiden kanssa päiväsaikaan.

Asut keskellä kaikkea – ja lähes kaikki löytyy heti ulko-ovesi takaa

Keskeisen sijainnin vuoksi on sinulla runsaasti mahdollisuuksia uusiin elämyksiin heti, kun menet hotellin ulkopuolelle. Hotelli Fenix sijaitsee nimittäin heti suositun ja vilkkaan rantapromenaadin päässä, missä on elämää ja iloinen tunnelma aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Onkin hyvin viihtyisää kävellä pitkin Sunny Beachin rantapromenaadia ja katsella ihmisiä, syödä jätskiä, ostaa matkamuistoja tai nauttia drinkistä jossain rantabaareista.

Itse hotellilla on biljardia ja hotelli Fenixin puutarhan baari on suosittu kohtaamispaikka.

Siistit käytännölliset huoneet

Huoneet ovat valoisia ja käytännöllisesti sisustettu, ja väriskaala on oranssia ja maanläheistä. Huoneissa on kokolattiamatto, keskusilmastointi, tv, puhelin, tallelokero ja minibaari, jotka ovat molemmat lisämaksua vastaan. Huoneeseen on mahdollisuus myös saada wifi lisämaksua vastaan, joka toimii myös aulassa ja allasalueella. Kahden hengen huoneiden kylpyhuoneissa on suihkukaappi, kun taas perhehuoneissa on joko kylpyamme tai tavallinen suihku.

Kaikissa huoneissa on parveke puutarhan ja uima-allasalueen suuntaan.

Lisämaksua vastaan

Wifi, tallelokero ja minibaari.

Hierontaa puutarhan paviljongissa

Lisämaksua vastaan voi nauttia rentouttavasta hieronnasta pienessä paviljongissa, joka sijaitsee hotelli Fenixin vihreässä puutarhassa.

Täällä on myös pienempi treenitila muutamalla kuntosalilaitteella, joita voi käyttää vapaasti, mikäli haluat urheilla lomasi aikana.

Lisämaksua vastaan

Hieronta

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.