Nessebar, Bulgaria

Festa Panorama

Asiakasarvio
4/5
Perustuu 28 arvioon
Asiakasarvio
4/5
Perustuu 28 arvioon

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
150 m 
Keskusta
100 m 

Panoraama näköala Sunny Beachin yli

Hotellin nimi sopii tälle täydellisesti syystä, että täältä on todellakin loistava panorama-näköala Sunny Beachin yli uima-allasalueelta. Hotellin sijainti on upea meren lähettyvillä Nessebarin uudemmassa osassa, eikä täältä ole pitkä matka kaupungin vanhaan kaupunginosaan.

Täällä asut remontoiduissa kahden hengen huoneissa, All Inclusive kuuluu hintaan ja wifi on ilmaiseksi käytössä, jonka ansiosta pidät helposti yhteyttä lähimmäisiisi.

Viihtyisä uima-allasalue, leikkipaikki, wellness-keskus, mahdollisuus treenata sisällä ja ulkona, sekä kansainvälinen lastenklubi ja rannan läheisyys tekevät tästä hotellista hyvän valinnan itse kullekin.

Lähellä rantaa

Hotellilla on uima-allasalue, jossa on erillinen lastenallas ja täältä on panorama-näköala Sunny Beachin yli. Aurinkotuolit ja aurinkovarjot ovat tietenkin käytössä ja mikäli jano tai nälkä yllättää kesken auringonoton, on täältä vain joitain metrejä allasbaariin, jossa tarjoillaan välipaloja ja juomia päivän aikana. Festa Panorama sopii myös hyvin rantaa rakastaville, koska täältä on vain 150 metriä rannalle, joka sijaitsee mäen päällä sijaitsevan hotellin alla. Täällä on niin aurinkotuoleja ja varjoja, kuin ravintoloitakin. 

Hotellilla on mahdollisuus lainata allaspyyhkeitä panttia vastaan. Muuten on hyvä idea ottaa nämä mukaan kotoa, koska pyyhkeitä huoneista ei saa viedä pois altaalle tai rannalle.

Lisämaksua vastaan

Allaspyyhkeet panttia vastaan. Aurinkotuolit, varjot, sekä ruoka ja juoma rannalla.

Viihtyisä All Inclusive -hotelli

All Inclusive on helppoa ja kätevää koko perheelle, ja Festa Panoramassa onkin tarjolla maittava All Inclusive -tarjonta. Pääateriat tarjoillaan pääravintolassa seisovan pöydän muodossa ja altaan vieressä on snackbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisempia aterioita päiväsaikaan.

Kupin kahvia kakun kera voi nauttia aulabaarissa ja ehkä tämän kylkeen haluat virkistävän juoman vitamiinibaarista käytyäsi wellness-keskuksessa? Jäätelöä tarjoillaan pääravintolassa lounaalla ja illallisella, sekä allasbaarissa tiettyinä aikoina päivästä.

Hotellilla voit myös varata pöydän italialaisesta teemaravintolasta. Täällä voit vierailla yhden kerran lomasi aikana tilan niin salliessa. Huomioithan, että varaus tulee tehdä vähintään päivää aikaisemmin. 

All Inclusive on voimassa kello 21:00 asti, ja tämän jälkeen juomat ovat lisämaksua vastaan. Huomioithan, että kotiinlähtöpäivänä All Inclusive loppuu kello 12:00.

Lisämaksua vastaan

Kaikki juomat ja ruoka kello 21:00-08:00 välisenä aikana. Tuonti- sekä tietyt paikalliset juomat ja juomat pullossa.

Kansainvälinen lastenklubi

Hotellilla on kansainvälinen lastenklubi 4-12-vuotiaille lapsille. Täällä järjestetään eri aktiviteetteja päivän aikana, kuten myöskin minidisco iltaisin hotellin pienessä amfiteatterissa.

Nauti näköalasta treenatessasi

Hotellissa on pieni pelihuone, biljardia, pöytätennistä, lentopalloa sekä pienempi leikkipaikka ja fitness-alue ulkotilassa, jossa voi nauttia samalla hotellin näköalasta treenin aikana. Täällä on siis pienille ja isoille paljon tilaa olla aktiivinen.

Lisämaksua vastaan

Biljardi ja pelikoneet pelihuoneessa.

Raikkaita moderneja huoneita

Täällä asut remontoiduissa kahden hengen huoneissa, joiden sisustus on moderni ja viihtyisä. Kaikissa huoneissa on parveke tai terassi pöydällä ja kahdella tuolilla. Suurin osa parvekkeista ja terasseista on jaettu naapurin kanssa lasiseinällä. Huoneet ovat varusteltu televisiolla, minijääkaapilla, keskusilmastoinnilla, maksuttomalla wifillä, kokolattiamatolla, kylpyammeella tai suihkukaapilla, sekä hiustenkuivaajalla.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero vastaanotossa.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Modernisti sisustettu huone, joka on kooltaan noin 23m². Täällä on joko parveke tai terassi, ja lisämaksua vastaan voi huoneen varata merinäköalalla. Huoneissa on kahden hengen vuode ja vuodesohva, joka on kooltaan 120x180 cm. Täällä voi asua jopa neljä henkeä, mutta enimmillään kolme aikuista. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista ja yhdelle lapselle voi saada lapsihinnan. Kahden hengen huoneen mannernäköalalla voi varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Rentoudu hetkeksi

Miksi et rentoutuisi hetkeksi hotellin wellness-keskuksessa? Täällä on erilaisia hoitoja, joiden väliltä valita ja myös sisäuima-alla, sekä erillinen poreallas. Tämän jälkeen suosittelemme nauttimaan virkistävän juoman hotellin vitamiinibaarissa, joka sijaitsee heti wellness-keskuksen lähettyvillä.

Lisämaksua vastaan

Hoidot wellness-keskuksessa sekä saunominen.

Nessebar

Nessebar on pieni keskiaikainen kaupunki, joka sijaitsee niemellä, noin 5 kilometriä Sunny Beachistä. Tämä on valittu Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhassa kaupungissa on joitain parhaiten säilyneitä kirkkoja koko Balkanilla ja täällä myydään käsitöitä, keramiikkaa ja muita matkamuistoja pienten tunnelmallisten katujen varrella.

Suosittelemme täällä käymistä ja kulkemista kujilla, nupulakivisillä kaduilla sekä nauttimaan kupposesta kahvia hyvän leivonnaisen kera.

Sunny Beach

Sunny Beach on yksi Bulgarian suosituimmista rantakohteista, jossa niin perheet kuin nuoret juhlijatkin viihtyvät. Korkeasesonkina täällä on hektistä, paljon ihmisiä ja myyntiä ja laaja tarjonta ravintoloita sekä pubeja.

Täällä on noin 6 kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta, joka levittäytyy koko alueelle. Monien mielestä tämä on kaunein ja parhaiten hoidettu ranta Mustanmeren äärellä. Suurin osa kaupoista ja toreista Sunny Beachissä sijaitsevat rantapromenaadin Kukkakadulla. Täällä on paljon valinnanvaraa, mutta huomioithan, että lähes kaikki tuotteet täällä ovat kopioita.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme