Pomorie, Bulgaria

Festa Via Pontica

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
720€
Lapsi alkaen:
450€
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
 
Ranta
100 metriä 
Keskusta
2,5 kilometriä 

Vanhasta viinitilasta hotelliksi

Festa Via Pontica on ollut toiminnassa oleva viinitila kauan sitten, ja tästä on myöhemmin tehty moderni All Inclusive-hotelli. Vaikka viinitila onkin ollut käytössä kauan sitten, on täällä tehty töitä sen eteen, että saman tunnelman voisi aistia loman aikana. Täällä onkin mahdollisuus myös osallistua viininmaistajaisiin.

Sijainti on loistava rannan äärellä luonnonkauniilla alueella ja uima-allasalueella, jota ympäröi ihana kasvillisuus.

Hotelli on espanjalaistyylinen ja huoneet täällä ovat tilavia, ja joissa on tilaa jopa neljälle hengelle.

Suuri osa hotellia on rakennettu talven 2017 aikana, ja tämä osio arvioidaan avattavaksi kesäkuussa 2018. Vanhan viinikellarin yläpuolelle rakennetaan uusi hotellirakennus perhehuoneilla ja kahden hengen huoneilla, minkä lisäksi ravintola tulee saamaan uuden ilmeen.

Pari minuuttia rannalle

Hotelli sijaitsee ainoastaan parin minuutin kävelyetäisyydellä rannasta, jossa on aurinkotuoleja ja varjoja. Täällä on mukava rentoutua ja nauttia päivästä.
Hotellilla on tunnelmallinen uima-allasalue, jossa niin aikuiset kuin lapsetkin viihtyvät. Uima-allasaluetta ympäröi ihana kasvillisuus, joka luo paikalle viihtyisän tunteen.

Allaspyyhkeen saa käyttöön panttia vastaan, tai voit vaihtoehtoisesti tuoda oman mukaan kotoasi. Huoneessa olevia pyyhkeitä ei saa viedä hotellihuoneesta rannalle tai altaalle.

Lisämaksua vastaan

Aurinkotuolien ja varjojen vuokra rannalla.

Maistuva All Inclusive- tarjonta

Hotellilla on useita ravintoloita ja baareja, joita voi kokeilla loman aikana. Pääateriat tarjoillaan buffetravintolassa, jossa kolmena iltana viikossa järjestetään eri teemoja illallisen yhteydessä.

Viinibaarissa tulee ehdottomasti vierailla, ja täällä voi nauttia viinimaistajaisista hyvän juusto- ja hedelmälautasen kanssa. Täältä voi myös ostaa mukaan alueen tunnettuja viinejä – täydellinen tuliainen kotiin vietäväksi!

Päivän aikana tarjotaan niin juomia kuin yksinkertaisempia ruokia allasbaarissa, sekä hotellin puutarhan luona olevassa grillibaarissa. Vastaanotossa voi iltapäivisin nauttia kupillisen kahvia kakun tai keksin kera. Mikäli haluat smoothien tai tuoretta mehua, saa näitä hotellin vitamiinibaarista.

Loman aikana voi Izbata-teemaravintolassa vierailla kerran lisämaksua vastaan. Täällä tarjoillaan illallinen perinteisesti bulgarialaiseen tyyliin. Täällä on tarjolla tietty ruokalista, josta valita. Varaathan pöydän etukäteen. Iltaisin on tarjolla myös bulgarialaista viihdettä.

Lisämaksua vastaan


Tuontijuomat, juomat pulloissa ja käynti Izbata-teemaravintolassa.

Kansainvälinen lastenklubi

Kansainvälisessä lastenklubissa ollaan valmiita viihdyttämään perheen pienimpiä ja järjestämään paljon hauskoja aktiviteetteja niin sisä- kuin ulkotiloissa.
Täällä järjestetään myös minidisco tiettyinä iltoina viikossa, missä lapset pääsevät tanssimaan uusien ystäviensä kanssa. Hotellialueella on tämän lisäksi leikkipaikka lapsille.

Useita mahdollisuuksia aktiiviseen lomaan

Hotellilla järjestetään päiväsaikaan muun muassa tanssitunteja, aerobiciä ja vesijumppaa. Iltaisin voi taas nauttia esityksistä, jotka ovat suunnattu koko perheelle. Hotellilla on fitnesshuone kuntoilua varten, ja täällä on myös muita aktiviteetteja kuten biljardia, lentopalloa ja shakkia.

 

Mikäli haluat hemmotella itseäsi, voi hotellilla käydä kampaajalla. Ehkä haluat uuden tyylin tai nauttia pelkästään pesusta ja föönaamisesta ennen illallista?

 

Lisämaksua vastaan

Biljardi ja kampaajalla käynti.

Viihtyisiä ja tilavia huoneita

Hotellilla on huoneita, joissa on tilaa jopa neljälle hengelle. Kaikki huoneet ovat varustettu mukavuuksilla, kuten televisiolla, keskusilmastoinnilla, parvekkeella tai terassilla, tallelokerolla, maksuttomalla wifillä, kokolattiamatolla ja aamutakilla sekä tossuilla aikuisille. Kylpyhuoneessa on amme tai suihkukaappi. Loman alkaessa on minibaari valmiiksi täytettynä, joka kuuluu matkan hintaan, ja täyttö tämän jälkeen on lisämaksua vastaan.

Kahden hengen huone, 2-4 hengelle

Kahden hengen huoneet ovat tilavia ja kooltaan noin 25 m². Tilaa on enimmillään neljälle aikuiselle, joista kolme voi enimmillään olla aikuisia. Huoneessa on parivuode ja vuodesohva, joka on kooltaan 120x180 cm. Kaikissa huoneissa on parveke ja kylpyhuone suihkulla. Huoneessa tulee majoittua vähintään kaksi täysihintaista ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta. Tämän huoneen voi myös varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitit ovat kooltaan noin 45 m², ja näissä on kaksi erillistä huonetta. Yksi huoneista on makuuhuone parivuoteella ja toinen on olohuone vuodesohvalla. Perhesviiteissä on joko parveke tai terassi, ja kylpyhuoneessa on suihkukaappi tai kylpyamme.
Täällä voi asua jopa neljä henkeä, joista enimmillään kolme voi olla aikuisia. Huoneessa tulee olla vähintään kaksi täysihintaista, ja yhdelle lapselle on mahdollisuus saada lapsihinta.

Lisämaksua vastaan

Tallelokero ja minibaarin sisältö täytön yhteydessä.

Rentoudu ja nauti

Hotellilla on hieno wellness-keskus, joka sopii täydellisesti tauon ottamiseen aurinkotuolilta. Täällä voi nauttia esimerkiksi hieronnasta, manikyyristä tai pedikyyristä. Voit myös käydä turkkilaisessa kylvyssä, saunoa tai vain istua ja nauttia hetkestä.

Lisämaksua vastaan

Hoidot wellness-keskuksessa, turkkilainen kylpy ja sauna.

Pomorie

Pomorie on pienempi alue, joka sijaitsee pienellä niemellä. Tämän yhdellä puolella on meri ja toisella Pomorie-järvi. Tässä tunnelmallisessa pikkukeskustassa on muutamia ravintoloita, kahviloita ja pieni ostoskatu.
Alueella on useita viinialueita viinitiloilla, joissa valmistetaan hyviä viinejä. Mikäli olet kiinnostunut kulttuurista ja historiasta, suosittelemme vierailemaan joissain hyvin säilyneissä kirkoissa 1700- ja 1800-luvulta.
Pomorie on mukava sekoitus rantoja, luontoa ja kulttuuria.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.