Alanya, Turkki

Floria Beach

Asiakasarvio
4.2/5
Perustuu 101 arvioon
Asiakasarvio
4.2/5
Perustuu 101 arvioon

3 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta 11 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
ei 
Uima-altaita:
Ranta
0 m 
Keskusta
3 km 

Uudistettu hotelli Kleopatra-rannan äärellä

Floria Beach Hotel on uudistettu talven 2016-2017 aikana, jolloin koko hotelliin tehtiin täysremontti. Tämä hotelli on korkealaatuinen, moderni ja siisti. Hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, jotka sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä Alanyan monista ostosmahdollisuuksista, tunnelmallisista ravintoloista ja jännittävästä kulttuurista.

Hotellin pienen koon johdosta täällä on tunnelmallinen ilmapiiri ja tätä hotellia suositellaan erityisesti aikuismatkustajille ja pareille, jotka toivovat rentoa lomailua. Sekä hotellin yleisissä tiloissa että huoneissa on esillä tunnetun turkkilaisen taiteilijan, Saim Dursunin, maalaamia kauniita tauluja.

Floria Beach-hotellilla on hieno uima-allasalue, josta näkee Välimeren yli ja jossa voi nauttia leppoisasta tunnelmasta. Mikäli pidät enemmän rannasta kuin altaasta, on hyvä huomioida, että tämä sijaitsee Alanyan parhaan rannan äärellä. Kleopatra-rannalla on useita mahdollisuuksia aurinkoon, uintiin ja rentoutumiseen. Voit myös viettää päivää varjossa hotellin terassilla viilentävästä juomasta nauttien. Terassia ympäröivät kauniit kumipuut.

Koko hotellialueella on käytössä wifi, mutta yhteyden nopeus saattaa vaihdella.

Koska hotelli sijaitsee lähellä pääkatua, kantautuu tänne usein melua erityisesti iltaisin. Alueella on useita pikkukauppoja, ravintoloita ja rantabaareja.

Ilmaisia aurinkotuoleja rannalla ja altaalla

Floria Beach Hotel sijaitsee Kleopatra-rannan äärellä, mikä on yksi kauneimmista rannoista Alanyan alueella. Hiekka on hienoa ja vesi syvenee nopeasti, rantavedessä on myös hieman kiviä. Kun merivesi on korkealla, on ranta-alue kapea ja täällä saattaa olla huonommin tilaa. Hotellin vieraana sinulla on ilmaiseksi käytössä rantatuoleja, jolloin ruuhkaa rannalla ei tarvitse miettiä.

Hotellin tunnelmallisella, pienehköllä uima-allasalueella on mahdollisuus rentoutua aurinkotuolilla ja nauttia virkistävästä drinkistä altaan vieressä. Näet täältä turkoosin Välimeren ylle, josta voit nauttia rentoutuessasi. Hotellin Garden Café sijaitsee lähellä uima-allasta, mikäli haluat nauttia kupista kahvia tai kylmästä juomasta auringonoton ja uimisen välillä.

Hotellivierailun aikana voit lainata rantapyyhkeitä pientä panttia vastaan.

Huomioithan, että Kleopatra-ranta on Välimeren puolella, ja myrskyisät sääolosuhteet voivat huuhtoa hiekkaa mereen. Floria Beachin vieressä oleva hiekkaranta saattaa tämän takia muuttua hyvin pieneksi. Rannan palautuminen kotisivujen kuvien kaltaiseksi saattaa viedä pidempiäkin ajanjaksoja.

Lisämaksua vastaan

Vesiurheiluaktiviteetit.

All Inclusive suunnattuna aikuisille

Floria Beach-hotellissa All Inclusive kuuluu hintaan. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan hotellin päärakennuksessa kansainvälisillä ruoilla. Täällä satsataan makuun ja laatuun määrän sijaan. Myös jäätelö kuuluu All Inclusive-tarjontaan tiettyinä aikoina päivästä, muun muassa lounaan ja illallisen yhteydessä. Iltapäivisin on tarjolla välipaloja Garden Caféssa, mikäli nälkä pääsisi yllättämään. Täältä voi myös hakea kahvia ja muita juomia päivän aikana.

Kaikki paikalliset juomat kuuluvat hintaan.

Lisämaksua vastaan

Tuorepuristettu mehu, tuontijuomat, erityiscocktailit ja olut/viini pullossa, sekä juomat kello 23:00 - 10:30 välisenä aikana (ei koske juomia aamiaisella).

Tutustu upeaan Alanyaan

Mikäli haluat pitää taukoa auringosta ja uimisesta, on täällä eri aktiviteetteja kuten pingistä, tikanheittoa ja rantapalloa. Joinain iltoina viikossa hotelli järjestää myös iltaohjelmaa.

Alanya on yksi suosituimmista turistikohteista Turkissa, eikä tämä olekaan ihme. Täällä on kauppoja, upea bazaari, tunnelmallisia ravintoloita ja kahviloita, sekä yöelämä täynnä baareja ja yökerhoja. Hotellilta Alanyan ydinkeskustaan on noin 3 kilometriä matkaa ja tänne on helppo päästä joko kävellen tai taksilla.

Valoisia ja moderneja huoneita

Koska Floria Beach on aivan upouusi hotelli, on hotellin hienot huoneet moderneja sisustukseltaan. Täällä on käytetty vaaleanharmaita ja sinisiä sävyjä. Kaikissa huoneissa on laattalattia, wifi, parveke, tv, minibaari, puhelin, yksittäinen ilmastointi, tallelokero sekä vedenkeitin. Saapuessanne huoneessa on kahvia, teetä ja vesipullo, jotka kuuluvat All Inclusiveen, mutta näiden täyttö on lisämaksua vastaan. Kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja.

Lisämaksua vastaan

Minibaari.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Noin 21 m² kokoisessa kahden hengen huoneessa on tilaa korkeintaan kolmelle hengelle. Huoneessa on joko kaksi tai kolme sänkyä, laattalattia, parveke, ja moderni sisustus. Kylpyhuoneessa on suihku.  Huoneeseen vaaditaan vähintään kaksi täysihintaista asukasta ja täällä on mahdollista saada yksi lapsihinta. Huoneen voi varata merinäköalalla lisämaksusta.

Lähde mukaan unohtumattomille retkille!

Me Nazarilla olemme erikoistuneet järjestämään matkoja Turkkiin, ja meidän tavoitteemme on, että sinulla on laukku täynnä ihania ja jännittäviä matkamuistoja kotiin vietäväksi. Olemme koonneet sen vuoksi sinulle laajan retkiohjelman, jossa meidän ammattitaitoiset oppaamme vievät sinut huikeille action-retkille, houkutteleviin kauppoihin, kiehtoviin kulttuurikohteisiin sekä henkeäsalpaavaan luontoon. Ota yhteyttä oppaisiimme paikan päällä ja tilaa itsellesi paikka retkelle.

Alanya

Hotelli sijaitsee Turkin etelärannalla Alanyassa, joka tunnetaan yhtenä Turkin parhaista ja suosituimmista lomakaupungeista. Kaupungilla on kiehtova historia ja siellä onkin paljon katsottavaa, vilkas kauppakulttuuri sekä valtava määrä jännittäviä myymälöitä, joista löydät paikallisia ja kansainvälisiä tuotteita. Alanyan yöelämä on myös kokemisen arvoinen ja voit käydä iltaisin hyvissä ravintoloissa, baareissa ja kahviloissa.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Itsestäänselvä valinta on upea perheloma niin pienille kuin isoille

alk.