Sunny Beach, Bulgaria

Globus Hotel

Asiakasarvio
3.1/5
Perustuu 28 arvioon
Asiakasarvio
3.1/5
Perustuu 28 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
4 henkeä samassa huoneessa
Lapsihinta jopa 12 -vuotiaille
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Kyllä 
Ranta
20 m 
Keskusta
0 m 

Sijainti on kaikkein tärkeintä!

Asuessasi Globuksessa asut todellakin lähellä kaikkea mitä Sunny Beachillä on tarjota! Hotellin sijainti on hyvin keskeinen ja Sunny Beach avautuu heti ovien ulkopuolella. Useimmat viihtyvät allasalueella, joka on suositun ja vilkkaan rantapromenadin lähettyvillä. Täältä on vain 20 metriä rannalle, ja vain kivenheiton päästä löytyy kukkakatu, jota pidetään Sunny Beachin ytimenä.

Kaikissa huoneissa on parveke ja sinulla on mahdollisuus varata huone merinäköalalla, jolloin voit parvekkeella ollessasi tarkkailla mitä rannalla, meressä ja vilkkaalla rantapromenadilla tapahtuu.

Hotelli on hieman vanhempi, mutta sijainti keskellä Sunny Beachia on uskomaton. Hotelli on täydellinen valinta kun haluat asua lähellä kaikkea, etkä vain viettää lomaa hotellihuoneessa.

Viilentävä allas ja houkutteleva meri

Hotelli on aivan rantapromenadin vierellä ja tästä syystä onkin helppoa vilvoitella niin altaassa kuin meressä, sillä rannalle on matkaa vain 20 metriä. Useimmat viihtyvät allasalueella ja täällä vallitsee mukava lomatunnelma. Allasbaarissa myydään viilentäviä juomia, snackseja ja jäätelöä janon tai nälän yllättäessä. Altaan yhteydessä on pienempi pyöreä lastenallas.

Allasalueella on aurinkotuoleja ja varjoja, mutta koska kysyntä on suurta, niin monet valitsevat loikoilla alueella omien pyyhkeiden päällä.

Hotellin toisessa kerroksessa on suuri sisäallas, joka on käytettävissä. Sisäaltaan yhteydessä on terassi, jossa on mahdollista nauttia auringosta hieman rauhallisemmassa ympäristössä kuin suuremmalla pääaltaalla.

Rantapromenadia pitkin pääset rannalle nauttimaan viilentävästä pulahduksesta Mustaanmereen. Sunny Beachin ranta on noin seitsemän kilometriä pitkä, leveä ja mukavan hienohiekkainen. Voit halutessasi maata hiekalla pyyhkeen päällä tai muutoin rannalta löytyy aurinkotuoleja ja varjoja, joita voi vuokrata.

Hotellilla ei ole allaspyyhkeitä, joten suosittelemme sinua ottamaan oman kotoa mukaan tai ostamaan tämän kohteessa.

Valitse aamiainen tai puolihoito

Asuessasi Globuksessa aamiainen sisältyy hintaan, mutta voit halutessasi ostaa puolihoidon, jolloin myös illallinen kuuluu tähän. Molemmat ateriat tarjoillaan seisovan pöydän muodossa ja hotellilla on kaksi ravintolaa, yksi kummassakin hotellirakennuksessa.

Mikäli kaipaat vaihtelua tai tahdot löytää sopivan lounaspaikan, niin ratkaisu on lähellä. Keskeisen sijainnin takia lähettyviltä löytyy useita eri ravintoloita, joiden väliltä valita.

Janon yllättäessä voit valita suuren aulabaarin tai allasbaarin väliltä. Aula on tilava ja valoisa, mikä houkuttelee useimpia hengähtämään hetken sohvilla.

 

 

Lisämaksua vastaan

Juomat, snacksit, jäätelö, lounas, sekä illallinen ilman puolihoitoa.

Nauti täydellisestä sijainnista

Haluamme vielä kerran hehkuttaa hotellin parasta ominaisuutta, nimittäin keskeistä sijaintia lähellä kaikkea. Astuessasi ulos hotellilta olet jo keskellä vilkasta rantapromenadia, joka huokuu iloista tunnelmaa aamusta iltaan. Täältä löydät useita kojuja ja kauppoja, sekä runsaasti viihdettä ja hauskoja aktiviteetteja jokaiseen makuun.

Mikäli kaipaat hauskaa tekemistä ystäviesi kanssa, niin hotellilla on mahdollisuus pelata biljardia, ilmakiekkoa tai testata kuka on taitavin keilailussa.

Wifi on käytössä hotellialueella lisämaksua vastaan.

 

Lisämaksua vastaan

Biljardi, ilmakiekko, keilaus, wifi.

Mahdollisuus huoneeseen merinäköalalla

Hotellin huoneet ovat viihtyisiä ja valoisia. Huoneissa on keskusilmastointi, tv, hiustenkuivaaja, kokolattiamatto, minibaari, joka täytetään päivittäin (lisämaksua vastaan) sekä parveke. Halutessasi voit varata kahden hengen huoneen ylimmästä kerroksesta, josta avautuu upea merinäköala.

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, 2-3 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan noin 22 m² ja huoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa, sekä lisäksi nojatuoli, jonka voi avata lisävuoteeksi. Levitettynä tämä on mitoiltaan 175x65 cm, joka on pienempi kuin useimmat lisävuoteet yleensä. Huone vaatii vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kolme aikuista, ja mahdollisuus on yhteen lapsihintaan. Huone voidaan varata yhdelle hengelle lisämaksua vastaan.

Tämän huonetyypin voi myös varata ylimmästä kerroksesta, jolloin voit nauttia upeasta merinäköalasta omalta parvekkeelta.

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitti, 2-4 hengelle

Perhesviitti on kooltaan noin 30-35 m² ja makuuhuoneessa on kaksi kunnollista vuodepaikkaa. Olohuoneessa on vuodesohva, joka on levitettynä mitoiltaan 180x145 cm. Huonetyyppi vaatii vähintään kaksi täysihintaista, enimmillään täällä voi asua kaksi aikuista, ja mahdollisuus on kahteen lapsihintaan.

Rentoudu hotellin spassa!

Hotellilla on pienempi spa-osasto, jossa voit käydä saunassa, turkkilaisessa saunassa tai nauttia rentouttavasta hieronnasta.

 

Lisämaksua vastaan

Sauna, turkkilainen sauna sekä kaikki hoidot.

Keskeisen sijainnin vuoksi hotellille voi kantautua jonkin verran ääniä.

Tallelokerot arvotavaroiden säilytykseen löytyvät vastaanotosta (lisämaksua vastaan).

Hotellilla ei ole allaspyyhkeitä, joten suosittelemme sinua ottamaan oman kotoa mukaan tai ostamaan tämän kohteessa.

Aurinkotuolien kysyntä allasalueella on kova, joten useat vieraista valitsevat loikoilla pyyhkeiden tai ilmapatjojen päällä.

Huomioithan, että vuodesohvat kahden hengen huoneissa ovat pienempiä kuin useimmat lisävuoteet yleensä.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (15. kesäkuuta – 1. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä katkoksia sekä sähkön että veden jakelussa.

Rutiinit koskien covid-19:sta

Hotelleissamme noudatetaan aina viranomaisten määräyksiä, ja käynnistänne pyritäänkin näin tekemään mahdollisimman mukava ja turvallinen.

Jotta tartunnat saataisiin minimoitua, on hotelleilla lisätty siivous- ja hygieniarutiineja. Tekstissä kuvattuja konsepteja saatetaan joutua muuttamaan, mikäli tartuntoja koskien tulee uusia direktiivejä. Tämä voi esimerkiksi olla vähäisemmät aktiviteetit tai suljetut tilat, ja kyseisiä muutoksia saatetaan tehdä lyhyellä varoitusajalla. Ruoan ja juoman tarjoilu saattaa myös tapahtua erilailla ja näin vaikuttaa lomaan.

 

Mikäli suurempia muutoksia tehdään hotellin tarjontaan, tullaan tieto tästä antamaan vieraille mahdollisimman pian, kun asia on hotellilta meille vahvistettu. Huomioithan, että muutoksia voidaan tehdä lyhyellä varoitusajalla ilman, että näistä aina annetaan Nazarille kaikkea tietoa etukäteen.

Meidän Collectionimme