Belek, Turkki

Gloria Verde Villas

Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi
Liian vähän asiakasarvioita
arvion näyttämiseksi

Lapsihinta 12 vuoteen asti
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenkerho
Kansainvälinen
Uima-altaita:
Ranta
0 m 
Keskusta
3,5 km 

Upeita huviloita kauniissa ympäristössä!

Gloria Verde on todella hieno hotelli, jossa on runsaasti tilaa ja vihreää kasvillisuutta ympärilläsi. Täällä majoitut ylellisiin kaksikerroksisiin huviloihin, jotka sijaitsevat monien suosittujen golfkenttien vieressä Belekissä – saat käyttöösi jopa oman golfauton, jolla pääset kätevästi liikkumaan hotellialueella. Palvelutaso täällä on korkeaa, ja hotellilta hohtaa ihanan rauhallinen ja leppoisa tunnelma, joka tarttuu varmasti sinuunkin.

Gloria Verdessä on yksi hotellirakennus, jonka puitteita voit käyttää vapaasti, mutta meillä Nazarilla ei täällä ole huoneita, vaan olemme valinneet tarjota vieraillemme ainoastaan hotellin ylellisiä huviloita. Voit milloin tahansa lähteä takaisin huvila-alueelle, jossa on vielä rauhallisempaa kuin muualla hotellia. Tämä suuri huvila-alue koostuu nimittäin ainoastaan 20 huvilasta.

Täällä on useampia hienoja uima-altaita, ihana ranta, maistuva All Inclusive-tarjonta konditorialla ja maistuvilla à la carte-ravintoloilla, vesipuistolla sekä tunnelmallisella lastenklubilla. Hotellin tunnelma on hyvin harmoninen, rauhallinen ja viihtyisä.

Gloria Verde ei ehkä ole aivan uusimpia ja suurimpia hotelleja tällä alueella, mutta tämä on kaunis ja hyvin tarkkaan hoidettu, eikä yhtä valtava mahdikas kuin muut alueen Belek-hotelleista.

Tämä hotelli on yksi Nazarin ylellisimmistä hotelleista, ja kuuluu Premiun Collectioniimme.

Käytännöllinen uima-allasalue ja tyylikäs laituri rannalla

Gloria Verdessä on hyvin hieno uima-allas, joka on tehty kahteen tasoon, ja josta on kaunis näköala puutarhaan, rannalle ja merelle. Täällä on viihtyisä ja rentouttava tunnelma. Lähellä pääuima-allasta on erillinen lastenallas hotellin pienimmille vieraille.

Täällä on hyvät mahdollisuudet naurulle ja isoille hymyille laskiessanne alas vesiliukumäkiä! Tässä perheystävällisessä hotellissa on pienempi vesipuisto neljällä upealla vesiliukumäellä, jotka ovat ihan lastenklubin lähellä. Täällä on myös lastenallas pehmeällä hiekkapohjalla, ja jossa on useita vesiliukumäkiä perheen pienimmille.

Mikäli toivot virkistävää pulahdusta turkoosin siniseen mereen, pääsee tänne kätevästi rannan lisäksi hienolta laiturilta. Ranta on leveä, ja täällä on useita aurinkotuoleja ja varjoja Gloria Verden vieraille. Tällä suurella laiturilla on mukavia patjoja, ja täällä onkin ihanaa makoilla kuunnellen laineiden liplatusta.

Nauti kaikesta hyvästä All Inclusive-tarjonnasta

Asuessasi Gloria Verdessä, voit nauttia All Inclusiven tuomista eduista miettimättä kuluja juomisista ja syömisistä. Nämä kaikki kuuluu pakettiin jo kotoa käsin! Hotellilla on suuri pääravintola, jossa tarjoillaan kaikki pääateriat buffettien muodossa, mutta asuessasi yhdessä huviloista, voit myös ruokailla huvila-alueen ravintolassa. Tämä sijaitsee kauniissa ympäristössä, josta näkee golfkentille ja joka on varattu vain huvilavieraille.

Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus myöhäiseen aamiaiseen tai välipaloihin iltapäivisin snackbaarissa, jossa voit istua mukavasti pehmeillä sohvilla, ja josta on näköala rannalle ja hotellin hienoon puutarhaan, sekä uima-allasalueelle.

Mikäli rakastat jäätelöä niin kuin moni muukin, voit hakea jätskiä pakkasesta, joka on täytetty kansainvälisillä merkeillä. Glorian konditoria on uskomattoman suosittu, ja suosittelemmekin täällä käyntiä. Täällä on tarjolla itse tehtyjä kakkuja, muffinseja, viinereitä, leivonnaisia, macaronseja ja upeita käsintehtyjä suklaapraliineja.

Hotellialueella on kokonaiset viisi baaria, joista yksi on auki vuorokauden ympäri, jonka johdosta sinulla on hyvät mahdollisuudet kokeilla joitain eksoottisia drinkkejä ja viilentäviä juomia lomasi aikana.

Täällä on kaksi à la carte-ravintolaa, joista toisessa tarjoillaan aasialaisia herkkuja ja taas toisessa on ranskalainen teema, joka on hyvin suosittu ja sisustettu aivan kuin pieneksi basilikaksi rehevässä puutarhassa. Näissä voi vierailla kerran viikossa lisämaksutta tilan niin salliessa. Muistathan varata pöydän hyvissä ajoin.

 

Mot betalning

Osa tuontijuomista.

Tutustu uusiin ystäviin lastenklubissa

Lasten halutessa, voivat he osallistua Gloria Verden kansainväliseen lastenklubiin. Lastenklubi on jaettu eri ikäryhmiin, ja aktiviteetit ovat suunnattu iän mukaan. Täällä järjestetään luovia leikkejä, pelejä, liikuntaharrastuksia, minigolfia ja minidisco 4-12-vuotiaille lapsille samalla, kun nuoret viettävät aikaansa biljardin, jalkapallon, pöytätenniksen ja koriksen parissa. Täällä voi myös harjoitella DJ:ksi tuloa. Aika lentää siivillä, kun on hauskaa. Lastenklubissa tämä ei ole mikään poikkeus!

Heti lastenklubin vieressä on pienempi vesipuisto neljällä upealla vesiliukumäellä, jotka ovat taatusti lasten suosikkeja. Täällä on myös lastenallas, jossa on pehmeä hiekkapohja ja pari pienempää vesiliukumäkeä perheen pienimmille. Tässä lapsiystävällisessä hotellissa on myös leikkipaikka sen isolla nurmikkokentällä.

Auringossa nauttimista, tennistä vai zumbaa – valinta on sinun

Vaikka Gloria Verden parhaimpia ominaisuuksia onkin rentouttava ilmapiiri, joka tuntuu hotellin joka kolkassa, on täällä myös hyvät mahdollisuudet viettää aktiivista lomaa. Täällä järjestetään niin yogaa, aerobicia, pilatesta, zumbaa kuin rantapalloa ja vesipooloa samalla, kun käytettävissä on tenniskenttiä, pöytätennistä, boccia ja minijalkapalloa.

Täällä on valoisa ja viihtyisä kuntosali, jossa on suuret ikkunat Gloria Verden vihreään puutarhaan. Täällä on monia kuntosalilaitteita, spinning-pyöriä, painoja ja muita treenivälineitä, ja paikalla on osaava henkilökunta, jotka avustavat sinua mielellään. Koska asut hotellin huvila-osiossa, on sinulla myös pääsy pienempään kuntosaliin, joka on huvila-alueella, ja vain huviloiden vieraiden käytössä.

Golf-faneille on Gloria Verde täysi paratiisi, ja sinulla hotellin vieraana on mahdollisuus pelata Gloria Golf Clubissa, joka on suurin niin Belekin kuin koko Turkin golfklubi. Radat on suunnitellut tunnettu ranskalainen golf-arkkitehtuuri, Michel Gayon, ja täällä on kaiken kaikkiaan 45 reikää: kaksi 18 jaksoista mestaruusrataa, sekä yksi 9 jaksoinen rata.

Koko hotellilla on wifi käytössä maksutta.

 

 

Lisämaksua vastaan

Golf, PT ja osa ryhmäliikunnoista, kuten Crunch, Cardio mix ja Bodypump.

Kauniita huviloita rentouttavan rauhallisessa ympäristössä

Nazarilla asut Gloria Verden huviloissa, jotka sijaitsevat omassa ylellisessä ympäristössä runsaalla valolla, tilalla ja kauniilla vihreällä ympäristöllä. Sinulla on sitä paitsi oma golfauto käytössä, jolla pääset helposti liikkumaan hotellialueella.

Select-huvila, 4-5 hengelle

Select-huvila, 4-5 hengelle

Huvilat ovat kahdessa kerroksessa ja nämä ovat sisustettu miellyttävin rauhallisin sävyin. Alakerroksessa on ihana valoisa olohuone sohvaryhmällä ja pienempi keittonurkkaus minibaarilla, joka täytetään päivittäin. Kaikki tämä kuuluu All Inclusiveen! Täällä on yksi makuuhuone kahdella kunnollisella sänkypaikalla, sekä yksi kylpyhuone. Toisessa kerroksessa on yksi makuuhuone kahdella kunnollisella sänkypaikalla, minibaari ja kylpyhuone jacuzzilla. Mikäli tänne majoittuu viisi henkeä, tulee viidennen nukkua lisävuoteessa, joka on kooltaan 200x100 cm.

Puutarhassa voi rentoutua riippumatossa, ja täällä on myös aurinkotuoleja, sekä varjo suojaamaan auringolta, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet nauttia rauhallisesta ilmapiiristä. Huvila on kooltaan 80 m², ja täällä on parkettia sekä graniittilattiaa, yksittäinen ilmastointi, tv, kahvin- ja vedenkeitin, aamutakkeja, aamutossuja, wifi, pesukone kuivausrummulla, tyyny-menu ja huonepalvelu vuorokauden ympäri. Kaikki huvilat sijaitsevat lähellä uima-allasta, johon kaikista huviloista on näkymä.

Huvilassa tulee olla vähintään neljä täysihintaista ja täällä voi enimmillään asua viisi aikuista.

Presidential-huvila, 2-10 hengelle

Presidential-huvila, 2-10 hengelle

Aiotteko matkustaa koko perhe yhdessä, onko teillä jotain erityistä juhlittavaa tai haluatte vain hemmotella itseänne oikein kunnolla? Tässä tapauksessa voitte tehdä niin kuin itse Bill Clinton, ja asua tässä 1 000 m² suuressa, valtavan ylellisessä Presidential-huvilassa Gloria Verdessä!

Täällä saat käyttöösi yksityisen tarjoilijan, kokin, oman kodinhoitajan, suuren uima-altaan riippumatoilla ja aurinkotuoleilla, sekä suuren terassin, kuusi makuuhuonetta, oman kuntosalin porealtaalla ja saunalla, valtavan olohuoneen, kahdeksan wc:tä ja kaikki mahdolliset puitteet. Tämä on lievästi sanottuna uskomaton asumismuoto, jota ette koskaan tule unohtamaan. Täällä ylellisyydellä ei ole rajoja!

Huvilaan mahtuu 2-10 vierasta, ja tämä voidaan varata erikoispyynnöstä.

Thalasso-allas, turkkilainen kylpy ja ylellisiä hoitoja

Gloria Verden päärakennuksessa on kaunis spa, jossa voi rentoutua täydellisesti ja nauttia samalla, kun hemmottelet itseäsi joidenkin tuntejen aikana. Täällä on sisäuima-allas, sauna, turkkilainen kylpy unohtamatta upeaa thalasso-allasta, jossa on 32 asteista merivettä. Täällä voit myös nauttia kasvohoidoista, pedikyyristä, manikyyristä ja erilaisista rentouttavista hieronnoista miellyttävässä ympäristössä.

 

Mot betalning

Kaikki hoidot.

Kaikki Nazarin huoneet Gloria Verdessä sijaitsevat ylellisessä huvila-osiossa.

Muistathan ottaa mukaan ajokorttisi, jota tarvitset voidaksesi ajaa golfautoa.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Meidän Collectionimme