Ialyssos, Rhodos

Heleni Beach

Asiakasarvio
3.2/5
Perustuu 108 arvioon
Asiakasarvio
3.2/5
Perustuu 108 arvioon

Ateriat eri vaihtoehtoja
2 henkeä samassa huoneessa
Edullisin hinta:
Lapsi alkaen:
Lastenallas
Ranta
50 m 
Keskusta
500 m 

Pieni hotelli hyvällä sijainnilla

Perheomisteinen Heleni Beach on viihtyisä pieni hotelli hyvällä sijainnilla Ialyssoksessa. Hotelli on yksinkertainen ilman ylimääräisiä hienouksia, mutta tarjoaa hyvät mahdollisuudet sinulle, joka haluat asua keskeisesti, etkä viettää lomaasi hotellilla. Täällä on lisäksi pieni allasalue, joka mahdollistaa viilennyksen päivän aikana.

Vain 100 metriä Heleni Beachista sijaitsee Ialyssoksen kivikkoinen ranta, jossa voi nauttia turkoosista vedestä ja virkistävistä pulahduksista. Lähettyviltä löytyy useita kauppoja ja ravintoloita.

Läheltä hotellia pääsee myös kätevästi bussilla Rodoksen kaupunkiin, jossa on paljon eri ravintoloita, kahviloita, baareja ja kauppoja, sekä viihtyisä historiallinen vanhakaupunki.

Täällä asut yksinkertaisesti sisustetuissa sekä käytännöllisissä huoneissa, ja aamiaisen voi ostaa lisäksi hotellipakettiin näin halutessasi. 

Viihtyisä allasalue ja upea ranta

Asuessasi Heleni Beachissa, on sinulla pääsy hotellin pienelle uima-allasalueelle, jossa on leppoisa tunnelma. Täällä on aurinkotuoleja, sohvaryhmiä sekä allasbaari. Voit ostaa viilentäviä drinkkejä ja kevyempiä välipaloja pitääksesi itsesi virkeänä ja janottomana päivän aikana.

Ialyssoksen suosittu kivikkoinen ranta sijaitsee vain noin 50 metriä hotellilta. Vesi täällä on ihanan turkoosia ja tänne tekee helposti mieli pulahdukselle. Rannalla voi vuokrata aurinkotuoleja ja varjoja, ja kokeilla eri vesiurheiluaktiviteetteja.

Pyyhkeitä altaalle voit lainata maksutta hotellilta.

Lisämaksua vastaan

Allasbaari, aurinkotuolit ja varjot rannalla, vesiaktiviteetit.

Lähellä paikallisia ruokailumahdollisuuksia

Heleni Beachin perushintaan ei kuulu ruokailuja, mutta voit valita lisäpakettina yksinkertaisemman aamiaisbuffetin, joka on tarjolla hotellin pienessä ravintolassa. 

Allasbaarissa on myynnissä juomia ja välipaloja suurimman osan päivästä. Allasbaarin vierellä on pieni ravintola, josta voi tilata niin kylmiä kuin lämpimiä aterioita. Ruoat ja juomat täällä ovat myös lisämaksua vastaan.

Hyvän sijainnin vuoksi Ialyssoksen keskustassa, on hotellin lähettyvillä paljon pieniä perinteisiä ruokapaikkoja ja ravintoloita. Täydellistä, mikäli haluat maistella paikallisruokaa samalla, kun käyt rannalla tai mukavalla iltakävelyllä.

Lisämaksua vastaan

Juomat, sekä kaikki ruoka hotellilla lukuun ottamatta aamupalaa, mikäli ostat aamiaispaketin. 

Tutustu Ialyssokseen

Heleni Beach sopii sinulle, joka haluat yksinkertaisemman asumismuodon rentouttavalle lomalle Ialyssoksessa, jonka johdosta hotellilla ei järjestetä mitään aktiviteetteja. Mikäli kuitenkin haluat ottaa osaa aktiviteetteihin, on tähän suuret mahdollisuudet hotellin hyvän sijainnin vuoksi. Keskustassa on baareja, ravintoloita ja tavernoja, joissa on tarjolla paikallisia ja kansainvälisiä makuelämyksiä, sekä ihania pikkukauppoja lomaostosten tekoon.

Vain 700 metriä hotellilta on bussipaikka, josta pääsee helposti Rodoksen kaupunkiin vain 20 minuutissa. Täällä voit viettää aikaa tunnelmallisilla kaduilla vanhassa kaupunginosassa, tehden ostoksia, nauttien ruoasta, yöelämästä ja uimisesta.

Joinain iltoina viikossa järjestää hotelli viihtyisää livemusiikkia yhdessä baareista, jonne voi myös tulla muut kuin hotellin asukkaat.

Aulassa on käytössä ilmainen wifi. 

Yksinkertaista ja käytännöllistä

Heleni Beachissa asut yksinkertaisissa ja käytännöllisissä kahden hengen huoneissa. Kaikissa huoneissa on laattalattia, tv, vedenkeitin, minijääkaappi, parveke, hiustenkuivaaja, tallelokero sekä yksittäinen ilmastointi. Näistä kaksi viimeksi mainittua ovat lisämaksua vastaan. Kylpyhuoneessa on joko amme tai suihku. 

Kahden hengen huone, 2 hengelle

Kahden hengen huone, 2 hengelle

Kahden hengen huone on kooltaan noin 17 m² ja täällä on kaksi kunnollista sänkypaikkaa. Tänne voi majoittua kaksi henkilöä, eikä enempää tai vähempää.

Huomioithan, että hotelli sijaitsee lähellä lentokenttää, ja tämän takia lentoliikenteestä johtuva melu saattaa häiritä.

Altaan luona ei ole varjoja, mutta varjoon voi hakeutua allasbaarin luona.

Huomioithan, että ilmastointi, tallelokero sekä wifi huoneessa ovat lisämaksua vastaan.

Hotelli on siisti ja viihtyisä, mutta huomioithan että yleisilmettä ei ole kohennettu hetkeen.

Korkea- ja matalasesonki

Jos matkustat matalasesongin aikana, eli ennen korkeasesonkia tai sen jälkeen, saattavat matkakohteen tietyt ravintolat, baarit ja liikkeet sulkea ovensa tavallista aikaisemmin tai olla kokonaan suljettuna. Monet hotelleista lämmitetään aurinkoenergialla, ja tästä syystä saattaa lämmityksessä ja lämpimän veden jakelussa olla pidempiä tai lyhyempiä taukoja.

Matalasesonkina saatetaan hotelli sulkea aiottua aikaisemmin, jolloin joudumme lyhyellä varoitusajalla ilmoittamaan asiakkaillemme hotellin vaihdosta. Matalasesonkina saattavat jotkin aktiviteetit ja palvelut olla poissa käytöstä. Tällaisia ovat mm. hotellien ravintolat, baarit ja altaat, mutta koskevat myös iltaohjelmia ja lasten aktiviteetteja. All Inclusive-palvelua, kuten seisovien pöytien tarjontaa saatetaan rajoittaa vastaamaan vieraiden lukumäärää.

Korkeasesongin aikana, (1. kesäkuuta – 30. syyskuuta), on liikettä ja toimintaa runsaasti, ja jonkin asteisia meluhaittoja, jonottamista ja odotusaikojen venymisiä saattaa esiintyä. Baareista ja ravintoloista saattaa kuulua musiikkia. Sekä korkea- että matalasesongin aikana saattaa esiintyä sähkökatkoksia, sekä puutetta vedestä.

Turistivero Kreikassa

Kreikassa on peritty vuodesta 2018 alkaen turistiveroa hotelliyöpymisistä. Veron suuruus vaihtelee paikallisen luokituksen ja matkan pituuden mukaan ja vero maksetaan suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomioithan, että Nazarin hotelliluokitus saattaa poiketa virallisesta luokituksesta, jonka mukaan vero määräytyy.

 

1-2 tähteä: 0,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

3 tähteä: 1,50 euroa/huone tai huoneisto/yö

4 tähteä: 3,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

5 tähteä: 4,00 euroa/huone tai huoneisto/yö

Muutoksia, joihin emme kykene vaikuttamaan, saattaa esiintyä.

Meidän Collectionimme